derena Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Śniło mi się, że było jakieś duże spotkanie i poszłam do toalety. Okazało się, że muszla jest zupełnie zapchana. Zrobiło mi się głupio, że tak zachowują się ludzie. Spuściłam wodę i okazało się, że wrzucone były puszki po piwie. Najpierw wypłynęły na wierzch, a później wszystko szybko spłynęło. Wręcz zostało wessane. derena Link to comment Share on other sites More sharing options...
patsy Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Śniło mi się, że było jakieś duże spotkanie i poszłam do toalety. Okazało się, że muszla jest zupełnie zapchana. Zrobiło mi się głupio, że tak zachowują się ludzie. Spuściłam wodę i okazało się, że wrzucone były puszki po piwie. Najpierw wypłynęły na wierzch, a później wszystko szybko spłynęło. Wręcz zostało wessane.derena Zapchana muszla to moga byc klopoty,pomowienia ze strony osob na spotkaniu(napisalas,ze zrobilo ci sie glupio z tego powodu).Osoby te nabrudza jakos,nie posprzataja po sobie symbolicznie) a na samym koncu sprawa sie rozmyje(bowiem napisalas,ze wszystko pozniej szybko splynelo).Tak uwazam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts