Skocz do zawartości

Relacja z panem :)

maddie88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam :)

Zadałam kartom pytanie, jak będzie układać się moja znajomość z panem poza pracą. Wg innych kart pan jest zainteresowany, ale na chwilę obecną jest niezdecydowany...ze względu na relacje zawodowe, które nad łączą ;)

Maj: Siła (odpowiedź), tło: 9 Kielichów, 4 Denarów, 2 Kielichów, 10 Mieczy, 9 Mieczy => Kochankowie/ Pustelnik - Hm, jest możliwe spotkanie, w sumie będzie chyba już między nami wszystko jasne, ale więcej będzie z tego zmartwień niż pożytku...

Czerwiec: Cesarz (odpowiedź), tło: As Kielichów, 7 Buław, Śmierć, Mag, 6 Mieczy, Siła => Kochankowie - Tutaj pan będzie chyba bardziej aktywny...będzie chciał budować tę relację poza pracą...

Jak myślicie? :mysli:

Pozdrawiam, :papa2:

Maddie

Napisano

W maju to takie bardziej szarpnanie sie bedzie. Mozliwe, ze pan bedzie probowal tak powoli zaczac sie bardziej otwierac na te relacje, ale bedzie to wygladalo tak, ze krok do przodu i dwa do tylu, zeby sie zastanowic, przemyslec. Mozliwe spotkania a potem cisza i tak na zmiane.

Byc moze tez jakas czesc inicjowana przez Ciebie.

W czerwcu z kolei widac wyraznie, ze inicjatywa i ostatnie slowo bedzie nalezalo do pana. Ogolnie zmiana drastyczna w Waszych relacjach. Powolne, ale jednak stopniowe zblizenie sie do siebie.

Ogolnie czas, w ktorym bedzie musial i bedzie mial potrzebe konkretnego dzialania. Mozliwe, ze wlasnie pod pretekstem najpierw wspolnych prac zawodowych...

Napisano
W maju to takie bardziej szarpnanie sie bedzie. Mozliwe, ze pan bedzie probowal tak powoli zaczac sie bardziej otwierac na te relacje, ale bedzie to wygladalo tak, ze krok do przodu i dwa do tylu, zeby sie zastanowic, przemyslec. Mozliwe spotkania a potem cisza i tak na zmiane.

Byc moze tez jakas czesc inicjowana przez Ciebie.

W czerwcu z kolei widac wyraznie, ze inicjatywa i ostatnie slowo bedzie nalezalo do pana. Ogolnie zmiana drastyczna w Waszych relacjach. Powolne, ale jednak stopniowe zblizenie sie do siebie.

Ogolnie czas, w ktorym bedzie musial i bedzie mial potrzebe konkretnego dzialania. Mozliwe, ze wlasnie pod pretekstem najpierw wspolnych prac zawodowych...

Tak no u nas wygląda: krok do przodu, dwa do tyłu... ;) Bo nawet jeśli by się chciało coś zagadać, to i tak praca jest na pierwszym miejscu ;) i wychodzi to różnie. Są dni, kiedy super się gada i się pogada, a i takie, kiedy mówimy sobie tylko cześć ;) Co do wspólnych prac zawodowych - jest to bardzo możliwe... :) Dziękuję, SacralNirvana :buziak::kwiatek:

• Maestro
Napisano

Maj: Siła (odpowiedź), tło: 9 Kielichów, 4 Denarów, 2 Kielichów, 10 Mieczy, 9 Mieczy => Kochankowie/ Pustelnik - karta główna określa, że może być jakas namiętność, chemia w powietrzu,ale bardziej hamowana, co potwierdzają karty dołożone..Pierwsze dwie mówią mi o zadowoleniu swoją obecnością, ale i pilnowaniem, aby za dużo nie pokazać, potem w tej 2 kielichów może byc chwilowe zblizenie tzn. jakieś miłe słowa, albo nawet pocałunek, co spowoduje spore wyrzuty sumienia

Czerwiec: Cesarz (odpowiedź), tło: As Kielichów, 7 Buław, Śmierć, Mag, 6 Mieczy, Siła => Kochankowie - czerwiec pod znakiem władania pana, który wyjdzie z jakąś inicjatywa w Twoim kierunku,na pewno zapoczątkuje to nowy etap Waszej relacji, ale jeszcze bez konkretów...Na coś więcej trzeba będzie zaczekać..

• Lubię to! 1
Napisano
Maj: Siła (odpowiedź), tło: 9 Kielichów, 4 Denarów, 2 Kielichów, 10 Mieczy, 9 Mieczy => Kochankowie/ Pustelnik - karta główna określa, że może być jakas namiętność, chemia w powietrzu,ale bardziej hamowana, co potwierdzają karty dołożone..Pierwsze dwie mówią mi o zadowoleniu swoją obecnością, ale i pilnowaniem, aby za dużo nie pokazać, potem w tej 2 kielichów może byc chwilowe zblizenie tzn. jakieś miłe słowa, albo nawet pocałunek, co spowoduje spore wyrzuty sumienia

Czerwiec: Cesarz (odpowiedź), tło: As Kielichów, 7 Buław, Śmierć, Mag, 6 Mieczy, Siła => Kochankowie - czerwiec pod znakiem władania pana, który wyjdzie z jakąś inicjatywa w Twoim kierunku,na pewno zapoczątkuje to nowy etap Waszej relacji, ale jeszcze bez konkretów...Na coś więcej trzeba będzie zaczekać..

Właśnie, od paru dni coś już wisi w powietrzu... ;) Ja osobiście nie lubię takich sytuacji, bo każdy wie, o co chodzi, a tutaj trzeba pewne emocje ukrywać, bo jednak praca to praca... ;) Ja nawet czasami mam tak, że uciekam od kontaktu, bo jest zbyt duże "spięcie" :D, a to w pracy nie pomaga, eh... W co ja się wpakowałam :D Dziękuję, Inez :buziak::uscisk:

• Maestro
Napisano
Właśnie, od paru dni coś już wisi w powietrzu... ;) Ja osobiście nie lubię takich sytuacji, bo każdy wie, o co chodzi, a tutaj trzeba pewne emocje ukrywać, bo jednak praca to praca... ;) Ja nawet czasami mam tak, że uciekam od kontaktu, bo jest zbyt duże "spięcie" :D, a to w pracy nie pomaga, eh... W co ja się wpakowałam :D Dziękuję, Inez :buziak::uscisk:

Znam te ucieczki od kontaktu...sama tak mam...;)

Napisano
Znam te ucieczki od kontaktu...sama tak mam...;)

;) Mam jakąś blokadę...pan też ostrożnie podchodzi do tematu, chociaż już na poziomie niewerbalnym wiemy, że coś się święci i to jest straszne :D Gdyby on przynajmniej w innym dziale pracował, eh... Zobaczymy, co to będzie :usmiech: Zweryfikuję pod koniec maja i czerwca :)

• Maestro
Napisano
;) Mam jakąś blokadę...pan też ostrożnie podchodzi do tematu, chociaż już na poziomie niewerbalnym wiemy, że coś się święci i to jest straszne :D Gdyby on przynajmniej w innym dziale pracował, eh... Zobaczymy, co to będzie :usmiech: Zweryfikuję pod koniec maja i czerwca :)

Ja też mam zatem blokadę, bo boję się ujawniać moje prawdziwe emocje, uczucia..

A Tobie życzę,zęby się fajnie ułożyło;)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Weryfikacja:

Maj - No, tutaj było ogólnie miło :) Wydaje mi się, że 2 Kielichów i 9 Mieczy pokazała imprezę integracyjną, podczas której miały miejsce pewne gesty ;), ale ja mam tak, że w pracy odcinam się od takich spraw i tutaj był to jakby krok do tyłu, tak jak to ujęłaś, SacralNirvana, a Inez: było zbliżenie, w sensie dotyk ;)

Niemniej jednak, o ile pan w kwietniu i na początku maja był wolny (po rozstaniu), to teraz jego stan uległ zmianie :) Nie wiem, co tam się u niego dzieje, ale chłopak nie próżnuje :D Tak teraz myślę, że może Cesarz wskazuje w takim przypadku na jego zajęcie...i w efekcie...brak postępu w relacji, jej zastój... :mysli:

Zweryfikuję pod koniec miesiąca :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Weryfikacja cz. II

Relacja nie rozwinęła się jakoś specjalnie, ale faktycznie czuć, że siebie "lubimy", pewne zachowania, spojrzenia itp. :) Niby nic, a jednak... Pan był w tym miesiącu bardziej zajęty swoimi sprawami, ale faktycznie relacja zacieśniła się ciut bardziej...

Dziękuję, dziewczyny, jeszcze raz :))) :buziak::bukiet: