Maestro Inez2503 Napisano 1 Maja 2013 Maestro Napisano 1 Maja 2013 Zastanawiam się poważnie nad wróżeniem za pieniądze..Trochę się obawiam,choć czuję,że jakoś mi to idzie..Myslę o kładzeniu kart przez intenret, za niewielkie kwoty, które podreperowałyby mój budżet. Spytałam kart: Jak zrealizuje się moje wróżenie ludziom przez internet? 7 mieczy Rycerz Mieczy 8 buław 6 buław suma Kochankowie suma HB Świat/Cesarzowa pierwsze dwie karty mówią o podejmowaniu przez mnie decyzji, kombinowaniu jak to zrobić,także o reklamowaniu samej siebie,pozostałe informują, ze sprawa ruszy szybko z miejsca i mam szansę na sukces. Podsuma HB informuje, że to może być dobra droga:) Co mi da wróżenie obcym ludziom? Królowa Buław Giermek Kielichów 4 monet 10 mieczy Król Kielichów suma Cesarz suma HB Umiarkowanie/Kapłan zacznę być bardziej przedsiębiorcza i coś sobie zarobię, nie będzie to dużo, ale zawsze coś dla siebie..To może też być nowy etap mojego życia, niewykluczone wsparcie jakiegoś mężczyzny..Podsumy mówią o stabilizacji Cytuj
maddie88 Napisano 1 Maja 2013 Napisano 1 Maja 2013 7 mieczy Rycerz Mieczy 8 buław 6 buław suma Kochankowie suma HB Świat/Cesarzowa Jest to dobry pomysł. Możliwe, że najpierw na szybko będziesz chciała jeszcze trochę poczytać, zasięgnąć informacji, żeby dobrze się przygotować, a później jest wymiana maili, oj jest - na brak pytań nie powinnaś narzekać Będziesz wykonywać to z sercem, z pasją, będziesz się realizować Będzie to początek nowego etapu dla Ciebie. Królowa Buław Giermek Kielichów 4 monet 10 mieczy Król Kielichów suma Cesarz suma HB Umiarkowanie/Kapłan Poczujesz się pewniejsza sowich umiejętności , spotkasz się z dużą życzliwością i pozytywnymi opiniami Wróżenie dałoby Ci także stabilny przypływ gotówki. W tej 10 Mieczy możesz się na pewnym etapie zacząć przejmować, za bardzo angażować w sprawy innych, ale pewien mężczyzna będzie pomagał Ci zachowywać równowagę Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Maja 2013 Autor Maestro Napisano 1 Maja 2013 7 mieczy Rycerz Mieczy 8 buław 6 buław suma Kochankowie suma HB Świat/Cesarzowa Jest to dobry pomysł. Możliwe, że najpierw na szybko będziesz chciała jeszcze trochę poczytać, zasięgnąć informacji, żeby dobrze się przygotować, a później jest wymiana maili, oj jest - na brak pytań nie powinnaś narzekać Będziesz wykonywać to z sercem, z pasją, będziesz się realizować Będzie to początek nowego etapu dla Ciebie. Królowa Buław Giermek Kielichów 4 monet 10 mieczy Król Kielichów suma Cesarz suma HB Umiarkowanie/Kapłan Poczujesz się pewniejsza sowich umiejętności , spotkasz się z dużą życzliwością i pozytywnymi opiniami Wróżenie dałoby Ci także stabilny przypływ gotówki. W tej 10 Mieczy możesz się na pewnym etapie zacząć przejmować, za bardzo angażować w sprawy innych, ale pewien mężczyzna będzie pomagał Ci zachowywać równowagę Dziękuję Fajnie by było,gdyby mi wyszło....) Cytuj
Kędry Napisano 1 Maja 2013 Napisano 1 Maja 2013 (edytowane) Inezko Powinnaś kłaść karty ludziom przez internet SS "Stołówka oferująca obfitość wyboru" - masz ogromny potencjał, który możesz spożytkować dla dobra ludzi - a że w stołówce jedzenie ma swoją cenę - wiec i Ty pobieraj opłatę za duchową strawę, którą będziesz karmić ludzi. A co Ci to da Otóż SS "Dmuchacze szkła formują piękne kształty swoim kontrolowanym oddechem" - dojdziesz do mistrzostwa w tej dziedzinie - przecież będziesz formować piękne kształty - a kontrolowany oddech to niemalże medytacja, która prowadzi do zamierzonych rezultatów - zaplanowanych i przemyślanych. Symbol ten związany jest bardzo mocno z rebirthingiem - dzięki praktykowaniu medytacji oddechu i nauce kontrolowania przepony możesz wznieść się na nowy poziom bytu. Przyniesie Ci to i materialne i duchowe wymierne korzyści. Edytowane 1 Maja 2013 przez Kędry Przejęzyczenie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Maja 2013 Autor Maestro Napisano 1 Maja 2013 Inezko Powinnaś kłaść karty ludziom przez internet SS "Stołówka oferująca obfitość wyboru" - masz ogromny potencjał, który możesz spożytkować dla dobra ludzi - a że w stołówce jedzenie ma swoją cenę - wiec i Ty pobieraj opłatę za duchową strawę, którą będziesz karmić ludzi. A co Ci to da Otóż SS "Dmuchacze szkła formują piękne kształty swoim kontrolowanym oddechem" - dojdziesz do mistrzostwa w tej dziedzinie - przecież będziesz formować piękne kształty - a kontrolowany oddech to niemalże medytacja, która prowadzi do zamierzonych rezultatów - zaplanowanych i przemyślanych. Symbol ten związany jest bardzo mocno z rebirthingiem - dzięki praktykowaniu medytacji oddechu i nauce kontrolowania przepony możesz wznieść się na nowy poziom bytu. Przyniesie Ci to i materialne i duchowe wymierne korzyści. Dziękuję Ci bardzo:) Od dawna o tym myslę, tylko, że brakuje mi i czasu i przede wszystkim odwagi:) Myslę, że w lipcu się za to zabiorę Cytuj
Gość ANEZ Napisano 1 Maja 2013 Napisano 1 Maja 2013 Podjęcie decyzji o wróżeniu za pieniądze jest dobry, bo to już przyszedł czas dla Ciebie Inez. Przede wszystkim sprawdzisz się i swoją wiedzę. Nie działaj impulsywnie, przemyśl wszystko a zwłaszcza formę wróżenia np.,na portalach wróżbiarskich ewentualnie inny sposób, bo to jest ważne. Wróżenie obcym ludziom oprócz na razie małych pieniędzy da Ci pewność siebie, że Ty to potrafisz, że masz ku temu predyspozycje i zdolności oraz że potrafisz w ten sposób pomagać innym. Ale jest pułapka /10 mieczy/ , możesz nieraz mieć tego dość, bo to wyczerpująca praca, zabierająca dużo czasu i trzeba być na to przygotowanym że nieraz możesz mieć dość. Dlatego wybierz dobry moment, czas, kiedy się tym zajmiesz. Mam już w tym doświadczenie i wiem, że tarot może człowieka pochłonąć dlatego do tego potrzebny jest duży dystans i uporządkowanie wielu spraw w swoim życiu. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Maja 2013 Autor Maestro Napisano 1 Maja 2013 Podjęcie decyzji o wróżeniu za pieniądze jest dobry, bo to już przyszedł czas dla Ciebie Inez. Przede wszystkim sprawdzisz się i swoją wiedzę. Nie działaj impulsywnie, przemyśl wszystko a zwłaszcza formę wróżenia np.,na portalach wróżbiarskich ewentualnie inny sposób, bo to jest ważne. Wróżenie obcym ludziom oprócz na razie małych pieniędzy da Ci pewność siebie, że Ty to potrafisz, że masz ku temu predyspozycje i zdolności oraz że potrafisz w ten sposób pomagać innym. Ale jest pułapka /10 mieczy/ , możesz nieraz mieć tego dość, bo to wyczerpująca praca, zabierająca dużo czasu i trzeba być na to przygotowanym że nieraz możesz mieć dość. Dlatego wybierz dobry moment, czas, kiedy się tym zajmiesz. Mam już w tym doświadczenie i wiem, że tarot może człowieka pochłonąć dlatego do tego potrzebny jest duży dystans i uporządkowanie wielu spraw w swoim życiu. Tak,zdaję sobie sprawę,ze Tarot mógłby mnie bardzo obciążyć. Z tego powodu planuję rozpocząć działania nie wcześniej niż w lipcu,tzn.po zakończeniu szkoły. Myślałam o wróżbach przez allegro, za niewielkie kwoty... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi