GdzieTaIrlandia Napisano 4 Maja 2013 Napisano 4 Maja 2013 (edytowane) Za karty bardzo dziekuję maddie<kwiatuszek> 1.To, co jest teraz: 5 Denarów 2 Kielichów 3 Denarów 2. Co zostanie zmiecione? Diabeł Mag 3 Buław 3. Co pozostanie? Wieża Rycerz Kielichów 2 Buław 4. Co fala przyniesie nowego? As Pucharów 7 Denarów As Denarów dociągnęłam jeszcze 6 Kielichów 5. Efekt końcowy, czyli efekt tych zmian: Słońce Wisielec 10 Buław dociągnęłam jeszcze 7 Kielichów W kartach przejawia się wątek uczuciowy. Nie znam Twojej sytuacji, więc powiem tak bardzo ogólnie, jak to widzę. W tej chwili widać przywiązanie do pewnego pana, w Diable powiedziałam, że jest to relacja, które dosyć Cię obciąża, nie jest dla Ciebie zdrowa, może przez nią nawet czujesz niedowartościowana jako kobieta. Widać jednak, że pomiędzy Tobą a partnerem dojdzie do porozumienia, wyjaśnień, przejdziecie przez ten trudny okres silniejsi, ale nie widać, żeby pan dążył do kontynuowania Waszego związku na innych zasadach... Może i mówił pięknymi słówkami, czarował, ale nie przekształcał tych słów w czyn...i to raczej się nie zmieni... Mam takie wrażenie, że Ty sama panu w końcu podziękujesz. Wieża mówi o zmianach, które, chociaż burzliwe, są konieczne, są znakiem, że znajdywaliśmy się w złym dla miejscu... Mogą boleć, ale z czasem zauważamy, że tak było lepiej, że szliśmy po prostu złą drogą (piszę też na swoim przykładzie). A co życie przyniesie nowego? Nowe uczucie, przypuszczam, że będzie to ktoś z przeszłości, będzie to znajomość mająca bardzo ładne perspektywy, ale będzie tez wymagała czasu... Dzięki tym zmianom nauczysz się powstawać i podejmować decyzje w zgodzie z sobą samą...zgodnie z tym, co czujesz, że powinno Ci dawać szczęście... Nauczysz się ponownie marzyć, odzyskać wiarę w to, że będziesz szczęśliwa, spojrzysz na wszystko z większym optymizmem...dostrzeżesz w sobie, jak wartościową osoba jesteś i odnajdziesz siłę, by sięgać po to, na co zasługujesz. Zadałam dodatkowe pytanie: Kim będzie ten mężczyzna? Król Mieczy (odpowiedź), tło: As Denarów, Królowa Mieczy Jak dla mnie, to Twój mąż... Moja interpretacja 1.To, co jest teraz: 5 Denarów 2 Kielichów 3 Denarów- Czuje się zubożała uczuciowo w związku ze sprawą która wyszła,która dotyczy trzeciej osoby. 2. Co zostanie zmiecione? Diabeł Mag 3 Buław- To chyba właśnie ta relacja która nie miała prawa bytu,może w koncu ta relacja zakończy sie raz na zawsze. 3. Co pozostanie? Wieża Rycerz Kielichów 2 Buław- chyba moje hustawki emocjonalne. 4. Co fala przyniesie nowego? As Pucharów 7 Denarów As Denarów dociągnęłam jeszcze 6 Kielichów- ja bym tutaj wnioskowała ,ze fala przyniesie coś na co czekałam dosyć długo? Kogos albo nową możliwą prace? ze wszystko sie zmieni? 5. Efekt końcowy, czyli efekt tych zmian: Słońce Wisielec 10 Buław dociągnęłam jeszcze 7 Kielichów- Chyba nastaną dobre czasy a stan kiedy byłam zawieszona w przeciążeniu minie. Może zaczna spełniać sie faktycznie marzenia? Zadałam dodatkowe pytanie: Kim będzie ten mężczyzna? Król Mieczy (odpowiedź), tło: As Denarów, Królowa Mieczy-faktycznie tutaj wyszlismy w parze tylko co oznacza As? ze łączy nas gospodarstwo domowe? Edytowane 4 Maja 2013 przez GdzieTaIrlandia Cytuj
Kędry Napisano 5 Maja 2013 Napisano 5 Maja 2013 1.To, co jest teraz: 5 Denarów 2 Kielichów 3 Denarów- przechodzisz jakiś kryzys, który powoduje wewnętrzne rozbicie - między tym co masz,a tym co chciałabyś mieć - konflikt uczuciowy. 2. Co zostanie zmiecione? Diabeł Mag 3 Buław- T jakieś ograniczenia, zostaną pokonane - tęsknota za czy co do końca nie mogło stać się rzeczywistością. 3. Co pozostanie? Wieża Rycerz Kielichów 2 Buław- Nadal będziesz w swojej wieży - może pora zacząć ją burzyć - wyjść z ograniczających schematów, określić swoje potrzeby, przebić skorupę. 4. Co fala przyniesie nowego? As Pucharów 7 Denarów As Denarów dociągnęłam jeszcze 6 Kielichów- Duży potencjał przed Tobą i w uczuciach i na gruncie zawodowym - tylko od Ciebie zależy czy dobrze go wykorzystasz, dlatego musisz przebudować swoje oczekiwania, priorytety, a rezultat będzie bardzo pozytywny. 5. Efekt końcowy, czyli efekt tych zmian: Słońce Wisielec 10 Buław dociągnęłam jeszcze 7 Kielichów- W końcu słoneczko zaświeci nad Tobą, okres stagnacji i zmęczenia powoli będzie od Ciebie odchodził - wreszcie odnajdziesz siebie, czyli powróci wewnętrzny spokój, tylko nie fantazjuj za bardzo - realnie oceniaj rzeczywistość a będzie dobrze Zadałam dodatkowe pytanie: Kim będzie ten mężczyzna? Król Mieczy (odpowiedź), tło: As Denarów, Królowa Mieczy-faktycznie Może wspólna praca was połączy - i takie trzeźwe patrzenie na zycie 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 5 Maja 2013 Autor Napisano 5 Maja 2013 Kędry bardzo Ci dziekuje za pomoc. Coś wyszło na wierzch i cięzko mi ogarnąć to wewnetrznie. Moja rzeczywistość była zakłamana. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 5 Maja 2013 Maestro Napisano 5 Maja 2013 1.To, co jest teraz: 5 Denarów 2 Kielichów 3 Denarów teraz jest dość cieżko, bardzo potrzebujesz wsparcia i bliskości,potrzebujesz świadomości, że to co do tej pory robiłaś było dobrei że teraz będzie już tylko lepiej 2. Co zostanie zmiecione? Diabeł Mag 3 Buław -natarczywe, nie dające spokoju myśli dot. mężczyzny,który snuł plany związane z Toba 3. Co pozostanie? Wieża Rycerz Kielichów 2 Buław -po gwałtownej burzy z piorunami wszystko zacznie powoli wracać do normy 4. Co fala przyniesie nowego? As Pucharów 7 Denarów As Denarów dociągnęłam jeszcze 6 Kielichów powrót kogoś z przeszłości, o kim już starasz się nie pamiętać 5. Efekt końcowy, czyli efekt tych zmian: Słońce Wisielec 10 Buław dociągnęłam jeszcze 7 Kielichów będzie dobrze, zacznie Ci wracać optymizm i radość,Twoje marzenia powoli zaczną się realizowac Cytuj
niiwa Napisano 5 Maja 2013 Napisano 5 Maja 2013 1.To, co jest teraz: 5 Denarów 2 Kielichów 3 Denarów- Teraz masz problemy w związku z kimś, na kim ci zależy, sprawy się wyjaśnią, zmierzają do jakichś ustaleń 2. Co zostanie zmiecione? Diabeł Mag 3 Buław- Spadnie ten ogromny ciężar - Diabeł z Magiem ogromnie cię musi przytłaczać , - ale koniec tego wreszcie, - odetchniesz, poczujesz się wyzwolona/3 buław/ dostrzeżesz zupełnie nowe, inne możliwości, będziesz WOLNA i gotowa na nowe wyzwania - super 3. Co pozostanie? Wieża Rycerz Kielichów 2 Buław- pozostaną zgliszcza, no będzie na początku totalna rozsypka, ale to dobrze, uświadomisz sobie wreszcie na czym stoisz/2 buław/ co tak naprawdę posiadasz 4. Co fala przyniesie nowego? As Pucharów 7 Denarów As Denarów dociągnęłam jeszcze 6 Kielichów- nowe i świeże emocje, nowe możliwości - zrobisz rozrachunek swojej sytuacji, możliwe, że wrócisz do wcześniej podjętej przez siebie decyzji i wprowadzisz ją w życie 5. Efekt końcowy, czyli efekt tych zmian: Słońce Wisielec 10 Buław dociągnęłam jeszcze 7 Kielichów Zaczniesz optymistycznie podchodzić do życia, nabierzesz radości życia, zrozumiesz wiele spraw i zmienisz stosunek - mimo, że będziesz nadal odczuwać skutki tej całej przeprawy. Przewartościujesz swoje podejście i zakończysz pewien etap. Poczujesz się wyzwolona, wolna, otwarta, dostrzeżesz, że słoneczko wita cię swoimi promieniami każdego dnia. Pozdrawiam ciepło. 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 5 Maja 2013 Autor Napisano 5 Maja 2013 Dziekuje niwaa ,cos tak własnie zaczynam realizować swoje zamysły ale na polu zawodowym,rzeczy które odwlekałam i odkładałam. W srodku totalna rozsypka choć staram się wziąść w garść. Ważne,że nie straciłam tego co najwazniejsze. Jest totalna rozsypka ostatnich dwóch lat mojego zycia gdzie wypracowane rzeczy okazały się totalna porażką i kłamswem. Bardzo chciałabym aby to wszystko juz było za mną. To wszystko skłania do refleksji nad swoim życiem i przewartościowaniem spraw ,modyfikacja swoich zachowań. Cytuj
SacralNirvana Napisano 7 Maja 2013 Napisano 7 Maja 2013 1.To, co jest teraz: 5 Denarów 2 Kielichów 3 Denarów ---> XVIII Ksiezyc, HB X Kolo Fortuny i I Mag Takie troche poruszanie sie po omacku w zwiazku z bliska Ci osoba. Chcialabys naprawic te relacje, ale nie czujesz sie pewnie. Nie wiesz, co bedzie za rogiem, co przyniesie Ci jutro. Wazne, zebys najpierw sama ze soba wyjasnila, czego chcesz i pozwolila byc wierna sobie, temu wlasnie, co tam odnajdziesz. Co jeszcze. Rob tylko tyle, ile jest naprawde na dana chwile i konieczne i dla Ciebie korzystne. 2. Co zostanie zmiecione? Diabeł Mag 3 Buław ---> XIX Slonce, HB XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag Uzalezenienie od dzialan pewnej osoby, ktora jest dla Ciebie wazna. Do tej pory z napieciem czekalas na jakis ruch ze strony tej osoby i skupialas na tym cale swojej jestestwo. Liczylas na to, ze los zacznie Ci sprzyjac. Tymczasem teraz wskazane, abys zajela sie soba i jw. robila tylko tyle, ile potrzeba i jest dla Ciebie korzystne i wskazane, potrzebne. Reszte zostaw i olej. Zajmij sie soba. 3. Co pozostanie? Wieża Rycerz Kielichów 2 Buław ---> IX Eremita; HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita No co... jak widac... pewne rzeczy bede potrzebowaly przebudowania. Nie beda mialy szansy isc tak dalej jak do tej pory. Mozliwe, ze jakis pan zaskoczy Cie swoim wynurzeniem, badz zachowaniem i wprawi tym samym w konsternacje. Wazne tu, abys mimo wszystko umiala pozostac sobie wierna. Cokolwiek by w Twoim wnetrzu sie nie dzialo, jakie by to nie byly leki, zawroty glowy, idz smialo i odkrywaj to, co tam jest Twoje. Wszystko, co nie nalezy do Ciebie, odrzucaj precz. Nie rob nic, aby przypodobac sie innym. 4. Co fala przyniesie nowego? As Pucharów 7 Denarów As Denarów dociągnęłam jeszcze 6 Kielichów ---> XI Pasja; HB XV Diabel i VI Kochankowie. Tu jakas relacja chyba z przeszlosci. Szanse i mozliwosci, aby cos tu ruszylo do przodu. Jednak i konieczna wytrwalosc, nie poddawanie sie. W podsumach masz wskazowki, aby i sie nie poddawac, ale i walczyc o to co/kogo kochasz. Cala soba. Nie poddawaj sie, jezeli na kims/na czyms Ci zalezy. 5. Efekt końcowy, czyli efekt tych zmian: Słońce Wisielec 10 Buław dociągnęłam jeszcze 7 Kielichów ---> XIV Umiarkowanie; HB XII Wisielec i III Cesarzowa Cos trzeba bedzie zmienic w dotychczasowym sposobie dzialania. Teraz widac solidny zastoj i raczej marzenie o tym, aby bylo lepiej. Trzeba bedzie wyjsc sobie na przeciw, rozmawiac, starac sie zrzucic pewne fasady, ktore nie pozwalaja Wam dotrzec do siebie nawzajem... zakladam, ze chodzi tu o relacje z kims, nie wiem, czy poprawnie, tak poszlo mi na mysl za automata. Jest mozliwosc, zeby bylo dobrze. Duzo zalezy od Ciebie, ale i od tej drugiej strony. Jest tak, jak to pisal moj znajomy... Jezeli Ty wyjdziesz na przeciw dojdziesz do polowy drogi, to juz polowa roboty. Druga strona musi zrobic to samo i wtedy spotkacie sie posrodku drogi. Powodzenia GTI... PS. Tez stawiam na meza. 1 Cytuj
Gość Daffne Napisano 7 Maja 2013 Napisano 7 Maja 2013 1.To, co jest teraz: 5 Denarów 2 Kielichów 3 Denarów - aktualnie dochodzisz do siebie, z poczucia zubożenia emocjonalnego przeistacza się Twe wnętrze w radosne. Pragniesz dokonać zmian w sobie i swoim życiu, jeszcze być może nie wiesz w jaki sposób tego dokonać, ale na pewno przyczyni się taka postawa i mysl to lepszego w Twoim życiu. 2. Co zostanie zmiecione? Diabeł Mag 3 Buław - zmiecione zostanie wodzenie Cię na pokuszenie... i z czasem poczujesz się wewnętrznie wolna...wolna słabości do pewnego czarującego i działającego na Ciebie Pana...aczkolwiek ten rodzaj ulegliwości okazywał się szkodliwy i wyniszczający. Taka forma relacji odejdzie. Być może dlatego, że Pan się oddali i zaczniesz żyć jak lubisz i w zgodzie samą sobą. 3. Co pozostanie? Wieża Rycerz Kielichów 2 Buław - pozostanie poczucie rozczarowania bo się nie udało zrealizować planów i zamiarów, jednakże jeszcze Owy Pan będzie starał sie Ciebie oczarować...i obserwować Twoje zachowanie...coś jak...wodzenie na pokuszenie i testowanie kiedy zmiękniesz... 4. Co fala przyniesie nowego? As Pucharów 7 Denarów As Denarów dociągnęłam jeszcze 6 Kielichów - przyniesie Tobie więcej szacunku do siebie, co zaowocuje koncetrowaniem się na czymś lepszym, trwalszym, patrzenie dalekosiężne tu się zaznacza...jednak przeszlość będzie wciiaż do Ciebie powracać, Pan będzie się dobijać do Ciebie, będą przychodzić czasy nostalgicznych wspomnień i sentymentów za tym co było dobre...od Ciebie wówczas będzie zależało czy pozwolisz sobie na powtórkę z rozgrywki. Kieruj się sercem ale i rozwagą. 5. Efekt końcowy, czyli efekt tych zmian: Słońce Wisielec 10 Buław dociągnęłam jeszcze 7 Kielichów - aktualnie czujesz się swobodnie i wolna od negatywności...z czasem dojdziesz do siebie, a wówczas zastój może zacząć doskwierać, pojawią sie marzenia i plany...będzie ciężko tym bardziej, ze eks będzie suszył Ci głowę...ważne jest byś skonkretyzowała swoje pragnienia...jeśli eks nie jest w stanie ich spęłnić trzeba odciąć...na ile to możliwe by dac sobie szasne na szczeście..jakiego potzrebujesz. Zadałam dodatkowe pytanie: Kim będzie ten mężczyzna? Król Mieczy (odpowiedź), tło: As Denarów, Królowa Mieczy bedzie kolegą...chłodna oficjalna relacja z wymianą zdań w tematach ważnych. Będziesz liczyć na rozwój tej relacji z czasem chyba Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 8 Maja 2013 Autor Napisano 8 Maja 2013 Sacralku mąż o dziwo dostał skrzydeł i stara sie wskrzesić wszystko. Mówi,ze teraz wszystko bedzie tak jak być powinno:) Mam nadzieje,ze w końcu w zyciu sie wszystko wyprostuje i nastanie czas stabilizacji:) Daffne tak sie zastanawiam nad tymi panami z przeszłosci-chyba wolałabym juz to ominąć,ale wiadomo zycie weryfikuje wszystko. To kto sie odezwie do mnie-nie jest ode mnie zależne. Zależne jest moje nastawienie do tego odzewu i reakcja. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi