Maestro Inez2503 Napisano 2 Maja 2013 Maestro Napisano 2 Maja 2013 Ostatni rozkład ładnie się sprawdza, to zrobiłam następny do końca lipca 1 stan obecny - Królowa Mieczy 10 kielichów suma Pustelnik, HB Koło/Mag - ja sceptyczna, trudna do zdobycia,przy rodzinie 2 to co przed - 7 kielichów Pustelnik suma Cesarz, HB Wieża/Rydwan - dużo marzeń i przemyśleń w samotności 3 sedno - 8 buław suma Siła- jak ostatnio, dużo kontaktów 4 najbliższa przyszłość -Rycerz Kielichów Rycerz Buław suma Wieża/Rydwan, HB Głupiec-uwodzenie, czarowanie, może ktoś się odblokuje w końcu 5 wynik - 3 buław Rycerz Denarów 6 kielichów suma Umiarkowanie/Kapłan, HB Pustelnik - powrót do relacji mającej perspektywy, taki spokojny,przyjacielski Cytuj
kinka-minka Napisano 2 Maja 2013 Napisano 2 Maja 2013 Ja tez sprobuje 1 stan obecny - Królowa Mieczy 10 kielichów suma Pustelnik, HB Koło/Mag - ja sceptyczna, trudna do zdobycia,przy rodzinie mnie sie wydaje ze ty rozmyslasz czy jakbys nie byla do konca pewna , odsuwasz a raczej probujesz odsuwac sie od tej relacji 2 to co przed - 7 kielichów Pustelnik suma Cesarz, HB Wieża/Rydwan - dużo marzeń i przemyśleń w samotności duze rozdarcie on moze troche troche odstawac w tej relacji potrzeba wiecej czasu 3 sedno - 8 buław suma Siła- jak ostatnio, dużo kontaktów bedzie sie duzo dzialo , bedziesz sie starac o ta relacje ,zeby cos wkoncu ruszylo 4 najbliższa przyszłość -Rycerz Kielichów Rycerz Buław suma Wieża/Rydwan, HB Głupiec-uwodzenie, czarowanie, może ktoś się odblokuje w końcu mi sie wydaje ze on bedzie probowal wkoncu cos ruszyc i ton wyjdzie z inicjatywa ,ale nie wypali to tak jak powinno cos sie wydarzy ze zaczniecie od poczatku 5 wynik - 3 buław Rycerz Denarów 6 kielichów suma Umiarkowanie/Kapłan, HB Pustelnik - powrót do relacji mającej perspektywy, taki spokojny,przyjacielski i znowu bedzie dystans w tej relacji ,powolutku tak jakby zadne zwas nie potrafilo siezdecydowac i znowu sie odcinaliscie od siebie Nie wiem mi sie wydaje ze wy nie potraficie mowic o swoich odczuciach ,jeden drugiemu nie pokaze i nie powie o co mu chodzi , i stad takie to niepewne :)Ty tak jakbys chciala i nie chciala ,jakbys nie byla do konca pewna jego osoby 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Maja 2013 Autor Maestro Napisano 2 Maja 2013 Nie wiem mi sie wydaje ze wy nie potraficie mowic o swoich odczuciach ,jeden drugiemu nie pokaze i nie powie o co mu chodzi , i stad takie to niepewne :)Ty tak jakbys chciala i nie chciala ,jakbys nie byla do konca pewna jego osoby No,bo to prawda:) Cytuj
Erza Napisano 3 Maja 2013 Napisano 3 Maja 2013 1 stan obecny - Królowa Mieczy 10 kielichów suma Pustelnik, HB Koło/Mag zdajesz sobie sprawę, że pewien etap w uczuciach się zakończył, że trzeba obu stron, aby coś ruszyło dalej, rozważasz na chłodno, ale w głębi serca liczysz na poprawę, na coś z efektem wow, co Cię zaskoczy i nie będzie pozwalało się zamartwiać i analizować tego, co było i jakby mogło zostać inaczej rozegrane 2 to co przed - 7 kielichów Pustelnik suma Cesarz, HB Wieża/Rydwan dużo rozmyślań, snucia planów, ale w samotności 3 sedno - 8 buław suma Siła o coś będziesz walczyć, próbować dobić się do Pana 4 najbliższa przyszłość -Rycerz Kielichów Rycerz Buław suma Wieża/Rydwan, HB Głupiec miłe spotkania, rozmowy, ale w rezultacie to jest coś, co Ci rozwala Twój świat i Twoją bezpieczną przystań, Kochana uważaj na siebie, żeby nie stać się emocjonalnym i rozdartym wrakiem 5 wynik - 3 buław Rycerz Denarów 6 kielichów suma Umiarkowanie/Kapłan, HB Pustelnik układ trójkowy, możliwe kontynuowanie pewnych znajomości, które co jakiś czas są zrywane i odnawiane, mam takie całościowe wrażenie, że tu będzie 3 facetów, mąż, X i Y, ale trwać będziesz przy mężu Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Maja 2013 Autor Maestro Napisano 3 Maja 2013 1 stan obecny - Królowa Mieczy 10 kielichów suma Pustelnik, HB Koło/Mag zdajesz sobie sprawę, że pewien etap w uczuciach się zakończył, że trzeba obu stron, aby coś ruszyło dalej, rozważasz na chłodno, ale w głębi serca liczysz na poprawę, na coś z efektem wow, co Cię zaskoczy i nie będzie pozwalało się zamartwiać i analizować tego, co było i jakby mogło zostać inaczej rozegrane 2 to co przed - 7 kielichów Pustelnik suma Cesarz, HB Wieża/Rydwan dużo rozmyślań, snucia planów, ale w samotności 3 sedno - 8 buław suma Siła o coś będziesz walczyć, próbować dobić się do Pana 4 najbliższa przyszłość -Rycerz Kielichów Rycerz Buław suma Wieża/Rydwan, HB Głupiec miłe spotkania, rozmowy, ale w rezultacie to jest coś, co Ci rozwala Twój świat i Twoją bezpieczną przystań, Kochana uważaj na siebie, żeby nie stać się emocjonalnym i rozdartym wrakiem 5 wynik - 3 buław Rycerz Denarów 6 kielichów suma Umiarkowanie/Kapłan, HB Pustelnik układ trójkowy, możliwe kontynuowanie pewnych znajomości, które co jakiś czas są zrywane i odnawiane, mam takie całościowe wrażenie, że tu będzie 3 facetów, mąż, X i Y, ale trwać będziesz przy mężu Wiesz dobrze, że dobijać się nie będę Teraz jego ruch:)) Ja już dawno wyluzowałam:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi