Skocz do zawartości

Rozkład "Słońce" na ten moment.

Gość ANEZ

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ANEZ
Napisano

Rozkład ten zawsze mi mówi w którym miejscu się znajduję w swoim życiu, co mam do zrobienia i co jeszcze do

odkrycia. Będę wdzięczna za każdą uwagę.

1.Sytuacja obecna, mój główny problem, otoczenie - Cesarz, Paz kielichów, 6 mieczy, Król kielichów - sytuacja niby stabilna, myślę że głównym problemem może być wesele syna, czy się uda , jak to będzie. Jednak ja potrzebuję zmian.

2.Co zaczyna być ważne, co uda się zrobić, co warto się nauczyć - 3 mieczy , 4 mieczy, 3 denarów - warto na pewno pogłębiać wiedzę, coraz bardziej ważne zaczyna być to co siedzi we mnie, w moim sercu. Na ten moment ograniczone sa moje możliwości, trzeba czasu.

3.Co w tej chwili jest ważne, na co mam szansę, co jest moim atutem - Królowa denarów, Sprawiedliwość, Świat -

ważna jest rodzina i dbanie o finanse, moim atutem jest sprawiedliwe i obiektywne podejście do życia, może to droga do spełnienia.

4.Co odchodzi w przeszłość, na co nie mogę liczyć - Rycerz mieczy, 10 buław, - odchodzą konflikty, zbyt szybkie życie,

nie mogę liczyć na nikogo, musze być samodzielna i uparcie dążyć do celu.

5.Czego nie wiem, co mnie zaskoczy - Paz mieczy, Kochankowie - ciągły mam niedosyt wiedzy, a możę zaskoczy mnie moja druga połówka

6.Ja w drodze: Co robię, gdzie podążam, czy jestem w zgodzie ze światem? - Śmierć, Eremita, 4 mieczy, Paz mieczy-

ciągle dokonuję zmian, zwłaszcza w sobie, podążam swoją drogą, o zgodę ze światem jest trudno , bo lubię zmiany, nowości, dążę do czegoś innego, nowego, nieznanego.

Napisano

Sytuacja obecna, mój główny problem, otoczenie - Cesarz, Paz kielichów, 6 mieczy, Król kielichów -

Potrzebujesz świeżego powiewu - pomimo iż twoje życie ma solidne fundamenty. Najbardziej w sferze uczuciowej potrzebny jest "ruch" - takie przewietrzenie struktury.

2.Co zaczyna być ważne, co uda się zrobić, co warto się nauczyć - 3 mieczy , 4 mieczy, 3 denarów -

Nauczysz się walczyć z wewnętrznym bólem, troskami, w chwilach zmartwień przestaniesz się izolować - może zapragniesz sie komuś zaufanemu zwierzyć - to dobra terapia - poczujesz przypływ sił, zrozumiesz, że inni mają też pod górkę.

3.Co w tej chwili jest ważne, na co mam szansę, co jest moim atutem - Królowa denarów, Sprawiedliwość, Świat -

Uczciwość wobec siebie i otoczenia jest bardzo ważnym elementem Twojego życia- jesteś dobrą gospodynią, otwartą i życzliwą dla bliskich.

4.Co odchodzi w przeszłość, na co nie mogę liczyć - Rycerz mieczy, 10 buław, -

Odchodzi Twoje przemęczenie, wrażenie, że za dużo dźwigasz na swoich barkach. Dzięki temu zniknie rozdrażnienie i słowne przepychanki.

5.Czego nie wiem, co mnie zaskoczy - Paz mieczy, Kochankowie -

Może jakaś burzliwa sytuacja spowoduje, że inaczej spojrzysz na swój związek, mogą pojawić się jakieś wahania z Twojej strony

6.Ja w drodze: Co robię, gdzie podążam, czy jestem w zgodzie ze światem? - Śmierć, Eremita, 4 mieczy, Paz mieczy-

Transformacji i głębokich wewnętrznych przemyśleń ciąg dalszy - bogate życie wewnętrzne popycha Cię do ciągłego rozwoju - pięknie ewoluujesz i realizujesz swoje życiowe powołanie

• Maestro
Napisano

1.Sytuacja obecna, mój główny problem, otoczenie - Cesarz, Paz kielichów, 6 mieczy, Król kielichów - widać powoli nowy etap u Ciebie, w Twojej rodzinie, może to chodzić o to,że Twój syn z małego pazia kielichów, takiego synka tatusia (Cesarz) powoli zmienia się w Króla Kielichów,czyli troskliwego męża i pewnie za jakiś czas ojca:)

2.Co zaczyna być ważne, co uda się zrobić, co warto się nauczyć - 3 mieczy , 4 mieczy, 3 denarów - warto nauczyć się przezwyciężać wszelkie smutki i zmartwienia,wyciszyć się i dalej pracować nad sobą, rozwijać się

3.Co w tej chwili jest ważne, na co mam szansę, co jest moim atutem - Królowa denarów, Sprawiedliwość, Świat -tak,jakby nadchodził Twój czas, czas Twojego spełnienia, jakby los miał Ciebie wynagrodzić za wszelkie zło,którego mogłaś doświadczyć (ostatnio karta Sprawiedliwość mi to pokazuje),być może poznasz nowych ludzi, na których się otworzysz, może zaczniesz nowy etap życia..

4.Co odchodzi w przeszłość, na co nie mogę liczyć - Rycerz mieczy, 10 buław,odchodzą trudy życia, nadmiar obowiązków, może też scysje z osobami mało przyjaznymi i niewychowanymi, które mocno Ci ciążyły

5.Czego nie wiem, co mnie zaskoczy - Paz mieczy, Kochankowie - może dowiesz się czegoś nowego o swoim mężu? Może on zapragnie zająć się czymś innym w życiu?

6.Ja w drodze: Co robię, gdzie podążam, czy jestem w zgodzie ze światem? - Śmierć, Eremita, 4 mieczy, Paz mieczy- Kolejna karta wskazująca na nowy etap w Twoim życiu (po 6 mieczy i Świecie),jakbyś miała wejść w okres zagłębienia się w siebie,zrozumienia wielu spraw i dalszej nauki

Gość ANEZ
Napisano
1.Sytuacja obecna, mój główny problem, otoczenie - Cesarz, Paz kielichów, 6 mieczy, Król kielichów - widać powoli nowy etap u Ciebie, w Twojej rodzinie, może to chodzić o to,że Twój syn z małego pazia kielichów, takiego synka tatusia (Cesarz) powoli zmienia się w Króla Kielichów,czyli troskliwego męża i pewnie za jakiś czas ojca:)

2.Co zaczyna być ważne, co uda się zrobić, co warto się nauczyć - 3 mieczy , 4 mieczy, 3 denarów - warto nauczyć się przezwyciężać wszelkie smutki i zmartwienia,wyciszyć się i dalej pracować nad sobą, rozwijać się

3.Co w tej chwili jest ważne, na co mam szansę, co jest moim atutem - Królowa denarów, Sprawiedliwość, Świat -tak,jakby nadchodził Twój czas, czas Twojego spełnienia, jakby los miał Ciebie wynagrodzić za wszelkie zło,którego mogłaś doświadczyć (ostatnio karta Sprawiedliwość mi to pokazuje),być może poznasz nowych ludzi, na których się otworzysz, może zaczniesz nowy etap życia..

4.Co odchodzi w przeszłość, na co nie mogę liczyć - Rycerz mieczy, 10 buław,odchodzą trudy życia, nadmiar obowiązków, może też scysje z osobami mało przyjaznymi i niewychowanymi, które mocno Ci ciążyły

5.Czego nie wiem, co mnie zaskoczy - Paz mieczy, Kochankowie - może dowiesz się czegoś nowego o swoim mężu? Może on zapragnie zająć się czymś innym w życiu?

6.Ja w drodze: Co robię, gdzie podążam, czy jestem w zgodzie ze światem? - Śmierć, Eremita, 4 mieczy, Paz mieczy- Kolejna karta wskazująca na nowy etap w Twoim życiu (po 6 mieczy i Świecie),jakbyś miała wejść w okres zagłębienia się w siebie,zrozumienia wielu spraw i dalszej nauki

Masz rację Inez, synuś tatusia będzie się żenił i będzie kiedyś ojcem, nie do wiary!!! Dziękuje:uscisk: