Skocz do zawartości

Pójdziemy? Jutro weryfikacja !!!!

Madlen_88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak spełnią się moje oczekiwania, że pójdziemy jutro z Panem X na tą imprezę?

Koło fortuny+ Król Kijów+ 8 monet+ Gwiazda+ Walet mieczy--> Sprawiedliwość

Uważam, że nie pójdziemy. Wydaje mi się, że Pan będzie musiał pracować.

Napisano

Też uważam, że nie pójdziecie. Może dojdzie do jakiegoś spięcia między wami.

Napisano

Panu coś wypadnie i będzie zły na tą zmianę planów.

Napisano

jakiś mężczyzna pokrzyżuje wam plany,ale jeśli mimo to uda wam się pójść to chyba nie będzie to udana impreza.

Napisano

Bedzie duza niewiadoma, możliwe, ze ktoś od niego z pracy pokrzyżuje Wam plany ale umówicie sie na pewno na inny termin spotkania :) i w sumie wyjdzie Wam to na dobre :)

Napisano

Jakaś losowa sytuacja może panu wypaść...tak jak pisałaś, może będzie musiał pójść do pracy, nie będzie zadowolony. Skontaktuje się z Tobą i będzie podirytowany tą sytuacją. Ale jeśli nie ta impreza, to inna :)

Gość Linkinia
Napisano

Jak spełnią się moje oczekiwania, że pójdziemy jutro z Panem X na tą imprezę?

Wydaje mi się, że nie pójdziecie razem na imprezę. Niespodziewanie Pan X będzie musiał iść do pracy albo dopadną go obowiązki służbowe/domowe itp., które nie pozwolą mu pójść, chociaż chciałby. Będzie poirytowany, popsuje mu to bardzo humor.

Napisano

Jak dla mnie, na dwoje babka wróżyła :D Jak wypada mi koło w rozkładzie, to zawsze sytuacja mnie zaskakuje i potrafi się zmienić w ostatniej chwili. Moim zdaniem wysoce prawdopodobne, że Panu coś wypadnie, ale pewne jest, że chciałby pójść.

Napisano

Nie byliśmy na imprezie, spędziliśmy miły wieczór we dwoje :D:P Pan był zmęczony po weselu na którym był dzień wcześniej.