Erza Napisano 3 Maja 2013 Napisano 3 Maja 2013 1. To, co jest teraz Kochankowie, 6 buław, 2 buław ---> Umiarkowanie/Kapłan być może nie jest aż tak źle, jak ja to wszystko widzę, szukałam nowej drogi i czuję, że ją znalazłam, oczywiście są wątpliwości, ale sumy pokazują, że to, co wybrałam doprowadzi mnie do celu - osiągnę spokój 2. Co zostanie zmiecione? Cesarz, Świat, 3 buław ---> suma Kochankowie czyżby pana mi wymiotło...? może to i dobrze; jakieś stare struktury zostaną przewietrzone, aby weszło nowe 3. Co pozostanie? 8 buław, 7 monet, Gwiazda ---> suma Sąd/Kapłanka pozostanie siła i wytrwałość do dalszej pracy nad sobą 4. Co fala przyniesie nowego? Paź kielichów, Wieża, 4 buław ---> suma Wisielec/Cesarzowa coś co zupełnie mnie zwali z nóg, ale pozwoli uspokoić emocje i uczucia 5. Efekt końcowy, czyli efekt tych zmian. 6 mieczy, Paź monet, As mieczy, 7 mieczy, Siła ---> suma Słońce/Koło/Mag odejście od tego, co mnie ogranicza, co nie pozwala mi korzystać z pełni swoich sił, może zmiana pracy albo rozpoczęcie jakiejś innej ważnej lekcji w moim życiu; to mnie umocni i pokaże, że wszystko, co najlepsze jeszcze przede mną Cytuj
Kędry Napisano 3 Maja 2013 Napisano 3 Maja 2013 To, co jest teraz Kochankowie, 6 buław, 2 buław ---> Umiarkowanie/Kapłan Czujesz się jakbyś znalazła się na rozdrożu i zastanawiała się którędy iść, aby zbudować spokojną i trawą stabilizację. Energii Ci nie brakuje, tylko mądrze ją spożytkuj a poczujesz, że dobrze rozdałaś karty. 2. Co zostanie zmiecione? Cesarz, Świat, 3 buław ---> suma Kochankowie Może dotychczasowa struktura, którą uważałaś na pewną ulegnie zmianie - to ona może blokowała Cię na nowe doznania. Najwyższa pora to zmienić. Kieruj się przy tym odruchami serca. 3. Co pozostanie? 8 buław, 7 monet, Gwiazda ---> suma Sąd/Kapłanka Twój zapał pozostanie - to właśnie dzięki niemu dokonasz pięknych zmian wewnątrz i na zewnątrz siebie. 4. Co fala przyniesie nowego? Paź kielichów, Wieża, 4 buław ---> suma Wisielec/Cesarzowa Myślę, że dojrzałość w uczuciach - inaczej popatrzysz na związki - może inne priorytety zaczną Cię interesować w budowaniu relacji. 5. Efekt końcowy, czyli efekt tych zmian. 6 mieczy, Paź monet, As mieczy, 7 mieczy, Siła ---> suma Słońce/Koło/Mag Odetniesz się od przeszłości, od takiej szarpaniny - staniesz się odważniejsza, - z optymizmem popatrzysz w przyszłość, którą przy pomocy losu zaczniesz kreować 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Maja 2013 Maestro Napisano 3 Maja 2013 1. To, co jest teraz Kochankowie, 6 buław, 2 buław ---> Umiarkowanie/Kapłan jesteś zakochana, chciałabyś,aby się wszystko szybko i ładnie potoczyło, ale na razie życie zmusiło Ciebie do zatrzymania się na rozstajach dróg.. 2. Co zostanie zmiecione? Cesarz, Świat, 3 buław ---> suma Kochankowie możliwe, że zakończy się wypatrywanie szans na to, czy pan będzie miał dobry humor, czy się odezwie..Podejmiesz decyzję w zgodzie z sercem 3. Co pozostanie? 8 buław, 7 monet, Gwiazda ---> suma Sąd/Kapłanka nadal będziesz zadowolona,energiczna i kontaktowa i będziesz miała nadzieję na pozytywne zmiany w zyciu,ale staniesz się już dużo bardziej cierpliwa 4. Co fala przyniesie nowego? Paź kielichów, Wieża, 4 buław ---> suma Wisielec/Cesarzowa jakiś gest, zaproszenie,z którego nie skorzystasz, albo inaczej gest, który Cię totalnie zaskoczy...Może zaproszenie na jakąś uroczystość? 5. Efekt końcowy, czyli efekt tych zmian. 6 mieczy, Paź monet, As mieczy, 7 mieczy, Siła ---> suma Słońce/Koło/Mag nowy etap zycia, mogą pojawić się momenty, gdy trzeba będzie jednak podjąć decyzję w oparciu o logikę, porzucić porywy serca, czegoś może się dowiesz, ale w efekcie wszystko to sprawi, że staniesz się dużo silniejsza niż byłaś Cytuj
SacralNirvana Napisano 3 Maja 2013 Napisano 3 Maja 2013 (edytowane) 1. To, co jest teraz Kochankowie, 6 buław, 2 buław ---> Umiarkowanie/Kapłan; HB XII Wisielec i III Cesarzowa Tu sa Twoje akcje kierowane sercem. Wiesz, czego chcesz i czasem Cie nieco nawet ponosi, ale to niejako poza Toba. Kieruje Toba serce i uczucia. Wazne, abys umiala to wszystko zrownowazyc. Dokladniej rzecz ujmujac dotychczasowy sposob postepowania nie przyniosl skuktow, trzeba go zmienic. Wtedy jest szansa na zadowolenie. 2. Co zostanie zmiecione? Cesarz, Świat, 3 buław ---> suma Kochankowie; HB X Kolo Fortuny i I Mag Tak przyszlo mi do glowy, czyzby jakis pan wyjezdzal za granice? Ewentualnie zacznienie snuc wspolnie plany na przyszlosc. W kazdym razie widac tu potrzebe kierowania sie serce a takze obserwowania sytuacji i postepowania zgodnie z tym, co tam sie bedzie dzialo. Uwaznosc... 3. Co pozostanie? 8 buław, 7 monet, Gwiazda ---> suma Sąd/Kapłanka; V Papiez Pierwsza mysl: uwazaj na ciaze. Nastepna... jakies dlugoterminowe plany... ktore jednak beda wymagaly wiekszej ufnosci w to, co sie bedzie dzialo i porzucenia pewnych schematow myslowych. 4. Co fala przyniesie nowego? Paź kielichów, Wieża, 4 buław ---> suma Wisielec/Cesarzowa, HB XX Sad i II Kaplanka Tak, jakby faza miziania po katach miala zostac zastapiona faza realnego (choc nieformalnego zwiazku). W kazdym razie i tu jest mowa o tym, ze cos trzeba w dotychczasowym konkretnie zmienic a takze zaufac w to, co sie bedzie dzialo. 5. Efekt końcowy, czyli efekt tych zmian. 6 mieczy, Paź monet, As mieczy, 7 mieczy, Siła ---> XIX Slonce; HB VII Rydwan Rozmowa jakas konkretna. Przelamanie dotychczasowych tabu milczenia. Pewne sprawy pojda ze stolu, zostana zmiecione, wyjasnia sie. Widac takze przelamanie pewnych lekow i pojscie za ciosem, namietnoscia. W podsumach widac luz, radosc, ale takze konkretna potrzebe dzialania. Ps. Odnosnie pkt. 2. No wlasnie... to oczekiwanie na to, ze pan sie otworzy... Wydaje mi sie ogolnie, ze jakas rozmowa Cie z nim czeka. Cos sie powinno wyjasnic tak patrzac po tych kartach. Edytowane 3 Maja 2013 przez SacralNirvana 1 Cytuj
Erza Napisano 3 Maja 2013 Autor Napisano 3 Maja 2013 Dziękuję Inez i Sacral widzę, że obie "złapałyście" za temat Pana, też miałam na początku takie skojarzenia ja właśnie czekam na jego odzew odnośnie rozmowy, ale już od 2 dni jest cisza... i coś się obawiam ewentualnego spotkania, że to się sypnie już teraz na amen Inez jakiś gest, zaproszenie,z którego nie skorzystasz, albo inaczej gest, który Cię totalnie zaskoczy...Może zaproszenie na jakąś uroczystość? zaproszenie dostałam dosłownie przed chwilą, ale raczej nie skorzystam, próbuję je przekuć w drugą stronę, tzn., żeby ten ktoś przyjechał do mnie, a nie ja do niego Sacraklu, nie wiem, czy widziałaś co Ci napisałam na fb? Cytuj
Gość ANEZ Napisano 3 Maja 2013 Napisano 3 Maja 2013 1. To, co jest teraz Kochankowie, 6 buław, 2 buław - zastanawiasz się czy dokonałaś właściwego wyboru, czekasz, uważasz że czas to pokaże. 2.Co zostanie zmiecione Cesarz, Ś wiat, 3 buław - Twoje plany perspektywiczne z wiązane z mężczyzną. 3.Co pozostanie 8 buław, 7 monet, Gwiazda - chęć życia, dokonywania zmian, wykorzystanie tego co już osiągnęłaś. 4.Co fala przyniesie nowego? Paz kielichów, Wieża, 4 buław - zmiany, dzięki którym poczujesz się szczęśliwa, spełniona, uwolnienie się od ograniczeń. 5.Efekt końcowy, czyli efekty tych zmian 6 mieczy, Paz monet, As mieczy, 7 mieczy, Siła - następna lekcja życiowa, dzięki której staniesz mocniejsza, inaczej spojrzysz na wiele spraw, bardziej uwierzysz w swoje możliwości. Cytuj
Erza Napisano 21 Maja 2013 Autor Napisano 21 Maja 2013 weryfikuję: w pkt. 1 najtrafniej u Anez 1. To, co jest terazKochankowie, 6 buław, 2 buław - zastanawiasz się czy dokonałaś właściwego wyboru, czekasz, uważasz że czas to pokaże. otóż postanowiłam w tym czasie odpuścić sobie pana, przyjąć sytuację między nami taką jaka jest i nic nie zmieniać, niczego nie przyśpieszać, niczego nie przeciągać; przyglądałam się z dystansu co dalej (2 buław) pkt. 2 tutaj też Anez była najbliżej i Sacral - pana wymiotło, nie jest już tak między nami jak było, szanuję jego decyzję i nie wchodzę mu w drogę pkt. 3 tutaj wszystkie dobrze zinterpretowałyśmy karty - pewne plany ruszyły, jest zapał, ale jest też perspektywiczne myślenie, dostrzeganie konsekwencji tego, co się robi pkt. 4 najbliżej była Kędry i Inez; na kwestie uczuciowe spojrzałam inaczej, doszłam do wniosku, że co ma być, to będzie, nie będę za tym łazić i cisnąć; co do zaproszenia to tak jak pisałam, próbowałam przekuć je na swoją korzyść, jednak i tak wyszło fajnie, bo z niego ja skorzystałam i bawiłam się świetnie pkt. 5 tutaj wszystkie trafiłyśmy - odcięcie od przeszłości i nowe spojrzenie na sprawy, bardziej rozsądne działanie, mniej impulsywności bardzo Wam dziękuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi