Ewita1 Posted February 20, 2009 Share Posted February 20, 2009 Witam, piszę z loginu mojej żonki, bo nie ma sensu zakładac drugiego. Bardzo proszę o interpretację dwóch snów: W pierwszym śniło mi się, że poszedłem z moim 7-miesięcznym synkiem na zakupy i wzięliśmy koszyk. Nie wiedziec czemu, włożyłem mojego małego synka do tego koszyka. W pewnym momencie ktoś bardzo złośliwie nas zaczepił, więc ja bez zastanowienia uderzyłem go tym koszykiem, zdając sobie później sprawę, że tam jest mój mały synek. Okazało się, że małemu leci z główki krew, ale na tym sen się zakończył(na szczęście). W kolejnym śniło mi się, że wracałem od mojej rodzinki do domu pociągiem, lecz byłem spóźniony, więc prosto z peronu musiałem wskoczyc do pociągu, a nie miałem biletu. Chciałem więc zakupic bilet u konduktora, ale monety wysypywały mi się z rąk i nie mogłem sobie poradzic z ich zbieraniem, a konduktor strasznie się denerwował...Ale w końcu zakupiłem upragnione bilety. Ufff, ale się rozpisałem. Bardzo proszę o interpretację Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewita1 Posted February 22, 2009 Author Share Posted February 22, 2009 (edited) Czy ktoś jest w stanie zinterpretowac te sny? Jeśli tak, to bardzo proszę. Czy ktoś się pokusi o interpretację? Dziękuję. Edited February 22, 2009 by Ewita1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewita1 Posted February 22, 2009 Author Share Posted February 22, 2009 Pomoże ktoś? Bardzo proszę... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest greg639 Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 krew to zyski, dziecko to radość, ale również hazard, możliwość wygranej w totka, jednak pośpiech i natłok spraw mogą sprawić, że przegapisz odpowiedni moment, potrzebujesz na coś pieniędzy, ale przegapisz szansę i pojawią się straty - dodatkowe wydatki. Z wysiłkiem uda Ci się sfinalizować sprawy Link to comment Share on other sites More sharing options...
patsy Posted February 22, 2009 Share Posted February 22, 2009 http://www.ezoforum.pl/znaczenie-snu/130-pociag.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts