Geranium Napisano 4 Maja 2013 Napisano 4 Maja 2013 (edytowane) Zrobiłam sobie rozkład na to, czy pewien Pan zaprosi mnie na jakiś krótszy lub dłuższy wyjazd w te wakacje. Rozkład jest dla mnie zaskakujący, ale zobaczcie sami. 2 buławy, 5 kielichów, królowa kielichów, świat Powiedziałabym, że tak, gdyby nie te 5 kielichów, ale wydaje mi się, że mimo wszystko jakieś plany, propozycja będą, tylko mogą nie zostać zrealizowane przez jakieś czynniki niezależne od nas albo zwyczajnie dlatego, że jeszcze nie będzie na to gotowy (pisałam w poprzednich rozkładach, że to są na razie takie nasze próby po roku od rozstania i idzie powoli, ale do przodu). Wydaje mi się, że może być taki pomysł i chęć, ale dla przykładu nie zgramy się w czasie. Miałam jeszcze jeden pomysł na ten rozkład, mianowicie, że na razie Pan nie wybiega myślami i pomysł przyjdzie spontanicznie, jako że karta świat jest chyba nieprzypadkowo ostatnia, a moje rozczarowanie z 5 kielichów może odnosić się do tego, że długo nie będzie o tym mowy aż zwątpię i zostanę mile zaskoczona. Edytowane 4 Maja 2013 przez Geranium Cytuj
werka81 Napisano 5 Maja 2013 Napisano 5 Maja 2013 (edytowane) 2 buławy, 5 kielichów, królowa kielichów, świat 2 buław to takie wyczekiwanie jakiegoś znaku ,impulsu do działania...w tym przypadku Twoje wyczekiwanie na to zaproszenie. 5 kielichów mówi że o rozczarowaniu i utracie złudzeń... odnosząc się do tych dwóch kart ...też powiedziałabym ze z planów królowej kielichów o wyjeździe (świat) nic nie wyjdzie ... Edytowane 5 Maja 2013 przez werka81 Cytuj
Geranium Napisano 5 Maja 2013 Autor Napisano 5 Maja 2013 (edytowane) Dzięki Wam Ale żadnych wspólnych planów tutaj nawet nie widać? Dziwne... Powtórzę rozkład za miesiąc, bo wydaje mi się, że najpierw trochę między nami musi się sytuacja ustabilizować Edytowane 5 Maja 2013 przez Geranium Cytuj
werka81 Napisano 5 Maja 2013 Napisano 5 Maja 2013 albo zadaj pytanie jak zrealizuje się Twoje oczekiwanie na to że Pan zaprosi Cię gdzieś w związku z wakacjami . Cytuj
Geranium Napisano 5 Maja 2013 Autor Napisano 5 Maja 2013 Werka, a ten rozkład na "jak zrealizują się moje oczekiwania" to uwzględnia jakąś ilość kart, czy po prostu sobie ciągnę powiedzmy 3, 4? Ja mam z tym problem zawsze, z reguły staram się ciągnąć na proste pytanie 3, ale czasem nie rozumiem rozkładu i dobieram jedną. Cytuj
werka81 Napisano 5 Maja 2013 Napisano 5 Maja 2013 ja robię tak jak TY-wyciągam 3 i ewentualnie dobieram jeszcze tą czwartą. Cytuj
Geranium Napisano 27 Sierpnia 2013 Autor Napisano 27 Sierpnia 2013 weryfikacja Miałam rację, ale w trochę innym sensie, wyszła komedia dosłownie. Otóż Pan zaprosił mnie PO ROZSTANIU na spływ kajakowy, myślałam, że się przewrócę. Na dodatek dostałam takie zapro, mimo że z kimś jest, więc nie mam pojęcia, czy wykombinował trójkącik, czy już mu się kobieta powoli nudzi, ale tupet to on ma. W każdym razie rozkład piękny, moje oczekiwania, pierwsze rozczarowanie, potem pojawia się jednak jego propozycja i moja odmowa i uwolnienie się od drania w tym świecie , bo odpisałam, żeby się nie kompromitował i zajął swoim życiem, nie odzywając do mnie więcej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi