Maestro Inez2503 Napisano 3 Maja 2013 Maestro Napisano 3 Maja 2013 1. To, co jest teraz. - 10 buław Kapłan suma Diabeł/Kochankowie ogromny natłok obowiązków, czuje ogromną odpowiedzialnośc za rodzinę,szczególnie dziecko, martwię się jego nauką i przez to tak do końca nie umiem wypocząć, choć wiem, że wypoczynek jest mi bardzo potrzebny 2. Co zostanie zmiecione? -As Mieczy As Kielichów Słońce suma Pustelnik HB Świat/Cesarzowa analizowanie,wyjaśnianie ważnych rzeczy, jakieś szanse na zajęcie się sobą, no cóż przede mna czas, gdy o sobie samej trzeba będzie zapomnieć 3. Co pozostanie? - Kochankowie Cesarz suma Koło/Mag nadal pozostanę w związku,nadal ta stabilizacja będzie u mnie istniała:) 4. Co fala przyniesie nowego? - Koło Świat As Denarów Król Buław suma Świat/Cesarzowa, HB Kapłan czyżby los przyniósł mi jakiegoś konkretnego mężczyznę,który wprowadzi namacalne zmiany w moim życiu? 5. Efekt końcowy, czyli efekt tych zmian Paź Buław Królowa Mieczy Głupiec Wieża 3 denarów suma Głupiec HB Słońce/Koło/Mag nie wiem...coś sprawi, że zburzę istniejący stan rzeczy i to dość gwałtownie,w tej 3 denarów to sama nie wiem,zacznę tworzyć nową relację? Jest w podsumie i rozkładzie Głupiec, więc albo coś nowego, albo coś się zacznie od nowa 1 Cytuj
Kędry Napisano 3 Maja 2013 Napisano 3 Maja 2013 To, co jest teraz. - 10 buław Kapłan suma Diabeł/Kochankowie Przytłoczenie obowiązkami daje Ci nieźle w kość - czujesz się nimi czasami wręcz osaczona - to powoduje rozdarcie u ciebie, taką huśtawkę. 2. Co zostanie zmiecione? -As Mieczy As Kielichów Słońce suma Pustelnik HB Świat/Cesarzowa Czas analiz zostanie za Tobą oraz jakieś plany, które nie do końca udało się zrealizować 3. Co pozostanie? - Kochankowie Cesarz suma Koło/Mag życie rodzinne i małżeńskie będzie się nadal toczyło swoim torem 4. Co fala przyniesie nowego? - Koło Świat As Denarów Król Buław suma Świat/Cesarzowa, HB Kapłan Los otworzy przed Tobą swoje szczodre podwoje - będziesz czuła namacalne zmiany w sobie i swoim otoczeniu- poczujesz że wreszcie stąpasz po właściwym gruncie - przed Tobą rysuje się stabilizacja, z której będziesz bardzo zadowolona 5. Efekt końcowy, czyli efekt tych zmian Paź Buław Królowa Mieczy Głupiec Wieża 3 denarów suma Głupiec HB Słońce/Koło/Mag Chłodne odcięcie się od przeszłości otworzy przed Tobą szanse na wybudowanie czegoś od samych fundamentów. Tutaj zaznacza swój wpływ los - on będzie takim magiem, który wyczaruje przy Twojej pomocy - nową przyszłość Cytuj
Erza Napisano 3 Maja 2013 Napisano 3 Maja 2013 1. To, co jest teraz. - 10 buław Kapłan suma Diabeł/Kochankowie masz bardzo dużo spraw na głowie, czujesz się zmęczona i przeciążona, jesteś odpowiedzialna za rodzinę, dużo czasu właśnie pochłaniają Ci sprawy bliskich, denerwuje Cię to, że na to, co się w niej dzieje nie masz bezpośredniego wpływu i nie możesz otwarcie wyrazić swojego sprzeciwu wobec tego 2. Co zostanie zmiecione? -As Mieczy As Kielichów Słońce suma Pustelnik HB Świat/Cesarzowa coś związanego ze sprawami uczuciowymi lub emocjami, zostanie to nagle przecięte i otworzy Ci oczy; ja tu widzę to inaczej niż Ty Inez, właśnie odejdzie to, co Ci nie pozwalało spotkać samej siebie 3. Co pozostanie? - Kochankowie Cesarz suma Koło/Mag miłość męża i dziecka 4. Co fala przyniesie nowego? - Koło Świat As Denarów Król Buław suma Świat/Cesarzowa, HB Kapłan los sprawi, że dostrzeżesz swoje miejsce na ziemi, zaczniesz budować swój świat na innych strukturach, na czymś o wiele stabilniejszym; zobaczysz, który z otaczających Cię mężczyzn ma to, czego Ty potrzebujesz 5. Efekt końcowy, czyli efekt tych zmian Paź Buław Królowa Mieczy Głupiec Wieża 3 denarów suma Głupiec HB Słońce/Koło/Mag tu trzeba będzie te zmiany zaakceptować, mam wrażenie, że nie do końca będziesz zadowolona z tego, co los Ci w tym czasie dał lub pokazał, że to jest dla Ciebie dobre, bo Ty widziałaś coś innego, siebie gdzieś indziej Cytuj
Gość ANEZ Napisano 3 Maja 2013 Napisano 3 Maja 2013 To, co jest teraz - 10 buław, Kapłan - za dużo na siebie wzięłaś jeżeli chodzi o rodzinę ale nawet dużym kosztem, musisz wiele spraw doprowadzić do końca. 2. Co zostanie zmiecione - As mieczy As kielichów Słońce - szanse na Twoją samorealizacje, będziesz musiała na wiele spraw spojrzeć inaczej. 3.Co pozostanie Kochankowie Cesarz - niewykorzystane możliwości zmian 4.Co fala przyniesie nowego - Koło Świat As denarów Król Buław - zmiany w życiu związane z mężczyzną, możliwy wyjazd za granicę, będziesz z nich zadowolona. 5.Efekt końcowy, czyli efekt tych zmian - Paz buław Królowa mieczy Głupiec Wieża 3 denarów - zmiany w Twoim otoczeniu, myślę tu też o pracy, zaczniesz coś nowego, innego, ale lepszego, zostaniesz doceniona. Cytuj
werka81 Napisano 3 Maja 2013 Napisano 3 Maja 2013 (edytowane) To, co jest teraz - 10 buław, Kapłan - poświęcenie dla rodziny,czujesz że chwilami nie dajesz już rady tego udźwignąć -ale wiesz że nie możesz się poddać,musisz wszystkie rozpoczęte sprawy doprowadzić do końca. 2. Co zostanie zmiecione - As mieczy As kielichów Słońce - Twoje plany i pragnienia trzeba będzie odstawić na dalszy plan... 3.Co pozostanie Kochankowie Cesarz -stabilny związek z mężem 4.Co fala przyniesie nowego - Koło Świat As denarów Król Buław - możliwe że zaczniesz wprowadzać zmiany w sytuacji jaka panują między Tobą a mężem. 5.Efekt końcowy, czyli efekt tych zmian - Paz buław Królowa mieczy Głupiec Wieża 3 denarów - zmiany będą zależne od Ciebie ,patrząc na powyższe karty -wydaje mi się że zaczniesz próbować na nowo budować swój związek, zburzycie dotychczasowa rutynę i wejdziecie na nową drogę . Edytowane 3 Maja 2013 przez werka81 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 4 Maja 2013 Napisano 4 Maja 2013 1. To, co jest teraz. - 10 buław Kapłan suma Diabeł/Kochankowie, HB XV Diabel i VI Kochankowie Nie do konca mozliwosc postepowania wg tego, jakbys tego pragnela. Sa rozne rzeczy, sprawy, moze ludzie (maz? malzenstwo?), ktore Ciebie krepuja. Wazne, abys umiala wyjsc poza to (w ramach mozliwego oczywiscie) i pozwolila decydowac Twojemu sercu, dala szanse milosci. 2. Co zostanie zmiecione? -As Mieczy As Kielichów Słońce suma Pustelnik HB Świat/Cesarzowa Znajomosc, ktora na razie sie nie rozwija do przodu. Tu zajmiesz sie soba a takze zaczniesz pewne sprawy glebiej przemysliwac. Bedziesz uwazala na siebie, swoje pragnienia i je spelniala. Takze rozwazala, czy przykladowo ta znajomosc miesci sie w ramach tego, co Ci sluzy i jest dla Ciebie dobre. Takze zajmij sie swoim swiatem, soba, porozpieszczaj siebie, zyj w zgodzie ze soba a szczesliwej kobiecie wszystko samo sie ulozy. 3. Co pozostanie? - Kochankowie Cesarz suma Koło/Mag, HB X Kolo Fortuny i I Mag Tu wazne, abys nadal pozostawala uwazna. Owszem, serce sercem, ale uwazaj, aby nie dac sie za bardzo poniesc. Badz w tej chwili bardziej obserwatorem. Nie wyskakuj przed szereg, ale tez nie pozwala sie dziac zyciu bez Twojego calkowicie udzialu. Wazne, patrz, obserwuj i wykorzystuj wszystko, co Tobie sprzyja. 4. Co fala przyniesie nowego? - Koło Świat As Denarów Król Buław suma Świat/Cesarzowa, HB Kapłan Tu jakis pan sie o ciebie zaznacza, a takze jego zabiegtanie o Ciebie. Wazne, abys na te chwile, jw. zajela sie soba, poswiecila czas sobie a pan powinien przejac inicjatywe. 5. Efekt końcowy, czyli efekt tych zmian Paź Buław Królowa Mieczy Głupiec Wieża 3 denarów suma Głupiec HB Słońce/Koło/Mag Relacja, ktora do tej pory jest dosc niezobowiazujaca nagle bedzie chciala zaczac sie mocno rozwijac. Ktos tu wrzasnie, ze mu to nie wystarcza, co do tej pory. I moze Cie to zaskoczyc. Wazne, aby pozwolic dziac sie temu, co bedzie, nie planowac zbytnio, ale jezeli uznasz, ze to Twoja szansa, dzialaj i wykorzystuj ja. 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Maja 2013 Autor Maestro Napisano 4 Maja 2013 4. Co fala przyniesie nowego? - Koło Świat As Denarów Król Buław suma Świat/Cesarzowa, HB KapłanTu jakis pan sie o ciebie zaznacza, a takze jego zabiegtanie o Ciebie. Wazne, abys na te chwile, jw. zajela sie soba, poswiecila czas sobie a pan powinien przejac inicjatywe. Nie wiem dokładnie kogo karty pokazały, ale faktycznie wczoraj przez kompletny przypadek poznałam Hiszpana (zresztą wstawiłam krótki rozkładzik na niego), który zabiega mocno..Nie wiem na ile starczy mu zapału:) 5. Efekt końcowy, czyli efekt tych zmian Paź Buław Królowa Mieczy Głupiec Wieża 3 denarów suma Głupiec HB Słońce/Koło/MagRelacja, ktora do tej pory jest dosc niezobowiazujaca nagle bedzie chciala zaczac sie mocno rozwijac. Ktos tu wrzasnie, ze mu to nie wystarcza, co do tej pory. I moze Cie to zaskoczyc. Wazne, aby pozwolic dziac sie temu, co bedzie, nie planowac zbytnio, ale jezeli uznasz, ze to Twoja szansa, dzialaj i wykorzystuj ja. Ten efekt mnie ciekawi:) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Maja 2013 Autor Maestro Napisano 21 Maja 2013 WERYFIKACJA 1. To, co jest teraz. - 10 buław Kapłan suma Diabeł/Kochankowie ogromny natłok obowiązków, czuje ogromną odpowiedzialnośc za rodzinę,szczególnie dziecko, martwię się jego nauką i przez to tak do końca nie umiem wypocząć, choć wiem, że wypoczynek jest mi bardzo potrzebny Dokładnie tak....Obowiązków mam masę, nie wiem jak ja to robię, że w tym wszystkim znajduję czas i przede wszystkim siłę, żeby chwilę zając się sobą (vide: moje codzienne godzinne ćwiczenia;)) 2. Co zostanie zmiecione? -As Mieczy As Kielichów Słońce suma Pustelnik HB Świat/Cesarzowa analizowanie,wyjaśnianie ważnych rzeczy, jakieś szanse na zajęcie się sobą, no cóż przede mna czas, gdy o sobie samej trzeba będzie zapomnieć nie dałam szansy nowemu znajomemu na spotkanie,na rozwój relacji, bo doszłam do racjonalnych wniosków : PO CO?? 3. Co pozostanie? - Kochankowie Cesarz suma Koło/Mag nadal pozostanę w związku,nadal ta stabilizacja będzie u mnie istniała:) nadal jest stabilizacja u mnie;)))) 4. Co fala przyniesie nowego? - Koło Świat As Denarów Król Buław suma Świat/Cesarzowa, HB Kapłan czyżby los przyniósł mi jakiegoś konkretnego mężczyznę,który wprowadzi namacalne zmiany w moim życiu? poznałam w tamtym czasie kogoś, sam mnie zaczepił w necie, bo mu w oko wpadłam, ale zerwałam znajomość, chyba, ze cos jeszcze będzie, bo król buław - sama nie wiem 5. Efekt końcowy, czyli efekt tych zmian Paź Buław Królowa Mieczy Głupiec Wieża 3 denarów suma Głupiec HB Słońce/Koło/Mag nie wiem...coś sprawi, że zburzę istniejący stan rzeczy i to dość gwałtownie,w tej 3 denarów to sama nie wiem,zacznę tworzyć nową relację? Jest w podsumie i rozkładzie Głupiec, więc albo coś nowego, albo coś się zacznie od nowa tu widać moje zakończenie relacji z panem, być może 3 denarów mówi o mojej wytężonej pracy nad sobą (zarówno nad stroną intelektualną, jak i fizyczną) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 31 Października 2013 Autor Maestro Napisano 31 Października 2013 WERYFIKACJA 1. To, co jest teraz. - 10 buław Kapłan suma Diabeł/Kochankowie ogromny natłok obowiązków, czuje ogromną odpowiedzialnośc za rodzinę,szczególnie dziecko, martwię się jego nauką i przez to tak do końca nie umiem wypocząć, choć wiem, że wypoczynek jest mi bardzo potrzebny Dokładnie tak....Obowiązków mam masę, nie wiem jak ja to robię, że w tym wszystkim znajduję czas i przede wszystkim siłę, żeby chwilę zając się sobą (vide: moje codzienne godzinne ćwiczenia;)) 2. Co zostanie zmiecione? -As Mieczy As Kielichów Słońce suma Pustelnik HB Świat/Cesarzowa analizowanie,wyjaśnianie ważnych rzeczy, jakieś szanse na zajęcie się sobą, no cóż przede mna czas, gdy o sobie samej trzeba będzie zapomnieć nie dałam szansy nowemu znajomemu na spotkanie,na rozwój relacji, bo doszłam do racjonalnych wniosków : PO CO?? 3. Co pozostanie? - Kochankowie Cesarz suma Koło/Mag nadal pozostanę w związku,nadal ta stabilizacja będzie u mnie istniała:) nadal jest stabilizacja u mnie;)))) 4. Co fala przyniesie nowego? - Koło Świat As Denarów Król Buław suma Świat/Cesarzowa, HB Kapłan czyżby los przyniósł mi jakiegoś konkretnego mężczyznę,który wprowadzi namacalne zmiany w moim życiu? poznałam w tamtym czasie kogoś, sam mnie zaczepił w necie, bo mu w oko wpadłam, ale zerwałam znajomość, chyba, ze cos jeszcze będzie, bo król buław - sama nie wiem 5. Efekt końcowy, czyli efekt tych zmian Paź Buław Królowa Mieczy Głupiec Wieża 3 denarów suma Głupiec HB Słońce/Koło/Mag nie wiem...coś sprawi, że zburzę istniejący stan rzeczy i to dość gwałtownie,w tej 3 denarów to sama nie wiem,zacznę tworzyć nową relację? Jest w podsumie i rozkładzie Głupiec, więc albo coś nowego, albo coś się zacznie od nowa tu widać moje zakończenie relacji z panem, być może 3 denarów mówi o mojej wytężonej pracy nad sobą (zarówno nad stroną intelektualną, jak i fizyczną) Patrze na ten rozkład i już wiem więcej... 4. Co fala przyniesie nowego? - Koło Świat As Denarów Król Buław suma Świat/Cesarzowa, HB Kapłan niespodziewane poznanie mężczyzny przez internet, mieszka w mojej miejscowości... 5. Efekt końcowy, czyli efekt tych zmian Paź Buław Królowa Mieczy Głupiec Wieża 3 denarów suma Głupiec HB Słońce/Koło/Mag tu chyba pokazalo się, ze pan mnie zaskoczył, w międzyczasie wkurzył, ale relacja zaczęła tworzyć się jakby na nowo, porządnie;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi