anna5 Napisano 5 Lipca 2006 Napisano 5 Lipca 2006 Śniło mi się,ze dostałam "naszyjnik" z bursztynów.Były to ogromne, piękne prostopadlościany o mlecznych i czekoladowych barwach.Były wysokości dłoni.Bardzo prosze o interpretację tego snu.
el argento Napisano 7 Lipca 2006 Napisano 7 Lipca 2006 Znalezione - naszyjnik bursztynowy - trwały związek, oparty na wyższych wartościach; cenny przedmiot lub idea nosić - docenisz swoją wartość; posiadasz coś cennego Zdradzisz nam co to jest?
anna5 Napisano 7 Lipca 2006 Autor Napisano 7 Lipca 2006 Ojej!Nic mi nie przychodzi do głowy.Nie mam nic oprócz pięknych wspomnień..... Jesli zdobedę cos cennego ,to powiem.Nie wiem jednak czy tak mam interpretowac ten sen
el argento Napisano 7 Lipca 2006 Napisano 7 Lipca 2006 Sen opowiada bardziej o twoim wnętrzu niż o zdobyczach - świata - tego. Złoto kryje się w Twojej duszy, a Ty musisz je tylko dostrzec.
anna5 Napisano 9 Lipca 2006 Autor Napisano 9 Lipca 2006 O!!!Złoto w duszy?Całkiem miła perspektywa. Dziekuję!
Rita Napisano 9 Lipca 2006 Napisano 9 Lipca 2006 nosić - docenisz swoją wartość; posiadasz coś cennego - ja myślę, że ktoś w niej to odkryje i doceni, bo zauważ Aga, że:dostałam "naszyjnik". Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi