Maestro Inez2503 Napisano 1 Maja 2013 Maestro Napisano 1 Maja 2013 Nie wiem,czy do końca lipca się sprawdzi, ale wcześniej czy później napisze co i jak:0 1 - co mam za sobą 7 kielichów suma Gwiazda/Siła - bujanie w obłokach 2 - gdzie jestem teraz Rycerz Monet suma Gwiazda/Siła - nie wiem czy to się nie tyczy konkretnego pana,jak nie to jestem dość mocno osadzona na ziemi, w jej realiach, zajmuję się głównie materią, tzn.praca,nauka, zarabianie i ...wydawanie:) 3 -mój następny krok Rycerz Buław suma Cesarzowa - może ktos tam się odezwie, da znać, że jest.. 4 - co mi to da 2 monet Król Buław suma Śmierć/Cesarz hmmmm..lawirowanie między dwoma? 5 - wynik drogi 10 mieczy 10 monet Głupiec Mag 10 kielichów suma Rydwan dziwne karty,coś się zakończy,widać nową znajomość, która da mi spełnienie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi