Skocz do zawartości

to ja też- Jak spełnią się moje oczekiwania, że Pan zaprosi mnie na wesele?

duo70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam ponownie

Podobnie jak Madlen, zapytałam się jak wyżej. W czerwcu Pan ma wesele i nie wiem czy poprosi mnie, żeby pójść z nim czy pójdzie sam czy będzie z dzieckiem a może z kimś innym?

GŁUPIEC 4 MONETY KOŁO 10 PUCHARÓW= GŁUPIEC

No nie wiem co z tym głupcem. Może Pan sam jeszcze nie wie z kim pójdzie? Ale los może sprawić, że jednak pójdzie ze mną. Na końcu 10 pucharów, może mówić o moich spełnionych oczekiwaniach, o radości. Głupiec, może oznaczać beztroską zabawę.

Jeszcze jest trochę do wesela ale może ktoś mi pomoże zinterpretować ten rozkład.

Będę wdzięczna

Edytowane przez duo70
Napisano

0 Glupiec, 4 Monet, X Kolo Fortuny, 10 Kielichow ---> 0 Glupiec; HB X Kolo Fortuny i I Mag

Wydaje mi sie, ze pan na razie sam nie wie, z kim pojdzie, ewentualnie druga opcja, ze nie bierze Ciebie pod uwage. To moze sie zmienic. Moze byc sytuacja, ze pan nie bedzie mial kogo wziac i wezmie Ciebie pod uwage. Podsumy takze na to wskazuja, ze moze cos przyjsc z nagla, w sposob nieplanowany, po prostu kiedy sie tego nie spodziewasz.

Napisano

mnie się wydaje, że on na to wesele pójdzie sam, albo z jakichś przyczyn niezależnych od niego i nieprzewidzianych na ten moment w ogóle na to wesele nie pojdzie

Napisano
mnie się wydaje, że on na to wesele pójdzie sam, albo z jakichś przyczyn niezależnych od niego i nieprzewidzianych na ten moment w ogóle na to wesele nie pojdzie

to wesele jego siostry, wiec nie ma opcji zeby nie poszedl

Napisano

Wg mnie Pan pójdzie z kimś z rodziny, najprawdopodobniej z dzieckiem (Głupiec).

Napisano
Wg mnie Pan pójdzie z kimś z rodziny, najprawdopodobniej z dzieckiem (Głupiec).

też pomyślałam o dziecku ale czy z mamą dziecka?

Napisano

mi się wydaje że on sam nie wie co ma zrobić i na razie niczego nie planuje,być może ze względu na to że będzie tam też właśnie mama jego dziecka...

Napisano
mi się wydaje że on sam nie wie co ma zrobić i na razie niczego nie planuje,być może ze względu na to że będzie tam też właśnie mama jego dziecka...

mamy dziecka raczej nie będzie...musiałby ją zaprosić

Napisano

w takim razie on teraz nie zastanawia się nad tym i nie planuje z kim ma tam iść ,możliwe że pomyśli o Tobie i zaproponuje Ci to ,ale dopiero jakoś przed samym terminem wesela.

Napisano (edytowane)

Wesele moze sie nie odbyc w terminie

ale zaproszenia raczej nie widze...

Edytowane przez Caliel
  • Lubię to! 1
Napisano

Dziękuję za pomoc i oczywiście za ok miesiąc zweryfikuję.

Napisano

a o tym to nie pomyślałam hmmmna razie nic na to nie wskazuje ale wszystko jest możliwe. Poczekamy i zobaczymy :)

Gość Linkinia
Napisano

GŁUPIEC 4 MONETY KOŁO 10 PUCHARÓW= GŁUPIEC

On póki co sam nie wie, z kim pójdzie... ale wydaje mi się, że wybierze kogoś ze swojego bliskiego otoczenia (4 monety, 10 pucharów)... Nie widzę po kartach, żeby zaprosił Ciebie...

Napisano

Najbardziej mi to pasuje na zabranie dziecka (głupiec jako jego archetyp), czy zaprosi Ciebie to moim zdaniem rola przypadku i jego aktualnego 'widzimisię' (koło fortuny). 10 pucharów wskazuje na taką możliwość, ale jest ona moim zdaniem niewielka. Jeśli myślisz o nim w kategoriach więcej niż koleżeńskich, to 4 denarów mówi też o skąpieniu uczuć, więc Pan póki co nie bierze tego pod uwagę, ale wszystko może się zmienić. Powtórz rozkład za miesiąc:)

• 1 miesiąc temu...
Napisano
Iii jak ? Zaprosił ? Wiadomo już coś ?

Wesela jeszcze nie było (z kart postawionych na termin wyszła mi ostatnia sobota czerwca), na razie nic nie wspominał o tym a ja się nie dopytuję bo jeszcze sobie pomyśli, że się wpraszam :)

Dam znać za jakieś 2 tygodnie

• 1 miesiąc temu...
Napisano

ale zaproszenia raczej nie widze...

wygląda na to, że wesele zostało przełożone :) Pan mówił mi najpierw, że ma być w czerwcu a potem dowiedziałam się, że w sierpniu. Szczegółów nie znam lae na 90%, że w sierpniu. Nawet mi do głowy nie przyszła taka interpretacja ehhh

Przyznaje punkcik