Skocz do zawartości

wyjazd w piątek - będzie weryfikacja

Erza

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

w piątek jadę z kumplem odwiedzić znajomych :)

wszystko jest już uzgodnione

będzie też tam pan sylwestrowy :D

1. jak przebiegnie wypad do znajomych?

Król mieczy, Wisielec, Sąd ---> suma Słońce/Koło/Mag

no nawet nie ma takiej opcji, żebyśmy nie pojechali... ale patrząc na te karty to może tak być... wątpię, żeby miało być sztywno, bo już się nie możemy doczekać; w tym Sądzie widać dobrą zabawę do rana, ale reszta... nie wiem hehehe

2. mój stopień zadowolenia z tego wyjazdu

Król kieli, As buław, Mag ---> suma Śmierć/Cesarz

myślę, że będę bardzo zadowolona, już się cieszę :) naładuję akumulatorki i będzie super :)

3. co się wydarzy między mną a sylwestrowym w tym czasie?

7 kielichów, Kapłan, 8 kielichów, 8 buław ---> suma Cesarz

bo ja wiem... pewnie dużo będziemy pić w tym czasie, ale będą też rozmowy/wspominanie sylwestrowej nocy i może jakieś spontaniczne chwile...?

Napisano

A ja stawiam na to, ze Wasz wyjazd sie opóźni (conajmniej). Bedziecie źli ale to wyjdzie na dobre w gruncie rzeczy.

oj udany wyjazd baaaardzo :D

stawiam na wspomnienia, to ze zabawa to swoja droga ale wiesz... radziłabym Ci trzymac umiar, bo cos czuje, ze na Sylwestra niekoniecznie dobre wrazenie jakas sytuacja na nim zrobilas i on moze teraz sie obawiac, ze stanie sie to samo. Ale tutaj tez widze nowy, ciekawy pcozatek czegos, cos moze sie wyklarowac :) moze byc całkiem wporzadku :D

Napisano

Tridodziękuję bardzo :)

no właśnie też może być opóźnienie, spowodowane przez mężczyznę, czyli kumpla... no zobaczymy

co do pana sylwestrowego, to było tak, że poznaliśmy się na imprezie sylwestrowej i było całkiem miło, potem on mnie zaprosił na fb do znajomych i ja zapomniałam o jego istnieniu, dopóki się nie odezwał całkiem niedawno :) rozmawialiśmy parę razy i było ok; powiedział, że wtedy zrobiłam na nim wrażenie, ale nie dobijał się, bo byłam wtedy zajęta :) teraz też nie wie, że jestem wolna i dowie się dopiero w piątek :D

Napisano

Król mieczy, Wisielec, Sąd ---> suma Słońce/Koło/Mag; HB V Papiez

Przez ktoregos z panow wyjazd moze sie troche opuznic. Ewentualnie nawet nie do dojsc do skutku. W podsumach masz aranzowanie sie z tym, co jest. Ewentualnie tez pokonywanie jakis trudnosci. Wiec cos moze pojsc nieco inaczej niz myslisz.

Król kieli, As buław, Mag ---> suma Śmierć/Cesarz; HB II Kaplanka

Tu chyba jakis pan namiesza. Swoim dzialaniem wprowadzi nieco chaosu i powazne zmiany w planach. Takze bedziesz musiala wykazac sie duza cierpliwoscia i wyczuciem.

7 kielichów, Kapłan, 8 kielichów, 8 buław ---> suma Cesarz; HB XI Pasja I II Kaplanka

W zasadzie to jezeli Ty nie zadzialasz to bedzie takie patrzenie na siebie, zerkanie i niewiele poza tym. Papiez ani Cesarz nie sa ruchliwi i nie sa skorzy do dzialania. Ty jedynie w tej Pasji z Kaplanka masz mozliwosc cos tam ze swojej strony. Pytanie, czy bedzie Ci sie chcialo.

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

Ha, ha pan sylwestrowy:lol:

cos się przeciągnie w czasie, może podróż się wydłuży z jakiegoś powodu, typu opóźnienie pociągu, albo ktoś się spóźni etc.

powinnaś być b.zadowolona,widać adorację mężczyzny koło Ciebie (może pan sylwestrowy?;))

jak dla mnie to poflirtujecie z początku z zasadami, z hamowaniem nadmiernych niezdrowych emocji, wypijecie razem trochę alkoholu, no a potem hamulce Wam puszczą - Ty się moja Droga zaopatrz w ...zabezpieczenie:lol:

Gość Linkinia
Napisano

Wydaje mi się, że przez pana, który wyszedł w królu mieczy, wasz wyjazd się troszkę opóźni (Wisielec, Koło), jednakże dojedziecie do nich (Sąd, Słońce).

Powinnaś być zadowolona i to bardzo, bo pan kielichowy będzie czarował i będzie miły, prawdopodobnie poiskrzy, co przełamie zastój w relacji między wami ;)

Będziecie wspólnie pić i wyjaśnicie sobie wasze sprawy, porozmawiacie poważnie, może lekkie spięcie będzie, ale wyładujecie je w 8 buław... ;D ewentualnie będziesz chciała, żeby coś się zadziało między wami takiego buławowego, a pan się powstrzyma (Cesarz, 8 kiel)

Oby wszystko poszło po Twojej myśli i wyjazd był bardzo udany ;))

Napisano

Dziękuję Sacral:buziak:

Król mieczy, Wisielec, Sąd ---> suma Słońce/Koło/Mag; HB V Papiez

Przez ktoregos z panow wyjazd moze sie troche opuznic. Ewentualnie nawet nie do dojsc do skutku. W podsumach masz aranzowanie sie z tym, co jest. Ewentualnie tez pokonywanie jakis trudnosci. Wiec cos moze pojsc nieco inaczej niz myslisz.

jadę tylko z jednym panem, tak sobie pomyślałam, że może szef mnie przyciśnie, żeby chwilę dłużej w pracy zostać...

7 kielichów, Kapłan, 8 kielichów, 8 buław ---> suma Cesarz; HB XI Pasja I II Kaplanka

W zasadzie to jezeli Ty nie zadzialasz to bedzie takie patrzenie na siebie, zerkanie i niewiele poza tym. Papiez ani Cesarz nie sa ruchliwi i nie sa skorzy do dzialania. Ty jedynie w tej Pasji z Kaplanka masz mozliwosc cos tam ze swojej strony. Pytanie, czy bedzie Ci sie chcialo.

raczej inicjować nic nie będę :)

Napisano

Inez dzięki :bukiet:

cos się przeciągnie w czasie, może podróż się wydłuży z jakiegoś powodu, typu opóźnienie pociągu, albo ktoś się spóźni etc.

jedziemy autem kolegi, ale bez gpsa :D

powinnaś być b.zadowolona,widać adorację mężczyzny koło Ciebie (może pan sylwestrowy?;))

tam będzie wielu facetów :D

jak dla mnie to poflirtujecie z początku z zasadami, z hamowaniem nadmiernych niezdrowych emocji, wypijecie razem trochę alkoholu, no a potem hamulce Wam puszczą - Ty się moja Droga zaopatrz w ...zabezpieczenie

wezmę Inez, wezmę :zeby:

Napisano

Linkinio dzięki :slonko:

Będziecie wspólnie pić i wyjaśnicie sobie wasze sprawy, porozmawiacie poważnie, może lekkie spięcie będzie, ale wyładujecie je w 8 buław... ;D ewentualnie będziesz chciała, żeby coś się zadziało między wami takiego buławowego, a pan się powstrzyma (Cesarz, 8 kiel)

Alko to pewnie tam dużo będzie, bo to juwenalia

Oby wszystko poszło po Twojej myśli i wyjazd był bardzo udany ;))

dziękuję :*

Gość Daffne
Napisano

ktoś ze znajomych może być nieco sztywny...skrępowany, jeśli nie będzie mezczyzn w Waszym towarzystwie to może partner którejś z dziewczyn może mieć gorszy nastrój co udzieli się koleżance i Wam troszkę.Jednakże będzie to chwilowe bo widac, że rozkręcicie się i będzie wesoło :)

hm a czy będziesz liczyć na zobaczenie tam kogoś Ci nieobojętnego? jeśli nie to karta pokazała Ciebie z początku taką współczującą albow cieniu,jednak póxniej rozkręcisz się i buzia będzie Ci się nie zamykać hahah :D

a no własnie, czyli jednak Pan :D... Pan będzie dość zachowawczy i mało wylewny, bardziej obserwujący niż inicjujący, później sama pałęczkę działania przejmiesz i wtedy rozkręcisz Pana co sprawi, że bedzie zadowolony. Będą flirty :D

Napisano

Dziękuję Daff :serducho:

tam będzie więcej panów jednak :)

no zobaczymy co będzie z Panem - dam znać :)

• Maestro
Napisano
Inez dzięki :bukiet:

jedziemy autem kolegi, ale bez gpsa :D

tam będzie wielu facetów :D

wezmę Inez, wezmę :zeby:

Duże opakowanie:wstydnis:

Nie zabij mnie :412yk9:

Napisano
Duże opakowanie:wstydnis:

Nie zabij mnie :412yk9:

:hahaha::zeby:

aż tyle czasu to chyba nie będziemy dla siebie mieć :D

Napisano

weryfikuję

no nawet nie ma takiej opcji, żebyśmy nie pojechali... ale patrząc na te karty to może tak być... wątpię, żeby miało być sztywno, bo już się nie możemy doczekać; w tym Sądzie widać dobrą zabawę do rana, ale reszta... nie wiem hehehe

no był mały poślizg, bo nie mogliśmy się dodzwonić do naszego kolegi, ale potem było ok; byliśmy na koncertach, piliśmy do rana, zwiedzaliśmy miasto :)

myślę, że będę bardzo zadowolona, już się cieszę :) naładuję akumulatorki i będzie super :)

oooo tak, jestem bardzo zadowolona, towarzystwo było przeważnie męskie i miłe, prosili mnie o rady w sprawach sercowych co mnie bardzo rozbawiało :zeby:

bo ja wiem... pewnie dużo będziemy pić w tym czasie, ale będą też rozmowy/wspominanie sylwestrowej nocy i może jakieś spontaniczne chwile...?

no szaleństwa nie było ;) trochę rozmawialiśmy, głównie o alkoholowym problemie naszego znajomego (czyli tu 8 kieli i Kapłan to właśnie mogły pokazać); jakiś większych inicjatyw z jego strony nie było, z mojej też, aczkolwiek było miło i fajnie

Napisano

Sacral

Tu chyba jakis pan namiesza. Swoim dzialaniem wprowadzi nieco chaosu i powazne zmiany w planach. Takze bedziesz musiala wykazac sie duza cierpliwoscia i wyczuciem.

tu miałaś rację, był jeden taki dzień, gdzie trochę się wkurzyliśmy na naszego kumpla, bo on nam gdzieś w tłumie zginął na koncercie i nie odbierał telefonu, musieliśmy go szukać, na szczęście się znalazł i było ok

Napisano

Inez

no właśnie jeszcze inny mnie adorował, który też był na imprezie sylwestrowej, ale wtedy nie mieliśmy tyle czasu, żeby pogadać

Napisano

Daff

może partner którejś z dziewczyn może mieć gorszy nastrój co udzieli się koleżance i Wam troszkę

była taka sytuacja - otóż koleżanka kolegi u którego byliśmy zerwała z chłopakiem i żaliła się na niego