Skocz do zawartości

Gdzie spedze moje tegoroczne wakacje? I co bedzie mnie w glownej mierze zajmowalo?

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pytania o tyle wazne, ze pomyslow kilkanascie, jak nie dziesiat i do tej pory zero pewnosci, na co w koncu sie zdecyduje. Wiec wyjazd do PL czy siedzenie w domu i organizowanie sie tutaj. W PL... kilka zaproszen: na kawe, gdzies na dluzej itd.

Wiec jak to sie ostatecznie ulozy.

Gdzie spedze wakacje w lipcu? (po 20-tym lipca).

5 Bulaw, XVI Wieza, 3 Bulaw + 9 Bulaw ---> XI Pasja; HB VI Kochankowie

Tak, jakby nagle zaskoczylo mnie cos? Mozliwosc jednak podrozy, wyjazdu? Nie do konca moze zaplanowanego? Cos pojdzie inaczej niz planuje. Jakis krolik wyskoczy z kapelusza.

Gdzie spedze wakacje w sierpniu?

a) pierwsza polowa (do 15-go). - As Mieczy, Paz Bulaw, Krol Bulaw ---> VI Kochankowie; HB I Mag

Tu moze jakies spotkanie nagle z kims.

B) druga polowa (od 16-go). - 5 Kielichow, 9 Mieczy, Krolowa Bulaw ---> XIII Smierc; HB XIV Umiarkowanie

Tu rozczarowanie i jakby cos nie szlo tak, jakby mi sie to widzialo, albo nagla zmiana planow z koniecznosci.

Co bedzie mnie najbardziej zajmowac podczas wakacji w lipcu? (po 20-tym lipca)

0 Glupiec, 10 Mieczy, 5 Mieczy ---> XV Diabel; HB X Kolo Fortuny i I Mag

Rozwod? Bo lipiec jest juz momentem, gdzie bede moglo oficjalne skladac o rozwod. W czerwcu konczy sie oficjalna separacja.

Co bedzie mnie najbardziej zajmowac podczas wakacji w sierpniu?

a) pierwsza polowa (do 15-go). - 9 Monet, VI Kochankowie, IX Eremita ---> XII Wisielec, HB VII Rydwan

Tu zajmowanie sie soba. Ewentualnie kontatk z jakims samotnym mezczyzna. Wyzej w pyt. gdzie bede - Krol Bulaw.

B) druga polowa (od 16-go). - same AW - XV Diabel, XX Sad, XI Pasja ---> II Kaplanka, HB X Kolo Fortuny i I Mag

Tu tez wyglada na to, jakbym musiala sie czyms zajac. Ciekawe, co to bedzie. Bede musiala podejsc do tego jednoczesnie z zapalem, ale i z wyczuciem.

Napisano

5 Bulaw, <--tu widać mnogość pomysłow,lecz brak konkretnej decyzji,szarpanina wewnetrzna gdzie pojechać..---> Tutaj w wiezy bym powiedziała ze to ulegnie zniszczeniu ..ta wewnetrzna szarpaninaXVI Wieza,---> bo moze się pojawić jakas fajna forma która Cie zainteresuje-->3 Bulaw + na wymarzony odpoczynek-->9 Bulaw lecz tak sobie myślę,że mimo tego nie bedziesz w stanie podjąć decyzji---> XI Pasja; HB VI Kochankowie--> no mnie sie zostaje ,ze bedziesz bardziej aby u siebie ten czas zorganizowac

Napisano

5 Bulaw, XVI Wieza, 3 Bulaw + 9 Bulaw ---> XI Pasja; HB VI Kochankowie

być może jakiś krótki wyjazd wtedy będzie, coś spontanicznego i nieplanowanego; może jakiś wypad pod namioty?

Gdzie spedze wakacje w sierpniu?

a) pierwsza polowa (do 15-go). - As Mieczy, Paz Bulaw, Krol Bulaw ---> VI Kochankowie; HB I Mag

powiedziałabym, że w domu większość czasu go spędzisz, ale w tym czasie możliwe odwiedziny jakiegoś Pana

B) druga polowa (od 16-go). - 5 Kielichow, 9 Mieczy, Krolowa Bulaw ---> XIII Smierc; HB XIV Umiarkowanie

jakieś rozczarowanie, coś tam sobie zaplanujesz i niestety z jakiegoś powodu to nie dojdzie do skutku; myślę, że Twoja energia zostanie ukierunkowana gdzieś indziej, czemuś innemu trzeba będzie się przyjrzeć, a wyjazd odłożyć

Co bedzie mnie najbardziej zajmowac podczas wakacji w lipcu? (po 20-tym lipca)

0 Glupiec, 10 Mieczy, 5 Mieczy ---> XV Diabel; HB X Kolo Fortuny i I Mag

układanie swoje życia na nowo, już czysto formalnie, może faktycznie wtedy "wypadnie" termin rozwodu

Co bedzie mnie najbardziej zajmowac podczas wakacji w sierpniu?

a) pierwsza polowa (do 15-go). - 9 Monet, VI Kochankowie, IX Eremita ---> XII Wisielec, HB VII Rydwan

w tym czasie będziesz głównie zajęta sobą, być może w tym czasie jakiś Pan będzie absorbował Twoją uwagę, ale Ty będziesz raczej ostrożna

B) druga polowa (od 16-go). - same AW - XV Diabel, XX Sad, XI Pasja ---> II Kaplanka, HB X Kolo Fortuny i I Mag

tutaj też widać zajęcie samą sobą, ale już nieco poważniej, wyżej coś będziesz porządkować, a tutaj już działać konkretnie

• Lubię to! 1