Farfalla209 Napisano 26 Kwietnia 2013 Napisano 26 Kwietnia 2013 (edytowane) Praca: 8 buław (O) Będzie ciężko i nudno. Trzeba będzie jak koń pod górkę się męczyć. Ale tak to jest. Jak się weszło w dołek, choćby nieświadomie, trzeba się z niego teraz wygrzebać. Finanse: 3 denarów Spoko, na wszystko starczy co potrzeba, jeśli będę z głową wydawać oczywiście. Uczucia: 2 mieczy Będę siedzieć na dupie i udawać, że jest ok, odkładać ostateczne kroki na później, mimo, że będę się męczyć. LUB... może jakieś rozmowy, kompromisy i dogadanie się wg Crowleya właśnie to oznacza ta karta dla związków.. Dom / Rodzina: Sztuka (Umiarkowanie) XIV (O) Wciąż będę wrogo nastawiona do swoich rodziców i niechętna do kontaktów. Niespodzianka: 3 buław . Rycerz buław -> Kochankowie VI Zakocham się w jakimś flirciarzu? Chciałabym . Co robić? 6 Pucharów (O) . As buław (O) . Wszechświat XXI (O) -> XVI Wieża Patrzeć w przyszłość, oswobodzić się w końcu z bagażu dzieciństwa, oszczędzać siły i nie dać się czarnowidztwu. Czego nie robić? 3 Pucharów (O) Wg mnie nie dać się emocjom / namiętności.. ? Rada: 7 buław (O) Działać konsekwentnie i nie dać się przeciwnościom. Edytowane 26 Kwietnia 2013 przez Farfalla209 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 26 Kwietnia 2013 Jutro z rana Ci opiszę)) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 27 Kwietnia 2013 Praca: 8 buław (O) może być natłok tej pracy, dużo obowiązków, dużo rozproszonej energii, mało konkretów Finanse: 3 denarów trzeba będzie planować z ołówkiem w ręku (w cudzysłowie), aby nie wpaść w długi;) Uczucia: 2 mieczy ja bym powiedziała, że bez zmian, nie widać tu porywów serca, u Crowleya to spokój przywrócony z tego co kojarzę, ale mi ta karta pokazuje raczej takie niedostrzeganie drugiej osoby, zastój w działaniach Dom / Rodzina: Sztuka (Umiarkowanie) XIV (O) jako, ze to karta odwrócona zatem może być trochę niepokoju Niespodzianka: 3 buław . Rycerz buław -> Kochankowie VI jakiś mężczyzna może zacząć krążyć wokół Ciebie, ale ponieważ karta poprzedzona jest 3 buław uważam, że w maju będzie sie Tobie przygladał,a da znać o sobie raczej w czerwcu, w każdym razie karty juz sygnalizują jego obecność Co robić? 6 Pucharów (O) . As buław (O) . Wszechświat XXI (O) -> XVI Wieża nie rozpamiętywać przeszłości, bo to nic nie da, nie zamykać się na innych, nie uciekac w świat wspomnień Czego nie robić? 3 Pucharów (O) za bardzo nie szaleć nie imprezuj za duzo:) Rada: 7 buław (O) jak piszesz : nie daj się przeciwnościom, walcz o swoje Cytuj
Farfalla209 Napisano 26 Maja 2013 Autor Napisano 26 Maja 2013 (edytowane) Weryfikacja Praca: było nudno. Dużo rozproszonej energii to dobre określenie, ale był też jeden zryw bardzo miły. Finanse: trzeba było planować z ołówkiem w ręku. Jakbym tak zrobiła miałabym teraz nadal pieniądze . Uczucia: Powrót spokoju, pojednanie, spokój przywrócony to doskonałe określenie tego co się zdarzyło. Bardzo miło. Rodzina: Prawie w ogóle się z nimi nie widziałam, ale teraz na koniec miesiąca się wyprostowało. Niespodzianka: A jednak!! Pojawił się mężczyzna i owszem, na razie tylko krąży. Doskonale pasuje do Rycerza Buław. Czego nie robić myślę, że raczej chodziło jednak o to by się nie dać emocjom w związku z tym Panem który się pojawił i zachować spokój - zrealizowane:D. Trafna interpretacja, dziękuję . Edytowane 26 Maja 2013 przez Farfalla209 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi