Trida Napisano 5 Maja 2013 Napisano 5 Maja 2013 Madlen_88 wyciągnęła dla mnie karcioszki i proszę Was o opinie ? Moja bardzo dobra znajoma / przyjaciółka nie odzywa się od kilku dni i nie wiem ani dlaczego ani tym bardziej, czy sie odezwie Dlaczego Marta milczy? 2 monety+ 5 monet+ Królowa pucharów+ Cesarz+ Rycerz mieczy--> Kochankowie tutaj sie zastanawiam nad kilkomam czynnikami - czy to nie przez impreze przypadkiem? I ktos z jej znajomych / nowy chłopak moga miec kłopoty i ona w to sie zaangazowała. Jak spełnią się Twoje oczekiwania, że Marta odezwie się do Ciebie? Król kijów+ Koło fortuny+ Król pucharów+ Królowa monet+ 4 mieczy--> Głupiec cos mi sie wydaje, ze sobie pcozekam na wiadomosc od niej :/ Jak potoczy się dalej wasza znajomość? 8 pucharów+ Księżyc+ 6 kijów+ Świat+ 10 pucharów--> Gwiazda ale w sumie sobie wszystko wyjaśnimy i relacja powinna wrócic do normy. Będę wdzięczna za Wasze wskazówki i interpretacje Cytuj
Erza Napisano 5 Maja 2013 Napisano 5 Maja 2013 Dlaczego Marta milczy? 2 monety+ 5 monet+ Królowa pucharów+ Cesarz+ Rycerz mieczy--> Kochankowie pierwsza myśl, to taka, że nie ma kasy na telefonie, ale przecież znalazłaby sposób, żeby się odezwać...; druga myśl, to że spotkało ją rozczarowanie ze strony jakiegoś mężczyzny (brata/ojca), kogoś z rodziny lub właśnie tego nowego chłopaka, który może okazał się zajęty lub wynikła jakaś nieprzyjemna sytuacja z jego eks Jak spełnią się Twoje oczekiwania, że Marta odezwie się do Ciebie? Król kijów+ Koło fortuny+ Król pucharów+ Królowa monet+ 4 mieczy--> Głupiec myślę, że od osób trzecich dowiesz się co u niej; ona sama odezwie się nieco później Jak potoczy się dalej wasza znajomość? 8 pucharów+ Księżyc+ 6 kijów+ Świat+ 10 pucharów--> Gwiazda no nie wiem... po tych kartach powiedziałabym, że co miało być to już było... być może sobie coś wyjaśnicie i potem będzie ok, ale to się jakoś będzie przeciągać w czasie Cytuj
Trida Napisano 5 Maja 2013 Autor Napisano 5 Maja 2013 ma abonament ew mogła tel w domu zostawic a inny sposob - neta jej odcinaja ostatnio, bo niby robia kable niedaleko niej od osób trzeciech sie raczej nie dowiem, bo ona jest z makowa ja ze Szczecina i w sumie to znajomosc - internetowa i interpretacja trzeciego rozkadu mnie zasmuciła huh... dziekuje za poświęcony czas Baamisjanko ktos jeszcze spojrzy? Cytuj
Erza Napisano 5 Maja 2013 Napisano 5 Maja 2013 a to trzeba było tak od razu, że netowa 2 i 5 monet brak łącza sieciowego odezwie się jak tylko będzie miała dostęp do neta Król kijów+ Koło fortuny+ Król pucharów+ Królowa monet+ 4 mieczy--> Głupiec tutaj dobrze pokazały karty - dwóch facetów przy tym grzebie a ona (Królowa monet) odcięta (4 mieczy) mi 4 mieczy bardzo często pokazuje brak neta, 8 mieczy też Jak potoczy się dalej wasza znajomość? 8 pucharów+ Księżyc+ 6 kijów+ Świat+ 10 pucharów--> Gwiazda a tu powiedziałabym, że nadal kontynuowana w necie (Księżyc), ale z perspektywą spotkania i poznania się lepiej w realu Kochana, takie informacje są ważne do interpretacji 1 Cytuj
Trida Napisano 5 Maja 2013 Autor Napisano 5 Maja 2013 ej nie wiedzialam hehe to mój pierwszy watek z prosba o interpretacje stad przeoczenie, za które przepraszam <tula> Aaa no mamy w planach sie spotkac, juz w czerwcu miała przyjechać ale to milczenie... Bd weryfikowała na dniach Cytuj
Gość Daffne Napisano 6 Maja 2013 Napisano 6 Maja 2013 Dlaczego Marta milczy? 2 monety+ 5 monet+ Królowa pucharów+ Cesarz+ Rycerz mieczy--> Kochankowie hm zdaje się, że może mieć gorszy czas,jakieś smutki z powodu kogoś i stąd taka sytuacja wynikła. Może mieć żal do Ciebie jakiś...i zamieszany w to jest meżczyzna...jej partner może. Odnoszę wrażenie, że koleżanka wypadła w Królowej Kelichów, więc bardzo możliwe, że czeka na Twój odzew...bo sama tego nie uczyni...raczej oczekuje kontaktu. Jak spełnią się Twoje oczekiwania, że Marta odezwie się do Ciebie? Król kijów+ Koło fortuny+ Król pucharów+ Królowa monet+ 4 mieczy--> Głupiec hm będzie chciała kontaktu, ale sama tego nie uczyni,karty są dość bierne...znów odnoszę wrażenie, że czeka na Twój ruch. Jak potoczy się dalej wasza znajomość? 8 pucharów+ Księżyc+ 6 kijów+ Świat+ 10 pucharów--> Gwiazda niepewnie będzie...każde okopie się po swej stronie i będzie zastanawiać sie czemu nie odzywa się drugie...heh Ale widać tu wyjście z inicjatywą wydaje mi sie, że Twoją co wyjaśni sytuację i sprawi, że poprawi sie i to znacząco Cytuj
Trida Napisano 6 Maja 2013 Autor Napisano 6 Maja 2013 Moze być jej głupio... Bo na prawde jej potrzebowałam w pewnym momencie a tu cisza i cisza... Ale odezwę się (bo tez od kilku dni milcze) Dziekuje Cytuj
Gość Daffne Napisano 6 Maja 2013 Napisano 6 Maja 2013 Nie wiem czy głupio jej, ciężko mi powiedzieć, jednak z kart wynika, że nosi w sobie żal...być może niesłusznie,dlatego tym bardziej warto to wyjaśnić bo czeka Was wzajemna radosć Cytuj
Trida Napisano 7 Maja 2013 Autor Napisano 7 Maja 2013 No i koleżanka odzyskała dostęp do sieci, bo zaczęła byc aktywna na fb ale nadal głucho... Cóz - poczekam Cytuj
Gość Daffne Napisano 7 Maja 2013 Napisano 7 Maja 2013 o widzisz...może nie miała dostępu jakiś czas... co też byłoby wytłumaczeniem. Piszesz jednak, że już ma...hmm No nic będę czekać cierpliwie na weryfikacje Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Maja 2013 Maestro Napisano 7 Maja 2013 Dlaczego Marta milczy? 2 monety+ 5 monet+ Królowa pucharów+ Cesarz+ Rycerz mieczy--> Kochankowie ma problemy jakieś w życiu, podejrzewam, że związane z finansami, jak i też z jakimś facetem, który być może nie traktuje jej za dobrze (Rycerz Mieczy), ona się zagubiła Jak spełnią się Twoje oczekiwania, że Marta odezwie się do Ciebie? Król kijów+ Koło fortuny+ Król pucharów+ Królowa monet+ 4 mieczy--> Głupiec podejrzewam, że za jakiś czas spotkasz ją nieoczekiwanie gdzieś w czyimś towarzystwie Jak potoczy się dalej wasza znajomość? 8 pucharów+ Księżyc+ 6 kijów+ Świat+ 10 pucharów--> Gwiazda po okresie niepewności, wyczekiwań i niejasności sytuacji wszystko powinno się wyklarować i na nowo ułożycie sobie tę relację Cytuj
Trida Napisano 7 Maja 2013 Autor Napisano 7 Maja 2013 Inze dziekuje to znajomosc internetowa wiec raczej sie 'przypadkiem' nie spotkamy ale ciesze sie, ze przyszłosc jest jako tako w kolorowych barwach u nas pokazana Cytuj
Trida Napisano 18 Maja 2013 Autor Napisano 18 Maja 2013 weryfikuje Marta sie odezwala, rozmawialysmy juz kilka razy. Relacja 'wraca' na swój tor. Wiecej rozmawiamy ale to nie jest to samo, 'co kiedys' ale jest to zrozumiałe (facet etc ) A w czasie, gdy były stawiane karty owszem miała zagwostke ze starym adoratorem No i ma do mnie przyjechac w czerwcu na 2 dni Dziekuje wszystkim serdecznie zapomoc 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi