Jasminex Napisano 5 Maja 2013 Napisano 5 Maja 2013 (edytowane) Witam Zrobiłam rozkład z 3 kart. pyt. "Czy On odezwie się do mnie w moje urodziny?"- weryf. w sobotę. Rycerz Kielichów-----> Wieża---->Wisielec dociągnięte 9 Monet--->8 Monet Wg mnie może się odezwać i tym samym zmienić dotychczasowe ramy mojego obecnego życia i odwrócić je do góry nogami. Wszystko będzie powoli się działa, a ja nie powinnam niczego przyspieszać. Co o tym myślicie?? Pozdrawiam Jasmina Edytowane 5 Maja 2013 przez Jasminex Cytuj
Erza Napisano 5 Maja 2013 Napisano 5 Maja 2013 Rycerz Monet-----> Wieża---->Wisielec dociągnięte 9 Monet--->8 Monet mnie się wydaje, że jednak się nie odezwie Rycerz monet to człowiek, który twardo stoi w swoim postanowieniu, jeśli wcześniej się nie odzywał, to teraz też tego nie zrobi Cytuj
Jasminex Napisano 5 Maja 2013 Autor Napisano 5 Maja 2013 Przepraszam, pomyliłam się przy pisaniu- na początku Rycerz Kielichów powinien być Cytuj
Erza Napisano 5 Maja 2013 Napisano 5 Maja 2013 aaa, to zmienia postać rzeczy tu już może być ok, przerwanie milczenia i życzenia od niego Cytuj
Trida Napisano 5 Maja 2013 Napisano 5 Maja 2013 wydaje mi sie, ze sie odezwie ale pozno wieczorem albo nastepnego dnia, bo wisielec to takie przeciaganie w czasie a reszta kart - po tym odzewie moze sie cos u Was ruszyc ale nie nastawiaj sie na jakis mega szybki i dynamiczny rozwój wydarzen miedzy Wami Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 5 Maja 2013 Maestro Napisano 5 Maja 2013 Rycerz Kielichów-----> Wieża---->Wisielec dociągnięte 9 Monet--->8 Monet on przez pół dnia może być nieświadomy tego, że masz urodziny,ale nagle coś go zaskoczy i się odezwie. Wisielec to nie zawsze przeciąganie w czasie,ale odwrócenie sytuacji:) Cytuj
mlodzia Napisano 5 Maja 2013 Napisano 5 Maja 2013 Chyba sie nie odezwie, ale nie dlatego ,że nie chce tylko zapomni albo będzie zajęty. Cytuj
Trida Napisano 5 Maja 2013 Napisano 5 Maja 2013 Inez w sumie patrzac na 9 i 8 monet to pewnie masz racje z tym odwróceniem sytuacji albo bd tak, ze napisze nastepnego dnia i to odwróci sytuacje o takie dwa w jednym Cytuj
Jasminex Napisano 5 Maja 2013 Autor Napisano 5 Maja 2013 No właśnie takie dwuznaczne te karty mi wyszły Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 5 Maja 2013 Maestro Napisano 5 Maja 2013 Inez w sumie patrzac na 9 i 8 monet to pewnie masz racje z tym odwróceniem sytuacji albo bd tak, ze napisze nastepnego dnia i to odwróci sytuacje o takie dwa w jednym Ha,ha życie zweryfikuje i zobaczymy:))) Cytuj
SacralNirvana Napisano 5 Maja 2013 Napisano 5 Maja 2013 Moim zdaniem nie odezwie sie. Cos spowoduje, ze albo zajmie sie soba albo praca. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 6 Maja 2013 Napisano 6 Maja 2013 Czy On odezwie się do mnie w moje urodziny? Rycerz Kielichów-----> Wieża---->Wisielec dociągnięte 9 Monet--->8 Monet Wydaje mi się, że pan nie odezwie się... będzie czymś zajęty. Cytuj
Gość Daffne Napisano 6 Maja 2013 Napisano 6 Maja 2013 (edytowane) Czy On odezwie się do mnie w moje urodziny? Rycerz Kielichów-----> Wieża---->Wisielec dociągnięte 9 Monet--->8 Monet Widać, że będzie myślał o Tobie w dniu Twego święta...więc nie zapomni...a może również karta pokazała Twoje oczekiwanie na odzew zamiast Pana działań...i być może brak odzewu rozczaruje Cię...niemile zaskoczy jak na karcie kobieta w płaszczu (wieża)...a później będziesz czekac na jakis znak od Pana mimo wszystko..bo wisielec jest nieustępliwy w oczekiwaniach...a Pan...hm robi i czyni jak mu pasuje...(9 monet). Zabawa w kotka i myszkę będzie trwać i trwać... Pan z kolei może złożyć życzenia z opóźnieniem albo nawet wcale... Edytowane 6 Maja 2013 przez Daffne literówka Cytuj
Jasminex Napisano 6 Maja 2013 Autor Napisano 6 Maja 2013 Bardzo dziekuje wszystkim za pomoc. Dam zna jak zycie zweryfikowalo, chociaz sama mam silne przeczucie ze sie nie odezwie... Cytuj
Gość Daffne Napisano 6 Maja 2013 Napisano 6 Maja 2013 na końcu karty pokazuje sie zadowolenie, więc jakby nie było zły nastrój Cię nie dopadnie (9 monet) Cytuj
Jasminex Napisano 12 Maja 2013 Autor Napisano 12 Maja 2013 Weryfikacja Pan się nie odezwał. Nie rozczarowałam sie, bo przypuszczałam, że tak bedzie, chociaż zawsze ma się nadzieje, że może coś mile zaskoczy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi