Jasminex Napisano 28 Kwietnia 2013 Napisano 28 Kwietnia 2013 (edytowane) Witam Zrobiłam rozkład na pytanie "Czy On do mnie napisze". Bardzo będę wdzięczna za pomoc w interpretacji. 2 Monet----> 3 Kielichów---> Cesarzowa Wynik chyba pozytywny. Jak myślicie??? Pozdrawiam Jasmina Edytowane 28 Kwietnia 2013 przez Jasminex Cytuj
Gość Daffne Napisano 28 Kwietnia 2013 Napisano 28 Kwietnia 2013 (edytowane) coś miłego...na pewno, co sprawi Ci radość i połechta jako Kobietę ale napisze za jakiś czas...później niż się spodziewasz (jeśli się spodziewasz ) jednak nic tu poważnego nie widzę poza miłymi słowami i gestami, a przynajmniej rozkład nie o tym - trzeba by inny położyć na takie pytanie Edytowane 28 Kwietnia 2013 przez Daffne Cytuj
Jasminex Napisano 28 Kwietnia 2013 Autor Napisano 28 Kwietnia 2013 Dziękuję Dafne:) Bardzo zdziwiły mnie te karty Cytuj
Gość Daffne Napisano 28 Kwietnia 2013 Napisano 28 Kwietnia 2013 Dziękuję Dafne:) Bardzo zdziwiły mnie te karty może mu się coś pozmieniało...życie wciąż płynie więc i ludzie w zależności od roznych wydarzeń mogą zmienić nastawienie. Ale to chyba Cię cieszyć powinno . Pan będzie miły aczkolwiek koleżeński raczej tylko Cytuj
Jasminex Napisano 28 Kwietnia 2013 Autor Napisano 28 Kwietnia 2013 dobry i taki koleżeński kontakt zresztą nie oczekuję zbyt wiele:) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 28 Kwietnia 2013 Napisze na pewno, jak przemyśli:) U mnie 3 kielichów to karta kontaktowa:) Będziesz zadowolona:) Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 30 Kwietnia 2013 Napisano 30 Kwietnia 2013 Pan napisze i bedziesz z tej wiadomosci bardzo zadowolona Powodzenia! Cytuj
maddie88 Napisano 1 Maja 2013 Napisano 1 Maja 2013 2 Monet----> 3 Kielichów---> Cesarzowa suma Kochankowie Pan się waha jak na chwilę obecną, ale się przełamie jednak Jego wiadomość bardzo Cię ucieszy i przy takich kartach niewykluczone jest spotkanie Daj znać )) Cytuj
Geranium Napisano 1 Maja 2013 Napisano 1 Maja 2013 2 monety wskazują na wahania, ale 3 puchary i cesarzowa to ostatecznie inicjatywa z jego strony, także moim zdaniem przełamie wahania, choć może nie tak od razu Cytuj
Selenit666 Napisano 7 Czerwca 2013 Napisano 7 Czerwca 2013 NIE PYTAJ CZY Pytaj "jak zrealizuje się moje oczekiwanie na kontakt ze strony Pana np. dzisiaj, jutro, w tym tygodniu" Cytuj
maddie88 Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 Jeszcze nic straconego... Jakby nie było, nie określiłaś czasu w kartach.... Jak dla mnie on nadal się waha i nie potrafi podjąć jakiegoś konkretnego kroku... Cytuj
Selenit666 Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 Misty bo wiesz co...od kart nie można oczekiwać odp. Tak, nie ,może. Tarot pokazuje kierunek działań. Zadając im otwarte pytanie taką trzymamy odp. tak, nie , może. Przez to karty mogą zwyczajnie oszukać...ale ja mam takie doświadczenie i wiele osob również. Wiesz inaczej jest jak jest konkretne pytanie a do niego rozkład a w rozkładzie (np. celt, np. jakie są szanse na stworzenie związku Jozwiaka) pojawiają się pytania na "czy", jest dopuszczalne bo one sa częścią większej całości ))) Buziaki Cytuj
Geranium Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 Ja też unikam jak ognia pytań od "czy", do Kart trzeba umiejętnie podejść Cytuj
Gość Nayala Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 ja sie tez nei zgadzam z tym,ze nie mozna pytac od CZy to wszystko kwestia odbioru kart jezeli wiesz o co pytasz dokladnie to karty sa zbyt inetelientne,aby nei zalapać. po tych kartach rowniez powiem,ze tak,ale nie zadalas konretnego pytaniea okreslajacego czas DO ilu dni? czy np dzisd..czy do dwoch czy w ogole? jesliw o gole to moze odpisac tak samo nawet za tydzien! Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 8 Czerwca 2013 Maestro Napisano 8 Czerwca 2013 Ja bym powiedziała, że nawet do 3 miesięcy do czasu stawiania kart:) Ale ja w 3 kielichów widzę kontakt, mam go zawsze w tej karcie:) Cytuj
maddie88 Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 Ja bym powiedziała, że nawet do 3 miesięcy do czasu stawiania kart:) Ale ja w 3 kielichów widzę kontakt, mam go zawsze w tej karcie:) Zgodzę z Inez, 3 Kielichy mogą pokazywać na 3 miesiące... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi