Maestro Inez2503 Napisano 4 Maja 2013 Maestro Napisano 4 Maja 2013 Co miłego mi się wydarzy? Ksiezyc As Kielichów Rycerz Mieczy 4 buław suma Księżyc, HB Kapłan chyba dam panu szansę na spotkanie:))) I jeszcze kładłam karty z zapytanie ogólnym o uczucia w maju? Rycerz Kielichów 10mieczy Rycerz Buław 4 monet suma Księżyc, HB Umiarkowanie/Kapłan (dopytałam co oznacza 10 mieczy - 4 buław Cesarzowa 9 buław) mężczyzna uwodziciel może się odetnie przez mój opór i dystans, ale potem widać zabieganie o zachowanie relacji jednak... Cytuj
Kędry Napisano 4 Maja 2013 Napisano 4 Maja 2013 Co miłego mi się wydarzy? Ksiezyc As Kielichów Rycerz Mieczy 4 buław suma Księżyc, HB Kapłan chyba dam panu szansę na spotkanie:))) I jeszcze kładłam karty z zapytanie ogólnym o uczucia w maju? Rycerz Kielichów 10mieczy Rycerz Buław 4 monet suma Księżyc, HB Umiarkowanie/Kapłan (dopytałam co oznacza 10 mieczy - 4 buław Cesarzowa 9 buław) mężczyzna uwodziciel może się odetnie przez mój opór i dystans, ale potem widać zabieganie o zachowanie relacji jednak... 1. Niewykluczone, że spotkacie się wieczorową porą - może być miła pogawędką, trochę romantyzmem powieje, ale wszystko odbędzie się w dobrym tonie 2. Miło, trochę romantycznie zapowiada się maj - ale większych porywów nie będzie (umiarkowanie i kapłan) - to nie te klimaty Cytuj
SacralNirvana Napisano 4 Maja 2013 Napisano 4 Maja 2013 Pojawia sie znajomosc i jest szansa na cos wiecje. Jednak na razie bedzie to takie bardziej poznawanie sie, moze tez spotkania, czeste, krotkie, wyrywane z terminarza. Chwile potrwa zanim sie to ustali i nabierze formy. Bedziesz miala momenty, gdzie bedziesz zastanawiala sie nad ta znajomoscia, momentami moze tez bedzie Ci ciezko ja ciagnac. Tak czy inaczej jest mozliwosc zadowolenia tutaj, ale bedziesz musiala pogodzic wszystko tak, aby nie szkodzic tym sobie a wlasnie czerpac z tego odpowiednia radosc. I o uczuciach w maju. Tu takze widac pana, ktory po fazie zabiegania o Ciebie moze sie na chwile odciac od Ciebie, potem jednak znowu ruszy do boju i bedzie ostro zabiegal, aby zburzyc te ramy, ktore na razie nie pozwolilyby na rozwoj znajomosci. Podsumy mowia o tym, ze bedziesz troche sie nad tym zastanawiac i trzeba bedzie takze wyjsc sobie nieco na przeciw, zeby moglo ruszyc dalej. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Maja 2013 Autor Maestro Napisano 26 Maja 2013 Co miłego mi się wydarzy? Ksiezyc As Kielichów Rycerz Mieczy 4 buław suma Księżyc, HB Kapłan chyba dam panu szansę na spotkanie:))) I jeszcze kładłam karty z zapytanie ogólnym o uczucia w maju? Rycerz Kielichów 10mieczy Rycerz Buław 4 monet suma Księżyc, HB Umiarkowanie/Kapłan (dopytałam co oznacza 10 mieczy - 4 buław Cesarzowa 9 buław) mężczyzna uwodziciel może się odetnie przez mój opór i dystans, ale potem widać zabieganie o zachowanie relacji jednak... Więc najpierw odciełam jedną znajomośc całkowicie (wirtualną),a potem ktoś zaczął krążyć koło mnie..szału nie było, ale ogólnie to maj wspominam miło:) Nie wiem co dalej będzie,licho wie:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi