duo70 Napisano 3 Maja 2013 Napisano 3 Maja 2013 (edytowane) Witam ponownie Podobnie jak Madlen, zapytałam się jak wyżej. W czerwcu Pan ma wesele i nie wiem czy poprosi mnie, żeby pójść z nim czy pójdzie sam czy będzie z dzieckiem a może z kimś innym? GŁUPIEC 4 MONETY KOŁO 10 PUCHARÓW= GŁUPIEC No nie wiem co z tym głupcem. Może Pan sam jeszcze nie wie z kim pójdzie? Ale los może sprawić, że jednak pójdzie ze mną. Na końcu 10 pucharów, może mówić o moich spełnionych oczekiwaniach, o radości. Głupiec, może oznaczać beztroską zabawę. Jeszcze jest trochę do wesela ale może ktoś mi pomoże zinterpretować ten rozkład. Będę wdzięczna Edytowane 3 Maja 2013 przez duo70 Cytuj
SacralNirvana Napisano 3 Maja 2013 Napisano 3 Maja 2013 0 Glupiec, 4 Monet, X Kolo Fortuny, 10 Kielichow ---> 0 Glupiec; HB X Kolo Fortuny i I Mag Wydaje mi sie, ze pan na razie sam nie wie, z kim pojdzie, ewentualnie druga opcja, ze nie bierze Ciebie pod uwage. To moze sie zmienic. Moze byc sytuacja, ze pan nie bedzie mial kogo wziac i wezmie Ciebie pod uwage. Podsumy takze na to wskazuja, ze moze cos przyjsc z nagla, w sposob nieplanowany, po prostu kiedy sie tego nie spodziewasz. Cytuj
Erza Napisano 3 Maja 2013 Napisano 3 Maja 2013 mnie się wydaje, że on na to wesele pójdzie sam, albo z jakichś przyczyn niezależnych od niego i nieprzewidzianych na ten moment w ogóle na to wesele nie pojdzie Cytuj
duo70 Napisano 3 Maja 2013 Autor Napisano 3 Maja 2013 mnie się wydaje, że on na to wesele pójdzie sam, albo z jakichś przyczyn niezależnych od niego i nieprzewidzianych na ten moment w ogóle na to wesele nie pojdzie to wesele jego siostry, wiec nie ma opcji zeby nie poszedl Cytuj
pawel116 Napisano 3 Maja 2013 Napisano 3 Maja 2013 Wg mnie Pan pójdzie z kimś z rodziny, najprawdopodobniej z dzieckiem (Głupiec). Cytuj
duo70 Napisano 3 Maja 2013 Autor Napisano 3 Maja 2013 Wg mnie Pan pójdzie z kimś z rodziny, najprawdopodobniej z dzieckiem (Głupiec). też pomyślałam o dziecku ale czy z mamą dziecka? Cytuj
werka81 Napisano 3 Maja 2013 Napisano 3 Maja 2013 mi się wydaje że on sam nie wie co ma zrobić i na razie niczego nie planuje,być może ze względu na to że będzie tam też właśnie mama jego dziecka... Cytuj
duo70 Napisano 4 Maja 2013 Autor Napisano 4 Maja 2013 mi się wydaje że on sam nie wie co ma zrobić i na razie niczego nie planuje,być może ze względu na to że będzie tam też właśnie mama jego dziecka... mamy dziecka raczej nie będzie...musiałby ją zaprosić Cytuj
werka81 Napisano 4 Maja 2013 Napisano 4 Maja 2013 w takim razie on teraz nie zastanawia się nad tym i nie planuje z kim ma tam iść ,możliwe że pomyśli o Tobie i zaproponuje Ci to ,ale dopiero jakoś przed samym terminem wesela. Cytuj
Caliel Napisano 4 Maja 2013 Napisano 4 Maja 2013 (edytowane) Wesele moze sie nie odbyc w terminie ale zaproszenia raczej nie widze... Edytowane 4 Maja 2013 przez Caliel 1 Cytuj
duo70 Napisano 4 Maja 2013 Autor Napisano 4 Maja 2013 Dziękuję za pomoc i oczywiście za ok miesiąc zweryfikuję. Cytuj
duo70 Napisano 4 Maja 2013 Autor Napisano 4 Maja 2013 Wesele moze sie nie odbyc w terminie a o tym to nie pomyślałam hmmmna razie nic na to nie wskazuje ale wszystko jest możliwe. Poczekamy i zobaczymy Cytuj
Gość Linkinia Napisano 4 Maja 2013 Napisano 4 Maja 2013 GŁUPIEC 4 MONETY KOŁO 10 PUCHARÓW= GŁUPIEC On póki co sam nie wie, z kim pójdzie... ale wydaje mi się, że wybierze kogoś ze swojego bliskiego otoczenia (4 monety, 10 pucharów)... Nie widzę po kartach, żeby zaprosił Ciebie... Cytuj
Geranium Napisano 4 Maja 2013 Napisano 4 Maja 2013 Najbardziej mi to pasuje na zabranie dziecka (głupiec jako jego archetyp), czy zaprosi Ciebie to moim zdaniem rola przypadku i jego aktualnego 'widzimisię' (koło fortuny). 10 pucharów wskazuje na taką możliwość, ale jest ona moim zdaniem niewielka. Jeśli myślisz o nim w kategoriach więcej niż koleżeńskich, to 4 denarów mówi też o skąpieniu uczuć, więc Pan póki co nie bierze tego pod uwagę, ale wszystko może się zmienić. Powtórz rozkład za miesiąc:) Cytuj
duo70 Napisano 5 Czerwca 2013 Autor Napisano 5 Czerwca 2013 Iii jak ? Zaprosił ? Wiadomo już coś ? Wesela jeszcze nie było (z kart postawionych na termin wyszła mi ostatnia sobota czerwca), na razie nic nie wspominał o tym a ja się nie dopytuję bo jeszcze sobie pomyśli, że się wpraszam Dam znać za jakieś 2 tygodnie Cytuj
duo70 Napisano 11 Lipca 2013 Autor Napisano 11 Lipca 2013 Wesele moze sie nie odbyc w terminieale zaproszenia raczej nie widze... wygląda na to, że wesele zostało przełożone Pan mówił mi najpierw, że ma być w czerwcu a potem dowiedziałam się, że w sierpniu. Szczegółów nie znam lae na 90%, że w sierpniu. Nawet mi do głowy nie przyszła taka interpretacja ehhh Przyznaje punkcik Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi