Maestro Inez2503 Napisano 30 Kwietnia 2013 Maestro Napisano 30 Kwietnia 2013 Będę jak Arshi weryfikowała co miesiąc:) Maj 10 buław - zmęczenie materiału, będę miała dość, ale i nie zamierzam się wychylać z inicjatywą Czerwiec Kochankowie - tu się może coś wydarzyć, albo wybór między dwiema osobami, albo jakiś romans Lipiec As Buław/3 denarów - tu widać inicjatywę i energię w celu budowania relacji Sierpień 2 kielichów - romantyczne spotkanie:) Wrzesień 4 buław -milutko,cieplutko, romansowo Październik As Mieczy Królowa Kielichów - tu możliwe, że ja się bardziej zaangażuję Listopad Rycerz Denarów - spokojnie,miło, bez większych zmian i szlaeństw Grudzień Gwiazda - romantyzmu ciąg dalszy;) Cytuj
Gość Linkinia Napisano 30 Kwietnia 2013 Napisano 30 Kwietnia 2013 Maj 10 buław - będziesz zmęczona i zniechęcona tym, co się dzieje w uczuciach, może znudzona, przytłoczona. Mogą pojawić się problemy. Czerwiec Kochankowie - tu się może coś wydarzyć, albo wybór między dwiema osobami, albo jakiś romans - tu się zgodzę. Od siebie dodam: może świeży powiem namiętności, pikantności w związku Lipiec As Buław/3 denarów - tu dwie opcje. Pierwsza: romans, czyli gorąco, przyjemnie i niezobowiązująco. Druga: inicjatywa, by poprawić relację, pokonać przeszkody. Sierpień 2 kielichów - tutaj cieplutko, romantycznie, będą spotkania, ktoś pozabiega, będzie adorował, flirt. Wrzesień 4 buław - romansowo, przyjemnie, zabawa, bez zobowiązań. Październik As Mieczy Królowa Kielichów - tu możliwe, że ja się bardziej zaangażuję -> tak. Albo będziesz się starała ukryć zaangażowanie. Listopad Rycerz Denarów - spokojnie,miło, bez większych zmian i szlaeństw --> tak. Grudzień Gwiazda - romantyzmu ciąg dalszy;) --> tak i nadzieja na ciąg dalszy w roku 2014 Cytuj
maddie88 Napisano 1 Maja 2013 Napisano 1 Maja 2013 Maj 10 buław - Możesz mieć wrażenie, że pewne sprawy się nakumulowały, będziesz czuła, że ogrom sytuacji spoczywa na Twoich barkach, że odpowiedzialność spoczywa na Tobie... Bedzie Ci to ciążyć, ale odnajdziesz w sobie wystarczająco dużo siły, by dane sprawy doprowadzić do końca i potrzebnych wyjaśnień. Czerwiec Kochankowie - Ładnie Spotkania we dwoje, podczas kolacji, zaproszenia... Dużo romantyzmu i chemii Lipiec As Buław/3 denarów - Ożywienie w relacji, konkretne działania ze strony pana mające na celu pracę nad relacją, spotkania inicjowane przez pana i zacieśnianie relacji. Sierpień 2 kielichów - ...ze skutkiem pozytywnym Co tutaj dużo pisać Długie i bardzo miłe rozmowy, przepełnione uczuciem... Wrzesień 4 buław -milutko,cieplutko, romansowo - właśnie Październik As Mieczy Królowa Kielichów - tu możliwe, że ja się bardziej zaangażuję - Na pewno pozwolisz zapanować Twoim emocjom nad Tobą, pozwolisz sobie czuć, dać się ponieść temu uczuciu A będzie to najprawdopodobniej wynikiem rozmowy z panem, która doda Ci pewności, pozwoli zaufać i pozwoli przekroczyć dotychczasowe granice, zburzyć mury, które stawiamy wokół siebie z obawy przed zranieniem. Listopad Rycerz Denarów – Stabilna relacja z panem, budowanie z nim także przyjaźni, solidnych podstaw relacji. Grudzień Gwiazda – Przyjaźń, partnerstwo, wzajemne zrozumienie….dużo serdeczności, wzajemności, zauroczenia… Bardzo dużo pozytywnych i ładnych uczuć. Oboje odżyjecie, nabierzecie nadziei, będziecie rozważać wspólną przyszłość… Ja Gwiazdę odbieram bardzo ciepło, bo to też piękna karta Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Maja 2013 Autor Maestro Napisano 14 Maja 2013 Może ktoś mi jeszcze spojrzy? Będe co miesiąc weryfikowała:) Cytuj
Trida Napisano 14 Maja 2013 Napisano 14 Maja 2013 (uczuciowo) Będę jak Arshi weryfikowała co miesiąc:)Maj 10 buław no tutaj na razie nic nie widac, ciezko bedzie w maju z tymi uczuciami Czerwiec Kochankowie nooo tu mozliwe, ze ktos sie napatoczy ale stawiam na II połowe czerwca. jakis mały romansik, ktory sadzac po dalszych kartyach moze byc dłuższym romansikiem Lipiec As Buław/3 denarów - działanie, jakis wyjazd, zrobi sie goraco ale jednoczesna praca z kazdej strony. Sierpień 2 kielichów uhuhu juz zaczyna sie ładnie robic wspólne wyjscia, wyjazdy. Partnerstwo pełna para Wrzesień 4 buław - romansu ciag dalszy wypracujecie to,c zego Wam trzeba w zwiazku Październik As Mieczy Królowa Kielichów wieksze zaangazowanie, Ty sie chyba otworzysz ale z drugiiej strony opadna emocje typu - zazdrosc, niepewnosc. Dasz temu wszystkiemu płynac Listopad Rycerz Denarów tutaj znowu pan zacznie sie angazowac i snuc 'dalsze' wspólne plany Grudzień Gwiazda - no tutaj to miód nic tylko korzystac z sielanki zwiazku bardzo fajne karty musze przyzac Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 14 Maja 2013 Autor Maestro Napisano 14 Maja 2013 no tutaj na razie nic nie widac, ciezko bedzie w maju z tymi uczuciami nooo tu mozliwe, ze ktos sie napatoczy ale stawiam na II połowe czerwca. jakis mały romansik, ktory sadzac po dalszych kartyach moze byc dłuższym romansikiem działanie, jakis wyjazd, zrobi sie goraco ale jednoczesna praca z kazdej strony. uhuhu juz zaczyna sie ładnie robic wspólne wyjscia, wyjazdy. Partnerstwo pełna para romansu ciag dalszy wypracujecie to,c zego Wam trzeba w zwiazku wieksze zaangazowanie, Ty sie chyba otworzysz ale z drugiiej strony opadna emocje typu - zazdrosc, niepewnosc. Dasz temu wszystkiemu płynac tutaj znowu pan zacznie sie angazowac i snuc 'dalsze' wspólne plany no tutaj to miód nic tylko korzystac z sielanki zwiazku bardzo fajne karty musze przyzac Też mnie ciekawią Na razie tkwię w 10 buław, bo 9. dzień z rzędu jestem na nogach, pierwszy wolny dzień i zarazem odpoczynek dopiero w najbliższą niedzielę)) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Maja 2013 Autor Maestro Napisano 28 Maja 2013 Zweryfikuję majową 10 buław: Otóż byłam przemęczona totalnie z uwagi na zaliczenia, poza tym, bo przecież o uczuciach mowa miałam fajne kontakty, rozmowy, no i ktoś zaczął chodzić koło mnie, na tyle dostrzegalnie, że koleżanki już sobie żarty stroją...Ciekawi mnie karta Kochanków w czerwcu... Cytuj
Kędry Napisano 28 Maja 2013 Napisano 28 Maja 2013 Czerwiec - kochankowie Tutaj pojawią się przed Tobą jakieś nowe możliwości - staniesz niejako na rozdrożu - wahania między głosem serca - a rozumem będą Ci towarzyszyć - sądząc po następnych kartach dokonasz właściwych wyborów zarówno w sferze osobistej jak i materialnej Będę interpretować każdy miesiąc oddzielnie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Czerwca 2013 Autor Maestro Napisano 30 Czerwca 2013 weryfikacja Czerwiec Kochankowie Miesiąc pełen dylematów i wahań, poza tym ogólnie miły, jeśli chodzi o wiele innych kwestii,w każdym razie na pierwszy plan weszły moje wątpliwości, czy zostawić coś,czy poczekać...Wiem na pewno czego nie chcę Cytuj
Kędry Napisano 30 Czerwca 2013 Napisano 30 Czerwca 2013 Lipiec As Buław/3 denarów - powiew świeżości - - energia w nowej odsłonie pozwoli Ci cieszyć się sukcesami na gruncie zawodowym - tutaj też widziałabym fajną relację mężczyzną z którym łączy Cię wspólny cel- podobne zainteresowania, poglądy Cytuj
Vivere Napisano 30 Czerwca 2013 Napisano 30 Czerwca 2013 As Buław/3 denarów - lipiec powinien być aktywny i kreatywny w budowaniu jakiejś więzi, Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 4 Lipca 2013 Napisano 4 Lipca 2013 Lipiec As Buław/3 denarów -Jakiś Pan zupełnie nowy zacznie Cie adorować ,może mieć to związek z pracą Sierpień 2 kielichów - tutaj bedzie pogłębienie tej relacji,możliwe spotkanie., Wrzesień 4 buław -Tutaj według mnie skupienie sie na sprawach domowych,stabilizacja,polepszenie sytuacji. Październik As Mieczy Królowa Kielichów - według mnie postanowisz zakończyć letni romans na rzecz rodziny.. tak jakby zauroczenie owym facetem mijało.. Listopad Rycerz Denarów - Tutaj skupisz sie na sobie,bedziesz chciała sie rozwinąc zawodowo bardziej:) Grudzień Gwiazda - Tutaj moze pojawić się jakies światełko niosące zmiany do twojego zycia co napełni cie optymizmem i nadzieja. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 30 Lipca 2013 Autor Maestro Napisano 30 Lipca 2013 Weryfikuję lipiec As buław i 3 denarów nic wielkiego,jeden kolega, od którego odcięłam się całkowicie,zaczął subtelnie zaznaczać swoja obecność w moim życiu,ale ja już nie reaguję, skończyło się i to w sumie na tyle... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Września 2013 Autor Maestro Napisano 1 Września 2013 Sierpień - 2 kielichów karty pokazały mi kontakty z dwoma kolegami, a także polepszenie sytuacji rodzinnej Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Września 2013 Autor Maestro Napisano 27 Września 2013 Wrzesień 4 buław w zasadzie miesiąc fajny, powrócił kontakt z kimś, poza tym ogólnie dużo fajnych rzeczy się wydarzyło, w dom u też wszystko w porządku:), w romans nie weszłam Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Października 2013 Autor Maestro Napisano 29 Października 2013 Weryfikacja Październik As Mieczy Królowa Kielichów -rozmowa i wyjasnienie i moje czekanie na ciąg dalszy Cytuj
Gość Euterpe Napisano 29 Października 2013 Napisano 29 Października 2013 Listopad Rycerz Denarów samotność, weźmiesz pożyczkę/kredyt albo ktoś przyjdzie do Ciebie z pieniędzmi lub sama postanowisz je wydać Grudzień Gwiazda będziesz miała duże chęci do nawiązania nowych kontaktów, możliwe, że się ktoś pojawi na horyzoncie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Października 2013 Autor Maestro Napisano 29 Października 2013 samotność, weźmiesz pożyczkę/kredyt albo ktoś przyjdzie do Ciebie z pieniędzmi lub sama postanowisz je wydać będziesz miała duże chęci do nawiązania nowych kontaktów, możliwe, że się ktoś pojawi na horyzoncie Ale to na uczucia, nie ogólny:)) Cytuj
Gość Euterpe Napisano 29 Października 2013 Napisano 29 Października 2013 Rycerz jest sam na rumaku, więc pewne osamotnienie, monety mogą mówić o tym, że bardziej się skupisz na pracy, sprawach materialnych niż na na porywach sercowych, w dodatku jest powolny(rycerz), więc pewnie i Ty tak będziesz myślała/czuła, bez pośpiechu, wszystko będzie szło spokojnym tempem Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Października 2013 Autor Maestro Napisano 29 Października 2013 Rycerz jest sam na rumaku, więc pewne osamotnienie, monety mogą mówić o tym, że bardziej się skupisz na pracy, sprawach materialnych niż na na porywach sercowych, w dodatku jest powolny(rycerz), więc pewnie i Ty tak będziesz myślała/czuła, bez pośpiechu, wszystko będzie szło spokojnym tempem W tym Rycerzu zawsze pojawia mi sie pewien pan,może to kontakt z nim mi się zaznacza:) W Tarocie jest b.duzo samotnych kart:) Cytuj
Gość Euterpe Napisano 29 Października 2013 Napisano 29 Października 2013 Możliwe, jeżeli tak, nie powinno być źle Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 29 Października 2013 Autor Maestro Napisano 29 Października 2013 Możliwe, jeżeli tak, nie powinno być źle Wiesz jak kasa wpłynie, to tez zła nie będę))) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi