Maestro Inez2503 Napisano 5 Maja 2013 Maestro Napisano 5 Maja 2013 1. Co trzeba odpuścić Rycerz Mieczy 3 kielichów suma Sąd/Kapłanka,HB Cesarzowa nerwy, imprezowanie, nie dać się zaprosić panu na spotkanie:)) 2. Co trzymać jak najbliżej - 6 buław 2 kielichów suma Księżyc/Pustelnik HB Siła - miła relację, pewność siebie,przyjaźnie, a także stawianie na swoim 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem -Księżyc As Monet suma Rydwan, HB Słońce/Koło/Mag relacja netowa z potencjałem na więcej,mam podejść do niej na luzie 4. Jak świat wpływa na mnie -8 monet Rycerz Buław suma Świat/Cesarzowa HB Siła czas wziać się na poważnie do pracy, poza tym widać pana aktywnie działającego w moim kierunku;) 5. Co mozesz i musisz dac innym - 4 mieczy 10 buław suma Umiarkowanie/Kapłan musże pozwolić im na odpoczynek, na regenerację sił przed ciężkim okresem,jaki ich czeka? 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca -10 monet As Buław Świat suma Sąd/Kapłanka, HB Kapłan relacja na odległość, albo nowy etap w tej relacji, zaproszenie na wyjazd? 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - 6 kielichów 5 buław Rycerz Kielichów suma Wisielec/Cesarzowa,HB Sprawiedliwość/Kapłanka we wszystkim co robię mam słuchac serca, pozwolić na to,aby ktoś zawlaczył o moje uczucia Cytuj
Erza Napisano 5 Maja 2013 Napisano 5 Maja 2013 1. Co trzeba odpuścić Rycerz Mieczy 3 kielichów suma Sąd/Kapłanka,HB Cesarzowa myślę, że dawanie obietnic bez pokrycia, tzn. w sytuacji, gdzie podświadomie (Kapłanka) czujesz, że coś jest nie tak, a ktoś na Ciebie naciska, aby coś zrobić, czemuś ulec, to tego nie rób; warto się czasami zastanowić milion razy, niż zrobić coś, czego się potem będzie żałować; może tu chodzić o jakąś znajomość z neta 2. Co trzymać jak najbliżej - 6 buław 2 kielichów suma Księżyc/Pustelnik HB Siła osoby, które Cię nie zawiodły, które są dla Ciebie wsparciem, rozumieją Ciebie (2 kielichów), bo same mają podobne doświadczenia (Pustelnik); bądź pewna siebie, miła i pomocna 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem -Księżyc As Monet suma Rydwan, HB Słońce/Koło/Mag myślę, że pewna wiedza, którą niedawno otrzymałaś, dowiedziałaś się być może czegoś więcej o innych lub o samej sobie, to wyzwoliło w Tobie pewien potencjał 4. Jak świat wpływa na mnie -8 monet Rycerz Buław suma Świat/Cesarzowa HB Siła świat daje Ci wiele możliwości, jesteś rozrywana pomiędzy wiele spraw, być może w tym nowiu będzie sporo do załatwiania i nadgonienia, może też nauka lub egzaminy Cię czekają 5. Co mozesz i musisz dac innym - 4 mieczy 10 buław suma Umiarkowanie/Kapłan w zasadzie nic, masz tyle swoich spraw, że inni sobie jakoś miesiąc bez Ciebie poradzą 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca -10 monet As Buław Świat suma Sąd/Kapłanka, HB Kapłan możliwe, że jakaś stara znajomość nabierze tempa, ktoś kogo wywaliłaś ze swojego świata postanowi jednak z impetem do niego wrócić 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - 6 kielichów 5 buław Rycerz Kielichów suma Wisielec/Cesarzowa,HB Sprawiedliwość/Kapłanka bądź blisko rodziny i słuchaj głosu swojego serca; wiele się może teraz dziać w kwestii uczuć ważne, abyś zachowała czujność i rozsądnie podeszła do wybotu przed jakim przyjdzie Ci stanąć Cytuj
Kędry Napisano 5 Maja 2013 Napisano 5 Maja 2013 1. Co trzeba odpuścić Rycerz Mieczy 3 kielichów suma Sąd/Kapłanka,HB Cesarzowa Rozrywka, pęd i podejmowanie ryzyka powinny odejść w przeszłość. Podsumy mówią, żeby wyhamować zagłębić się w sobie, poczuć swoją wartość. 2. Co trzymać jak najbliżej - 6 buław 2 kielichów suma Księżyc/Pustelnik HB Siła spokojną relację, która daje obopólną radość - podsum mówi o niewychylaniu się za bardzo, o niezdradzaniu swoich planów, masz w tym być silna i konsekwentna. 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem -Księżyc As Monet suma Rydwan, HB Słońce/Koło/Mag Twoja wewnętrzna mądrość jest Twoim największym nabytkiem, którą z powodzeniem rozwijasz. Czerpiesz z tego swojego potencjału radość i siłę napędową do kreowania własnego zycia. Los Ci w tym sprzyja. 4. Jak świat wpływa na mnie -8 monet Rycerz Buław suma Świat/Cesarzowa HB Siła Systematyczna praca, w którą zainwestujesz swoją energię przyniesie wymierne korzyści - świat stanie dla Ciebie otworem - niewykluczone, że rozpoczniesz nowy etap, w który wreszcie poczujesz się silną i spełnioną kobietą 5. Co mozesz i musisz dac innym - 4 mieczy 10 buław suma Umiarkowanie/Kapłan Możesz im pokazać jak zachować spokój i równowagę życiową w różnych trudnych sytuacjach. Pokażesz swoje zasady, wg których postępujesz. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca -10 monet As Buław Świat suma Sąd/Kapłanka, HB Kapłan Niewykluczone nowe, sympatyczne znajomości - duży ruch i ożywienie w kontaktach. Możliwe, że ktoś z przeszłości da o sobie znać. 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - 6 kielichów 5 buław Rycerz Kielichów suma Wisielec/Cesarzowa,HB Sprawiedliwość/Kapłanka Nigdy nie rezygnować ze swoich marzeń, które zawsze mają większą lub mniejszą szansę realizacji - być uczciwą wobec siebie i innych, a to zaprocentuje - czas będzie pracował na Twoją korzyść, za jakiś czas poczujesz się spełnioną kobietą Cytuj
Gość Daffne Napisano 6 Maja 2013 Napisano 6 Maja 2013 1. Co trzeba odpuścić Rycerz Mieczy 3 kielichów suma Sąd/Kapłanka,HB Cesarzowa odpuścić od siebie budzące się w Tobie negatywne emocje i w wyniku tego próby postawienia na swoim.... Odpuścić sobie trzeba załagadzanie sytuacji bo rąk pod wszystko nie podłożysz...uwalniaj emocje poprzez zrozumienie 2. Co trzymać jak najbliżej - 6 buław 2 kielichów suma Księżyc/Pustelnik HB Siła najbliżej siebie trzymać własne postanowienia, plany i pozytywne podejście,które doda Ci sił w dążeniu do nowych doświadczeń 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem -Księżyc As Monet suma Rydwan, HB Słońce/Koło/Mag Najwięjszym nabytkiem jest a raczej niebawem będzie wyłaniająca sie szansa. Karty wskazują jakby widzenie pewnych spraw było dla Ciebie niejasne do niedawna, a tu widać jasność widzenia i dzięki temu...wzrost sił i odwaga w dążeniu do realizacji planów, projektów. Jakbys się odrodziła 4. Jak świat wpływa na mnie -8 monet Rycerz Buław suma Świat/Cesarzowa HB Siła świat wpływa na Ciebie mobilizująco,pragniesz rozwijać siebie, czynić postępy a wszystko po to by szczęśliwaszą być i spełnioną 5. Co mozesz i musisz dac innym - 4 mieczy 10 buław suma Umiarkowanie/Kapłan możesz dać innym wsparcie swoim spokojem,harmonią wnętrza oraz zrozumieniem jakie masz w sobie do problemów i trudności innych. Troszkę jeszcze oddechu będzie Ci trzeba, a z czasem ruszysz i dasz siebie... 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca -10 monet As Buław Świat suma Sąd/Kapłanka, HB Kapłan pierwszy około tydzień będzie spokojny, w okolicy połowy maja widać tu impuls do działania i chęć ruszenia może szykować sie jakieś spotkanie,które w jakimś sensie wpłynie na Ciebie bardzo i zapoczątkuje Nową Ciebie 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - 6 kielichów 5 buław Rycerz Kielichów suma Wisielec/Cesarzowa,HB Sprawiedliwość/Kapłanka nie trwać starych schematach, starać się wychodzić poza nie...patrząc w przyszlość by mieć przed oczyma nie to co było,a to co ma być i jest do zdobycia Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Maja 2013 Autor Maestro Napisano 7 Maja 2013 Podbijam:))))))))))))))))))))))))))))) Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 9 Maja 2013 Napisano 9 Maja 2013 (edytowane) 1. Sytuacje chaotyczne. Ktoś z przeszłości się do Ciebie odezie i możesz na to zareagować spontanicznie i nie przemyslanie,troszkę się zdenerwować jakas propozycja badz aluzja. 2.świadomość tego,że wyszłaś zwyciesko i pokonałas własne lęki i ból. Postawiłas na swoim, 3. Ja myślę,że najwiekszym nabytkiem jest w tej chwili samorealizacja zamierzonych celów. To jest tak -grasz-wygrywasz, grasz-przegrywasz i znowu grasz -idziesz do przodu. 4.To i potwierdza podpunkt 4. Swiat pokazuje Ci,że skrupulanie i cierpliwie trzeba pracować nad soba i zamierzonymi celami:] 5.Możesz im pokazać,że tez potrafisz się od nich odizolować bo pewne relacje Cie wyniszczają. Mozesz stanąc z boku i pokazać im,ze teraz ich czas na jakiś ruch,ale jednoczesnie nie zywić żadnej urazy,dac szanse na poprawę relacji. 6.Okazja na uczucie,romansik sie szykuje.. 7. nie szarpać się z własną przeszłością i na chwilę zawiesić powracanie do wspomnień. Zając się sobą,dostrzec jaka wartościową osobą jestes pozwolić innym na naprawienie relacji. Edytowane 9 Maja 2013 przez GdzieTaIrlandia Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Maja 2013 Autor Maestro Napisano 9 Maja 2013 1. Sytuacje chaotyczne. Ktoś z przeszłości się do Ciebie odezie i możesz na to zareagować spontanicznie i nie przemyslanie,troszkę się zdenerwować jakas propozycja badz aluzja. 2.świadomość tego,że wyszłaś zwyciesko i pokonałas własne lęki i ból. Postawiłas na swoim, 3. Ja myślę,że najwiekszym nabytkiem jest w tej chwili samorealizacja zamierzonych celów. To jest tak -grasz-wygrywasz, grasz-przegrywasz i znowu grasz -idziesz do przodu. 4.To i potwierdza podpunkt 4. Swiat pokazuje Ci,że skrupulanie i cierpliwie trzeba pracować nad soba i zamierzonymi celami:] 5.Możesz im pokazać,że tez potrafisz się od nich odizolować bo pewne relacje Cie wyniszczają. Mozesz stanąc z boku i pokazać im,ze teraz ich czas na jakiś ruch,ale jednoczesnie nie zywić żadnej urazy,dac szanse na poprawę relacji. 6.Okazja na uczucie,romansik sie szykuje.. 7. nie szarpać się z własną przeszłością i na chwilę zawiesić powracanie do wspomnień. Zając się sobą,dostrzec jaka wartościową osobą jestes pozwolić innym na naprawienie relacji. To z przeszłości wielce prawdopodobne:))) Dziękuję Cytuj
Gość ANEZ Napisano 9 Maja 2013 Napisano 9 Maja 2013 1.Co trzeba odpuścić Rycerz mieczy, 3 kielichów - odpuścić sobie wszelkie nieporozumienia i potyczki zwłaszcza słowne, zwróciłabym uwagę na te sprawy w rodzinie. 2.Co trzymać jak najbliżej 6 buław , 2 kielichów - uczucia, partnerstwo, to, że ktoś Cię pragnie, chce zdobywać. 3.Co jest teraz najważniejszym nabytkiem Księżyc As monet - coś lub ktoś w twoim życiu, co może spowodować zmiany w Twoim życiu, da Ci możliwości, co wiele może zmienić, pragnienia mogą się zmaterializować. 4.Jak świat wpływa na mnie 8 monet, Rycerz buław - mobilizująco, małymi kroczkami ale uparcie do przodu, do osiągnięcia celu. 5.Co możesz i musisz dać innym 4 mieczy 10 buław - azyl szczęścia i radości dając z siebie o wiele więcej niż nieraz możesz. 6.Co zacznie się w Twoim życiu wraz z z nową fazą Księżyca 10 monet As buław Świat - nowa energia do życia, początek realizacji swoich planów . 7.Lekcja, którą muszę wynieść z pierwszych 6 punktów - 6 kielichów, 5 buław, Rycerz kielichów - zanim podejmiesz jakiekolwiek działania, przemyśl to, przeszłość może powrócić a walka o nią nie zawsze się opłaca. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 12 Maja 2013 Napisano 12 Maja 2013 1. Co trzeba odpuścić Rycerz Mieczy 3 kielichów suma Sąd/Kapłanka,HB Cesarzowa Zachowanie lekko buntownicze, porywcze, impulsywne, by pod wpływem chwili nie zdecydować się na spotkanie/imprezę. 2. Co trzymać jak najbliżej - 6 buław 2 kielichów suma Księżyc/Pustelnik HB Siła Hm... tu chyba widać relację, w której od Ciebie zależy wszystko, Ty ją trzymasz. Pewność siebie i ostrożność. 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem -Księżyc As Monet suma Rydwan, HB Słońce/Koło/Mag Twoje małe tajemnice, które Cię cieszą 4. Jak świat wpływa na mnie -8 monet Rycerz Buław suma Świat/Cesarzowa HB Siła Motywyje Cię do działania, do pracy, daje silny impuls energii, sprawia, że czujesz się atrakcyjna i spełniona 5. Co mozesz i musisz dac innym - 4 mieczy 10 buław suma Umiarkowanie/Kapłan Spokój, odpoczynek, by mogli zająć się swoimi sprawami, problemami. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca -10 monet As Buław Świat suma Sąd/Kapłanka, HB Kapłan Hmm.. Znajomomość internetowa przejdzie na nowy etap, jakieś spotkanie się szykuje. 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - 6 kielichów 5 buław Rycerz Kielichów suma Wisielec/Cesarzowa,HB Sprawiedliwość/Kapłanka Pozwolić działać mężczyźnie/nom, samej być cierpliwą, rozsądną i wyrozumiałą. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 5 Czerwca 2013 Autor Maestro Napisano 5 Czerwca 2013 (edytowane) WERYFIKACJA Moja 1. Co trzeba odpuścić Rycerz Mieczy 3 kielichów suma Sąd/Kapłanka,HB Cesarzowa nerwy, imprezowanie, nie dać się zaprosić panu na spotkanie:)) 2. Co trzymać jak najbliżej - 6 buław 2 kielichów suma Księżyc/Pustelnik HB Siła - miła relację, pewność siebie,przyjaźnie, a także stawianie na swoim 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem -Księżyc As Monet suma Rydwan, HB Słońce/Koło/Mag relacja netowa z potencjałem na więcej,mam podejść do niej na luzie 4. Jak świat wpływa na mnie -8 monet Rycerz Buław suma Świat/Cesarzowa HB Siła czas wziać się na poważnie do pracy, poza tym widać pana aktywnie działającego w moim kierunku;) 5. Co mozesz i musisz dac innym - 4 mieczy 10 buław suma Umiarkowanie/Kapłan musże pozwolić im na odpoczynek, na regenerację sił przed ciężkim okresem,jaki ich czeka? 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca -10 monet As Buław Świat suma Sąd/Kapłanka, HB Kapłan relacja na odległość, albo nowy etap w tej relacji, zaproszenie na wyjazd? 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - 6 kielichów 5 buław Rycerz Kielichów suma Wisielec/Cesarzowa,HB Sprawiedliwość/Kapłanka we wszystkim co robię mam słuchac serca, pozwolić na to,aby ktoś zawalczył o moje uczucia Baamisjanka 1. Co trzeba odpuścić Rycerz Mieczy 3 kielichów suma Sąd/Kapłanka,HB Cesarzowamyślę, że dawanie obietnic bez pokrycia, tzn. w sytuacji, gdzie podświadomie (Kapłanka) czujesz, że coś jest nie tak, a ktoś na Ciebie naciska, aby coś zrobić, czemuś ulec, to tego nie rób; warto się czasami zastanowić milion razy, niż zrobić coś, czego się potem będzie żałować; może tu chodzić o jakąś znajomość z neta 2. Co trzymać jak najbliżej - 6 buław 2 kielichów suma Księżyc/Pustelnik HB Siła osoby, które Cię nie zawiodły, które są dla Ciebie wsparciem, rozumieją Ciebie (2 kielichów), bo same mają podobne doświadczenia (Pustelnik); bądź pewna siebie, miła i pomocna 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem -Księżyc As Monet suma Rydwan, HB Słońce/Koło/Mag myślę, że pewna wiedza, którą niedawno otrzymałaś, dowiedziałaś się być może czegoś więcej o innych lub o samej sobie, to wyzwoliło w Tobie pewien potencjał 4. Jak świat wpływa na mnie -8 monet Rycerz Buław suma Świat/Cesarzowa HB Siła świat daje Ci wiele możliwości, jesteś rozrywana pomiędzy wiele spraw, być może w tym nowiu będzie sporo do załatwiania i nadgonienia, może też nauka lub egzaminy Cię czekają 5. Co mozesz i musisz dac innym - 4 mieczy 10 buław suma Umiarkowanie/Kapłan w zasadzie nic, masz tyle swoich spraw, że inni sobie jakoś miesiąc bez Ciebie poradzą 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca -10 monet As Buław Świat suma Sąd/Kapłanka, HB Kapłan możliwe, że jakaś stara znajomość nabierze tempa, ktoś kogo wywaliłaś ze swojego świata postanowi jednak z impetem do niego wrócić 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - 6 kielichów 5 buław Rycerz Kielichów suma Wisielec/Cesarzowa,HB Sprawiedliwość/Kapłanka bądź blisko rodziny i słuchaj głosu swojego serca; wiele się może teraz dziać w kwestii uczuć ważne, abyś zachowała czujność i rozsądnie podeszła do wybotu przed jakim przyjdzie Ci stanąć Kędry 1. Co trzeba odpuścić Rycerz Mieczy 3 kielichów suma Sąd/Kapłanka,HB Cesarzowa Rozrywka, pęd i podejmowanie ryzyka powinny odejść w przeszłość. Podsumy mówią, żeby wyhamować zagłębić się w sobie, poczuć swoją wartość. 2. Co trzymać jak najbliżej - 6 buław 2 kielichów suma Księżyc/Pustelnik HB Siła spokojną relację, która daje obopólną radość - podsum mówi o niewychylaniu się za bardzo, o niezdradzaniu swoich planów, masz w tym być silna i konsekwentna. 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem -Księżyc As Monet suma Rydwan, HB Słońce/Koło/Mag Twoja wewnętrzna mądrość jest Twoim największym nabytkiem, którą z powodzeniem rozwijasz. Czerpiesz z tego swojego potencjału radość i siłę napędową do kreowania własnego zycia. Los Ci w tym sprzyja. 4. Jak świat wpływa na mnie -8 monet Rycerz Buław suma Świat/Cesarzowa HB Siła Systematyczna praca, w którą zainwestujesz swoją energię przyniesie wymierne korzyści - świat stanie dla Ciebie otworem - niewykluczone, że rozpoczniesz nowy etap, w który wreszcie poczujesz się silną i spełnioną kobietą 5. Co mozesz i musisz dac innym - 4 mieczy 10 buław suma Umiarkowanie/Kapłan Możesz im pokazać jak zachować spokój i równowagę życiową w różnych trudnych sytuacjach. Pokażesz swoje zasady, wg których postępujesz. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca -10 monet As Buław Świat suma Sąd/Kapłanka, HB Kapłan Niewykluczone nowe, sympatyczne znajomości - duży ruch i ożywienie w kontaktach. Możliwe, że ktoś z przeszłości da o sobie znać. 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - 6 kielichów 5 buław Rycerz Kielichów suma Wisielec/Cesarzowa,HB Sprawiedliwość/Kapłanka Nigdy nie rezygnować ze swoich marzeń, które zawsze mają większą lub mniejszą szansę realizacji - być uczciwą wobec siebie i innych, a to zaprocentuje - czas będzie pracował na Twoją korzyść, za jakiś czas poczujesz się spełnioną kobietą Daffne 1. Co trzeba odpuścić Rycerz Mieczy 3 kielichów suma Sąd/Kapłanka,HB Cesarzowa odpuścić od siebie budzące się w Tobie negatywne emocje i w wyniku tego próby postawienia na swoim.... Odpuścić sobie trzeba załagadzanie sytuacji bo rąk pod wszystko nie podłożysz...uwalniaj emocje poprzez zrozumienie 2. Co trzymać jak najbliżej - 6 buław 2 kielichów suma Księżyc/Pustelnik HB Siła najbliżej siebie trzymać własne postanowienia, plany i pozytywne podejście,które doda Ci sił w dążeniu do nowych doświadczeń 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem -Księżyc As Monet suma Rydwan, HB Słońce/Koło/Mag Najwięjszym nabytkiem jest a raczej niebawem będzie wyłaniająca sie szansa. Karty wskazują jakby widzenie pewnych spraw było dla Ciebie niejasne do niedawna, a tu widać jasność widzenia i dzięki temu...wzrost sił i odwaga w dążeniu do realizacji planów, projektów. Jakbys się odrodziła 4. Jak świat wpływa na mnie -8 monet Rycerz Buław suma Świat/Cesarzowa HB Siła świat wpływa na Ciebie mobilizująco,pragniesz rozwijać siebie, czynić postępy a wszystko po to by szczęśliwaszą być i spełnioną 5. Co mozesz i musisz dac innym - 4 mieczy 10 buław suma Umiarkowanie/Kapłan możesz dać innym wsparcie swoim spokojem,harmonią wnętrza oraz zrozumieniem jakie masz w sobie do problemów i trudności innych. Troszkę jeszcze oddechu będzie Ci trzeba, a z czasem ruszysz i dasz siebie... 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca -10 monet As Buław Świat suma Sąd/Kapłanka, HB Kapłan pierwszy około tydzień będzie spokojny, w okolicy połowy maja widać tu impuls do działania i chęć ruszenia może szykować sie jakieś spotkanie,które w jakimś sensie wpłynie na Ciebie bardzo i zapoczątkuje Nową Ciebie 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - 6 kielichów 5 buław Rycerz Kielichów suma Wisielec/Cesarzowa,HB Sprawiedliwość/Kapłanka nie trwać starych schematach, starać się wychodzić poza nie...patrząc w przyszlość by mieć przed oczyma nie to co było,a to co ma być i jest do zdobycia GdzieTaIrlandia 1. Sytuacje chaotyczne. Ktoś z przeszłości się do Ciebie odezie i możesz na to zareagować spontanicznie i nie przemyslanie,troszkę się zdenerwować jakas propozycja badz aluzja.2.świadomość tego,że wyszłaś zwyciesko i pokonałas własne lęki i ból. Postawiłas na swoim, 3. Ja myślę,że najwiekszym nabytkiem jest w tej chwili samorealizacja zamierzonych celów. To jest tak -grasz-wygrywasz, grasz-przegrywasz i znowu grasz -idziesz do przodu. 4.To i potwierdza podpunkt 4. Swiat pokazuje Ci,że skrupulanie i cierpliwie trzeba pracować nad soba i zamierzonymi celami:] 5.Możesz im pokazać,że tez potrafisz się od nich odizolować bo pewne relacje Cie wyniszczają. Mozesz stanąc z boku i pokazać im,ze teraz ich czas na jakiś ruch,ale jednoczesnie nie zywić żadnej urazy,dac szanse na poprawę relacji. 6.Okazja na uczucie,romansik sie szykuje.. 7. nie szarpać się z własną przeszłością i na chwilę zawiesić powracanie do wspomnień. Zając się sobą,dostrzec jaka wartościową osobą jestes pozwolić innym na naprawienie relacji. ANEZ 1.Co trzeba odpuścić Rycerz mieczy, 3 kielichów - odpuścić sobie wszelkie nieporozumienia i potyczki zwłaszcza słowne, zwróciłabym uwagę na te sprawy w rodzinie. 2.Co trzymać jak najbliżej 6 buław , 2 kielichów - uczucia, partnerstwo, to, że ktoś Cię pragnie, chce zdobywać. 3.Co jest teraz najważniejszym nabytkiem Księżyc As monet - coś lub ktoś w twoim życiu, co może spowodować zmiany w Twoim życiu, da Ci możliwości, co wiele może zmienić, pragnienia mogą się zmaterializować. 4.Jak świat wpływa na mnie 8 monet, Rycerz buław - mobilizująco, małymi kroczkami ale uparcie do przodu, do osiągnięcia celu. 5.Co możesz i musisz dać innym 4 mieczy 10 buław - azyl szczęścia i radości dając z siebie o wiele więcej niż nieraz możesz. 6.Co zacznie się w Twoim życiu wraz z z nową fazą Księżyca 10 monet As buław Świat - nowa energia do życia, początek realizacji swoich planów . 7.Lekcja, którą muszę wynieść z pierwszych 6 punktów - 6 kielichów, 5 buław, Rycerz kielichów - zanim podejmiesz jakiekolwiek działania, przemyśl to, przeszłość może powrócić a walka o nią nie zawsze się opłaca. Linkinia 1. Co trzeba odpuścić Rycerz Mieczy 3 kielichów suma Sąd/Kapłanka,HB CesarzowaZachowanie lekko buntownicze, porywcze, impulsywne, by pod wpływem chwili nie zdecydować się na spotkanie/imprezę. 2. Co trzymać jak najbliżej - 6 buław 2 kielichów suma Księżyc/Pustelnik HB Siła Hm... tu chyba widać relację, w której od Ciebie zależy wszystko, Ty ją trzymasz. Pewność siebie i ostrożność. 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem -Księżyc As Monet suma Rydwan, HB Słońce/Koło/Mag Twoje małe tajemnice, które Cię cieszą 4. Jak świat wpływa na mnie -8 monet Rycerz Buław suma Świat/Cesarzowa HB Siła Motywyje Cię do działania, do pracy, daje silny impuls energii, sprawia, że czujesz się atrakcyjna i spełniona 5. Co mozesz i musisz dac innym - 4 mieczy 10 buław suma Umiarkowanie/Kapłan Spokój, odpoczynek, by mogli zająć się swoimi sprawami, problemami. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca -10 monet As Buław Świat suma Sąd/Kapłanka, HB Kapłan Hmm.. Znajomomość internetowa przejdzie na nowy etap, jakieś spotkanie się szykuje. 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - 6 kielichów 5 buław Rycerz Kielichów suma Wisielec/Cesarzowa,HB Sprawiedliwość/Kapłanka Pozwolić działać mężczyźnie/nom, samej być cierpliwą, rozsądną i wyrozumiałą. Edytowane 5 Czerwca 2013 przez Inez2503 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 5 Czerwca 2013 Autor Maestro Napisano 5 Czerwca 2013 Jeszcze dodam od siebie: 1. Co trzeba odpuścić Rycerz Mieczy 3 kielichów suma Sąd/Kapłanka,HB Cesarzowa karty mówiły o tym, ze mam nie działać pochopnie, nie denerwowac się na innych, nie wprowadzac chaosu w swoje zycie 2. Co trzymać jak najbliżej - 6 buław 2 kielichów suma Księżyc/Pustelnik HB Siła mam trzymać przy sobie osoby,które mi dobrze zyczą, z ktorymi się świetnie porozumiewam 3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem -Księżyc As Monet suma Rydwan, HB Słońce/Koło/Mag moje tajemnice, lepsza intuicja, nowe szanse:) 4. Jak świat wpływa na mnie -8 monet Rycerz Buław suma Świat/Cesarzowa HB Siła karty dosłownie pokazały męzczyznę, który kręci się od jakiegoś czasu przy mnie w mojej pracy 5. Co mozesz i musisz dac innym - 4 mieczy 10 buław suma Umiarkowanie/Kapłan mam się odsunąć, i tak robiłam, zakończyłam definitywnie 4 (słownie: cztery) znajomości, bo były to osoby, które nie liczyły się ze mną, były zazdrosne i traktowały mnie mocno egoistycznie 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca -10 monet As Buław Świat suma Sąd/Kapłanka, HB Kapłan tu chyba mowa o nowym etapie w moim zyciu, jestem bardziej stanowcza i asertywna 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - 6 kielichów 5 buław Rycerz Kielichów suma Wisielec/Cesarzowa,HB Sprawiedliwość/Kapłanka mam pozwalać się zdobywać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi