Gość alles-in1 Napisano 27 Kwietnia 2013 Napisano 27 Kwietnia 2013 (edytowane) Co Pan mysli o mnie po moim smsie. Pan wie, ze nie uklada mi sie w malzenstwie i ze chce odejsc od meza. 5 bulaw Rycerz mieczy 3 Bulawy ---> chyba nie najlepsze karty wypadly? 5 bulaw moze oznaczac pokonanie trudnosci, 3 bulaw moze mowic, ze czekal na jakis znak ode mnie? Edytowane 27 Kwietnia 2013 przez alles-in1
Gość gość5 Napisano 28 Kwietnia 2013 Napisano 28 Kwietnia 2013 myslę Alleta- co nagle to po diable- szukasz nowych rozwiązań na szybkie zmiany ........... jeśli liczymy HB- wychodzi 8- dla mnie Moc ( wg 'normalnego liczenia- 13/4)-nie wiem co to za znajomość- jeśli to przyjaciel- to chyba pomyslał, że działasz gwałtownie i bez większych przemysleń- na siłę, jeśli to ktoś kto Ci się podoba i chciałabyś się z nim związać- pewnie myśli podobnie- tylko, że jeśli to dopiero "szansa na związek" to mam wrażenie, że prędzej zakonczy to co sie jeszcze nie zaczęło niż bedzie sie w to wszystko angażował..... mam nadzieję, że się mylę....
Maestro Inez2503 Napisano 28 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 28 Kwietnia 2013 Nie możesz tu dawac takich postów...To do Wzajemnej Pomocy, jak nabijesz min.100 postów..
Gość alles-in1 Napisano 28 Kwietnia 2013 Napisano 28 Kwietnia 2013 Inez przepraszam, ale nie rozumiem. Jakich postow? Dlaczego nie moge?
Gość gość5 Napisano 28 Kwietnia 2013 Napisano 28 Kwietnia 2013 nie jestes w stanie zweryfikowac "co pan mysli" ...
Maestro Inez2503 Napisano 28 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 28 Kwietnia 2013 Inez przepraszam, ale nie rozumiem. Jakich postow? Dlaczego nie moge? Tu masz Regulamin, który obowiązuje każdego z nas : http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/62709-regulamin-interpretacji-rozkladow-tarota.html Tu masz pkt. IV : IV. Rodzaj rozkładu jest dowolny, ale istotne by:- rozkłady były możliwe do zweryfikowania i były faktycznie weryfikowane przez założyciela wątku. Wyjątek stanowią rozkłady o samorozwoju wszelkiego typu bądź rozkłady wieloroczne. - weryfikacja rozkładów była obiektywna i pewna, z tego tez względu zabrania się rozkładów dotyczących uczuć, myśli i odbioru wrażeń innej osoby niż pytający, gdzie łatwo o tzw. domniemaną weryfikację, niekoniecznie zgodną z prawdą. WAŻNE! Wszelkie rozkłady, wolne od powyższego punktu regulaminu można tworzyć w dziale "Wzajemna Pomoc Tarocistów" po uzyskaniu 100 postów przez użytkownika.
agaMAJ Napisano 28 Kwietnia 2013 Napisano 28 Kwietnia 2013 Sroki, ale do 100 postów panuje taryfa ulgowa, więc nie naskakujcie na Dziewczynę a Pan sądzi, że chyba nie wiesz sama czego chcesz...
Gość Daffne Napisano 28 Kwietnia 2013 Napisano 28 Kwietnia 2013 Sroki, ale do 100 postów panuje taryfa ulgowa, więc nie naskakujcie na Dziewczynę a Pan sądzi, że chyba nie wiesz sama czego chcesz... Taryfa ulgowa obowiązuje od 100 postów. Wystarczy troszkę popomagać i szybko można nabić...jesli oczywiscie ktoś chce się uczyć, a nie wrzucać jedynie swoje wątki
Rekomendowane odpowiedzi