kuras Napisano 26 Kwietnia 2013 Napisano 26 Kwietnia 2013 Jestem slaby w okreslaniu miejsc, wiec prosze o pomoc Gdzie spedzimy najblizszy urolp ? (na razie nie mamy sprecyzowanego planu, wiemy, ze chcemy pojechac, ale jeszcze nie zdecydowalismy gdzie, stad pytanie) 10 denarow- 9 bulaw- paz bulaw wyglada chyba na jakis hotel, pensjonat, moze w jakims zalesionym obszarze...z ladnymi widokami...moze nawet gory w tym paziu>...? pomozcie prosze Weryfikacja do polowy lipca. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 26 Kwietnia 2013 Hmmmm....moja pierwsza myśl, że w domu, bo cos Wam nie pozwoli na wyjazd...Tzn.będziecie chcieli, ale z przyczyn od Was niezależnych nie uda się... Cytuj
Gość Daffne Napisano 26 Kwietnia 2013 Napisano 26 Kwietnia 2013 (edytowane) Gdzie spedzimy najblizszy urolp ? (na razie nie mamy sprecyzowanego planu, wiemy, ze chcemy pojechac, ale jeszcze nie zdecydowalismy gdzie, stad pytanie) 10 denarów- 9 buław- paz buław -> Siła/Kapłanka Z powyższych kart wynika, że wyjazd będzie blisko natury, gdzie wokół jest pełno zieleni nieopodal pensjonat. Wpatrując się w karty widzę na nich góry....Ale ważne tu jaką talię masz Ty...i to co na Twojej widać,szkoda, że nie podałeś jej nazwy Edytowane 26 Kwietnia 2013 przez Daffne zmiana karty ;) Cytuj
alathea Napisano 26 Kwietnia 2013 Napisano 26 Kwietnia 2013 (edytowane) tez pomyslałam, ze moze w domu - i jakies niewielkie wypady w okolice inna ewentualnosc, to jakies miasto i zwiedzanie, moze byc i cos "pod gorke" jak np. "Schody hiszpanskie" podsuma z kart moze pokazywac, ze zdanie kobiety przewazy Edytowane 27 Kwietnia 2013 przez alathea literowki Cytuj
Gość ANEZ Napisano 27 Kwietnia 2013 Napisano 27 Kwietnia 2013 Urlop będzie w miejscu, gdzie naprawdę będziecie mieć czas tylko dla siebie i uzupełnicie to co do tej pory trochę zostało zaniedbane. Widzę mnóstwo zieleni, zabytków, góry, miejsce gdzie będzie można pomedytować i pobyć samemu ze sobą. Cytuj
iridos Napisano 2 Maja 2013 Napisano 2 Maja 2013 z tych kart wynika jakby ciężko wam sie było ruszyć z domciu jakiś opór moze tylko krótki wypad?może na czyjes zaproszenie coś /? Cytuj
SacralNirvana Napisano 2 Maja 2013 Napisano 2 Maja 2013 Mi rowniez kojarzy sie z urlopem w miejscu, gdzie przebywacie na co dzien. Jedynie robienie z tym, co jest, najlepszego, co sie da. Wiec organizowanie sie na miejscu. Czyli w domku... i w okolicy... ewentualnie jakies pomniejsze wypady. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi