Skocz do zawartości

Milczenie przyjaciółki (ZWERYFIKOWANY)

Trida

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Madlen_88 wyciągnęła dla mnie karcioszki i proszę Was o opinie :)?

Moja bardzo dobra znajoma / przyjaciółka nie odzywa się od kilku dni i nie wiem ani dlaczego ani tym bardziej, czy sie odezwie :(

Dlaczego Marta milczy?

2 monety+ 5 monet+ Królowa pucharów+ Cesarz+ Rycerz mieczy--> Kochankowie

tutaj sie zastanawiam nad kilkomam czynnikami - czy to nie przez impreze przypadkiem? I ktos z jej znajomych / nowy chłopak moga miec kłopoty i ona w to sie zaangazowała.

Jak spełnią się Twoje oczekiwania, że Marta odezwie się do Ciebie?

Król kijów+ Koło fortuny+ Król pucharów+ Królowa monet+ 4 mieczy--> Głupiec

cos mi sie wydaje, ze sobie pcozekam na wiadomosc od niej :/

Jak potoczy się dalej wasza znajomość?

8 pucharów+ Księżyc+ 6 kijów+ Świat+ 10 pucharów--> Gwiazda

ale w sumie sobie wszystko wyjaśnimy i relacja powinna wrócic do normy.

Będę wdzięczna za Wasze wskazówki i interpretacje :)

Napisano

Dlaczego Marta milczy?

pierwsza myśl, to taka, że nie ma kasy na telefonie, ale przecież znalazłaby sposób, żeby się odezwać...; druga myśl, to że spotkało ją rozczarowanie ze strony jakiegoś mężczyzny (brata/ojca), kogoś z rodziny lub właśnie tego nowego chłopaka, który może okazał się zajęty lub wynikła jakaś nieprzyjemna sytuacja z jego eks

myślę, że od osób trzecich dowiesz się co u niej; ona sama odezwie się nieco później

no nie wiem... po tych kartach powiedziałabym, że co miało być to już było... być może sobie coś wyjaśnicie i potem będzie ok, ale to się jakoś będzie przeciągać w czasie

Napisano

ma abonament ;) ew mogła tel w domu zostawic

a inny sposob - neta jej odcinaja ostatnio, bo niby robia kable niedaleko niej

od osób trzeciech sie raczej nie dowiem, bo ona jest z makowa ja ze Szczecina i w sumie to znajomosc - internetowa ;)

i interpretacja trzeciego rozkadu mnie zasmuciła :( huh... dziekuje za poświęcony czas Baamisjanko :)

ktos jeszcze spojrzy?

Napisano

a to trzeba było tak od razu, że netowa :)

2 i 5 monet brak łącza sieciowego

odezwie się jak tylko będzie miała dostęp do neta

tutaj dobrze pokazały karty - dwóch facetów przy tym grzebie :D a ona (Królowa monet) odcięta (4 mieczy) mi 4 mieczy bardzo często pokazuje brak neta, 8 mieczy też

a tu powiedziałabym, że nadal kontynuowana w necie (Księżyc), ale z perspektywą spotkania i poznania się lepiej w realu :)

Kochana, takie informacje są ważne do interpretacji :)

• Lubię to! 1
Napisano

ej nie wiedzialam :P hehe :P to mój pierwszy watek z prosba o interpretacje ;) stad przeoczenie, za które przepraszam <tula>

Aaa no mamy w planach sie spotkac, juz w czerwcu miała przyjechać ale to milczenie...

Bd weryfikowała na dniach :)

Gość Daffne
Napisano

Dlaczego Marta milczy?

hm zdaje się, że może mieć gorszy czas,jakieś smutki z powodu kogoś i stąd taka sytuacja wynikła. Może mieć żal do Ciebie jakiś...i zamieszany w to jest meżczyzna...jej partner może.

Odnoszę wrażenie, że koleżanka wypadła w Królowej Kelichów, więc bardzo możliwe, że czeka na Twój odzew...bo sama tego nie uczyni...raczej oczekuje kontaktu.

hm będzie chciała kontaktu, ale sama tego nie uczyni,karty są dość bierne...znów odnoszę wrażenie, że czeka na Twój ruch.

niepewnie będzie...każde okopie się po swej stronie i będzie zastanawiać sie czemu nie odzywa się drugie...heh Ale widać tu wyjście z inicjatywą wydaje mi sie, że Twoją co wyjaśni sytuację i sprawi, że poprawi sie i to znacząco :)

Napisano

Moze być jej głupio... Bo na prawde jej potrzebowałam w pewnym momencie a tu cisza i cisza...

Ale odezwę się (bo tez od kilku dni milcze)

Dziekuje :)

Gość Daffne
Napisano

Nie wiem czy głupio jej, ciężko mi powiedzieć, jednak z kart wynika, że nosi w sobie żal...być może niesłusznie,dlatego tym bardziej warto to wyjaśnić bo czeka Was wzajemna radosć :)

Napisano

No i koleżanka odzyskała dostęp do sieci, bo zaczęła byc aktywna na fb ale nadal głucho...

Cóz - poczekam :)

Gość Daffne
Napisano

o widzisz...może nie miała dostępu jakiś czas... co też byłoby wytłumaczeniem. Piszesz jednak, że już ma...hmm

No nic będę czekać cierpliwie na weryfikacje :)

• Maestro
Napisano

Dlaczego Marta milczy?

ma problemy jakieś w życiu, podejrzewam, że związane z finansami, jak i też z jakimś facetem, który być może nie traktuje jej za dobrze (Rycerz Mieczy), ona się zagubiła

podejrzewam, że za jakiś czas spotkasz ją nieoczekiwanie gdzieś w czyimś towarzystwie

po okresie niepewności, wyczekiwań i niejasności sytuacji wszystko powinno się wyklarować i na nowo ułożycie sobie tę relację

Napisano

Inze dziekuje :)

to znajomosc internetowa wiec raczej sie 'przypadkiem' nie spotkamy :)

ale ciesze sie, ze przyszłosc jest jako tako w kolorowych barwach u nas pokazana :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

weryfikuje :D

Marta sie odezwala, rozmawialysmy juz kilka razy.

Relacja 'wraca' na swój tor.

Wiecej rozmawiamy ale to nie jest to samo, 'co kiedys' ale jest to zrozumiałe (facet etc ;))

A w czasie, gdy były stawiane karty owszem miała zagwostke ze starym adoratorem :)

No i ma do mnie przyjechac w czerwcu na 2 dni :D

Dziekuje wszystkim serdecznie zapomoc :)

• Lubię to! 1