Maestro Inez2503 Napisano 29 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 29 Kwietnia 2013 Karta 1 - opisuje twoje pragnienia Królowa Buław - chciałabym być bardziej przedsiębiorcza, może znać więcej ludzi, bywać tu i tam:) Karta 2 - jaka siła stoi za twoimi pragnieniami, co cię wspiera Królowa Kielichów - moja uczuciowość, wrażliwość, wyczucie Karta 3 - opisuje jaka najtrudniejsza przeszkoda w osiągnięciu spełnienia twojego pragnienia stoi na twojej drodze 3 denarów - chyba moje stałe zajęcia? Albo nieciekawe znajomości? Karta 4 - opisuje, co musisz odpuścić, puścić, zostawić, aby zrealizować swoje pragnienie Cesarzowa - mam nie siedzieć w jednym miejscu, tylko się rudszyć Karta 5 - opisuje twoje aktualne działania związane z tym, czego pragniesz 9 buław - stoję w miejscu,odpoczywam Karta 6 - przedstawia sposób, w jaki najlepiej mógłbyś osiągnąć swoje pragnienie (rada) paź denarów Gwiazda - mam zacząć działać, uczyć się, wierzyć w przyszłość? Suma rozkładu HB 5- Kapłan mam się trzymać tego, w co wierzę, nie zbaczać z drogi Cytuj
Erza Napisano 29 Kwietnia 2013 Napisano 29 Kwietnia 2013 Karta 1 - opisuje twoje pragnienia Królowa Buław chciałabyś być postrzegana przez otoczenie jako kobieta dynamiczna, pociągająca, mająca czas na wszystko, dom, pracę, zabawę, wyjazdy, swoje zainteresowania; chcesz się czuć potrzebna, być w ciągłym punkcie zainteresowania, chcesz rozwijać się, poznawać nowych ludzi, nowe miejsca, nigdy nie być zmęczona, a ciągle czymś pochłonięta; chcesz żyć z pasją, ciągle odkrywać, doświadczać; w sferze cielesnej być może chciałabyś coś zmienić w swoim wyglądzie Karta 2 - jaka siła stoi za twoimi pragnieniami, co cię wspiera Królowa Kielichów jesteś przede wszystkim świadoma swoich pragnień, wiesz, co dla Ciebie dobre, co daje lub dać może radość i spełnienie; masz wrażliwą duszę, otwartą na problemy drugiego człowieka, Twoją siłą jest motywowanie innych, wspieranie ich, przez to czerpiesz energię do pracy nad sobą; masz wiele marzeń, pragnień, celów, starasz się je spełniać wkładając w ich realizację przede wszystkim serce i czyste intencje Karta 3 - opisuje jaka najtrudniejsza przeszkoda w osiągnięciu spełnienia twojego pragnienia stoi na twojej drodze 3 denarów być może działasz zbyt schematycznie... i w sposób za bardzo poukładany, może trzeba czasami nagiąć plan działania lub go nieco uelastycznić? dostosować do sytuacji? Karta 4 - opisuje, co musisz odpuścić, puścić, zostawić, aby zrealizować swoje pragnienie Cesarzowa no właśnie... tu Cesarzowa potwierdza to schematyczne i uporządkowane działanie; energia zasiedziałej Cesarzowej nieco gryzie się tutaj z energią dynamicznej i spontanicznej Królowej buław, tu warto byłoby popróbowac zróznoważyć te energie; pewne tradycyjne role przypisane przez społeczeństwo kobiecie warto byłoby zweryfikować Karta 5 - opisuje twoje aktualne działania związane z tym, czego pragniesz 9 buław póki co przyglądasz się swojemu życiu, nie ma tu działań a próba realnego oceniania sił, jakie możesz włożyć, aby osiągnąć cel/zrealizować pragnienia; energetyka jest ta sama, są buławy, więc chwila nabrania dystansu nie zaszkodzi, ale trzeba w końcu tą energię rozruszać i pójść do przodu jak na Królową buław przystało Karta 6 - przedstawia sposób, w jaki najlepiej mógłbyś osiągnąć swoje pragnienie (rada) paź denarów Gwiazda spróbuj poczuć się jak uczniak, który dopiero co wkracza w dorosły świat, czasami warto sobie przypomnieć jak to jest patrzeć na świat oczami dziecka, wtedy osiągnięcie tego, o czym się marzy staje się o wiele łatwiejsze Suma rozkładu HB 5- Kapłan pamiętaj, że wszystko, czego pragniesz jest już w Tobie, wystarczy poruszyć dawno nierozbrzmiewające strony duszy, aby tą energię nieco rozruszać, żyj w zgodzie ze sobą, nie rób nic na przekór sobie 1 Cytuj
Kędry Napisano 19 Maja 2013 Napisano 19 Maja 2013 Karta 1 - opisuje twoje pragnienia Królowa Buław - Chciałabyś być jeszcze bardziej aktywną kobietą niż jesteś nią na chwilę obecną - chciałabyś również bardziej zaznaczyć swoją indywidualność, dynamizm - reasumując nabrać wiatru w żagle Karta 2 - jaka siła stoi za twoimi pragnieniami, co cię wspiera Królowa Kielichów - Twoja wewnętrzna, kobieca moc, która drzemie w Tobie, a więc delikatność, wrażliwość, uczuciowość i tajemniczość. Karta 3 - opisuje jaka najtrudniejsza przeszkoda w osiągnięciu spełnienia twojego pragnienia stoi na twojej drodze 3 denarów - przywiązanie do dotychczasowej pracy- a może inaczej powiem, niekorzystne warunki na rynku pracy - niemożność znalezienia innego zajęcia Karta 4 - opisuje, co musisz odpuścić, puścić, zostawić, aby zrealizować swoje pragnienie Cesarzowa - zacząć działać - nie stać w miejscu - poruszać energią- wykorzystać swój potencjał Karta 5 - opisuje twoje aktualne działania związane z tym, czego pragniesz 9 buław- na chwilę obecną brak działania - takie trochę przyczajanie się zaznacza się w tym miejscu - może warto zaryzykować i nie doszukiwać się zagrożeń tam gdzie ich nie ma. Karta 6 - przedstawia sposób, w jaki najlepiej mógłbyś osiągnąć swoje pragnienie (rada) paź denarów Gwiazda - zaufać losowi i zacząć działać - opiekuńcza gwiazda świeci nad Tobą - podążaj za jej światłem i realizuj to co Cię pasjonuje, Suma rozkładu HB 5- Kapłan - podczas kreowania swojej nowej przyszłości nie odcinać się od zasad, od tego wszystkiego co do tej pory stanowiło podwaliny Twojego dotychczasowego życia Cytuj
elwi Napisano 19 Maja 2013 Napisano 19 Maja 2013 Karta 1 - opisuje twoje pragnienia Królowa Buław - bardziej towarzyska ,otwarta i pewna siebie. Karta 2 - jaka siła stoi za twoimi pragnieniami, co cię wspiera Królowa Kielichów - intuicja Karta 3 - opisuje jaka najtrudniejsza przeszkoda w osiągnięciu spełnienia twojego pragnienia stoi na twojej drodze 3 denarów - brak wiary we własne zdolności. Karta 4 - opisuje, co musisz odpuścić, puścić, zostawić, aby zrealizować swoje pragnienie Cesarzowa - stagnacje Karta 6 - przedstawia sposób, w jaki najlepiej mógłbyś osiągnąć swoje pragnienie (rada) paź denarów Gwiazda - zaufać i uwierzyć w siebie. Suma rozkładu HB 5-podążasz właściwa droga ,nie zmieniaj kierunku. 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Maja 2013 Autor Maestro Napisano 20 Maja 2013 Karta 1 - opisuje twoje pragnienia Królowa Buław - bardziej towarzyska ,otwarta i pewna siebie.Karta 2 - jaka siła stoi za twoimi pragnieniami, co cię wspiera Królowa Kielichów - intuicja Karta 3 - opisuje jaka najtrudniejsza przeszkoda w osiągnięciu spełnienia twojego pragnienia stoi na twojej drodze 3 denarów - brak wiary we własne zdolności. Karta 4 - opisuje, co musisz odpuścić, puścić, zostawić, aby zrealizować swoje pragnienie Cesarzowa - stagnacje Karta 6 - przedstawia sposób, w jaki najlepiej mógłbyś osiągnąć swoje pragnienie (rada) paź denarów Gwiazda - zaufać i uwierzyć w siebie. Suma rozkładu HB 5-podążasz właściwa droga ,nie zmieniaj kierunku. Towarzyska jestem, ale czasu mi brak:)))) Co do braku wiary w swoje zdolności to masz racje:) Ja ciągle samej sobie nie dowierzam i ciągle nad sobą pracuję Cytuj
Iwka78 Napisano 22 Maja 2013 Napisano 22 Maja 2013 Karta 1 - opisuje twoje pragnienia Królowa Buław – tu akurat skojarzyło mi się, że brakuje Ci prawdziwych kobiet przyjaciółek…. Karta 2 - jaka siła stoi za twoimi pragnieniami, co cię wspiera Królowa Kielichów - moja uczuciowość, wrażliwość, wyczucie – też, ale myślę, że duży wpływ mają na Ciebie uczucia mężczyzn… Karta 3 - opisuje jaka najtrudniejsza przeszkoda w osiągnięciu spełnienia twojego pragnienia stoi na twojej drodze 3 denarów – czasami naszą największą przeszkodą jest ambicja… zdobywasz jeden szczebelek, cieszysz się, ale czujesz wewnętrznie, że to za mało, bo ty mogłabyś więcej, a skoro mogłabyś, to chcesz więcej i się pniesz…. Karta 4 - opisuje, co musisz odpuścić, puścić, zostawić, aby zrealizować swoje pragnienie Cesarzowa – a mi się wydaje, że ty dążysz do bycia coraz bardziej atrakcyjną fizycznie, a przecież jesteś, masz tu Cesarzową…. Więc może czas zaakceptować siebie? Karta 5 - opisuje twoje aktualne działania związane z tym, czego pragniesz 9 buław – nie stoisz, a obserwujesz i patrzysz co się wydarzy…. Karta 6 - przedstawia sposób, w jaki najlepiej mógłbyś osiągnąć swoje pragnienie (rada) paź denarów Gwiazda – więcej nadziei i podejścia radosnego do życia, cieszyć się tym co jest…. Suma rozkładu HB 5- Kapłan mam się trzymać tego, w co wierzę, nie zbaczać z drogi – tak i rozwijać się duchowo 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Maja 2013 Autor Maestro Napisano 22 Maja 2013 Karta 1 - opisuje twoje pragnienia Królowa Buław – tu akurat skojarzyło mi się, że brakuje Ci prawdziwych kobiet przyjaciółek…. Karta 2 - jaka siła stoi za twoimi pragnieniami, co cię wspiera Królowa Kielichów - moja uczuciowość, wrażliwość, wyczucie – też, ale myślę, że duży wpływ mają na Ciebie uczucia mężczyzn… Karta 3 - opisuje jaka najtrudniejsza przeszkoda w osiągnięciu spełnienia twojego pragnienia stoi na twojej drodze 3 denarów – czasami naszą największą przeszkodą jest ambicja… zdobywasz jeden szczebelek, cieszysz się, ale czujesz wewnętrznie, że to za mało, bo ty mogłabyś więcej, a skoro mogłabyś, to chcesz więcej i się pniesz…. Karta 4 - opisuje, co musisz odpuścić, puścić, zostawić, aby zrealizować swoje pragnienie Cesarzowa – a mi się wydaje, że ty dążysz do bycia coraz bardziej atrakcyjną fizycznie, a przecież jesteś, masz tu Cesarzową…. Więc może czas zaakceptować siebie? Karta 5 - opisuje twoje aktualne działania związane z tym, czego pragniesz 9 buław – nie stoisz, a obserwujesz i patrzysz co się wydarzy…. Karta 6 - przedstawia sposób, w jaki najlepiej mógłbyś osiągnąć swoje pragnienie (rada) paź denarów Gwiazda – więcej nadziei i podejścia radosnego do życia, cieszyć się tym co jest…. Suma rozkładu HB 5- Kapłan mam się trzymać tego, w co wierzę, nie zbaczać z drogi – tak i rozwijać się duchowo Wiesz co? Chyba masz rację. Brak mi prawdziwych przyjaciółek, tzn, znam wiele osób, z pracy, ze szkoły, z mojego otoczenia, z netu, mam jedną b.bliską mi osobę, ale ona mieszka daleko ode mnie i tylko gadamy co drugi dzień godzinami...Ale potrzebuję kogoś, kto będzie jednak obok... Muszę faktycznie zaakceptowac siebie, bo narzuciłam sobie jakis wzór, ideał do którego dążę, ale ileż można?))) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi