Skocz do zawartości

Rozkład ogólny Tęcza - moje pragnienia

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Karta 1 - opisuje twoje pragnienia Królowa Buław - chciałabym być bardziej przedsiębiorcza, może znać więcej ludzi, bywać tu i tam:)

Karta 2 - jaka siła stoi za twoimi pragnieniami, co cię wspiera Królowa Kielichów - moja uczuciowość, wrażliwość, wyczucie

Karta 3 - opisuje jaka najtrudniejsza przeszkoda w osiągnięciu spełnienia twojego pragnienia stoi na twojej drodze 3 denarów - chyba moje stałe zajęcia? Albo nieciekawe znajomości?

Karta 4 - opisuje, co musisz odpuścić, puścić, zostawić, aby zrealizować swoje pragnienie Cesarzowa - mam nie siedzieć w jednym miejscu, tylko się rudszyć

Karta 5 - opisuje twoje aktualne działania związane z tym, czego pragniesz 9 buław - stoję w miejscu,odpoczywam

Karta 6 - przedstawia sposób, w jaki najlepiej mógłbyś osiągnąć swoje pragnienie (rada) paź denarów Gwiazda - mam zacząć działać, uczyć się, wierzyć w przyszłość?

Suma rozkładu HB 5- Kapłan mam się trzymać tego, w co wierzę, nie zbaczać z drogi

Napisano

Karta 1 - opisuje twoje pragnienia Królowa Buław

chciałabyś być postrzegana przez otoczenie jako kobieta dynamiczna, pociągająca, mająca czas na wszystko, dom, pracę, zabawę, wyjazdy, swoje zainteresowania; chcesz się czuć potrzebna, być w ciągłym punkcie zainteresowania, chcesz rozwijać się, poznawać nowych ludzi, nowe miejsca, nigdy nie być zmęczona, a ciągle czymś pochłonięta; chcesz żyć z pasją, ciągle odkrywać, doświadczać; w sferze cielesnej być może chciałabyś coś zmienić w swoim wyglądzie

Karta 2 - jaka siła stoi za twoimi pragnieniami, co cię wspiera Królowa Kielichów

jesteś przede wszystkim świadoma swoich pragnień, wiesz, co dla Ciebie dobre, co daje lub dać może radość i spełnienie; masz wrażliwą duszę, otwartą na problemy drugiego człowieka, Twoją siłą jest motywowanie innych, wspieranie ich, przez to czerpiesz energię do pracy nad sobą; masz wiele marzeń, pragnień, celów, starasz się je spełniać wkładając w ich realizację przede wszystkim serce i czyste intencje

Karta 3 - opisuje jaka najtrudniejsza przeszkoda w osiągnięciu spełnienia twojego pragnienia stoi na twojej drodze 3 denarów

być może działasz zbyt schematycznie... i w sposób za bardzo poukładany, może trzeba czasami nagiąć plan działania lub go nieco uelastycznić? dostosować do sytuacji?

Karta 4 - opisuje, co musisz odpuścić, puścić, zostawić, aby zrealizować swoje pragnienie Cesarzowa

no właśnie... tu Cesarzowa potwierdza to schematyczne i uporządkowane działanie; energia zasiedziałej Cesarzowej nieco gryzie się tutaj z energią dynamicznej i spontanicznej Królowej buław, tu warto byłoby popróbowac zróznoważyć te energie; pewne tradycyjne role przypisane przez społeczeństwo kobiecie warto byłoby zweryfikować

Karta 5 - opisuje twoje aktualne działania związane z tym, czego pragniesz 9 buław

póki co przyglądasz się swojemu życiu, nie ma tu działań a próba realnego oceniania sił, jakie możesz włożyć, aby osiągnąć cel/zrealizować pragnienia; energetyka jest ta sama, są buławy, więc chwila nabrania dystansu nie zaszkodzi, ale trzeba w końcu tą energię rozruszać i pójść do przodu jak na Królową buław przystało ;)

Karta 6 - przedstawia sposób, w jaki najlepiej mógłbyś osiągnąć swoje pragnienie (rada) paź denarów Gwiazda

spróbuj poczuć się jak uczniak, który dopiero co wkracza w dorosły świat, czasami warto sobie przypomnieć jak to jest patrzeć na świat oczami dziecka, wtedy osiągnięcie tego, o czym się marzy staje się o wiele łatwiejsze

Suma rozkładu HB 5- Kapłan

pamiętaj, że wszystko, czego pragniesz jest już w Tobie, wystarczy poruszyć dawno nierozbrzmiewające strony duszy, aby tą energię nieco rozruszać, żyj w zgodzie ze sobą, nie rób nic na przekór sobie

• Lubię to! 1
  • 3 tygodnie później...
Napisano

Karta 1 - opisuje twoje pragnienia Królowa Buław -

Chciałabyś być jeszcze bardziej aktywną kobietą niż jesteś nią na chwilę obecną - chciałabyś również bardziej zaznaczyć swoją indywidualność, dynamizm - reasumując nabrać wiatru w żagle

Karta 2 - jaka siła stoi za twoimi pragnieniami, co cię wspiera Królowa Kielichów -

Twoja wewnętrzna, kobieca moc, która drzemie w Tobie, a więc delikatność, wrażliwość, uczuciowość i tajemniczość.

Karta 3 - opisuje jaka najtrudniejsza przeszkoda w osiągnięciu spełnienia twojego pragnienia stoi na twojej drodze 3 denarów - przywiązanie do dotychczasowej pracy- a może inaczej powiem, niekorzystne warunki na rynku pracy - niemożność znalezienia innego zajęcia

Karta 4 - opisuje, co musisz odpuścić, puścić, zostawić, aby zrealizować swoje pragnienie Cesarzowa -

zacząć działać - nie stać w miejscu - poruszać energią- wykorzystać swój potencjał

Karta 5 - opisuje twoje aktualne działania związane z tym, czego pragniesz 9 buław-

na chwilę obecną brak działania - takie trochę przyczajanie się zaznacza się w tym miejscu - może warto zaryzykować i nie doszukiwać się zagrożeń tam gdzie ich nie ma.

Karta 6 - przedstawia sposób, w jaki najlepiej mógłbyś osiągnąć swoje pragnienie (rada) paź denarów Gwiazda -

zaufać losowi i zacząć działać - opiekuńcza gwiazda świeci nad Tobą - podążaj za jej światłem i realizuj to co Cię pasjonuje,

Suma rozkładu HB 5- Kapłan - podczas kreowania swojej nowej przyszłości nie odcinać się od zasad, od tego wszystkiego co do tej pory stanowiło podwaliny Twojego dotychczasowego życia

Napisano

Karta 1 - opisuje twoje pragnienia Królowa Buław - bardziej towarzyska ,otwarta i pewna siebie.

Karta 2 - jaka siła stoi za twoimi pragnieniami, co cię wspiera Królowa Kielichów - intuicja

Karta 3 - opisuje jaka najtrudniejsza przeszkoda w osiągnięciu spełnienia twojego pragnienia stoi na twojej drodze 3 denarów - brak wiary we własne zdolności.

Karta 4 - opisuje, co musisz odpuścić, puścić, zostawić, aby zrealizować swoje pragnienie Cesarzowa - stagnacje

Karta 6 - przedstawia sposób, w jaki najlepiej mógłbyś osiągnąć swoje pragnienie (rada) paź denarów Gwiazda - zaufać i uwierzyć w siebie.

Suma rozkładu HB 5-podążasz właściwa droga ,nie zmieniaj kierunku.

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano
Karta 1 - opisuje twoje pragnienia Królowa Buław - bardziej towarzyska ,otwarta i pewna siebie.

Karta 2 - jaka siła stoi za twoimi pragnieniami, co cię wspiera Królowa Kielichów - intuicja

Karta 3 - opisuje jaka najtrudniejsza przeszkoda w osiągnięciu spełnienia twojego pragnienia stoi na twojej drodze 3 denarów - brak wiary we własne zdolności.

Karta 4 - opisuje, co musisz odpuścić, puścić, zostawić, aby zrealizować swoje pragnienie Cesarzowa - stagnacje

Karta 6 - przedstawia sposób, w jaki najlepiej mógłbyś osiągnąć swoje pragnienie (rada) paź denarów Gwiazda - zaufać i uwierzyć w siebie.

Suma rozkładu HB 5-podążasz właściwa droga ,nie zmieniaj kierunku.

Towarzyska jestem, ale czasu mi brak:)))) Co do braku wiary w swoje zdolności to masz racje:) Ja ciągle samej sobie nie dowierzam i ciągle nad sobą pracuję:)

Napisano

Karta 1 - opisuje twoje pragnienia Królowa Buław – tu akurat skojarzyło mi się, że brakuje Ci prawdziwych kobiet przyjaciółek….

Karta 2 - jaka siła stoi za twoimi pragnieniami, co cię wspiera Królowa Kielichów - moja uczuciowość, wrażliwość, wyczucie – też, ale myślę, że duży wpływ mają na Ciebie uczucia mężczyzn…

Karta 3 - opisuje jaka najtrudniejsza przeszkoda w osiągnięciu spełnienia twojego pragnienia stoi na twojej drodze 3 denarów – czasami naszą największą przeszkodą jest ambicja… zdobywasz jeden szczebelek, cieszysz się, ale czujesz wewnętrznie, że to za mało, bo ty mogłabyś więcej, a skoro mogłabyś, to chcesz więcej i się pniesz….

Karta 4 - opisuje, co musisz odpuścić, puścić, zostawić, aby zrealizować swoje pragnienie Cesarzowa – a mi się wydaje, że ty dążysz do bycia coraz bardziej atrakcyjną fizycznie, a przecież jesteś, masz tu Cesarzową…. Więc może czas zaakceptować siebie?

Karta 5 - opisuje twoje aktualne działania związane z tym, czego pragniesz 9 buław – nie stoisz, a obserwujesz i patrzysz co się wydarzy….

Karta 6 - przedstawia sposób, w jaki najlepiej mógłbyś osiągnąć swoje pragnienie (rada) paź denarów Gwiazda – więcej nadziei i podejścia radosnego do życia, cieszyć się tym co jest….

Suma rozkładu HB 5- Kapłan mam się trzymać tego, w co wierzę, nie zbaczać z drogi – tak i rozwijać się duchowo

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano
Karta 1 - opisuje twoje pragnienia Królowa Buław – tu akurat skojarzyło mi się, że brakuje Ci prawdziwych kobiet przyjaciółek….

Karta 2 - jaka siła stoi za twoimi pragnieniami, co cię wspiera Królowa Kielichów - moja uczuciowość, wrażliwość, wyczucie – też, ale myślę, że duży wpływ mają na Ciebie uczucia mężczyzn…

Karta 3 - opisuje jaka najtrudniejsza przeszkoda w osiągnięciu spełnienia twojego pragnienia stoi na twojej drodze 3 denarów – czasami naszą największą przeszkodą jest ambicja… zdobywasz jeden szczebelek, cieszysz się, ale czujesz wewnętrznie, że to za mało, bo ty mogłabyś więcej, a skoro mogłabyś, to chcesz więcej i się pniesz….

Karta 4 - opisuje, co musisz odpuścić, puścić, zostawić, aby zrealizować swoje pragnienie Cesarzowa – a mi się wydaje, że ty dążysz do bycia coraz bardziej atrakcyjną fizycznie, a przecież jesteś, masz tu Cesarzową…. Więc może czas zaakceptować siebie?

Karta 5 - opisuje twoje aktualne działania związane z tym, czego pragniesz 9 buław – nie stoisz, a obserwujesz i patrzysz co się wydarzy….

Karta 6 - przedstawia sposób, w jaki najlepiej mógłbyś osiągnąć swoje pragnienie (rada) paź denarów Gwiazda – więcej nadziei i podejścia radosnego do życia, cieszyć się tym co jest….

Suma rozkładu HB 5- Kapłan mam się trzymać tego, w co wierzę, nie zbaczać z drogi – tak i rozwijać się duchowo

Wiesz co? Chyba masz rację. Brak mi prawdziwych przyjaciółek, tzn, znam wiele osób, z pracy, ze szkoły, z mojego otoczenia, z netu, mam jedną b.bliską mi osobę, ale ona mieszka daleko ode mnie i tylko gadamy co drugi dzień godzinami...Ale potrzebuję kogoś, kto będzie jednak obok...

Muszę faktycznie zaakceptowac siebie, bo narzuciłam sobie jakis wzór, ideał do którego dążę, ale ileż można?;))))