Skocz do zawartości

Maj 2013

Farfalla209

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Praca: 8 buław (O)

Będzie ciężko i nudno. Trzeba będzie jak koń pod górkę się męczyć. Ale tak to jest. Jak się weszło w dołek, choćby nieświadomie, trzeba się z niego teraz wygrzebać.

Finanse: 3 denarów

Spoko, na wszystko starczy co potrzeba, jeśli będę z głową wydawać oczywiście.

Uczucia: 2 mieczy

Będę siedzieć na dupie i udawać, że jest ok, odkładać ostateczne kroki na później, mimo, że będę się męczyć. LUB... może jakieś rozmowy, kompromisy i dogadanie się wg Crowleya właśnie to oznacza ta karta dla związków..

Dom / Rodzina: Sztuka (Umiarkowanie) XIV (O)

Wciąż będę wrogo nastawiona do swoich rodziców i niechętna do kontaktów.

Niespodzianka: 3 buław . Rycerz buław -> Kochankowie VI

Zakocham się w jakimś flirciarzu? Chciałabym :).

Co robić? 6 Pucharów (O) . As buław (O) . Wszechświat XXI (O) -> XVI Wieża

Patrzeć w przyszłość, oswobodzić się w końcu z bagażu dzieciństwa, oszczędzać siły i nie dać się czarnowidztwu.

Czego nie robić? 3 Pucharów (O)

Wg mnie nie dać się emocjom / namiętności.. ?

Rada: 7 buław (O)

Działać konsekwentnie i nie dać się przeciwnościom.

Edytowane przez Farfalla209
  • Maestro
Napisano

Praca: 8 buław (O)

może być natłok tej pracy, dużo obowiązków, dużo rozproszonej energii, mało konkretów

Finanse: 3 denarów

trzeba będzie planować z ołówkiem w ręku (w cudzysłowie), aby nie wpaść w długi;)

Uczucia: 2 mieczy

ja bym powiedziała, że bez zmian, nie widać tu porywów serca, u Crowleya to spokój przywrócony z tego co kojarzę, ale mi ta karta pokazuje raczej takie niedostrzeganie drugiej osoby, zastój w działaniach

Dom / Rodzina: Sztuka (Umiarkowanie) XIV (O)

jako, ze to karta odwrócona zatem może być trochę niepokoju

Niespodzianka: 3 buław . Rycerz buław -> Kochankowie VI

jakiś mężczyzna może zacząć krążyć wokół Ciebie, ale ponieważ karta poprzedzona jest 3 buław uważam, że w maju będzie sie Tobie przygladał,a da znać o sobie raczej w czerwcu, w każdym razie karty juz sygnalizują jego obecność:)

Co robić? 6 Pucharów (O) . As buław (O) . Wszechświat XXI (O) -> XVI Wieża

nie rozpamiętywać przeszłości, bo to nic nie da, nie zamykać się na innych, nie uciekac w świat wspomnień

Czego nie robić? 3 Pucharów (O)

za bardzo nie szaleć:) nie imprezuj za duzo:)

Rada: 7 buław (O)

jak piszesz : nie daj się przeciwnościom, walcz o swoje

• 5 tygodni później...
Napisano (edytowane)

Weryfikacja

Praca: było nudno. Dużo rozproszonej energii to dobre określenie, ale był też jeden zryw bardzo miły.

Finanse: trzeba było planować z ołówkiem w ręku. Jakbym tak zrobiła miałabym teraz nadal pieniądze :).

Uczucia: Powrót spokoju, pojednanie, spokój przywrócony to doskonałe określenie tego co się zdarzyło. Bardzo miło.

Rodzina: Prawie w ogóle się z nimi nie widziałam, ale teraz na koniec miesiąca się wyprostowało.

Niespodzianka: A jednak!! :D Pojawił się mężczyzna i owszem, na razie tylko krąży. Doskonale pasuje do Rycerza Buław.

Czego nie robić myślę, że raczej chodziło jednak o to by się nie dać emocjom w związku z tym Panem który się pojawił i zachować spokój - zrealizowane:D.

Trafna interpretacja, dziękuję :).

Edytowane przez Farfalla209