Maestro Inez2503 Napisano 2 Maja 2013 Maestro Napisano 2 Maja 2013 1., 2.,3.,4.,5.,6.7. Śmierć, 5 kielichów, Umiarkowanie, Królowa Kielichów, 7 denarów As Kielichów Koło Fortuny 8.,9.,10.,11.,12.,13.14. 4 buław, As Mieczy, Król Denarów, Gwiazda, As Denarów, 3 buław, Rycerz Buław 15.,16.,17.,18.,19.,20.,21. Sąd Ost., Głupiec, Cesarzowa, 2 buław, Rycerz Mieczy Królowa Denarów, 9 kielichów 1,8,15 Niedaleka przeszłość Śmierć, 4 buław, Sąd Ostateczny suma Diabeł/Kochankowie powrót relacji z panem, powrót również mojego spokoju w domu, w sercu, znów czuję wiosnę)) 2,9,16 Emocje i Miłość 5 kielichów As Mieczy, Głupiec suma Wieża/Rydwan- jak widać oczyściłam się ze smutków, z utrapień, wuele spraw sama przemyślałam i zrozumiałam, teraz czekam z nadzieją na to, co los przyniesie;) 3,10,17 Pragnienia Umiarkowanie, Król Denarów, Cesarzowa suma Umiarkowanie/Kapłan - aby był spokój i harmonia w domu i w pracy,abym ja czuła się nadal piekna i młoda:) 4, 11,18 To, czego można się spodziewać Królowa Kielichów Gwiazda, 2 buław suma Pustelnik - że zacznę postępować w zgodzie z sobą i dam sobie szansę na coś nowego (może to o pracę z kartami chodzi?),zacznę bardziej marzyć 5, 12, 19 To, czego się nie spodziewam 7 denarów, As Denarów, Rycerz Mieczy suma Śmierć/Cesarz - że po czasie pojawią się jakieś perspektywy na rozwój intelektualny, albo na wyjazd?? 6,7,13,14,20,.21 To,co się zdarzy do sierpnia 2013 r. As Kielichów Koło Fortuny 3 buław Rycerz Buław Królowa Denarów 9 kielichów suma Sąd/Kapłanka pojawi się szansa na odmianę losu, perspektywy romansu, który będzie się rozwijał i da mi zadowolenie i uwolnienie od trpsk i kłopotów:) karta 11 Gwiazda to karta ochronna, czyli los mi sprzyja,to mój czas:))) Cytuj
Erza Napisano 3 Maja 2013 Napisano 3 Maja 2013 nie znałam wcześniej tego rozkładu 1,8,15 Niedaleka przeszłość Śmierć, 4 buław, Sąd Ostateczny suma Diabeł/Kochankowie odnowienie kontaktu, kto milczał dość długi czas, wprowadziło to ponownie radość do Twojego życia i poczucie, że teraz może być wszystko lepiej 2,9,16 Emocje i Miłość 5 kielichów As Mieczy, Głupiec suma Wieża/Rydwan tutaj staniesz przed nie lada wyzwaniem, z czegoś trzeba będzie zrezygnować, pogodzić się ze stratą i poukładać sobie na nowo 3,10,17 Pragnienia Umiarkowanie, Król Denarów, Cesarzowa suma Umiarkowanie/Kapłan pragniesz stabilizacji, poczucia bezpieczeństwa, chcesz być traktowana z szacunkiem i oddaniem, chcesz być adorowana, wciąż czuć się atrakcyjna 4, 11,18 To, czego można się spodziewać Królowa Kielichów Gwiazda, 2 buław suma Pustelnik ciąża z bliźniakami sorki Inez, ale takie pierwsze skojarzenie a tak na poważnie, to być może zaczniesz układać i wyciszać w sobie emocje, zrobisz jakieś małe kroczki ku pracy nad sobą, będzie też miała szansę na podzielenie się z kimś swoją twórczością 5, 12, 19 To, czego się nie spodziewam 7 denarów, As Denarów, Rycerz Mieczy suma Śmierć/Cesarz mogą pojawić się szanse na podjęcie pracy w innym miejscu i dojazd do tego miejsca 6,7,13,14,20,.21 To,co się zdarzy do sierpnia 2013 r. As Kielichów Koło Fortuny 3 buław Rycerz Buław Królowa Denarów 9 kielichów suma Sąd/Kapłanka bardzo dużo będzie działo się w sprawach uczuć, ktoś może zniknąć, a ktoś nowy pojawić, możliwy także wyjazd związany z pracą/jej zmianą; poza tym będziesz bardzo dużo czasu poświęcała sobie, swoim pasjom, swojemu rozwojowi Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 8 Maja 2013 Autor Maestro Napisano 8 Maja 2013 (edytowane) Spojrzy ktoś? Edytowane 9 Maja 2013 przez Inez2503 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 9 Maja 2013 Napisano 9 Maja 2013 1,8,15 Niedaleka przeszłość Śmierć, 4 buław, Sąd Ostateczny suma Diabeł/Kochankowie Tak jak piszesz odbudować relacji która w przeszłości umarła--> uległość pokusie serca2,9,16 Emocje i Miłość 5 kielichów As Mieczy, Głupiec suma Wieża/RydwanOdrzucasz skrajne i złe emocje które siały w twoim życiu spustoszenie i poczucie smutku... w głupcu obierasz nową drogę..choć jeszcze nie wiesz gdzie Cie zaniesie,bierzesz swój worek na kij i stare zostawiasz za soba--> Cos w tobie zostało na tyle mocno zburzone,że postanawiasz iść w innym kierunku,nie dac za wygrana.3,10,17 Pragnienia Umiarkowanie, Król Denarów, Cesarzowa suma Umiarkowanie/KapłanDystansujesz się do wszystkiego ponieważ chcesz aby twoje życie polegało na wzajemności - tyle ile ty dajesz siebie również chciałabyś dostawać. Chciałabyć czuć poczucie stabilizacji,zrozumienia,oparcia.. --> chyba chcesz przestać się czuć samotnie chociaz poniekąd masz wszystko,nie jest to do końca całkowita pełnią.4, 11,18 To, czego można się spodziewać Królowa Kielichów Gwiazda, 2 buław suma Pustelnik Jesteś kobietą emocjonalną,potrzebującą dużo miłości,wsparcia,wzajemnego wspierania(2 buław) i dawania sobie nadzieji,ze wszystko się ułozy(gwiazd),ale tak na prawdę to my decydujemy które drzwi w naszy zyciu otwieramy i zamykamy- podsumowanie mówi o tym,że nalezy pobyć sama z sobą i wgłębić się w to czego pragniemy.5, 12, 19 To, czego się nie spodziewam 7 denarów, As Denarów, Rycerz Mieczy suma Śmierć/Cesarz - Coś się wydarzy w pracy co bardzo Cie zdenerwuje i w zyciu byś się tego nie spodziewała..chaos../coś zburzy twoje poczucie spokoju i opanowania.6,7,13,14,20,.21 To,co się zdarzy do sierpnia 2013 r.As Kielichów Koło Fortuny 3 buław Rycerz Buław Królowa Denarów 9 kielichów suma Sąd/KapłankaPojawi się uczucie-los okaże się łaskawy,da Ci to czego własnie na ten moment się nie spodziewałas... bedzie to przystojny facet któremu zaimponujesz tym jaką ciepła i rezolutną osobą jestes( a być może nawet poznasz owego pana w pracy tak mi sie ta denarówka skojarzyła) ujmiesz go swoim poczuciem humoru i radościa:)--> a może to będzie jakiś Pan z przeszłości którego powrotu sie nie spodziewasz:) Cytuj
Gość Mana Napisano 10 Maja 2013 Napisano 10 Maja 2013 spojrzę tutaj jakbędę w domku a zostawiam ślad by nie zapomnieć Pozdrawiam Cytuj
Gość Mana Napisano 10 Maja 2013 Napisano 10 Maja 2013 hmm.. a tak w ogóle to ten rozkład na sprawy uczuciowe jest? czy ogólny?? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 10 Maja 2013 Autor Maestro Napisano 10 Maja 2013 hmm.. a tak w ogóle to ten rozkład na sprawy uczuciowe jest? czy ogólny?? Ogólny rozkład, który mówi co się wydarzy.. Cytuj
Gość Daffne Napisano 10 Maja 2013 Napisano 10 Maja 2013 1., 2.,3.,4.,5.,6.7. Śmierć, 5 kielichów, Umiarkowanie, Królowa Kielichów, 7 denarów As Kielichów Koło Fortuny 8.,9.,10.,11.,12.,13.14. 4 buław, As Mieczy, Król Denarów, Gwiazda, As Denarów, 3 buław, Rycerz Buław 15.,16.,17.,18.,19.,20.,21. Sąd Ost., Głupiec, Cesarzowa, 2 buław, Rycerz Mieczy Królowa Denarów, 9 kielichów 1,8,15 Niedaleka przeszłość Śmierć, 4 buław, Sąd Ostateczny suma Diabeł/Kochankowie - zmiana podejścia do relacji, więcej optymizmu, entuzjazmu się pojawiło i radości wewnętrznej.Diabeł to emocje,pożądanie i duża ciekawość oraz pragnienie rozwoju czegoś nowego przynoszącego poczucie "fruwania" i motylków w brzuchu w powodu zauroczenia 2,9,16 Emocje i Miłość 5 kielichów As Mieczy, Głupiec suma Wieża/Rydwan - był w Tobie żal, poczucie niespełnienia, które zostanie przekształcone w Tobie, a myśli skoncetrują się na nowych doświadczeniach,ktore dodadzą zapału i energii do działania co pomoże w mierzeniu się z rzeczywistością w taki sposób by kształtować ją zgodnie z pragnieniami. 3,10,17 Pragnienia Umiarkowanie, Król Denarów, Cesarzowa suma Umiarkowanie/Kapłan - pragniesz stabilizacji uczuciowej, bycia adorowaną, docenianą. Pragniesz żyć u boku stabilnego i zaradnego Pana który potrafi dać miłość i otrzymywać, co dawałoby Ci pełne poczucie zadowolenia. Oczywiście Krol monet mimo swej stabilności wnętrza i poukładania powinien być równiez namiętny 4, 11,18 To, czego można się spodziewać Królowa Kielichów Gwiazda, 2 buław suma Pustelnik - można spodziewać się przez pewien czas niespełnienia, rozmyślania co uczynić...sam fakt możliwości wyboru doda z jednej strony świeżego powiewu w uczuciach i radość wewnętrzną (gwiazda), jednak z drugiej strony świadomość wyboru (2 buław) troszkę może psuć te pozytywne emocje w Tobie. Wiesz jednak, że przyjdzie czas,kiedy nie będzie mozna już odwlec decyzji (2 buław)i trzeba będzie mocno zastanowić się co uczynić(pustelnik) opowiadając sie albo za A albo za B. 5, 12, 19 To, czego się nie spodziewam 7 denarów, As Denarów, Rycerz Mieczy suma Śmierć/Cesarz - jeszcze troszkę czasu będziesz wyczekiwać, co również potwierdza wyżej karta Królowa kielichów... jednakże może być dość nagła dla Twego otoczenia zmiana zachowania na odważniejsze i skocentrowane bardziej na własnych korzyściach,gdyż rycerz mieczy kalkuluje...sama się zastanawiam co tu się wydarzy bo nie mam pewności...może to być zarówno nagła rezygnacja z przeszłości i ostre ruszenie w nowez Cesarzem, ale równie dobrze zlikwidowanie nowej opcji na korzyść starego sprawdzonego Cesarza...tu już musisz sama pomyśleć co na ile możliwe ) 6,7,13,14,20,.21 To,co się zdarzy do sierpnia 2013 r. As Kielichów Koło Fortuny 3 buław Rycerz Buław Królowa Denarów 9 kielichów suma Sąd/Kapłanka - hm nowe zalążki uczuć się w Tobie obudzą...zapragniesz uzewnętrznić tą iskierkę ciepłych uczuć...rozglądać się, czekac na odpowiedni moment, który nadejdzie,a wówczas będziesz pełna entuzjazmu i zapragniesz działać pragnąc zadbać o własne szczęście karta 11 Gwiazda Los Ci sprzyja, siły wyższe również...jak pisane tak będzie, jednak przede wszystkim powinnaś pamiętać o rozwadze oraz własnym szczęściu, oktorym długi czas zapominałaś dla dobra ogółu lub innych Cytuj
Gość Mana Napisano 10 Maja 2013 Napisano 10 Maja 2013 1,8,15 Niedaleka przeszłość Śmierć, 4 buław, Sąd Ostateczny suma Diabeł/Kochankowie zmiany, które po prostu są Ci przeznaczone... rozdroża są częścią naszej drogi tu na ziemi, zmiany bywają nieuniknione. Być może zmiany te będą dotyczyć Twego domu, ogniska domowego, spraw rodzinnych. 2,9,16 Emocje i Miłość 5 kielichów As Mieczy, Głupiec suma Wieża/Rydwan Tu jakby poczucie samotności, wyobcowania... szukanie wyjścia z zaistniałej sytuacji... możliwe jakieś kłótnie czy ktoś może podnieść Ci ciśnienie ;P 3,10,17 Pragnienia Umiarkowanie, Król Denarów, Cesarzowa suma Umiarkowanie/Kapłan Pragniesz równowagi, spokoju... stabilności i tej związkowej/uczuciowej jak i tej finansowej. Pragniesz być doceniona, zauważona i kochana. 4, 11,18 To, czego można się spodziewać Królowa Kielichów Gwiazda, 2 buław suma Pustelnik rozmarzenia... szukania... wzdychania... pewnej niepewności... jednak nie zamykaj i nie odcinaj się od świata zewnętrznego choć być może przyjdzie Ci parę rzeczy przemyśleć i chwila wytchnienia się przyda 5, 12, 19 To, czego się nie spodziewam 7 denarów, As Denarów, Rycerz Mieczy suma Śmierć/Cesarz -jakieś nowej szansy... bądź tego, że pewne ziarna zostały już zasiane i choć możesz nie widzieć rozpoczynających rosnąć roślin to one wkrótce staną się tak duże, że trudno będzie je przeoczyć. 6,7,13,14,20,.21 To,co się zdarzy do sierpnia 2013 r. As Kielichów Koło Fortuny 3 buław Rycerz Buław Królowa Denarów 9 kielichów suma Sąd/Kapłanka zmiany, zmiany i jeszcze raz zmiany... możliwe, że emocje będą się w Tobie burzyć, możesz być chwilami niecierpliwa czy mieć słomiany zapał. Może dostrzeżesz jakiś nowy cel na swej drodze, albo przyjdzie Ci spędzić czas w dość miłym towarzystwie marząc jakby fajnie było jakby... bądź rozsądna, nie zapominając jednak o własnym szczęściu. Masz szanse na sporo radosnych chwil choć tych trochę "pomąconych" też może być. karta 11 Gwiazda los Ci sprzyja, może warto przyjrzeć się temu czego tak naprawdę pragniesz i do czego dążysz Pozdrawiam :słonko: Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Października 2013 Autor Maestro Napisano 21 Października 2013 (edytowane) WERYFIKACJA 1,8,15 Niedaleka przeszłość Śmierć, 4 buław, Sąd Ostateczny suma Diabeł/Kochankowie powrót relacji z panem, powrót również mojego spokoju w domu, w sercu, znów czuję wiosnę)) Zmiany, relacja z panem wróciła i pewne sprawy zostały wyjasnione 2,9,16 Emocje i Miłość 5 kielichów As Mieczy, Głupiec suma Wieża/Rydwan- jak widać oczyściłam się ze smutków, z utrapień, wuele spraw sama przemyślałam i zrozumiałam, teraz czekam z nadzieją na to, co los przyniesie;) patrze realnie, coś jest wyjaśnione, pan wyjeżdza, a ja czuję, ze pewne zatrzymane sprawy dopiero teraz ruszą 3,10,17 Pragnienia Umiarkowanie, Król Denarów, Cesarzowa suma Umiarkowanie/Kapłan - aby był spokój i harmonia w domu i w pracy,abym ja czuła się nadal piekna i młoda:) mam spokój w domu, wyglądam nieźle, ogólnie fajnie jest;) 4, 11,18 To, czego można się spodziewać Królowa Kielichów Gwiazda, 2 buław suma Pustelnik - że zacznę postępować w zgodzie z sobą i dam sobie szansę na coś nowego (może to o pracę z kartami chodzi?),zacznę bardziej marzyć może chodzi o mój prywatny samorozwój i realizacja tego, co zaplanowałam, gdy jeszcze miałam pełno zajęć na Uczelni, czyli pisanie..., poza tym w tej 2 buław wydaje mi się, ze chodzi o to, co powiedziałam panu, że chcę kontynuować z nim relację, lepiej go poznac... 5, 12, 19 To, czego się nie spodziewam 7 denarów, As Denarów, Rycerz Mieczy suma Śmierć/Cesarz - że po czasie pojawią się jakieś perspektywy na rozwój intelektualny, albo na wyjazd?? był chaos w pracy tak jak GTI pisała, moze to o to chodzi.. 6,7,13,14,20,.21 To,co się zdarzy do sierpnia 2013 r. As Kielichów Koło Fortuny 3 buław Rycerz Buław Królowa Denarów 9 kielichów suma Sąd/Kapłanka pojawi się szansa na odmianę losu, perspektywy romansu, który będzie się rozwijał i da mi zadowolenie i uwolnienie od trpsk i kłopotów:) poajwiła się szansa na zmiany w relacji z panem, Koło 3 buław - jego niespodziewany wyjazd, reszta kart mówi o wzajemnym otwarciu na siebie:) Edytowane 21 Października 2013 przez Inez2503 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi