Skocz do zawartości

Uczuciowo mieisięcznie do końca roku wzorem Arshiego:)

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Będę jak Arshi weryfikowała co miesiąc:)

Maj 10 buław - zmęczenie materiału, będę miała dość, ale i nie zamierzam się wychylać z inicjatywą:)

Czerwiec Kochankowie - tu się może coś wydarzyć, albo wybór między dwiema osobami, albo jakiś romans

Lipiec As Buław/3 denarów - tu widać inicjatywę i energię w celu budowania relacji

Sierpień 2 kielichów - romantyczne spotkanie:)

Wrzesień 4 buław -milutko,cieplutko, romansowo

Październik As Mieczy Królowa Kielichów - tu możliwe, że ja się bardziej zaangażuję

Listopad Rycerz Denarów - spokojnie,miło, bez większych zmian i szlaeństw

Grudzień Gwiazda - romantyzmu ciąg dalszy;)

Gość Linkinia
Napisano

Maj 10 buław - będziesz zmęczona i zniechęcona tym, co się dzieje w uczuciach, może znudzona, przytłoczona. Mogą pojawić się problemy.

Czerwiec Kochankowie - tu się może coś wydarzyć, albo wybór między dwiema osobami, albo jakiś romans - tu się zgodzę. Od siebie dodam: może świeży powiem namiętności, pikantności w związku ;)

Lipiec As Buław/3 denarów - tu dwie opcje. Pierwsza: romans, czyli gorąco, przyjemnie i niezobowiązująco. Druga: inicjatywa, by poprawić relację, pokonać przeszkody.

Sierpień 2 kielichów - tutaj cieplutko, romantycznie, będą spotkania, ktoś pozabiega, będzie adorował, flirt.

Wrzesień 4 buław - romansowo, przyjemnie, zabawa, bez zobowiązań.

Październik As Mieczy Królowa Kielichów - tu możliwe, że ja się bardziej zaangażuję -> tak. Albo będziesz się starała ukryć zaangażowanie.

Listopad Rycerz Denarów - spokojnie,miło, bez większych zmian i szlaeństw --> tak.

Grudzień Gwiazda - romantyzmu ciąg dalszy;) --> tak i nadzieja na ciąg dalszy w roku 2014 ;)

Napisano

Maj 10 buław - Możesz mieć wrażenie, że pewne sprawy się nakumulowały, będziesz czuła, że ogrom sytuacji spoczywa na Twoich barkach, że odpowiedzialność spoczywa na Tobie... Bedzie Ci to ciążyć, ale odnajdziesz w sobie wystarczająco dużo siły, by dane sprawy doprowadzić do końca i potrzebnych wyjaśnień.

Czerwiec Kochankowie - Ładnie :) Spotkania we dwoje, podczas kolacji, zaproszenia... :) Dużo romantyzmu i chemii :)

Lipiec As Buław/3 denarów - Ożywienie w relacji, konkretne działania ze strony pana mające na celu pracę nad relacją, spotkania inicjowane przez pana i zacieśnianie relacji.

Sierpień 2 kielichów - ...ze skutkiem pozytywnym :) Co tutaj dużo pisać :D Długie i bardzo miłe rozmowy, przepełnione uczuciem... :)

Wrzesień 4 buław -milutko,cieplutko, romansowo - właśnie :)

Październik As Mieczy Królowa Kielichów - tu możliwe, że ja się bardziej zaangażuję - Na pewno pozwolisz zapanować Twoim emocjom nad Tobą, pozwolisz sobie czuć, dać się ponieść temu uczuciu :) A będzie to najprawdopodobniej wynikiem rozmowy z panem, która doda Ci pewności, pozwoli zaufać i pozwoli przekroczyć dotychczasowe granice, zburzyć mury, które stawiamy wokół siebie z obawy przed zranieniem.

Listopad Rycerz Denarów – Stabilna relacja z panem, budowanie z nim także przyjaźni, solidnych podstaw relacji.

Grudzień Gwiazda – Przyjaźń, partnerstwo, wzajemne zrozumienie….dużo serdeczności, wzajemności, zauroczenia… Bardzo dużo pozytywnych i ładnych uczuć. Oboje odżyjecie, nabierzecie nadziei, będziecie rozważać wspólną przyszłość… Ja Gwiazdę odbieram bardzo ciepło, bo to też piękna karta :)

• 2 tygodnie później...
  • Maestro
Napisano

Może ktoś mi jeszcze spojrzy? Będe co miesiąc weryfikowała:)

Napisano
(uczuciowo) Będę jak Arshi weryfikowała co miesiąc:)

Maj 10 buław

no tutaj na razie nic nie widac, ciezko bedzie w maju z tymi uczuciami

Czerwiec Kochankowie

nooo tu mozliwe, ze ktos sie napatoczy ale stawiam na II połowe czerwca. jakis mały romansik, ktory sadzac po dalszych kartyach moze byc dłuższym romansikiem :)

Lipiec As Buław/3 denarów -
działanie, jakis wyjazd, zrobi sie goraco ale jednoczesna praca z kazdej strony.

Sierpień 2 kielichów
uhuhu juz zaczyna sie ładnie robic :) wspólne wyjscia, wyjazdy. Partnerstwo pełna para :D

Wrzesień 4 buław -
romansu ciag dalszy ;) wypracujecie to,c zego Wam trzeba w zwiazku

Październik As Mieczy Królowa Kielichów
wieksze zaangazowanie, Ty sie chyba otworzysz ale z drugiiej strony opadna emocje typu - zazdrosc, niepewnosc. Dasz temu wszystkiemu płynac

Listopad Rycerz Denarów
tutaj znowu pan zacznie sie angazowac i snuc 'dalsze' wspólne plany :)

Grudzień Gwiazda -
no tutaj to miód :D nic tylko korzystac z sielanki zwiazku :)

bardzo fajne karty musze przyzac :)

• Maestro
Napisano
no tutaj na razie nic nie widac, ciezko bedzie w maju z tymi uczuciami

nooo tu mozliwe, ze ktos sie napatoczy ale stawiam na II połowe czerwca. jakis mały romansik, ktory sadzac po dalszych kartyach moze byc dłuższym romansikiem :)

działanie, jakis wyjazd, zrobi sie goraco ale jednoczesna praca z kazdej strony.

uhuhu juz zaczyna sie ładnie robic :) wspólne wyjscia, wyjazdy. Partnerstwo pełna para :D

romansu ciag dalszy ;) wypracujecie to,c zego Wam trzeba w zwiazku

wieksze zaangazowanie, Ty sie chyba otworzysz ale z drugiiej strony opadna emocje typu - zazdrosc, niepewnosc. Dasz temu wszystkiemu płynac

tutaj znowu pan zacznie sie angazowac i snuc 'dalsze' wspólne plany :)

no tutaj to miód :D nic tylko korzystac z sielanki zwiazku :)

bardzo fajne karty musze przyzac :)

Też mnie ciekawią:) Na razie tkwię w 10 buław, bo 9. dzień z rzędu jestem na nogach, pierwszy wolny dzień i zarazem odpoczynek dopiero w najbliższą niedzielę:)))

• 2 tygodnie później...
  • Maestro
Napisano

Zweryfikuję majową 10 buław:

Otóż byłam przemęczona totalnie z uwagi na zaliczenia, poza tym, bo przecież o uczuciach mowa miałam fajne kontakty, rozmowy, no i ktoś zaczął chodzić koło mnie, na tyle dostrzegalnie, że koleżanki już sobie żarty stroją...Ciekawi mnie karta Kochanków w czerwcu...

Napisano

Czerwiec - kochankowie

Tutaj pojawią się przed Tobą jakieś nowe możliwości - staniesz niejako na rozdrożu - wahania między głosem serca - a rozumem będą Ci towarzyszyć - sądząc po następnych kartach dokonasz właściwych wyborów zarówno w sferze osobistej jak i materialnej

Będę interpretować każdy miesiąc oddzielnie

• 1 miesiąc temu...
  • Maestro
Napisano

weryfikacja

Czerwiec Kochankowie

Miesiąc pełen dylematów i wahań, poza tym ogólnie miły, jeśli chodzi o wiele innych kwestii,w każdym razie na pierwszy plan weszły moje wątpliwości, czy zostawić coś,czy poczekać...Wiem na pewno czego nie chcę:)

Napisano

Lipiec As Buław/3 denarów - powiew świeżości - - energia w nowej odsłonie pozwoli Ci cieszyć się sukcesami na gruncie zawodowym - tutaj też widziałabym fajną relację mężczyzną z którym łączy Cię wspólny cel- podobne zainteresowania, poglądy

Napisano

As Buław/3 denarów - lipiec powinien być aktywny i kreatywny w budowaniu jakiejś więzi,

Napisano

Lipiec As Buław/3 denarów -Jakiś Pan zupełnie nowy zacznie Cie adorować ,może mieć to związek z pracą

Sierpień 2 kielichów - tutaj bedzie pogłębienie tej relacji,możliwe spotkanie.,

Wrzesień 4 buław -Tutaj według mnie skupienie sie na sprawach domowych,stabilizacja,polepszenie sytuacji.

Październik As Mieczy Królowa Kielichów - według mnie postanowisz zakończyć letni romans na rzecz rodziny.. tak jakby zauroczenie owym facetem mijało..

Listopad Rycerz Denarów - Tutaj skupisz sie na sobie,bedziesz chciała sie rozwinąc zawodowo bardziej:)

Grudzień Gwiazda - Tutaj moze pojawić się jakies światełko niosące zmiany do twojego zycia co napełni cie optymizmem i nadzieja.

• 4 tygodnie później...
  • Maestro
Napisano

Weryfikuję lipiec

As buław i 3 denarów

nic wielkiego,jeden kolega, od którego odcięłam się całkowicie,zaczął subtelnie zaznaczać swoja obecność w moim życiu,ale ja już nie reaguję, skończyło się i to w sumie na tyle...

• 1 miesiąc temu...
  • Maestro
Napisano

Sierpień - 2 kielichów

karty pokazały mi kontakty z dwoma kolegami, a także polepszenie sytuacji rodzinnej

• 4 tygodnie później...
  • Maestro
Napisano

Wrzesień 4 buław

w zasadzie miesiąc fajny, powrócił kontakt z kimś, poza tym ogólnie dużo fajnych rzeczy się wydarzyło, w dom u też wszystko w porządku:), w romans nie weszłam ;)

• 1 miesiąc temu...
  • Maestro
Napisano

Weryfikacja

Październik As Mieczy Królowa Kielichów -rozmowa i wyjasnienie i moje czekanie na ciąg dalszy

Napisano
Listopad Rycerz Denarów

samotność, weźmiesz pożyczkę/kredyt albo ktoś przyjdzie do Ciebie z pieniędzmi lub sama postanowisz je wydać :)

Grudzień Gwiazda

będziesz miała duże chęci do nawiązania nowych kontaktów, możliwe, że się ktoś pojawi na horyzoncie :)

• Maestro
Napisano
samotność, weźmiesz pożyczkę/kredyt albo ktoś przyjdzie do Ciebie z pieniędzmi lub sama postanowisz je wydać :)

będziesz miała duże chęci do nawiązania nowych kontaktów, możliwe, że się ktoś pojawi na horyzoncie :)

Ale to na uczucia, nie ogólny:))

Napisano

Rycerz jest sam na rumaku, więc pewne osamotnienie, monety mogą mówić o tym, że bardziej się skupisz na pracy, sprawach materialnych niż na na porywach sercowych, w dodatku jest powolny(rycerz), więc pewnie i Ty tak będziesz myślała/czuła, bez pośpiechu, wszystko będzie szło spokojnym tempem :)

• Maestro
Napisano
Rycerz jest sam na rumaku, więc pewne osamotnienie, monety mogą mówić o tym, że bardziej się skupisz na pracy, sprawach materialnych niż na na porywach sercowych, w dodatku jest powolny(rycerz), więc pewnie i Ty tak będziesz myślała/czuła, bez pośpiechu, wszystko będzie szło spokojnym tempem :)

W tym Rycerzu zawsze pojawia mi sie pewien pan,może to kontakt z nim mi się zaznacza:) W Tarocie jest b.duzo samotnych kart:)

• Maestro
Napisano
Możliwe, jeżeli tak, nie powinno być źle :)

Wiesz jak kasa wpłynie, to tez zła nie będę:))))