Geranium Napisano 26 Kwietnia 2013 Napisano 26 Kwietnia 2013 Heja, nie odzywam się z pewnym Panem od 3 dni, sprawił mi przykrość, bo uwierzył w coś na mój temat, co usłyszał od pewnej osoby, a co jest nieprawdą. Nie jest to istotna rzecz, ale przykro mi się zrobiło, że zwątpił we mnie. Ogólnie nie miał okazji dowiedzieć się, że to ja mówię prawdę, ale sądzę, że już do tego powoli dochodzi. Stanęło na tym, że kazałam mu przemyśleć sprawę i zastanowić się, czy relacja ma sens, jeśli mi nie ufa i zakończyłam urażona rozmowę, ale raczej nie był to dziecinny foch. (kiedyś może i miałby podstawy do braku zaufania, ale bardzo się zmieniłam od tamtej pory i mieliśmy nie wracać do starych uprzedzeń). Od 3 dni cisza i jestem ciekawa, ile to jeszcze potrwa. Spytałam Kart, czy odezwie się w ciągu tygodnia i co czuje w związku z zaistniałą sytuacją. 1) Co ma w głowie - 3 buławy - nie mam pojęcia, kojarzy mi się pozytywnie, ale raczej bliska mi osoba nie będzie zadowolona z takiego stanu rzeczy, więc spojrzałam na cienie Karty i interpretuję to jako jakąś taką pychę i arogancję, jest dość dumny i mimo że wie, że źle zrobił, woli nie dać tego po sobie poznać, woli przeczekać i liczy, że samo mi przejdzie. 2) Co ma w sercu - as denarów - ciepłe uczucia i chciałby, żeby już było dobrze, ale blokuje go moje bycie konsekwentną i jego własny honor 3) Co pokazuje na zewnątrz - rycerz mieczy - pokazuje, że jest twardy i utrzymuje swoją rację, choć wiadomo, że jej nie ma 4) Co ukrywa - sprawiedliwość - znowu zonk, kojarzy mi się z równowagą, równouprawnieniem, tak jakby liczył na to, że to ja się odezwę, skoro ja się obraziłam. Ogólnie wnoszę po tym rozkładzie, że się odezwie w ciągu tygodnia, ale będzie z początku chłodny albo będzie udawał, że w ogóle nie było problemu. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 27 Kwietnia 2013 1) Co ma w głowie - 3 buławy - on wypatruje wieści od Ciebie na horyzoncie 2) Co ma w sercu - as denarów - on chce dac szansę tej znajomości, to ładna karta, on czuje, że jesteś wartościowa 3) Co pokazuje na zewnątrz - rycerz mieczy - jest zły, dla mnie to karta chama (wybacz za słowo, ale niestety jest najwłaściwsze), możliwe, że się miota, że nie może sobie znaleźć miejsca Co ukrywa - sprawiedliwość - on chciałby wyjaśnić zaistniałe nieporozumienie Reasumując, jemu zależy na tej znajomosci, ale mam wrażenie, że on czeka na Twój gest. Cytuj
Geranium Napisano 27 Kwietnia 2013 Autor Napisano 27 Kwietnia 2013 Haha, karta chama xD Nie przepraszaj, to właściwe określenie, faktycznie Dziękuję Cytuj
Geranium Napisano 27 Kwietnia 2013 Autor Napisano 27 Kwietnia 2013 (edytowane) Jeszcze jedno pytanie do Ciebie, Inez. Czyli z rozkładu wynika, że będziemy tak sobie czekać, czy ostatecznie się złamie on i będzie grał niewinnego? Bo tak jak potrafię iść na kompromis, tak tutaj nie ma mowy, przesadził. Edytowane 27 Kwietnia 2013 przez Geranium Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 27 Kwietnia 2013 Jeszcze jedno pytanie do Ciebie, Inez. Czyli z rozkładu wynika, że będziemy tak sobie czekać, czy ostatecznie się złamie on i będzie grał cwaniaczka? Bo tak jak potrafię iść na kompromis, tak tutaj nie ma mowy, przesadził. Trudno mi jednoznacznie rzec...W kazdym razie takie karty jak Rycerz Mieczy, 3 buław i As Denarów pokazywały mi kontakt,ale z czasem, czyli nie juz zaraz, ale za jakis czas..Ja bym poczekała jeszcze kilka dni, a potem bym zrobiła nowy rozkład, ale może inny..Moze Decyzję: problem 1 karta jak się potoczy, gdy poczekasz na jego odzew 3 karty jak się potoczy,gdy pierwsza wyciągniesz rękę 3 karty wynik podjętej decyzji 1 karta (chyba, że wyjdzie as lub karta brama) Cytuj
Geranium Napisano 27 Kwietnia 2013 Autor Napisano 27 Kwietnia 2013 Fajny rozkład, chyba nawet dzisiaj zrobię, tylko nie rozumiem ostatniej Karty - wyniku decyzji. Bo decyzje są dwie właściwie, rozkład pokazuje, co jeśli ja się odezwę i co jeśli nie. Więc który wariant zakłada wynik? Ten, który ja sobie przyjmę, czyli np. że się nie odezwę? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 27 Kwietnia 2013 Fajny rozkład, chyba nawet dzisiaj zrobię, tylko nie rozumiem ostatniej Karty - wyniku decyzji. Bo decyzje są dwie właściwie, rozkład pokazuje, co jeśli ja się odezwę i co jeśli nie. Więc który wariant zakłada wynik? Ten, który ja sobie przyjmę, czyli np. że się nie odezwę? Pokazuje co się wydarzy w wyniku podjętej decyzji.. Cytuj
Geranium Napisano 27 Kwietnia 2013 Autor Napisano 27 Kwietnia 2013 Dzięki Zrobiłam jednak swój własny, lepiej go znam i rozumiem, a jest chyba dość podobny: -----5 ---1 -3 7 -4 ---2 -----6 7 – obecna sytuacja, trudność podjętej decyzji 3, 1, 5 – to się zdarzy, kiedy pytający „tak” zrobi, 4, 2, 6 – to się zdarzy, jeśli pytający „tak” nie zrobi. Zaraz założę nowy wątek, zerknij, jeśli chcesz i masz czas Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 27 Kwietnia 2013 Dzięki Zrobiłam jednak swój własny, lepiej go znam i rozumiem, a jest chyba dość podobny: -----5 ---1 -3 7 -4 ---2 -----6 7 – obecna sytuacja, trudność podjętej decyzji 3, 1, 5 – to się zdarzy, kiedy pytający „tak” zrobi, 4, 2, 6 – to się zdarzy, jeśli pytający „tak” nie zrobi. Zaraz założę nowy wątek, zerknij, jeśli chcesz i masz czas Jestem w pracy, milo by było, gdyby wydatek mojej energii się zrównoważył i gdybyś zajrzała tez do moich rozkladów:) Wtedy i ja zobaczę co tam u Was:) , Cytuj
Geranium Napisano 27 Kwietnia 2013 Autor Napisano 27 Kwietnia 2013 Jasne, że zajrzę, ale już na inną sytuację, po prostu nie byłam pewna tego Twojego, bo mój od razu daje odpowiedź w 3 kartach na jedno i w 3 na drugie, więc po co to pieczętować wynikiem, ja mam często tak, że jakaś ostatnia karta przeczy wszystkim pozostałym i jest zonk, dlatego wystrzegam się takich podsumowań, no chyba, że rozkład jest niejasny i trzeba coś doprecyzować W każdym razie dzięki, na pewno kiedyś wypróbuję Jakby Ci się nudziło w pracy, to zapraszam do zerknięcia w nowy wątek Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 27 Kwietnia 2013 Jasne, że zajrzę, ale już na inną sytuację, po prostu nie byłam pewna tego Twojego, bo mój od razu daje odpowiedź w 3 kartach na jedno i w 3 na drugie, więc po co to pieczętować wynikiem, ja mam często tak, że jakaś ostatnia karta przeczy wszystkim pozostałym i jest zonk, dlatego wystrzegam się takich podsumowań, no chyba, że rozkład jest niejasny i trzeba coś doprecyzować W każdym razie dzięki, na pewno kiedyś wypróbuję Jakby Ci się nudziło w pracy, to zapraszam do zerknięcia w nowy wątek Niestety, nie nudzi mi się Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi