SacralNirvana Napisano 5 Maja 2013 Napisano 5 Maja 2013 1. Co trzeba odpuscic - XIX Slonce + 2 Bulaw ---> XXI Swiat, HB XXI Swiat i III Cesarzowa Mysle, ze trzeba bedzie odpuscic sobie przede wszystkim brak zdecydowania i odsuwanie konkretnych dzialan w niektorych jeszcze sprawach na korzysc innych. Podsumy wyraznie zachecaja, aby zajac sie soba i swoim zyciem i porzadkowac, cieszyc sie nim, ale tu i teraz. Konkretnie tez zalatwiac swoje sprawy. 2. Co trzymac jak najblizej - 10 Monet + 7 Monet ---> XV Diabel; HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc Rodzine i wytrwalosc w swoich darzeniach. Widzenie perspektywiczne, czyli patrzenie w dal, przyszlosc. Wyjscie poza swoje leki i rezygnacje moze momentami.Pamietac, ze wszystko sie z czasem ulozy. 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - 3 Mieczy + II Kaplanka ---> V Papiez; HB V Papiez Tu moze pokazac sie znajomosc netowa. 3 Mieczy pokazuje mi czesto takie towarzystwo netowe, gdzie moge sobie pogadac na poziomie, powymieniac sie wiedza itd. Kaplanka... czyzby jednak pozytywna odpowiedz Roshi? Ewentualnie jakies pogadanki ezo. 4. Jak swiat wplywa na mnie - Rycerz Kielichow + VII Rydwan ---> XX Sad; HB VII Rydwan Zmusza przede wszystkim do dzialania. 5. Co mozesz i musisz dac innym - XVI Wieza + Krolowa Mieczy ---> II Kaplanka; HB XVI Wieza i VII Rydwan Nie wiem. Jakies moje dzialania burzace innym zycie. Chyba, ze pokazalo sie, ze mezowe musze dac rozwod? Ale to jeszcze nie w maju. Takze mysle, ze to pierwsze. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - Paz Bulaw + XVII Gwiazda ---> XXI Swiat, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc Nie wiem. Jakies plany przyszlosciowe. Cos zaczne snuc. Moze zwiazane z ktoras z moich corek. 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - 9 Monet, 9 Kielichow, Krol Monet ---> XIII Smierc, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita Z jednej strony powinnam skupiac sie na sobie, z drugiej nie zapominac o ludziach. Tu sie pokazuje Krol Monet, w podsumie Eremita, wiec mozliwe, ze kontakty netowe z tymze znajomym. Ewentualnie rada, zeby zajmujac sie soba nie zapomniec o waznych sprawach i obowiazkach. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 6 Maja 2013 Maestro Napisano 6 Maja 2013 1. Co trzeba odpuscic - XIX Slonce + 2 Bulaw ---> XXI Swiat, HB XXI Swiat i III Cesarzowa leżenie i nicnierobienie... Takie miałam skojarzenie, że może teraz nie czas na leżenie na trawie z głową wpatrzoną w słońce... Ponadto też czas odpuścić znajomości, które są na chwilę, nic dobrego nie wnoszą... 2. Co trzymac jak najblizej - 10 Monet + 7 Monet ---> XV Diabel; HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc Rodzinę, mbliskich znajomych, wszystkich, którzy dają Ci stabilizację i pewność, że dzięki nim pokonasz przeszkody:) 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - 3 Mieczy + II Kaplanka ---> V Papiez; HB V Papiez mogą być momenty, gdy poczujesz się zraniona, ale nie pokazesz tego po sobie, trzymaj się swoich zasad,bądź sobą, trzymaj głowę podniesiona do góry, wtedy nikt Cię nie skrzywdzi:) 4. Jak swiat wplywa na mnie - Rycerz Kielichow + VII Rydwan ---> XX Sad; HB VII Rydwan każe Ci iśc do przodu, wyrywa Cię takiego, powiedziałabym stanu nieświadomości 5. Co mozesz i musisz dac innym - XVI Wieza + Krolowa Mieczy ---> II Kaplanka; HB XVI Wieza i VII Rydwan powinnas jednym cieciem odseparować się od ludzi, którzy Ci szkodzą, bądź też sprawiają nieuzasadnioną przykrość, bądź chłodna i sceptyczna 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - Paz Bulaw + XVII Gwiazda ---> XXI Swiat, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc Nadzieje na poprawę w Twoim życiu, może też dotyczyc dziecka, jego rozwoju...w każdym razie pozytywne karty 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - 9 Monet, 9 Kielichow, Krol Monet ---> XIII Smierc, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita skup się na sobie, na swoim rozwoju, samodoskonaleniu się, może nie bój się prosic o pomoc mężczyznę? 1 Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 6 Maja 2013 Napisano 6 Maja 2013 1. Co trzeba odpuscic - XIX Slonce + 2 Bulaw ---> XXI Swiat Moze przestac tylko myslec a zaczac dzialac? 2 bulaw w koncu sie zastanawia i widzi rozne opcje, ale nic nie robi. Podobbne skojarzenie o dzialaniu i ruszeniu w swiat daje mi... swiat. Mozliwe ze chodzi o zakonczenie czegos bo w koncu swiat to szczesliwe zakonczenie jakiegos okresu. 2. Co trzymac jak najblizej - 10 Monet + 7 Monet ---> XV Diabel; Pieniadze, nie wydywawac na zbedne duperelki ani imprezy 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - 3 Mieczy + II Kaplanka ---> V Papiez; Ty i 2 córki ? Nie wiem czy je masz, ale takie moje 1 skojarzenie 4. Jak swiat wplywa na mnie - Rycerz Kielichow + VII Rydwan ---> XX Sad; Rusza Cie do przodu 5. Co mozesz i musisz dac innym - XVI Wieza + Krolowa Mieczy ---> II Kaplanka; Moze pomocna reke? Krolowa mieczy to madra kobieta o giętkim umysle, ktora zna rozwiazanie a ta wieza kojarzy mi sie z problemami. Wydaje mi sie, ze ktos moze potrzebowac Twojej pomocy badz inicjatywy 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - Paz Bulaw + XVII Gwiazda ---> XXI Swiat Jakis dobry okres. Poradzisz sobie z czyms dzieki czemu kamien spadnie CI z serca 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - 9 Monet, 9 Kielichow, Krol Monet ---> XIII Smierc Czyzby droga duszy? TY jestes tutaj najwazniejsza i chodzi o Twoj rozwoj, cos czego musisz sie nauczyc aby isc dalej 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 6 Maja 2013 Napisano 6 Maja 2013 1. Co trzeba odpuscic - XIX Slonce + 2 Bulaw ---> XXI Swiat, HB XXI Swiat i III Cesarzowa altruizm.... zająć się sobą, swoim wnętrzem i sobą jako kobietą.... 2. Co trzymac jak najblizej - 10 Monet + 7 Monet ---> XV Diabel; HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc rodzinę i najbliższych. Nie uzależniać się od znajomości, patrzeć z ufnością na innych, ale też być sprawiedliwą w ocenie. Monety to też materia i skojarzyło mi się, że to jest czas, aby zacząć materialnie zbierać plony. Nie wiem, czy myślałaś o czymś zarobkowym z kimś z rodziny... 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - 3 Mieczy + II Kaplanka ---> V Papiez; HB V Papiez ty sama jesteś swoim nabytkiem - pięknie karty to pokazały - 3 miecze bardzo głęboka wiedza ezoteryczna i duchowa, Kapłanka... no i papież - opiekun... 4. Jak swiat wplywa na mnie - Rycerz Kielichow + VII Rydwan ---> XX Sad; HB VII Rydwan emocjonalnie i zmiennie, ale generalnie w dobrym kierunku 5. Co mozesz i musisz dac innym - XVI Wieza + Krolowa Mieczy ---> II Kaplanka; HB XVI Wieza i VII Rydwan zdecydowanie odsunąć się od pewnych znajomości.... 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - Paz Bulaw + XVII Gwiazda ---> XXI Swiat, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc tutaj pomyślałam o zdrowiu dziecka.... ale zawsze mówisz, że one zdrowe... więc może jakiś nowy pomysł się pojawi lub odkryje się nowy talent.... 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - 9 Monet, 9 Kielichow, Krol Monet ---> XIII Smierc, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita no ciekawe, że akurat tu masz dwie 9! W numerologii to osoby uczuciowe, chętnie pomagające innym, skupione wręcz na innych, odczuwające wielką potrzebę zgłębiania swojego wnętrza. Koncentrować się na sobie, ale nie tylko na tym wnętrzu, ale też na materii - monety (materia) i kielichy (uczucia) obok siebie leżą + król monet (władca rodziny). Myśleć bardziej ziemsko, materialistycznie. Świat duchowy masz ułożony. Teraz zająć się realizacją na planie ziemskim. Cytuj
SacralNirvana Napisano 6 Maja 2013 Autor Napisano 6 Maja 2013 Iwus. Moje dziewczyny sa ogolnie zdrowe, ale srednia ma zespol aspergera (niezdiagnozowany jeszcze, ale tylko dlatego, ze ja to przeciagalam. Nie chcialam ja wbijac w szuflady). Teraz mam problemy w szkole, zalatwiam jej dalsze terapie, dzisiaj jezdzilam itd. Takze owszem, w tym sensu moze chodzic o jej zdrowie. To bardzo mozliwe, bo bardzo mnie to teraz pochlania. Tym bardziej, ze wychodzi na to, ze musze jej szukac nowa szkole. Itd. itp. Jagodowa Truskawko. Mam 3 corki. Inez. Co do tego poczucia zranienia, to chyba wiem, o co moze chodzic, ale na razie nic nie pisze. Jak przyjdzie czas weryfikacji, zweryfikuje. Bardzo Wam wszystkim dziekuje... :* Cytuj
Gość Daffne Napisano 6 Maja 2013 Napisano 6 Maja 2013 1. Co trzeba odpuscic - XIX Slonce + 2 Bulaw ---> XXI Swiat, HB XXI Swiat i III Cesarzowa Należy odpuścić w tym czasie koncentrowanie sie na innych i wątpliwości. Odnoszę wrażenie, że w karcie Słońce pojawiają się Twoje dzieci i poświęcanie się dla nich (2 bulaw). Oczywiście ważne by dzieciom żyło się dobrze, jednak nalezy pamiętać też o sobie. Nie zapominać o swojej radości. Postarać sie odnaleźć balans pomiędzy Dzieciami a Tobą na ile to możliwe w codziennym życiu. Karty jednak pokazują, że potrafisz . 2. Co trzymac jak najblizej - 10 Monet + 7 Monet ---> XV Diabel; HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc Własną stabilność codzienną, doceniać to co dobre, ale też starać się silne potrzeby wnętrza lub emocje (diabeł) odpowiednio rozładowywać,rozpraszać jeśli jeszcze nie można ich wcielić w życie z powodu niedogodnego czasu z jakichś względów. Duże poczucie odpowiedzialności jest w Tobie, chciałabyś ruszyć do przodu,są emocje,które silnie domagają się zmian, coraz więcej również w Tobie zaczyna pojawiac się optymizmu, jednak zdajesz sobie sprawę z obowiązków i ograniczeń z ich powodu, dlatego czas potrzebny i cierpliwość bo wszystko w swoim czasie będzie . 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - 3 Mieczy + II Kaplanka ---> V Papiez; HB V Papiez najwazniejszym nabytkiem jest dojrzałe podejście do własnych słabości. Mądrze i obiektywnie potrafisz zaglądnąć w głąb siebie, przyglądnąć się własnym cieniom, co przynosi Ci zrozumienie i łatwiej wytrwale czekac na sprzyjający czas. 4. Jak swiat wplywa na mnie - Rycerz Kielichow + VII Rydwan ---> XX Sad; HB VII Rydwan motywująco,pokrzepiające. Czujesz, że wiele jeszcze przed Tobą do odkrycie,wiele do doświadczenia (sąd), sta pragnienie silne by już doświadczać (Rydwan) płynące z potrzeb wnętrza (wyżej diabeł) 5. Co mozesz i musisz dac innym - XVI Wieza + Krolowa Mieczy ---> II Kaplanka; HB XVI Wieza i VII Rydwan innym powinnaś dać siebie tyle ile to konieczne, jednak najważniesze jest skupienie się na sobie w tej chwili, by starac się nie rozpraszać własnej energii na rzeczy zbędne i siłą umysłu prowadzić Rydwan na skonkretyzowanych celach zmierzających do własnego zadowolenia także. Chyba nie ma nic piękniejszego niż własne szczęście,którym można obdzielac dzieci 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - Paz Bulaw + XVII Gwiazda ---> XXI Swiat, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc zacznie się rozglądanie się wokół siebie, szukanie możliwości realizcji siebie tak jak czujesz i potrzebujesz.Całkiem mozliwe, że pojawią się nowe możliwości dla Ciebie dające rozwój własny, a zaangażowanie da Ci radość Może chodzi o zen? 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - 9 Monet, 9 Kielichow, Krol Monet ---> XIII Smierc, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita zdecydowanie dopieszczanie siebie, to Twój czas, czas na samorozwój, więc i nadrabianie zaległości jeśli takowe sa...rozwijanie dotąd nie rozwijanych sfer...ezoterykasię tu mocno też zaznacza i potrzeba kształcenia się w tej materii Będziesz mieć wsparcie mężczyzny,który dopomoże w rozwoju Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 9 Maja 2013 Napisano 9 Maja 2013 1. Co trzeba odpuscic - XIX Slonce + 2 Bulaw ---> XXI Swiat, HB XXI Swiat i III Cesarzowa Tutaj jakbyś miała nadzieje,że jakieś dwie opcje wypalą i wszystko się ułozy(bez konkretnego wyboru)--> a tu należy podjąć odpowiednie kroki <swiat> do jednej konkretnej<swiat> aby moc się cieszyć z owoców jakie owa decyzja wyda<CESARZOWA> 2. Co trzymac jak najblizej - 10 Monet + 7 Monet ---> XV Diabel; HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc wypracowana stabilizacje i nadal cierpliwie sobie w niej tkwić bo w koncu w odpowiednim czasie wyda swój plonik:)---> ograniczenia (Diabeł) pójdą w niepamnieć(gwiazda) nastanie dobry czas i otrzymasz to co Ci sie nalezy(sprawiedliwosc) 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - 3 Mieczy + II Kaplanka ---> V Papiez; HB V Papiez Skrzętnie skrywane emocje do których chyba nie dopuszczasz nikogo.. godzisz się sama z sobą i to jest dobre w tym wszystkim-bo gdy sobie wybaczymy to zaczniemy wybaczac innym. 4. Jak swiat wplywa na mnie - Rycerz Kielichow + VII Rydwan ---> XX Sad; HB VII Rydwana rzekłabym ,że różnie.. raz napedza do działania innym razem trochę zniechęca bo troszkę miotasz się z sobą w którą stronę iśc by wszystko sie pozytywnie ułozyło---> Podsumowanie zaleca zeby wrócic się trochę wstecz i poukładać sprawy z przeszłości i wtedy działać ku nowemu i obrać kierunek by przeszłosc za nami się nie wlokła . 5. Co mozesz i musisz dac innym - XVI Wieza + Krolowa Mieczy ---> II Kaplanka; HB XVI Wieza i VII RydwanPowinnaś zachować zimną twarz gdy coś się wydarzy w twoim życiu. Kieruj się swoim wnetrzem,intuicja zanim podejmiesz działania. Myślę,że tutaj wskazane jest aby dac innym poczucie spokoju,ale tez decyzyjności w postanowieniach. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - Paz Bulaw + XVII Gwiazda ---> XXI Swiat, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc-- a dostaniesz jakąs do dobrą wiadomośc która da Ci iskierkę do tego ze wszystko ładnie się ułoży:) Będziesz się rozwijać,a moze spedzac czas wieczorami przy ulubionej ksiażce co da Ci poczucie satysfakcji i spełnienia. = 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - 9 Monet, 9 Kielichow, Krol Monet ---> XIII Smierc, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita-Musisz zdać sobie sprawe z tego,że masz stabilizacje i nic nie bedzie w stanie jej zniszczyć- odejdzie poczucie ,ze jestes samotna.. jakos tak to odebrałam 1 Cytuj
Erza Napisano 9 Maja 2013 Napisano 9 Maja 2013 wiedziałam, że coś opuściłam i już wiem u kogo ;P 1. Co trzeba odpuscic - XIX Slonce + 2 Bulaw ---> XXI Swiat, HB XXI Swiat i III Cesarzowa zbytnie wahanie się i czekanie z podjęciem decyzji, zbyt dużo czasu może ostatnio poświęcasz na szukanie jakieś rozwiązania (może względem dziecka - Słońce); rozwiązanie samo przyjdzie, dosłownie ze Świata 2. Co trzymac jak najblizej - 10 Monet + 7 Monet ---> XV Diabel; HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc swoje zasady i stabilność, cierpliwość w czekaniu na wynik jakiejś sprawy, która psuje nerwy (Diabeł) - tu jest wskazówka i nadzieja, że Twoje sprawy urzędowe (Sprawiedliwość) mogą zakończyć się pomyślnie (Gwiazda), albo pojawią się nowe okoliczności w tej sprawie, które przeważą na Twoją korzyść 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - 3 Mieczy + II Kaplanka ---> V Papiez; HB V Papiez sądzę, że wydarzenia jakie będą miały miejsce lub miały miejsce, albo i jedne i drugie są po coś, wzbogacają Cię wewnętrznie, stymulują Twoją intuicję (Kapłanka), sprawiają, że jesteś czujna, ostrożna; wszystkie Twoje działania są oparte na doświadczeniu i mądrości życiowej - zawsze z tego korzystasz, wiesz, gdzie szukać ewentualnej pomocy (Kapłan) 4. Jak swiat wplywa na mnie - Rycerz Kielichow + VII Rydwan ---> XX Sad; HB VII Rydwan no nie pozwala Ci spokojnie sobie działać, bo wprowadza trochę zamieszania w te i owe sprawy (Rydwan); być może też hamuje Cię przed jakimiś działaniami lub związuje Ci ręce w pewnej kwestii - jednak sądzę, że z czasem te więzy puszczą i sprawy przybiorą pozytywny obrót 5. Co mozesz i musisz dac innym - XVI Wieza + Krolowa Mieczy ---> II Kaplanka; HB XVI Wieza i VII Rydwan no chyba będziesz zmuszona na kogoś huknąć ostro, przywołać do porządku i niestety może nawet w sposób ostry sprowadzić tego kogoś na ziemię 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - Paz Bulaw + XVII Gwiazda ---> XXI Swiat, HB XVII Gwiazda i VIII Sprawiedliwosc więcej wiadomości z kimś ze świata (droga netowa), kontakt nabierze tempa i być może pojawią się jakieś propozycje przyjazdu tej osoby lub zaproszenie dla Ciebie od tej osoby do odwiedzin 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - 9 Monet, 9 Kielichow, Krol Monet ---> XIII Smierc, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita przede wszystkim dbaj o siebie, postępuj w zgodzie ze sobą i swoim sumieniem; tutaj też może się pokazuje jakaś relacja z mężczyzną, z którym coś kończysz - może chodzi o męża - pokaż mu, że świetnie sobie radzisz Cytuj
Gość ANEZ Napisano 9 Maja 2013 Napisano 9 Maja 2013 1. Co trzeba odpuścić - Słońce+ 2buław - stagnacje, energie są ale jest brak ruchów z Twojej strony i zdecydowania. 2.Co trzymać jak najbliżej 10 monet+ 7 monet - rodzinę i to co do tej pory osiągnęłaś i świadomość co jeszcze możesz osiągnąć i jak to wykorzystać w swoim życiu. 3.Co jest teraz najważniejszym nabytkiem 3mieczy+ Kapłanka - umiejętność radzenia sobie z przeciwnościami losu, rozczarowaniami, umiejętność bycia matką, kobietą o bogatym wnętrzu, która zaczyna go wykorzystywać dla dobra innych. 4.Jak świat wpływa na mnie Rycerz kielichów+ Rydwan - zaczynasz się odradzać i brać życie w swoje ręce, zaczynasz pragnąc i czuć. 5.Co możesz i musisz dać innym Wieża+ Królowa mieczy - zmianę życia, zburzyć to co jest do tej pory, nabrać dystansu do wielu spraw, wyciągnąć wnioski z dotychczasowego życia i zacząć jego zmianę. 6.Co zacznie się w Twoim życiu wraz z nową fazą Księżyca Paz buław + Gwiazda - pokażę się światełko w tunelu, możliwości, propozycje, godne rozważenia. 7.Lekcja, którą muszę wynieść z pierwszych 6 punktów 9 monet+ 9 kielichów + Król monet - mężczyzna pomoże Ci przeprowadzić zmiany w Twoim życiu, staniesz się bardziej samodzielna, poprawią się finanse ale to Ty musisz najwięcej sama sobie pomóc, troszkę zasiedziałaś się i to trzeba zmienić. Cytuj
SacralNirvana Napisano 5 Czerwca 2013 Autor Napisano 5 Czerwca 2013 Weryficze... 1. Co trzeba odpuscic - XIX Slonce + 2 Bulaw ---> XXI Swiat, HB XXI Swiat i III CesarzowaMysle, ze trzeba bedzie odpuscic sobie przede wszystkim brak zdecydowania i odsuwanie konkretnych dzialan w niektorych jeszcze sprawach na korzysc innych. Podsumy wyraznie zachecaja, aby zajac sie soba i swoim zyciem i porzadkowac, cieszyc sie nim, ale tu i teraz. Konkretnie tez zalatwiac swoje sprawy. Zastanawianie sie i rozwazanie. Zajelam sie przede wszystkim soba, swoimi sprawmi, domem, dziecmi. Na biezaco. Bez rozmyslania, co i gdzie i kiedy. 2. Co trzymac jak najblizej - 10 Monet + 7 Monet ---> XV Diabel; HB XVII Gwiazda i VIII SprawiedliwoscRodzine i wytrwalosc w swoich darzeniach. Widzenie perspektywiczne, czyli patrzenie w dal, przyszlosc. Wyjscie poza swoje leki i rezygnacje moze momentami.Pamietac, ze wszystko sie z czasem ulozy. Tu chyba chodzilo o oszczednosc, zeby nie szalec z pieniedzmi. Trzeba brac pod uwage plany wakacyjne i troche sie ogarnac. Nie wydawac na oslem i wg zachcianek. 3. Co jest teraz najwazniejszym nabytkiem - 3 Mieczy + II Kaplanka ---> V Papiez; HB V PapiezTu moze pokazac sie znajomosc netowa. 3 Mieczy pokazuje mi czesto takie towarzystwo netowe, gdzie moge sobie pogadac na poziomie, powymieniac sie wiedza itd. Kaplanka... czyzby jednak pozytywna odpowiedz Roshi? Ewentualnie jakies pogadanki ezo. Znajomosc netowa, na ezo podstawach. W tym czasie zaczela sie wspolpraca i wsparcie przez znajomego. Odp. Roshi byla... ale i dostalam swojego nauczyciela. 4. Jak swiat wplywa na mnie - Rycerz Kielichow + VII Rydwan ---> XX Sad; HB VII RydwanZmusza przede wszystkim do dzialania. Tak, zmusil do dzialania, ale i do otwarcia serca. Nie wiem, jak na tym wyjde. Ale nie bylo innego wyjscia. 5. Co mozesz i musisz dac innym - XVI Wieza + Krolowa Mieczy ---> II Kaplanka; HB XVI Wieza i VII RydwanNie wiem. Jakies moje dzialania burzace innym zycie. Chyba, ze pokazalo sie, ze mezowe musze dac rozwod? Ale to jeszcze nie w maju. Takze mysle, ze to pierwsze. Tak, maz jeszcze dopytywal sie, czy aby jestem pewna, ze chce tego rozwodu. Nawet wczoraj. Moja odpowiedz jest jednoznaczna i zdecydowana. Musialam tym samym zburzac jakies jego jeszcze rojenia w tym kierunku. Chociaz staralam sie to zrobic delikatnie, jak Kaplanka, to jednak zdecydowanie, jak Wieza. Nie moglo pozostac sladu watpliwosci. 6. Co zacznie sie w twoim zyciu wraz z nowa faza Ksiezyca - Paz Bulaw + XVII Gwiazda ---> XXI Swiat, HB XVII Gwiazda i VIII SprawiedliwoscNie wiem. Jakies plany przyszlosciowe. Cos zaczne snuc. Moze zwiazane z ktoras z moich corek. Cos sie rozjasnia. 7.Lekcja, ktora musze wyniesc z pierwszych 6. punktow - 9 Monet, 9 Kielichow, Krol Monet ---> XIII Smierc, HB XVIII Ksiezyc i IX Eremita Z jednej strony powinnam skupiac sie na sobie, z drugiej nie zapominac o ludziach. Tu sie pokazuje Krol Monet, w podsumie Eremita, wiec mozliwe, ze kontakty netowe z tymze znajomym. Ewentualnie rada, zeby zajmujac sie soba nie zapomniec o waznych sprawach i obowiazkach. Cenic towarzystwo pewnego kogos. Takze jw. podejrzewam, ze kontakty z nim. Dziekuje wszystkim PRZEOGROMNIE za wlozona prace i wysilek... i okazana pomoc. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi