SacralNirvana Napisano 3 Maja 2013 Napisano 3 Maja 2013 Dzis w kalendarzu Majow rozpoczyna sie 13-dniowa fala Niebieskiego Wichru. Sama jestem Niebieskim Samoistnym Wichrem. Jako ze Dni Niebieskiego Wichru mogą okazać się niespokojne i ruchliwe. Siła jego oddziaływania może uruchomić dramatyczne zmiany w życiu.Jak zawsze, tak i w tych przypadkach jedynym celem CAUAC będzie wielka przebudowa! tak tez jestem ciekawa, jakiez to zmiany przyniesie ta fala w moim zyciu. I czy w ogole jakies przyniesie. 1. To, co jest teraz. - XX Sad + 3 Kielichow ---> XI Pasja; HB V Papiez Wiec to zapewne jestem ja, zajeta rodzina, dziecmi, walczaca o nasze sprawy i zmagajaca sie z roznymi przeciwnosciami, ograniczeniami. 2. Co zostanie zmiecione? - XVIII Ksiezyc + 5 Kielichow ---> XI Pasja; HB V Papiez Mysle, ze czas niepewnosci a takze rozczarowanie obrotem pewnych spraw, na ktore nie do konca mam wplyw. Byc moze przejme po prostu inicjatywe i zaczne przelamywac niedopowiedzenia czy tez tabu, ewentualnie to, gdzie czuje sie niezbyt dobrze, pewnie. 3. Co pozostanie? - X Kolo Fortuny + Paz Monet ---> IV Cesarz; HB X Kolo Fortuny i I Mag To, ze nie wszystko jest do konca ode mnie zalezne. Rola karmy, przeznaczenia. Bede musiala po prostu uwaznie przygladac sie wszystkiemu i nadal dzialac tylko wtedy, gdy bedzie to rzeczywiscie mialo sens lub bedzie koniecznie. 4. Co fala przyniesie nowego? - As Mieczy + V Papiez ---> VI Kochankowie, HB VI Kochankowie Byc moze jakas rozmowe. Cos wyplynie moze na wierch. Bedzie potrzeba kierowania sie sercem, odlozenia pewnych zasad, moze takich, ktore zbyt mnie ograniczaja, na bok. 5. Efekt koncowy, czyli efekt tych zmian. (I tu ciekawie - same AW mi wychodzily - dlatego dociagalam) - XIV Umiarkowanie, XVII Gwiazda, XIII Smierc + XV Diabel, Krol Monet ---> XII Wisielec; HB XIV Umiarkowanie i V Papiez Tu rzeczywiscie widac kategoryczna zmiane. Jakby to, co do tej pory mysle na jakis temat mialo umrzec smiercia naturalna. Byc moze chodzi tu o znajomosc, ktora utknie w martwym punkcie. Ewentualnie ja bede musiala przesortowac cos u siebie. Byc moze cos sie wyjasni. Bede wdzieczna za rzucenie okiem na rozlad i pomoc w zrozumieniu go. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Maja 2013 Maestro Napisano 3 Maja 2013 Ciekawy rozkład, sama go sobie zaraz zrobię)) 1. To, co jest teraz. - XX Sad + 3 Kielichow ---> XI Pasja; HB V Papiez Jak widać z powyższych kart jesteś na etapie zadowolenia, zabaw,jest dużo radości w Twoim życiu, kontakty ze znajomymi,z koleżankami, czy przyjaciółmi.. 2. Co zostanie zmiecione? - XVIII Ksiezyc + 5 Kielichow ---> XI Pasja; HB V Papiez To,co złe, żale,smutki, niedopowiedzenia, ukrywanie emocjonalnego bólu,niezaspokojone tęsknoty,a także moze jakieś plotki,podejrzenia, itp. 3. Co pozostanie? - X Kolo Fortuny + Paz Monet ---> IV Cesarz; HB X Kolo Fortuny i I Mag Życie jak widać jeszcze nie raz Ciebie zaskoczy, ale jest to potrzebne, bo są to lekcje, które wprowadzą nową jakość dla Twojego umysłu,Twojej wiedzy, która wzbogacona o nowe doświadczenia, może służyć innym ludziom. 4. Co fala przyniesie nowego? - As Mieczy + V Papiez ---> VI Kochankowie, HB VI Kochankowie Możliwe,że jakieś wyjaśnienia, rozmowy, ale spowoduje to pewien spokój u Ciebie w duszy,poczujesz oparcie Sił Wyższych. 5. Efekt koncowy, czyli efekt tych zmian. (I tu ciekawie - same AW mi wychodzily - dlatego dociagalam) - XIV Umiarkowanie, XVII Gwiazda, XIII Smierc + XV Diabel, Krol Monet ---> XII Wisielec; HB XIV Umiarkowanie i V Papiez Efektem tych zmian będzie osiągnięcie harmonii i zrównoważenia emocjonalnego,przyniesie Ci no nadzieję na poważne zmiany życiowe, optymistyczne spojrzenie w przyszłość, co przyciągnie do Ciebie konkretnego mężczyznę, od którego możesz się nawet uzależnić)) Cytuj
SacralNirvana Napisano 3 Maja 2013 Autor Napisano 3 Maja 2013 Dzieki Inez... Rozklad tak na predce powstal, na potrzeby owych (ciekawych wg mnie) 13 dni. Po tym czasie oczywiscie zweryfikuje. Cytuj
Kędry Napisano 3 Maja 2013 Napisano 3 Maja 2013 1. To, co jest teraz. - XX Sad + 3 Kielichow ---> XI Pasja; HB V Papiez Cieszysz się swoją rodziną, kontaktami z przyjaciółmi - daje CI to zadowolenie. Jesteś nadal mocno przywiązana do tradycji, swoich zasad, do tego co osiągnęłaś w życiu 2. Co zostanie zmiecione? - XVIII Ksiezyc + 5 Kielichow ---> XI Pasja; HB V Papiez Pozbędziesz się iluzji, niepewności, wiele spraw, które spędzały Ci sen z powiek zostawisz za sobą - będziesz zdeterminowana w tej walce. 3. Co pozostanie? - X Kolo Fortuny + Paz Monet ---> IV Cesarz; HB X Kolo Fortuny i I Mag Pozostaną wpływy losu, jakieś decyzje będą wręcz wymuszane na Tobie - ale poradzisz sobie z odwagą cesarza i sprytem maga. 4. Co fala przyniesie nowego? - As Mieczy + V Papiez ---> VI Kochankowie, HB VI Kochankowie Chłodno przekalkuluj co dają Ci sztywne zasady w zyciu - czy aby zbytnio nie blokowały odruchów serca i co za tym idzie rodzące się wahania, czy aby dobre... czy wypada. 5. Efekt koncowy, czyli efekt tych zmian. (I tu ciekawie - same AW mi wychodzily - dlatego dociagalam) - XIV Umiarkowanie, XVII Gwiazda, XIII Smierc + XV Diabel, Krol Monet ---> XII Wisielec; HB XIV Umiarkowanie i V Papiez Przed Tobą stabilizacja, jesteś pod ochroną dobrej gwiazdy - z nią czekają Cię wspaniałe chwile u boku stabilnego Pana, ale to jeszcze nie teraz - na satysfakcjonujący rezultat musisz poczekać - a warto 1 Cytuj
Erza Napisano 3 Maja 2013 Napisano 3 Maja 2013 oczywiście sobie zglapię potem 1. To, co jest teraz. - XX Sad + 3 Kielichow ---> XI Pasja; HB V Papiez jest stabilnie, wesoło, jesteś Ty i Twoje córki; dużo czasu poświęcasz rodzinie, panujesz nad tym wszystkim, jest wiele uśmiechu, radości, ale to nie jest tak, że to przychodzi samo - Wy na to pracujecie, staracie się, walczycie o swoje szczęście (Moc) 2. Co zostanie zmiecione? - XVIII Ksiezyc + 5 Kielichow ---> XI Pasja; HB V Papiez tutaj nie do końca karty pokazały co to będzie, Księżyc to jednak tajemnica, coś ukrytego, niewidocznego, ale coś budzącego poczucie żalu i niesmak, może też jakąś tęsknotę i rozczarowanie; 5 kielichów wiąże się z uczuciami, być może jakieś głęboko tkwiące w Tobie uczucia zostaną usunięte; warto pomóc temu procesowi np. poprzez częstszy kontakt z naturą w tym czasie, ale przede wszystkim poprzez pozwolenie na to, aby ten proces się dział 3. Co pozostanie? - X Kolo Fortuny + Paz Monet ---> IV Cesarz; HB X Kolo Fortuny i I Mag los dobrze wie, co powinno zostać, ten proces jest ważnym momentem w Twoim życiu, bo niesie za sobą zmiany, które są wpisane w Twój los; być może zmieni się Twoje postrzeganie różnych spraw, albo dostrzeżesz to, co powinno być dostrzeżone i właśnie to pozostanie, bez tej osłonki w postaci Księżyca 4. Co fala przyniesie nowego? - As Mieczy + V Papiez ---> VI Kochankowie, HB VI Kochankowie energia Asa mieczy kojarzy mi się z 3 okiem, być może na tej płaszczyźnie coś się zadzieje, być może zaczniesz bardziej kontrolować tą energię 5. Efekt koncowy, czyli efekt tych zmian. (I tu ciekawie - same AW mi wychodzily - dlatego dociagalam) - XIV Umiarkowanie, XVII Gwiazda, XIII Smierc + XV Diabel, Krol Monet ---> XII Wisielec; HB XIV Umiarkowanie i V Papiez ustabilizowanie pewnych spraw, w efekcie szansa na powolne wprowadzanie zmian w swoim życiu, może na Twojej drodze zostanie postawiony mężczyzna, który odegra ważną rolę w Twoim życiu lub na Twoich oczach on dozna przemiany 1 Cytuj
Gość Linkinia Napisano 3 Maja 2013 Napisano 3 Maja 2013 1. To, co jest teraz. - XX Sad + 3 Kielichow ---> XI Pasja; HB V Papiez To dobry czas, pełen radości i spokoju, poświęcany rodzinie. Obdarzacie się nawzajem opieką i ciepłem, miłością. Panujesz nad tym wszystkim, zapobiegasz problemom. 2. Co zostanie zmiecione? - XVIII Ksiezyc + 5 Kielichow ---> XI Pasja; HB V Papiez Zmiecione zostaną niedopowiedzenia, tajemnice, zatajanie prawdy, może jakieś marzenia, nadzieje wiązane z czymś, co powoduje smutek, tęsknotę, żal. Tak jakbyś miała się rozprawić ze swoimi niepokojami, zmartwieniami i smutkiem. 3. Co pozostanie? - X Kolo Fortuny + Paz Monet ---> IV Cesarz; HB X Kolo Fortuny i I Mag Pozostaną wydarzenia i sprawy wcześniej wprawione w ruch, zmienność losu; rzeczy, których się nie spodziewasz. Nadal będziesz zaskakiwana przez interesujące Cię dziedziny, może przez kogoś młodego. Zostanie ciekawość świata, zgłębianie wiedzy, korzystanie z nadarzających się okazji na swój osobisty rozwój. 4. Co fala przyniesie nowego? - As Mieczy + V Papiez ---> VI Kochankowie, HB VI Kochankowie Wyjaśnienie, rozmowę, odejście od swoich zasach, co będzie się wiązało z jakimś wyborem albo inną, bliską Ci osobą. 5. Efekt koncowy, czyli efekt tych zmian. - XIV Umiarkowanie, XVII Gwiazda, XIII Smierc + XV Diabel, Krol Monet ---> XII Wisielec; HB XIV Umiarkowanie i V Papiez Przyjdzie zmiana, ale powoli, będziesz miała czas, żeby się na nią przygotować, nie zaskoczy Cię nagle. Może dotyczyć relacji z panem, coś sobie wyjaśnicie. Ustabilizujesz swoje sprawy. Cytuj
Gość ANEZ Napisano 3 Maja 2013 Napisano 3 Maja 2013 1. To co jest teraz Sąd +3 kielichów - odradzasz się jako nowa osoba, która zaczyna dostrzegać radości otaczającego Cię życia. 2.Co zostanie zmiecione - Księżyc+ 5 kielichów - niepewność i pesymizm 3.Co pozostanie - Koło fortuny + Paz monet - zmiany, które u Ciebie zachodzą, pewność siebie i w swoje możliwości. 4.Co fala przyniesie nowego - As mieczy+ Papież - inne spojrzenie na wiele spraw zwłaszcza dotyczących związków. 5.Efekt końcowy, czyli efekt tych zmian - Umiarkowanie, Gwiazda, Śmierć+ Diabeł, Król monet - czas zrobi swoje. Będą zmiany, będzie mężczyzna, dzięki któremu poznasz smak życia i będziesz chciała żeby czas zatrzymał się w miejscu. Cytuj
SacralNirvana Napisano 20 Maja 2013 Autor Napisano 20 Maja 2013 WERYFIKUJE 1. To, co jest teraz. - XX Sad + 3 Kielichow ---> XI Pasja; HB V PapiezWiec to zapewne jestem ja, zajeta rodzina, dziecmi, walczaca o nasze sprawy i zmagajaca sie z roznymi przeciwnosciami, ograniczeniami. Tak skojarzylo mi sie, ze tu zaznaczyl sie moj kontakt ze znajomym w sprawie przyjecia do sangi. Tzn. w tych tu kartach konkretnie to, ze zakonczylo sie siedzenie w czterech scianach i ograniczenia, jakie stwarzalo mi zajmowanie sie wylacznie dziecmi. Tu siegnelam po autorytet (Papiez w podsumie) i wykazalam sie pasja, zaangazowaniem. 2. Co zostanie zmiecione? - XVIII Ksiezyc + 5 Kielichow ---> XI Pasja; HB V PapiezMysle, ze czas niepewnosci a takze rozczarowanie obrotem pewnych spraw, na ktore nie do konca mam wplyw. Byc moze przejme po prostu inicjatywe i zaczne przelamywac niedopowiedzenia czy tez tabu, ewentualnie to, gdzie czuje sie niezbyt dobrze, pewnie. Niedopowiedzenia. Znajomosc nabrala konkretnych ksztaltow. Wiadomo, na czym stoje. 3. Co pozostanie? - X Kolo Fortuny + Paz Monet ---> IV Cesarz; HB X Kolo Fortuny i I MagTo, ze nie wszystko jest do konca ode mnie zalezne. Rola karmy, przeznaczenia. Bede musiala po prostu uwaznie przygladac sie wszystkiemu i nadal dzialac tylko wtedy, gdy bedzie to rzeczywiscie mialo sens lub bedzie koniecznie. Nadal to nie ja ja ksztaltuje, nie do konca tu decyduje o formie tego czy kontakcie. Nadal ostatnie slowo nalezy do znajomego i kontakty sa z jego inicjatywy. Ogolnie teraz jest jeszcze bardziej moim autorytetem niz do tej pory. Ale w sumie to, co bylo. 4. Co fala przyniesie nowego? - As Mieczy + V Papiez ---> VI Kochankowie, HB VI KochankowieByc moze jakas rozmowe. Cos wyplynie moze na wierch. Bedzie potrzeba kierowania sie sercem, odlozenia pewnych zasad, moze takich, ktore zbyt mnie ograniczaja, na bok. Konkretna rozmowa i plan, co mam robic itd. 5. Efekt koncowy, czyli efekt tych zmian. (I tu ciekawie - same AW mi wychodzily - dlatego dociagalam) - XIV Umiarkowanie, XVII Gwiazda, XIII Smierc + XV Diabel, Krol Monet ---> XII Wisielec; HB XIV Umiarkowanie i V PapiezTu rzeczywiscie widac kategoryczna zmiane. Jakby to, co do tej pory mysle na jakis temat mialo umrzec smiercia naturalna. Byc moze chodzi tu o znajomosc, ktora utknie w martwym punkcie. Ewentualnie ja bede musiala przesortowac cos u siebie. Byc moze cos sie wyjasni. Znajomosc z takiej ple ple a ple ple znajomosci zmienila sie konkretnie w taka, gdzie wiem na 100%, ze lacza nas tylko ezo tematy, jest moim jakims nauczycielem i w razie czego sluzy pomoca. Takze to sie bardzo wyklarowalo. Takze to, co przyniosla fala to konkretnie zmiany w znajomosci z jednym znajomym na pewno i moje intensywniejsze starania w kierunku poszukiwania nauczyciela zen, co w sumie jest ze soba powiazane. Dziekuje wszystkim interpretujacym za pomoc... i serdecznie pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi