Skocz do zawartości

uczucia na maj

duo70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Teraz pewna relacja z panem została zawieszona, z przyczyn losowych bardziej. Wszystko pod górkę i dużo przeszkód.

Uczucia na maj:

SĄD AS PUCHARÓW 2 PUCHARY = RYDWAN

Może dojść do odnowienia relacji i pojawi się szansa na dogadanie się, przezwyciężenie przeciwności i zaangażowanie na nowo.

Będę wdzięczna za interpretacje.

pozdrawiam

Napisano

XX Sad, As Pucharow, 2 Puchary ---> XXI Swiat; HB V Papiez

Tak, mozliwe pogodzenie sie, a takze proby nawiazania relacji na nowo, powolne zblizanie sie do siebie, otwieranie sie na siebie. Jednak trzeba bedzie puscic w niepamiec dawne urazy, nie trzymac sie swoich wyobrazen na temat tego, co bylo. Jezeli zalezy Tobie/ Wam, dac sobie szanse niezaleznie od przeszlosci.

Napisano
XX Sad, As Pucharow, 2 Puchary ---> XXI Swiat; HB V Papiez

Tak, mozliwe pogodzenie sie, a takze proby nawiazania relacji na nowo, powolne zblizanie sie do siebie, otwieranie sie na siebie. Jednak trzeba bedzie puscic w niepamiec dawne urazy, nie trzymac sie swoich wyobrazen na temat tego, co bylo. Jezeli zalezy Tobie/ Wam, dac sobie szanse niezaleznie od przeszlosci.

tak, pod warunkiem, że pan określi się czego chce. Jest kobieta z którą ma dziecko. Nie mieszkają razem ale ona nieźle miesza i chce powrotu do niego.

Napisano
Uczucia na maj...jeśli pytałaś tylko i wyłącznie w odniesieniu do relacji z tym Panem Kochana - to niestety widać że On wrócił do Kogoś (lub wkrótce wróci), bardzo możliwe że właśnie do tej Pani z którą ma dziecko...

Ja tutaj widzę pomiędzy Wami oddalenie....

P.S.

U Ciebie może się pojawić Ktoś nowy...

stawiałam karty ogólnie na uczucia u mnie na maj. Od razu karta sąd skojarzyłam mi się z odrodzeniem jakiejś relacji. Stawiając karty, nie myslałałam o żadnym panu

• Maestro
Napisano

Uczucia na maj:

bardzo ładne karty na uczucia,widać powrót jakiejś relacji i szansa na romantyczne spotkania, możliwe, że pan będzie Ciebie czarował, ale trochę tak ze swoich egoistycznych pobudek:)

Gość Daffne
Napisano

Uczucia na maj:

ldvr7.pnga3ecm0.png5n2p2d.jpg

po sporze będzie możliwość poprawy relacji, wzajemna rozmowa oraz wyrozumiałość przyniesie nową szansę na radość i zadowolenie jakiego pragniesz. Od połowy miesiąca widać poprawę :))

Napisano
Uczucia na maj:

po sporze będzie możliwość poprawy relacji, wzajemna rozmowa oraz wyrozumiałość przyniesie nową szansę na radość i zadowolenie jakiego pragniesz. Od połowy miesiąca widać poprawę :))

no w końcu coś optymistycznego :))

Napisano
Uczucia na maj:

Daffne, jesli to nie tajemnica? jaka to talia kart? Podoba mi się :)

Gość Daffne
Napisano
Daffne, jesli to nie tajemnica? jaka to talia kart? Podoba mi się :)

Pagan Tarot :) To talia jedna z tych współcześniejszych :)

• 1 miesiąc temu...
Napisano
Uczucia na maj:

Do jednej decydującej rozmowy nie doszło ale było wiele innych rozmów na różne tematy, które doprowadziły do tego, że zaczęliśmy się lepiej dogadywać, i normalnie ze sobą rozmawiać. Uspokoiło się na jakiś czas. Nadal nie jesteśmy parą ale na tamten czas była poprawa w relacji.