Skocz do zawartości

Czy kiedyś się spotkamy? :)

maddie88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam :)

W pracy mam kontakt z pewnym panem, który pracuje w oddziale firmy za granicą. Pomimo tego, że się nie widzieliśmy ;), udało nam się stworzyć dosyć miłą relację :) Pan czasami żartuje, żebyśmy np. skoczyli na piwo itp. :) Zastanawia mnie, czy kiedyś faktycznie się spotkamy, a to dlatego, że chciałabym go po prostu poznać, tak z ciekawości :)

To jest: Mag

To się z tym krzyżuje: 4 Kielichów

To będzie rozpoznane: Rycerz Mieczy

To będzie wyczuwane: Sprawiedliwość

To odchodzi: 2 mieczy

To nadchodzi: Cesarz (odpowiedź), tło: Paź Kielichów, Wieża, 9 Denarów i dociągnęłam jeszcze: As Kielichów, Kochankowie, Sąd.

Moje podejście: 2 Buław

Otoczenie: Kapłan

Moje nadzieje/ obawy: 8 Denarów

Do tego to prowadzi: As Mieczy (odpowiedź), tło: 9 Buław, 10 Denarów, Rydwan, Król Mieczy

Jest między nami jakaś forma wzajemnego zainteresowania, chyba oboje jesteśmy siebie ciekawi...nasze rozmowy traktujemy jako oderwanie się od rutyny pracy ;) Pan będzie się odzywać,możliwe, że wkrótce szykuje mu się jakiś niespodziewany wyjazd. To, co odchodzi, to takie poczucie niepewności co do siebie nawzajem, próby wyczucia tej drugiej strony, a to, co przychodzi, to jakaś inicjatywa pana chyba, która nada nowy charakter tej relacji... Do tego czasu oboje nie będziemy chcieli wykraczać poza rozmowy zawodowe, wszystko będzie wyważone :) Mam jednak wrażenie, że do spotkania dojdzie, chociaż nie będzie to łatwe - widać rozmowę na ten temat, naszą niejako determinację, by do tego doszło i w efekcie przyjazd pana, lub oboje spotkamy się gdzieś poza naszym miejscem zamieszkania... Ja na razie podchodzę do tego na zasadzie będzie spotkanie, to fajnie, jeśli nie, też nic złego się nie stanie :) Łączy nas struktura zadaniowa, zasady, przepisy itp., które obowiązują w firmie...i mam nadzieję, że ta relacja zawodowa będzie trwać, że pan nadal będzie pomagać i że będziemy mogli tę relację rozwijać...

A jak Wy myślicie? :usmiech: Kurcze, strasznie ciekawa jestem, czy się kiedyś poznamy, bo nie ukrywam, że byłoby miło wiedzieć, z kim się pracuje :zeby_na:

Pozdrawiam, :papa2:

Maddie