duo70 Napisano 3 Maja 2013 Napisano 3 Maja 2013 Jak zrealizują się moje oczekiwania, na to że Pan wypłaci mi pieniądze w ciągu tygodnia? 2 PUCHARY UMIARKOWANIE RYCERZ MONET ŚWIAT= SĄD Na razie jest takie oczekiwanie z mojej strony a jemu chyba się nie spieszy z wyplata dla mnie. (były nieporozumienia w pracy z nim) Ale w końcu chyba będzie musiał to zrobić i wypłaci.Sąd mówi o zobowiązaniu jego. Tylko nie wiem czy w ciągu tygodnia? Będę wdzięczna za pomoc Cytuj
Gość Daffne Napisano 6 Maja 2013 Napisano 6 Maja 2013 hm albo w ciągu tygodnia wpłaci część albo pod koniec terminu ustalonego Pan będzie załagadzać...znajdzie powód by zapłacić później. Cytuj
duo70 Napisano 6 Maja 2013 Autor Napisano 6 Maja 2013 hm albo w ciągu tygodnia wpłaci część albo pod koniec terminu ustalonego Pan będzie załagadzać...znajdzie powód by zapłacić później. już jest dawno po terminie i zaczyna być nieciekawie z kasą Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi