Maestro Inez2503 Napisano 30 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 30 Kwietnia 2013 Miałam znowu sen, który przykuł moją uwagę. W zasadzie jakoś go sobie zinterpretowałam,ale postanowiłam umieścić tutaj,może Wy dojrzycie więcej? Sen był niby zwyczajny,jechałam samochodem (sny o jeździe samochodem miewam często),ale samochód prowadzony był chyba przez moje dziecko. Jechaliśmy (tylko ja i mój synek) do mojej mamy.W pewnej chwili samochód mocno się rozpędził, mój syn krzyknął :Mamo, hamulec! Nie mogłam znaleźć hamulca, byłam przerażona..W pewnej chwili chyba go znalazłam, ale samochód zaczął się gwałtownie cofać.. Zdenerwowałam się, bo wiedziałam, że jak auto się zatrzyma, to będziemy musieli nadrabiać drogi i to, co do tej pory przejechaliśmy było na marne.. S-sygnifikator snu,który przybliży nam faktyczną tematykę snu Giermek Kielichów - chodzi o moje dziecko 1 - czy sen został wywołany wydarzeniem,które już miało miejsce? 10 buław Królowa Mieczy suma Świat/Cesarzowa - karty b.ładnie pokazały moje przemęczenie,mam za dużo na głowie 2- czy ten sen odnosi się do tego,co dopiero ma sie wydarzyć? 7 buław Sąd suma Kapłan - jakieś nerwy bedą , walka chyba o spokój 3 -jak należy rozumieć symbolikę snu? 2 denarów 8 denarów suma Siła - mam się zastanowić nad swoją przyszłością,pomyśleć bardziej o samorozwoju 4-jak można odnieść ten sen do aktualnej sytuacji pytającego? Świat Mag suma Głupiec zaczynam jak nic nowy etap i chyba mam wiele możliwości,wiele zalezy ode mnie 5-co chce przekazać pytającemu jego podświadomość? 4 kielichów Królowa Kielichów suma Cesarz mam kierować się sercem, tylko i wyłącznie,ono mi powie, gdzie powinnam podążać 6-co chce przekazać pytającemu jego nadświadomość? 5 buław 2 kielichów suma Gwiazda/Siła tu ja widzę jakąś walkę o uczucia, o dobre samopoczucie itp. 7-przed czym ostrzega sen? Ksieżyc Sprawiedliwość suma Rydwan przed wyjściem na jaw jakichś tajemnic, coś może się objawić nagle 8-do czego zachęca sen?. Śmierć 7 denarów Rycerz Mieczy suma Diabeł żebym wyhamowała i nie podejmowała pohopnie żadnej decyzji Cytuj
Kędry Napisano 30 Kwietnia 2013 Napisano 30 Kwietnia 2013 Inezko Kochanie Jazda samochodem to Twoje życie, nad którym nie do końca masz kontrolę - bo nie to nie ty jesteś kierowcą, ale Twoje dziecko. A dziecko symbolizuje beztroskę, działanie spontaniczne takie bez przemyślenia - i dlatego Twój samochód - życie niebezpiecznie przyspiesza. Sen niesie przestrogę, że w natłoku codziennych obowiązków coś może Ci umknąć - czegoś możesz nie dostrzec, a potem jak we śnie trzeba się w połowie drogi zatrzymać i cofnąć, aby coś nadrobić - wtedy niepotrzebnie marnuje się czas Co zatem Powozić życiem - samochodem masz Ty, doświadczona kobieta, która niczego nie będzie przyśpieszać ani opóźniać - tutaj karta umiarkowanie przyszła mi na myśl. Działaj cały czas ale bez pośpiechu, bo sama wiesz jak ciężko wyhamować, a niekiedy jest już na to za późno, gdy decyzje zostaną podjęte pod wpływem chwili. Bądź takim właśnie woźnicą:rydwan + umiarkowanie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Kwietnia 2013 Autor Maestro Napisano 30 Kwietnia 2013 Inezko Kochanie Jazda samochodem to Twoje życie, nad którym nie do końca masz kontrolę - bo nie to nie ty jesteś kierowcą, ale Twoje dziecko. A dziecko symbolizuje beztroskę, działanie spontaniczne takie bez przemyślenia - i dlatego Twój samochód - życie niebezpiecznie przyspiesza. Sen niesie przestrogę, że w natłoku codziennych obowiązków coś może Ci umknąć - czegoś możesz nie dostrzec, a potem jak we śnie trzeba się w połowie drogi zatrzymać i cofnąć, aby coś nadrobić - wtedy niepotrzebnie marnuje się czas Co zatem Powozić życiem - samochodem masz Ty, doświadczona kobieta, która niczego nie będzie przyśpieszać ani opóźniać - tutaj karta umiarkowanie przyszła mi na myśl. Działaj cały czas ale bez pośpiechu, bo sama wiesz jak ciężko wyhamować, a niekiedy jest już na to za późno, gdy decyzje zostaną podjęte pod wpływem chwili. Bądź takim właśnie woźnicą:rydwan + umiarkowanie To chyba prawda...Żyję szybko, nawet teraz na urlopie siedząc z synem w domu planuję masę rzeczy. Fakt, realizuję to co zaplanowałam, z drugiej strony męczy mnie to.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi