kasiakus Napisano 28 Kwietnia 2013 Napisano 28 Kwietnia 2013 Dziś miałam dziwny sen. Mianowicie śniło mi się, że wyszłam z domu i szukałam mojego psa, który gdzieś zniknął. Na dworzu padało, byłam cała przeemoknięta. Szukałam i pytałam ludzi czy nie widzieli mojego zwierzęcia. Juz sądziłam, że pies się nie znajdzie... Nagle jednak zauważyłam, że mój pies biegnie w moją stronę. Byłam bardzo szczęśliwa. Pies zaczął sę do mnie łasić i skakać z radości. Co ten sen mógł znaczyć? Cytuj
Akcent41 Napisano 28 Kwietnia 2013 Napisano 28 Kwietnia 2013 najprawdopodobniej oznacza to że po wielu nieszczęściach spodka cię wielkie szczęscie 1 Cytuj
jacekb Napisano 30 Kwietnia 2013 Napisano 30 Kwietnia 2013 witam Cię wg mnie: pies jako symbol szczęścia które gdzieś "zgubiono" i Ty go szukałaś. Gdy przestałaś szczęście się odnalazło (dla Ciebie odnajdzie, bo to się jeszcze nie wydarzyło). Nie będzie to żadna szczególna sytuacja czy osoba tylko ogólnie uczucie. Błogość. Zadowolenie. pozdrawiam Cię 1 Cytuj
kasiakus Napisano 30 Kwietnia 2013 Autor Napisano 30 Kwietnia 2013 Dziękuję bardzo, w każdym razie cvhyba dobry znak... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi