Skocz do zawartości

Rozmowa z prawie ex tesciami

Gość alles-in1

Rekomendowane odpowiedzi

Gość alles-in1
Napisano

Jak przebiegnie moja rozmowa z prawie ex tesciami?

Diabel Kolo 2 bulaw - tesciowie bede nalegac na zmiane mojej decyzji, bedzie to bardzo trudna rozmowa.

• Maestro
Napisano

Może być nerwowo,ale dojdziecie do jako takiego porozumienia, tzn. oni Ci powiedzą pewnie,żebyś się jeszcze zastanowiła,zanim podejmiesz taką, a nie inną decyzję.

Napisano
Może być nerwowo,ale dojdziecie do jako takiego porozumienia, tzn. oni Ci powiedzą pewnie,żebyś się jeszcze zastanowiła,zanim podejmiesz taką, a nie inną decyzję.

dokładnie ,w tych 2 buław mogą Cie namawiać do dania sobie szansy i zaczęcia wszystkiego na nowo...

Napisano

Diabel Kolo 2 bulaw

może być bardzo ostro, mogą paść słowa, które trudno będzie odkręcić; sądzę, że będą Cię przekonywać do zmiany decyzji; tutaj chyba teściowa będzie bardziej naciskać;

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
Jak przebiegnie moja rozmowa z prawie ex tesciami?

Diabel Kolo 2 bulaw - tesciowie bede nalegac na zmiane mojej decyzji, bedzie to bardzo trudna rozmowa.

Tak...ja również uważam że będą Cię namawiać do zmiany decyzji...hmm, tu to wygląda tak - jakby Oni uważali że jest "coś" co miało wpływ na Twoją decyzję, no i że to "coś" właśnie najbardziej szkodzi Twojemu związkowi, mogą próbować Cię przekonywać abyś to odrzuciła - ze nie musisz odchodzić, żebyś została przy Mężu i zdała się na los - dała szansę małżeństwu...

Gość alles-in1
Napisano

Weryfikacja

Tesciowei probowali namowic mnie na zmiane decyzji...