duo70 Napisano 5 Maja 2013 Napisano 5 Maja 2013 Witam ok tygodnia temu postawiłam karty na relację z Panem. To było po awanturze między nami. Relacja przybrała raczej charakter przyjacielsko-koleżeński. Wspólna przyszłość: KAPŁAN KAPŁANKA KOŁO FORTUNY 2 PUCHARY= RYDWAN Bardzo mnie zastanawiają tutaj karty Kapłana i Kapłanki. Bo rozumiem, że to ja i pan. Może przedstawiona jest właśnie tutaj ta przyjaźń nasza. Jednak los może sprawić, że zbliżymy się do siebie i będzie możliwość zaistnienia bliższej relacji, że pójdzie do przodu. Tak mi się wydaje. Ale nie czuję tych pierwszych kart. Będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam Cytuj
Trida Napisano 5 Maja 2013 Napisano 5 Maja 2013 jak dla mnie to bedzie chwilowo czysto kolezenskie. Takie 'słuzbowe'. macie cos do zrobienia i tyle - robicie to. Na dystansie ale ten dystans zacznie sie zmniejszac, zaczna dochodzic jakies wspomnienia, te złe chwile gdzies odejda. Ale to bedzie takie - powinienem byc zły ale nie potrafie, ale jednak musze itd itd i wyklaruja sie cieplejsze uczucia 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 6 Maja 2013 Napisano 6 Maja 2013 karty pokazują, że wszystko zależy od losu, który raczej mówi o zmianie... 2 puchary, to dla mnie karta braku równowagi uczuciowej, tu nie ma wymiany.... Cytuj
duo70 Napisano 6 Maja 2013 Autor Napisano 6 Maja 2013 karty pokazują, że wszystko zależy od losu, który raczej mówi o zmianie...2 puchary, to dla mnie karta braku równowagi uczuciowej, tu nie ma wymiany.... a jakie karty wg Ciebie mówia o rownowadze uczuciowej? Cytuj
Gość Daffne Napisano 6 Maja 2013 Napisano 6 Maja 2013 Wspólna przyszłość: KAPŁAN KAPŁANKA KOŁO FORTUNY 2 PUCHARY= RYDWAN Karty pokazały neico przeszłości...na karcie Kapłana pojawia się ognisko i niszczenie pewnych poglądów, czy podejścia jakie mialo się wobec tej relacji...coś zmieniło się,kłótnia sprawiła, że legły w gruzach pewne dążenia i potrzebna Ci aktualnie porada Kapłanki...gdzie TY stoisz wśród tłumu wyczekując na Głoszone Slowa... Karty pokazały Ci przeszłe wydarzenia w Kapłanie,ale też Ciebie wyczekujacą na informacje na forum...niebawem zasiądziesz przy komputerze i zaczniesz czytać (koło fortuny). Możesz spodziewać się kontaktu od Pana,który ucieszy Cię. Jednakże zważając na fakt, że karty pokazały bardziej teraźniejszość może okazać się, że nadejdzie wiadomosć dla Ciebie od Kapłanki Czyli mnie i innych tu interpretujących... Cytuj
duo70 Napisano 6 Maja 2013 Autor Napisano 6 Maja 2013 Wspólna przyszłość:KAPŁAN KAPŁANKA KOŁO FORTUNY 2 PUCHARY= RYDWAN Karty pokazały neico przeszłości...na karcie Kapłana pojawia się ognisko i niszczenie pewnych poglądów, czy podejścia jakie mialo się wobec tej relacji...coś zmieniło się,kłótnia sprawiła, że legły w gruzach pewne dążenia i potrzebna Ci aktualnie porada Kapłanki...gdzie TY stoisz wśród tłumu wyczekując na Głoszone Slowa... Karty pokazały Ci przeszłe wydarzenia w Kapłanie,ale też Ciebie wyczekujacą na informacje na forum...niebawem zasiądziesz przy komputerze i zaczniesz czytać (koło fortuny). Możesz spodziewać się kontaktu od Pana,który ucieszy Cię. Jednakże zważając na fakt, że karty pokazały bardziej teraźniejszość może okazać się, że nadejdzie wiadomosć dla Ciebie od Kapłanki Czyli mnie i innych tu interpretujących... no cóż. można i tak interpretować Cytuj
Gość Daffne Napisano 6 Maja 2013 Napisano 6 Maja 2013 (edytowane) tak je odczułam...stąd i taka interpretacja... zapytałaś o Pana, a karty na temat Pana nie widzę prawie żadnej....(jedynie Kapłan) 2 kielichy na końcu jednak pokazują Twoje zadowolenie - tylko dlatego wysnułam wniosek, że będzie odzew Pana, jednak nic tu więcej nie widzę na temat pytania jakie zadałaś. Może ogarnęła mnie tępota hahaha Przydałoby się wiecej koncentracji podczas wyciągania kart...wtedy by odpowiadały na zadane pytania i tym samym były bardziej sprawdzalne, ale może się mylę . Poczekam z ciekawością na weryfikacje. Edytowane 6 Maja 2013 przez Daffne literówka Cytuj
duo70 Napisano 6 Maja 2013 Autor Napisano 6 Maja 2013 Może i miałam niezły bałagan w głowie i nie byłam skoncentrowana. Mogło tak być. Czas pokaże. Oczywiście zweryfikuję. Cytuj
duo70 Napisano 1 Lipca 2013 Autor Napisano 1 Lipca 2013 jak dla mnie to bedzie chwilowo czysto kolezenskie. Takie 'słuzbowe'. macie cos do zrobienia i tyle - robicie to. Na dystansie ale ten dystans zacznie sie zmniejszac, zaczna dochodzic jakies wspomnienia, te złe chwile gdzies odejda. Ale to bedzie takie - powinienem byc zły ale nie potrafie, ale jednak musze itd itd i wyklaruja sie cieplejsze uczucia Po tej awanturze relacja przybrała charakter koleżeński. Mieliśmy też do wykonania zadanie, które nas jakby na nowo zbliżyło. (to było dopiero w czerwcu). Kontakty były miłe.Ale jak to z kołem fortuny bywa: raz tak a raz tak. znowu było nieporozumienie Cytuj
Fall Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 Jak dla mnie sprawa wygląda tak :-) : po awanturze Pan jest jak ten Kapłan, a Ty jak Kapłanka-w sercu coś tam się tli, ale na zewnątrz taki poker face..Sztywno, oficjalnie, taki chłodek emocjonalny na zewnątrz pokazujecie..No ale to co najważniejsze, jest ukryte w środku i często niewidoczne dla oczu ;-) Jak dla mnie Koło Fortuny wybitnie mówi, że ta sytuacja po protu ulegnie zmianie i nastanie 2 Kielichów-czyli połączą Was bardzo bliskie relacje..Nastąpi to spontanicznie i w raczej niespodziewanym momencie-no ale tak to już z tym Kołem jest, że nigdy nie wiadomo, kiedy się przekręci ;-) Rydwan informuje o tym, że jak się już coś zacznie dziać, to wszystko pójdzie bardzo szybko..A może po prostu jakaś wspólna podróż ponownie Was do siebie zbliży? ;-) ..Każdy odbiera karty subiektywnie i ma z nimi odmienne doświadczenia..Dla mnie 2 Kielichów zawsze jest bardzo pozytywną kartą w sferze uczuciowej i zwiastuje stały związek i spełnioną miłość..:-) Cytuj
Gość Gość3 Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 ...te 2 kiele na koncu ,jak dla mnie to zawsze karta pojednania odnalezienia sie od nowa Cytuj
duo70 Napisano 1 Lipca 2013 Autor Napisano 1 Lipca 2013 Jak dla mnie sprawa wygląda tak :-) : po awanturze Pan jest jak ten Kapłan, a Ty jak Kapłanka-w sercu coś tam się tli, ale na zewnątrz taki poker face..Sztywno, oficjalnie, taki chłodek emocjonalny na zewnątrz pokazujecie..No ale to co najważniejsze, jest ukryte w środku i często niewidoczne dla oczu ;-) Jak dla mnie Koło Fortuny wybitnie mówi, że ta sytuacja po protu ulegnie zmianie i nastanie 2 Kielichów-czyli połączą Was bardzo bliskie relacje..Nastąpi to spontanicznie i w raczej niespodziewanym momencie-no ale tak to już z tym Kołem jest, że nigdy nie wiadomo, kiedy się przekręci ;-) Rydwan informuje o tym, że jak się już coś zacznie dziać, to wszystko pójdzie bardzo szybko..A może po prostu jakaś wspólna podróż ponownie Was do siebie zbliży? ;-) ..Każdy odbiera karty subiektywnie i ma z nimi odmienne doświadczenia..Dla mnie 2 Kielichów zawsze jest bardzo pozytywną kartą w sferze uczuciowej i zwiastuje stały związek i spełnioną miłość..:-) wydaje mi się, że to zbliżenie już nastąpiło,( w czerwcu) po którym znowu nastąpiło zawieszenie. Nie wiem, jak czasowo mają się te karty do tego co zaistniało w czerwcu. A może to dopiero wszystko przede mną ? Oby tak było Bardzo dziękuję za interpretację Cytuj
Fall Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 Proszę bardzo :-) Wiesz..Koło Fortuny to taka trochę podstępna karta, bo kręci się kiedy chce i jak chce ;-) Czasem mówi o jakimś okresie czasu, w którym następują zmiany, zamiast o jednym, konkretnym wydarzeniu, które wszystko zmienia..Koło to karta zmian, walki w związku..Czasem dzieję się tak, że taka "walka" w relacji jest potrzebna żeby ustalić zasady nią panujące i granice, do których można się posunąć..Czasem każdy musi pokazać "swoje" żeby umieć określić swoje potrzeby i rolę w związku..Mi się wydaje, że to jeszcze troszkę potrwa-takie zbliżanie się i oddalanie od siebie, ale to wszystko zmierza ku dobremu, ku stabilizacji wyraźnie zaznaczonej przez tę Dwójkę Kielichów.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi