maddie88 Napisano 28 Kwietnia 2013 Napisano 28 Kwietnia 2013 Witam Zadałam kartom pytanie, jak będzie układać się moja znajomość z panem poza pracą. Wg innych kart pan jest zainteresowany, ale na chwilę obecną jest niezdecydowany...ze względu na relacje zawodowe, które nad łączą Maj: Siła (odpowiedź), tło: 9 Kielichów, 4 Denarów, 2 Kielichów, 10 Mieczy, 9 Mieczy => Kochankowie/ Pustelnik - Hm, jest możliwe spotkanie, w sumie będzie chyba już między nami wszystko jasne, ale więcej będzie z tego zmartwień niż pożytku... Czerwiec: Cesarz (odpowiedź), tło: As Kielichów, 7 Buław, Śmierć, Mag, 6 Mieczy, Siła => Kochankowie - Tutaj pan będzie chyba bardziej aktywny...będzie chciał budować tę relację poza pracą... Jak myślicie? Pozdrawiam, Maddie Cytuj
SacralNirvana Napisano 28 Kwietnia 2013 Napisano 28 Kwietnia 2013 W maju to takie bardziej szarpnanie sie bedzie. Mozliwe, ze pan bedzie probowal tak powoli zaczac sie bardziej otwierac na te relacje, ale bedzie to wygladalo tak, ze krok do przodu i dwa do tylu, zeby sie zastanowic, przemyslec. Mozliwe spotkania a potem cisza i tak na zmiane. Byc moze tez jakas czesc inicjowana przez Ciebie. W czerwcu z kolei widac wyraznie, ze inicjatywa i ostatnie slowo bedzie nalezalo do pana. Ogolnie zmiana drastyczna w Waszych relacjach. Powolne, ale jednak stopniowe zblizenie sie do siebie. Ogolnie czas, w ktorym bedzie musial i bedzie mial potrzebe konkretnego dzialania. Mozliwe, ze wlasnie pod pretekstem najpierw wspolnych prac zawodowych... Cytuj
maddie88 Napisano 28 Kwietnia 2013 Autor Napisano 28 Kwietnia 2013 W maju to takie bardziej szarpnanie sie bedzie. Mozliwe, ze pan bedzie probowal tak powoli zaczac sie bardziej otwierac na te relacje, ale bedzie to wygladalo tak, ze krok do przodu i dwa do tylu, zeby sie zastanowic, przemyslec. Mozliwe spotkania a potem cisza i tak na zmiane.Byc moze tez jakas czesc inicjowana przez Ciebie. W czerwcu z kolei widac wyraznie, ze inicjatywa i ostatnie slowo bedzie nalezalo do pana. Ogolnie zmiana drastyczna w Waszych relacjach. Powolne, ale jednak stopniowe zblizenie sie do siebie. Ogolnie czas, w ktorym bedzie musial i bedzie mial potrzebe konkretnego dzialania. Mozliwe, ze wlasnie pod pretekstem najpierw wspolnych prac zawodowych... Tak no u nas wygląda: krok do przodu, dwa do tyłu... Bo nawet jeśli by się chciało coś zagadać, to i tak praca jest na pierwszym miejscu i wychodzi to różnie. Są dni, kiedy super się gada i się pogada, a i takie, kiedy mówimy sobie tylko cześć Co do wspólnych prac zawodowych - jest to bardzo możliwe... Dziękuję, SacralNirvana Cytuj
maddie88 Napisano 30 Kwietnia 2013 Autor Napisano 30 Kwietnia 2013 Czy mógłby ktoś jeszcze spojrzeć? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Maja 2013 Maestro Napisano 1 Maja 2013 Maj: Siła (odpowiedź), tło: 9 Kielichów, 4 Denarów, 2 Kielichów, 10 Mieczy, 9 Mieczy => Kochankowie/ Pustelnik - karta główna określa, że może być jakas namiętność, chemia w powietrzu,ale bardziej hamowana, co potwierdzają karty dołożone..Pierwsze dwie mówią mi o zadowoleniu swoją obecnością, ale i pilnowaniem, aby za dużo nie pokazać, potem w tej 2 kielichów może byc chwilowe zblizenie tzn. jakieś miłe słowa, albo nawet pocałunek, co spowoduje spore wyrzuty sumienia Czerwiec: Cesarz (odpowiedź), tło: As Kielichów, 7 Buław, Śmierć, Mag, 6 Mieczy, Siła => Kochankowie - czerwiec pod znakiem władania pana, który wyjdzie z jakąś inicjatywa w Twoim kierunku,na pewno zapoczątkuje to nowy etap Waszej relacji, ale jeszcze bez konkretów...Na coś więcej trzeba będzie zaczekać.. 1 Cytuj
maddie88 Napisano 1 Maja 2013 Autor Napisano 1 Maja 2013 Maj: Siła (odpowiedź), tło: 9 Kielichów, 4 Denarów, 2 Kielichów, 10 Mieczy, 9 Mieczy => Kochankowie/ Pustelnik - karta główna określa, że może być jakas namiętność, chemia w powietrzu,ale bardziej hamowana, co potwierdzają karty dołożone..Pierwsze dwie mówią mi o zadowoleniu swoją obecnością, ale i pilnowaniem, aby za dużo nie pokazać, potem w tej 2 kielichów może byc chwilowe zblizenie tzn. jakieś miłe słowa, albo nawet pocałunek, co spowoduje spore wyrzuty sumienia Czerwiec: Cesarz (odpowiedź), tło: As Kielichów, 7 Buław, Śmierć, Mag, 6 Mieczy, Siła => Kochankowie - czerwiec pod znakiem władania pana, który wyjdzie z jakąś inicjatywa w Twoim kierunku,na pewno zapoczątkuje to nowy etap Waszej relacji, ale jeszcze bez konkretów...Na coś więcej trzeba będzie zaczekać.. Właśnie, od paru dni coś już wisi w powietrzu... Ja osobiście nie lubię takich sytuacji, bo każdy wie, o co chodzi, a tutaj trzeba pewne emocje ukrywać, bo jednak praca to praca... Ja nawet czasami mam tak, że uciekam od kontaktu, bo jest zbyt duże "spięcie" , a to w pracy nie pomaga, eh... W co ja się wpakowałam Dziękuję, Inez Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Maja 2013 Maestro Napisano 1 Maja 2013 Właśnie, od paru dni coś już wisi w powietrzu... Ja osobiście nie lubię takich sytuacji, bo każdy wie, o co chodzi, a tutaj trzeba pewne emocje ukrywać, bo jednak praca to praca... Ja nawet czasami mam tak, że uciekam od kontaktu, bo jest zbyt duże "spięcie" , a to w pracy nie pomaga, eh... W co ja się wpakowałam Dziękuję, Inez Znam te ucieczki od kontaktu...sama tak mam... Cytuj
maddie88 Napisano 1 Maja 2013 Autor Napisano 1 Maja 2013 Znam te ucieczki od kontaktu...sama tak mam... Mam jakąś blokadę...pan też ostrożnie podchodzi do tematu, chociaż już na poziomie niewerbalnym wiemy, że coś się święci i to jest straszne Gdyby on przynajmniej w innym dziale pracował, eh... Zobaczymy, co to będzie Zweryfikuję pod koniec maja i czerwca Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Maja 2013 Maestro Napisano 1 Maja 2013 Mam jakąś blokadę...pan też ostrożnie podchodzi do tematu, chociaż już na poziomie niewerbalnym wiemy, że coś się święci i to jest straszne Gdyby on przynajmniej w innym dziale pracował, eh... Zobaczymy, co to będzie Zweryfikuję pod koniec maja i czerwca Ja też mam zatem blokadę, bo boję się ujawniać moje prawdziwe emocje, uczucia.. A Tobie życzę,zęby się fajnie ułożyło;) Cytuj
maddie88 Napisano 18 Czerwca 2013 Autor Napisano 18 Czerwca 2013 Weryfikacja: Maj - No, tutaj było ogólnie miło Wydaje mi się, że 2 Kielichów i 9 Mieczy pokazała imprezę integracyjną, podczas której miały miejsce pewne gesty , ale ja mam tak, że w pracy odcinam się od takich spraw i tutaj był to jakby krok do tyłu, tak jak to ujęłaś, SacralNirvana, a Inez: było zbliżenie, w sensie dotyk Niemniej jednak, o ile pan w kwietniu i na początku maja był wolny (po rozstaniu), to teraz jego stan uległ zmianie Nie wiem, co tam się u niego dzieje, ale chłopak nie próżnuje Tak teraz myślę, że może Cesarz wskazuje w takim przypadku na jego zajęcie...i w efekcie...brak postępu w relacji, jej zastój... Zweryfikuję pod koniec miesiąca Cytuj
maddie88 Napisano 28 Czerwca 2013 Autor Napisano 28 Czerwca 2013 Weryfikacja cz. II Relacja nie rozwinęła się jakoś specjalnie, ale faktycznie czuć, że siebie "lubimy", pewne zachowania, spojrzenia itp. Niby nic, a jednak... Pan był w tym miesiącu bardziej zajęty swoimi sprawami, ale faktycznie relacja zacieśniła się ciut bardziej... Dziękuję, dziewczyny, jeszcze raz )) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi