Skocz do zawartości

gdzie ten urlop?

kuras

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jestem slaby w okreslaniu miejsc, wiec prosze o pomoc :)

Gdzie spedzimy najblizszy urolp ?

(na razie nie mamy sprecyzowanego planu, wiemy, ze chcemy pojechac, ale jeszcze nie zdecydowalismy gdzie, stad pytanie)

10 denarow- 9 bulaw- paz bulaw

wyglada chyba na jakis hotel, pensjonat, moze w jakims zalesionym obszarze...z ladnymi widokami...moze nawet gory w tym paziu>...?

pomozcie prosze :)

Weryfikacja do polowy lipca.

• Maestro
Napisano

Hmmmm....moja pierwsza myśl, że w domu, bo cos Wam nie pozwoli na wyjazd...Tzn.będziecie chcieli, ale z przyczyn od Was niezależnych nie uda się...

Napisano (edytowane)

Gdzie spedzimy najblizszy urolp ?

(na razie nie mamy sprecyzowanego planu, wiemy, ze chcemy pojechac, ale jeszcze nie zdecydowalismy gdzie, stad pytanie)

10 denarów- 9 buław- paz buław -> Siła/Kapłanka

20zv62g.jpg344pj4z.jpgn2yfwz.jpg

Z powyższych kart wynika, że wyjazd będzie blisko natury, gdzie wokół jest pełno zieleni nieopodal pensjonat. Wpatrując się w karty widzę na nich góry...:).Ale ważne tu jaką talię masz Ty...i to co na Twojej widać,szkoda, że nie podałeś jej nazwy :)

Edytowane przez Daffne
zmiana karty ;)
Napisano (edytowane)

tez pomyslałam, ze moze w domu - i jakies niewielkie wypady w okolice

inna ewentualnosc, to jakies miasto i zwiedzanie, moze byc i cos "pod gorke" jak np. "Schody hiszpanskie" :)

rzymschodyhiszpanskie.jpg

podsuma z kart moze pokazywac, ze zdanie kobiety przewazy :)

Edytowane przez alathea
literowki
Napisano

Urlop będzie w miejscu, gdzie naprawdę będziecie mieć czas tylko dla siebie i uzupełnicie to co do tej pory trochę zostało zaniedbane.

Widzę mnóstwo zieleni, zabytków, góry, miejsce gdzie będzie można pomedytować i pobyć samemu ze sobą.

Napisano

z tych kart wynika jakby ciężko wam sie było ruszyć z domciu jakiś opór moze tylko krótki wypad?może na czyjes zaproszenie coś /?

Napisano

Mi rowniez kojarzy sie z urlopem w miejscu, gdzie przebywacie na co dzien. Jedynie robienie z tym, co jest, najlepszego, co sie da. Wiec organizowanie sie na miejscu. Czyli w domku... i w okolicy...

ewentualnie jakies pomniejsze wypady.