duo70 Napisano 4 Maja 2013 Napisano 4 Maja 2013 Witam Teraz pewna relacja z panem została zawieszona, z przyczyn losowych bardziej. Wszystko pod górkę i dużo przeszkód. Uczucia na maj: SĄD AS PUCHARÓW 2 PUCHARY = RYDWAN Może dojść do odnowienia relacji i pojawi się szansa na dogadanie się, przezwyciężenie przeciwności i zaangażowanie na nowo. Będę wdzięczna za interpretacje. pozdrawiam Cytuj
SacralNirvana Napisano 4 Maja 2013 Napisano 4 Maja 2013 XX Sad, As Pucharow, 2 Puchary ---> XXI Swiat; HB V Papiez Tak, mozliwe pogodzenie sie, a takze proby nawiazania relacji na nowo, powolne zblizanie sie do siebie, otwieranie sie na siebie. Jednak trzeba bedzie puscic w niepamiec dawne urazy, nie trzymac sie swoich wyobrazen na temat tego, co bylo. Jezeli zalezy Tobie/ Wam, dac sobie szanse niezaleznie od przeszlosci. Cytuj
duo70 Napisano 4 Maja 2013 Autor Napisano 4 Maja 2013 XX Sad, As Pucharow, 2 Puchary ---> XXI Swiat; HB V Papiez Tak, mozliwe pogodzenie sie, a takze proby nawiazania relacji na nowo, powolne zblizanie sie do siebie, otwieranie sie na siebie. Jednak trzeba bedzie puscic w niepamiec dawne urazy, nie trzymac sie swoich wyobrazen na temat tego, co bylo. Jezeli zalezy Tobie/ Wam, dac sobie szanse niezaleznie od przeszlosci. tak, pod warunkiem, że pan określi się czego chce. Jest kobieta z którą ma dziecko. Nie mieszkają razem ale ona nieźle miesza i chce powrotu do niego. Cytuj
duo70 Napisano 5 Maja 2013 Autor Napisano 5 Maja 2013 Uczucia na maj...jeśli pytałaś tylko i wyłącznie w odniesieniu do relacji z tym Panem Kochana - to niestety widać że On wrócił do Kogoś (lub wkrótce wróci), bardzo możliwe że właśnie do tej Pani z którą ma dziecko...Ja tutaj widzę pomiędzy Wami oddalenie.... P.S. U Ciebie może się pojawić Ktoś nowy... stawiałam karty ogólnie na uczucia u mnie na maj. Od razu karta sąd skojarzyłam mi się z odrodzeniem jakiejś relacji. Stawiając karty, nie myslałałam o żadnym panu Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 5 Maja 2013 Maestro Napisano 5 Maja 2013 Uczucia na maj: SĄD AS PUCHARÓW 2 PUCHARY = RYDWAN bardzo ładne karty na uczucia,widać powrót jakiejś relacji i szansa na romantyczne spotkania, możliwe, że pan będzie Ciebie czarował, ale trochę tak ze swoich egoistycznych pobudek:) Cytuj
Gość Daffne Napisano 6 Maja 2013 Napisano 6 Maja 2013 Uczucia na maj: SĄD AS PUCHARÓW 2 PUCHARY = RYDWAN po sporze będzie możliwość poprawy relacji, wzajemna rozmowa oraz wyrozumiałość przyniesie nową szansę na radość i zadowolenie jakiego pragniesz. Od połowy miesiąca widać poprawę ) Cytuj
duo70 Napisano 6 Maja 2013 Autor Napisano 6 Maja 2013 Uczucia na maj:SĄD AS PUCHARÓW 2 PUCHARY = RYDWAN po sporze będzie możliwość poprawy relacji, wzajemna rozmowa oraz wyrozumiałość przyniesie nową szansę na radość i zadowolenie jakiego pragniesz. Od połowy miesiąca widać poprawę ) no w końcu coś optymistycznego ) Cytuj
duo70 Napisano 7 Maja 2013 Autor Napisano 7 Maja 2013 Uczucia na maj:SĄD AS PUCHARÓW 2 PUCHARY = RYDWAN po sporze będzie możliwość poprawy relacji, wzajemna rozmowa oraz wyrozumiałość przyniesie nową szansę na radość i zadowolenie jakiego pragniesz. Od połowy miesiąca widać poprawę ) Daffne, jesli to nie tajemnica? jaka to talia kart? Podoba mi się Cytuj
Gość Daffne Napisano 7 Maja 2013 Napisano 7 Maja 2013 Daffne, jesli to nie tajemnica? jaka to talia kart? Podoba mi się Pagan Tarot To talia jedna z tych współcześniejszych Cytuj
duo70 Napisano 1 Lipca 2013 Autor Napisano 1 Lipca 2013 Uczucia na maj:SĄD AS PUCHARÓW 2 PUCHARY = RYDWAN po sporze będzie możliwość poprawy relacji, wzajemna rozmowa oraz wyrozumiałość przyniesie nową szansę na radość i zadowolenie jakiego pragniesz. Od połowy miesiąca widać poprawę ) Do jednej decydującej rozmowy nie doszło ale było wiele innych rozmów na różne tematy, które doprowadziły do tego, że zaczęliśmy się lepiej dogadywać, i normalnie ze sobą rozmawiać. Uspokoiło się na jakiś czas. Nadal nie jesteśmy parą ale na tamten czas była poprawa w relacji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi