Skocz do zawartości

Co Pan mysli o mnie po moich smsach

Gość alles-in1

Rekomendowane odpowiedzi

Gość alles-in1
Napisano (edytowane)

Co Pan mysli o mnie po moim smsie. Pan wie, ze nie uklada mi sie w malzenstwie i ze chce odejsc od meza.

5 bulaw Rycerz mieczy 3 Bulawy ---> chyba nie najlepsze karty wypadly? 5 bulaw moze oznaczac pokonanie trudnosci, 3 bulaw moze mowic, ze czekal na jakis znak ode mnie?

Edytowane przez alles-in1
Gość gość5
Napisano

myslę Alleta- co nagle to po diable- szukasz nowych rozwiązań na szybkie zmiany ........... jeśli liczymy HB- wychodzi 8- dla mnie Moc ( wg 'normalnego liczenia- 13/4)-nie wiem co to za znajomość- jeśli to przyjaciel- to chyba pomyslał, że działasz gwałtownie i bez większych przemysleń- na siłę, jeśli to ktoś kto Ci się podoba i chciałabyś się z nim związać- pewnie myśli podobnie- tylko, że jeśli to dopiero "szansa na związek" to mam wrażenie, że prędzej zakonczy to co sie jeszcze nie zaczęło niż bedzie sie w to wszystko angażował..... mam nadzieję, że się mylę....

• Maestro
Napisano

Nie możesz tu dawac takich postów...To do Wzajemnej Pomocy, jak nabijesz min.100 postów..

Gość alles-in1
Napisano

Inez przepraszam, ale nie rozumiem. Jakich postow? Dlaczego nie moge?

Gość gość5
Napisano

nie jestes w stanie zweryfikowac "co pan mysli" ...

• Maestro
Napisano
Inez przepraszam, ale nie rozumiem. Jakich postow? Dlaczego nie moge?

Tu masz Regulamin, który obowiązuje każdego z nas : http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/62709-regulamin-interpretacji-rozkladow-tarota.html

Tu masz pkt. IV :

IV. Rodzaj rozkładu jest dowolny, ale istotne by:

- rozkłady były możliwe do zweryfikowania i były faktycznie weryfikowane przez założyciela wątku.

Wyjątek stanowią rozkłady o samorozwoju wszelkiego typu bądź rozkłady wieloroczne.

- weryfikacja rozkładów była obiektywna i pewna, z tego tez względu zabrania się rozkładów dotyczących uczuć, myśli i odbioru wrażeń innej osoby niż pytający, gdzie łatwo o tzw. domniemaną weryfikację, niekoniecznie zgodną z prawdą.

WAŻNE! Wszelkie rozkłady, wolne od powyższego punktu regulaminu można tworzyć w dziale "Wzajemna Pomoc Tarocistów" po uzyskaniu 100 postów przez użytkownika.

Napisano

Sroki, ale do 100 postów panuje taryfa ulgowa, więc nie naskakujcie na Dziewczynę ;)

a Pan sądzi, że chyba nie wiesz sama czego chcesz...

Napisano
Sroki, ale do 100 postów panuje taryfa ulgowa, więc nie naskakujcie na Dziewczynę ;)

a Pan sądzi, że chyba nie wiesz sama czego chcesz...

Taryfa ulgowa obowiązuje od 100 postów. Wystarczy troszkę popomagać i szybko można nabić...jesli oczywiscie ktoś chce się uczyć, a nie wrzucać jedynie swoje wątki :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...