pawel116 Napisano 1 Maja 2013 Napisano 1 Maja 2013 Postanowiłem zmienić metody poszukiwania pracy i zamieściłem własne ogłoszenie na 2 portalach. Dotychczas tego nie robiłem, bo uważałem, że ten sposób jest lipny. Jak zrealizuje się oczekiwanie na odpowiedź? 8 Mieczy + Głupiec + As Denarów -> Słońce Ktoś się odezwie w niedługim czasie, oby. Jaką propozycję otrzymam? Umiarkowanie + As Denarów + As Buław -> Cesarz Praca u kogoś w domu, u jakiegoś prywaciarza (Cesarz). Dam sobie czas na weryfikację do końca miesiąca. Cytuj
werka81 Napisano 1 Maja 2013 Napisano 1 Maja 2013 (edytowane) Jak zrealizuje się oczekiwanie na odpowiedź? 8 Mieczy + Głupiec + As Denarów -> Słońce nie jesteś zbyt pozytywnie nastawiony na to że otrzymasz tam jakąś poważną ofertę,ale jednak coś się trafi . Oferta cię ucieszy. Jaką propozycję otrzymam? Umiarkowanie + As Denarów + As Buław -> Cesarz Nie wiem czy u kogoś w domu,ale też mi się wydaje że to będzie jakaś prywatna działalność. W każdym bądź razie j.w. oferta bardzo Cię ucieszy. Powodzenia! Edytowane 1 Maja 2013 przez werka81 Cytuj
Ewitta Napisano 1 Maja 2013 Napisano 1 Maja 2013 Na pewno będą jakieś propozycje, ale nie wiem czy z nich skorzystasz. Cytuj
Gość ANEZ Napisano 2 Maja 2013 Napisano 2 Maja 2013 Dostaniesz odpowiedz mimo, że w to nie wierzysz. Otrzymasz propozycję, gdzie będziesz mógł się wykazać za dobrą płacę, ale czy ją przyjmiesz zależy od Ciebie. Cytuj
iridos Napisano 2 Maja 2013 Napisano 2 Maja 2013 propozycja palcem na wodzie pisana lanie wody i nie szybko Cytuj
pawel116 Napisano 2 Maja 2013 Autor Napisano 2 Maja 2013 propozycja palcem na wodzie pisana lanie wody i nie szybko Jedna taka padła dzisiaj i ją odrzuciłem. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Maja 2013 Maestro Napisano 2 Maja 2013 Jak zrealizuje się oczekiwanie na odpowiedź? 8 Mieczy + Głupiec + As Denarów -> Słońce dostaniesz odpowiedź,która Ciebie zaskoczy i da nadzieję na coś konkretnego Jaką propozycję otrzymam? Umiarkowanie + As Denarów + As Buław -> Cesarz taką,która wyrwie Ciebie z marazmu,to może być coś nowego,ale ekscytującego... Cytuj
iridos Napisano 2 Maja 2013 Napisano 2 Maja 2013 Jedna taka padła dzisiaj i ją odrzuciłem. tu nic konkretnego dajacego prace kase i satysfakcje sie nie trafi Cytuj
pawel116 Napisano 31 Maja 2013 Autor Napisano 31 Maja 2013 (edytowane) Reasumując - otrzymałem 2 odpowiedzi, z czego jedna jak już mówiłem była patykiem na wodzie pisana (sprzedaż kosmetyków przez internet), natomiast druga dotyczyła Specjalisty ds. Sprzedaży i ją odrzuciłem, ponieważ nie posiadam predyspozycji do takiego zajęcia. Edytowane 1 Czerwca 2013 przez pawel116 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi