Skocz do zawartości

Zamiary pana...

maddie88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam,

Chodzi o pana kolegę z pracy :) Jest wyczuwalne między nami zainteresowanie, ale pracujemy w tym samym dziale, więc pewne kroki są tutaj komplikują... ;) Trudno jest mi pana "wyczuć", więc postawiłam rozkład na jego zamiary wobec mnie.

Z przełożenia: Gwiazda Rycerz Buław Paź Kielichów - pan jest nastawiony przyjacielsko i chyba jest troszkę nieobliczalny ;)

1. Czego pan ode mnie oczekuje? Kochankowie - Oj, panu chyba jakiś romans w głowie...spotkania poza pracą...ale na zasadzie luźnej relacji bardziej...bez zobowiązań.

2. Czego pan na pewno ode mnie nie oczekuje? Król Denarów (odpowiedź), tło: Mag, Rycerz Mieczy, Rycerz Kielichów => Księżyc - Moje pierwsze skojarzenie było takie, że pan nie oczekuje, że będę chciała stworzyć z nim stabilną relację, że będę o to zabiegać ;)

3. Czego mogę oczekiwać od pana? Paź Kielichów (odpowiedź), tło: Pustelnik, Cesarzowa => Cesarz - Że pan będzie wychodzić z miłą inicjatywą, z chęcią pomocy, propozycjami spotkań...

4. Czego nie mogę oczekiwać od pana? 10 Kielichów (odpowiedź), tło: Kapłan, Umiarkowanie - Że to mężczyzna, z którym założę rodzinę, po prostu :)

5. Jak powinnam postępować, żeby ta relacja dała mi satysfakcję? 7 Mieczy (odpowiedź), tło: Rycerz Buław, 2 Buław, 5 Kielichów, 6 Mieczy => Sprawiedliwość - Zachować trzeźwy osąd :) Nie odsłaniać wszystkich kart, pan może mieć "gorące" pomysły, a ja powinnam podchodzi do nich z dystansem...nie angażować się za bardzo emocjonalnie, bo mogę się rozczarować...

6. jak widzi naszą relację? Siła (odpowiedź), tło: 5 Mieczy, Rydwan => Sąd - Pan wie, że jest obopólne zainteresowanie, ale jego zdaniem ta znajomość i tak nie ma większych szans, z czasem rozejdziemy się w swoje strony i tak...

Jak myślicie? :mysli:

Pozdrawiam, :papa2:

Maddie

Edytowane przez maddie88
Napisano (edytowane)

Oj, przenoszę ten temat do wzajemnej... Więc jeśli ktoś odpowie tutaj, za co dziękuję :), proszę o skopiowanie odpowiedzi i zamieszczenie jej w drugim wątku.

Edytowane przez maddie88
Napisano

Maddie - co tam drzemie w panu

SS "Po zimowych sztormach przystań wymaga odbudowy -

Przystań czyli Wasze miejsce pracy, zasady dalszej zawodowej koegzystencji będą wymagały ustalenia nowych zasad, wiele się wydarzy, może niektóre posunięcia wprowadzą właśnie taki sztorm- pan jest chyba taki trochę w gorącej wodzie kąpany.

Pora odbudowy jest konieczna - bo nie ma gdzie zacumować - czyli potrzeba trochę czasu, aby stanąć na nogi ponownie uzyskać kontrolę nad swoim życiem - musisz wykazać się rozwagą.

Zimowe sztormy się skończyły - można zatem spodziewać się cieplejszych i bardziej sprzyjających warunków.

Jaki jest końcowy wydźwięk: otóż pozbierasz się, zregenerujesz po nieco burzliwej znajomości z panem - staniesz się silniejsza i bardziej pewna tego czego oczekujesz od życia, ale już nie z tym panem

Napisano

Dziękuję Kedry :) Czy moge prosić, byś skopiowała Twoją odpowiedź i wkleiła ją w wątku we wzajemnej? Ten chcę usunąć, bo chyba jest niezgodny z regulaminem ;)