duo70 Napisano 3 Maja 2013 Napisano 3 Maja 2013 Witam Na prośbę mojej koleżanki postawiłam karty na jej relację z dawną szkolną miłością. On mieszka z rodziną w Norwegii a ona w Polsce. Niedawno przyjechał do Polski i spotkali się. Na nowo odrodziło się uczucie. ON 1. Co ma w głowie: AS PUCHARÓW - jest zauroczony,chce czegoś nowego 2. Co ma w sercu: 6 BUŁAW KRÓL PUCHARÓW 2 PUCHARY - chce się ponownie spotkać, przyjechać 3. Jak ja widzi: 7 PUCHARÓW: marzy o niej, myśli, fantazjuje ONA 1. Co ma w głowie: AS MIECZY - wie, że to nie ma przyszłości i myśli o czymś nowym dla siebie 2. Co ma w sercu: ŚWIAT KRÓLOWA KIJÓW WIEŻA: też o nim myśli ale wie, że zbyt duża odległość ich dzieli i że to runie 3. Jako go widzi: MAG- widzi go jako czarującego faceta, który działa WSPÓLNA PRZYSZŁOŚĆ RYCERZ KIJÓW WALET KIJÓW 3 MIECZY = ŚWIAT Będą jakiś czas utrzymywali kontakty ze sobą, widać że pan będzie dążył może nawet do ponownego spotkania ale skończyć się to może rozczarowaniem, Na przeszkodzie stoi jego żona. Wszystko może się zakończyć. Będę bardzo wdzięczna za interpretacje. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Maja 2013 Maestro Napisano 3 Maja 2013 Facet jest zauroczony,widać, że marzy o romantycznych spotkaniach z nią, ona natomiast bardziej realnie postrzega tę relację,jest jej bliski, ale ona ma świadomość rywalki, która może zmienić wszystko in - dla nich...relacja będzie miała charakter romansowy, będą wykorzystywali szanse na spotkania, ale ten romans będzie krótki.. Cytuj
duo70 Napisano 3 Maja 2013 Autor Napisano 3 Maja 2013 RYCERZ KIJÓW WALET KIJÓW 3 MIECZY = ŚWIAT[/b] Pan będzie zabiegał o tę znajomość...ale w pewnym momencie coś się odmieni i relacja zawiśnie" - rozpryśnie się...przez wzgląd na Pana rodzinę... P.S.Kochanie - suma rozkładu to "chyba" Koło Fortuny (?) Oj tak Masz rację, nie wiem jak ja to liczyłam Faktycznie wychodzi koło Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi