Madlen_88 Napisano 3 Maja 2013 Napisano 3 Maja 2013 Jak spełnią się moje oczekiwania, że pójdziemy jutro z Panem X na tą imprezę? Koło fortuny+ Król Kijów+ 8 monet+ Gwiazda+ Walet mieczy--> Sprawiedliwość Uważam, że nie pójdziemy. Wydaje mi się, że Pan będzie musiał pracować. Cytuj
duo70 Napisano 3 Maja 2013 Napisano 3 Maja 2013 Też uważam, że nie pójdziecie. Może dojdzie do jakiegoś spięcia między wami. Cytuj
werka81 Napisano 3 Maja 2013 Napisano 3 Maja 2013 Panu coś wypadnie i będzie zły na tą zmianę planów. Cytuj
maja3 Napisano 4 Maja 2013 Napisano 4 Maja 2013 jakiś mężczyzna pokrzyżuje wam plany,ale jeśli mimo to uda wam się pójść to chyba nie będzie to udana impreza. Cytuj
Trida Napisano 4 Maja 2013 Napisano 4 Maja 2013 Bedzie duza niewiadoma, możliwe, ze ktoś od niego z pracy pokrzyżuje Wam plany ale umówicie sie na pewno na inny termin spotkania i w sumie wyjdzie Wam to na dobre Cytuj
maddie88 Napisano 4 Maja 2013 Napisano 4 Maja 2013 Koło fortuny+ Król Kijów+ 8 monet+ Gwiazda+ Walet mieczy--> Sprawiedliwość Jakaś losowa sytuacja może panu wypaść...tak jak pisałaś, może będzie musiał pójść do pracy, nie będzie zadowolony. Skontaktuje się z Tobą i będzie podirytowany tą sytuacją. Ale jeśli nie ta impreza, to inna Cytuj
Gość Linkinia Napisano 4 Maja 2013 Napisano 4 Maja 2013 Jak spełnią się moje oczekiwania, że pójdziemy jutro z Panem X na tą imprezę? Koło fortuny+ Król Kijów+ 8 monet+ Gwiazda+ Walet mieczy--> Sprawiedliwość Wydaje mi się, że nie pójdziecie razem na imprezę. Niespodziewanie Pan X będzie musiał iść do pracy albo dopadną go obowiązki służbowe/domowe itp., które nie pozwolą mu pójść, chociaż chciałby. Będzie poirytowany, popsuje mu to bardzo humor. Cytuj
Geranium Napisano 4 Maja 2013 Napisano 4 Maja 2013 Jak dla mnie, na dwoje babka wróżyła Jak wypada mi koło w rozkładzie, to zawsze sytuacja mnie zaskakuje i potrafi się zmienić w ostatniej chwili. Moim zdaniem wysoce prawdopodobne, że Panu coś wypadnie, ale pewne jest, że chciałby pójść. Cytuj
Madlen_88 Napisano 5 Maja 2013 Autor Napisano 5 Maja 2013 Nie byliśmy na imprezie, spędziliśmy miły wieczór we dwoje Pan był zmęczony po weselu na którym był dzień wcześniej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi