Maestro Inez2503 Napisano 6 Maja 2013 Maestro Napisano 6 Maja 2013 Mam pod koniec maja 2 egzaminy...Spytałam kart jak mi pójdą? Jak mi pójdzie egzamin z Rewizji Ksiąg Rach.? Pustelnik 2 mieczy 6 mieczy 3 kielichów suma Siła, HB Sad/Kapłanka widać samodzielne myślenie,a na końcu radość ze zdanego egzaminu Jak mi pójdzie egzamin z podatków? 7 buław giermek monet Królowa Monet Cesarz suma Mag, HB Sprawiedliwość/Kapłanka nerwowo będzie,widać, że będę pomagała koleżance, ale na końcu dopnę celu Cytuj
Kędry Napisano 6 Maja 2013 Napisano 6 Maja 2013 Obydwa egzaminy pójdą pomyślnie chociaż nie obędzie się bez nerwów, wykazania się no i analitycznego myślenia. W tym magu - być może trochę "pokombinujesz" i okażesz się bardzo pomocna dla innych. Finał pozytywny Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 6 Maja 2013 Autor Maestro Napisano 6 Maja 2013 Obydwa egzaminy pójdą pomyślnie chociaż nie obędzie się bez nerwów, wykazania się no i analitycznego myślenia. W tym magu - być może trochę "pokombinujesz" i okażesz się bardzo pomocna dla innych. Finał pozytywny Cieszyłabym się bardzo, bo to 2 z 6, które mi jeszcze pozostały i wydają się być do przejscia..Boję się ostatniej czwórki:)) Cytuj
Erza Napisano 6 Maja 2013 Napisano 6 Maja 2013 Jak mi pójdzie egzamin z Rewizji Ksiąg Rach.? Pustelnik 2 mieczy 6 mieczy 3 kielichów suma Siła, HB Sad/Kapłanka chyba dużo czasu spędzisz, aby się do niego przygotować, tak do końca nie będziesz pewna, jak Ci poszło, aż do momentu ogłoszenia wyników - z wynik pozytywny, będzie co oblewać Jak mi pójdzie egzamin z podatków? 7 buław giermek monet Królowa Monet Cesarz suma Mag, HB Sprawiedliwość/Kapłanka świetne rezultaty, myślę, że będziesz jedną z kilku osób, której ten egzamin pójdzie najlepiej powodzenia! :* Cytuj
Iwka78 Napisano 7 Maja 2013 Napisano 7 Maja 2013 Jak mi pójdzie egzamin z Rewizji Ksiąg Rach.? (Sama nazwa przedmiotu mnie zmroziła:hahahaha:) Pustelnik 2 mieczy 6 mieczy 3 kielichów suma Siła, HB Sad/Kapłanka dużo główkowania będzie, analitycznego myślenia, ale też duże zadowolenie. Zdasz myślę, że na 4 co najmniej. Jak mi pójdzie egzamin z podatków? 7 buław giermek monet Królowa Monet Cesarz suma Mag, HB Sprawiedliwość/Kapłanka możesz mieć jakieś drobne problemy na początku egzaminu, ale liczyć potrafisz:-) więc dasz radę i też będziesz zadowolona. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Maja 2013 Autor Maestro Napisano 25 Maja 2013 Mam pod koniec maja 2 egzaminy...Spytałam kart jak mi pójdą? Jak mi pójdzie egzamin z Rewizji Ksiąg Rach.? Pustelnik 2 mieczy 6 mieczy 3 kielichów suma Siła, HB Sad/Kapłanka widać samodzielne myślenie,a na końcu radość ze zdanego egzaminu Jak mi pójdzie egzamin z podatków? 7 buław giermek monet Królowa Monet Cesarz suma Mag, HB Sprawiedliwość/Kapłanka nerwowo będzie,widać, że będę pomagała koleżance, ale na końcu dopnę celu Miałam dzis oba... Z rewizji raczej ok, umiałam i powinnam zaliczyć, natomiast z podatków porażka...Tzn.pytania nie dość, że szczegółowe, to bardzo podchwytliwe, podzieleni byliśmy na 4 rzędy,babka łaziła między ławkami...Nie wiem..jak zaliczyłam to będzie cud... Jak beda wyniki to oczywiście podam;) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Maja 2013 Autor Maestro Napisano 26 Maja 2013 Jak mi pójdzie egzamin z podatków? 7 buław giermek monet Królowa Monet Cesarz suma Mag, HB Sprawiedliwość/Kapłanka Mam wynik, babka w szalonym tempie sprawdziła:) Dostałam 3, ale to i tak cud zważywszy, że pytania były szalenie podchwytliwe... Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Maja 2013 Napisano 27 Maja 2013 Jak mi pójdzie egzamin z Rewizji Ksiąg Rach.? Pustelnik 2 mieczy 6 mieczy 3 kielichów suma Siła, HB Sad/Kapłanka sporo wkuwania czeka zdaje się. chyba, że jesteś już w trakcie nauki na niego. Do egzaminu z początku podejdziesz jak kot do kąpieli, ale będzie zaliczone ) Jak mi pójdzie egzamin z podatków? 7 buław giermek monet Królowa Monet Cesarz suma Mag, HB Sprawiedliwość/Kapłanka Ten również będzie zaliczony, ale bardziej będzie potrzebna wiedza dość obszerna bo może być ciężko ściągnąć czy lać wodę...na egzaminie z Rewizji Ksiąg prędzej gdzieś coś może się udac podglądnąć czy zerknąć dzięki czemu ocena może być wyższa niż z podatków. 4 , 4,5 obstawiam egzamin z rewizji ksiąg 3, 3,5 z podatków eh też to zdawałam jakieś 7 lat temu...podatki były straszne haha Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Maja 2013 Autor Maestro Napisano 27 Maja 2013 Jak mi pójdzie egzamin z Rewizji Ksiąg Rach.? Pustelnik 2 mieczy 6 mieczy 3 kielichów suma Siła, HB Sad/Kapłanka sporo wkuwania czeka zdaje się. chyba, że jesteś już w trakcie nauki na niego. Do egzaminu z początku podejdziesz jak kot do kąpieli, ale będzie zaliczone ) Jak mi pójdzie egzamin z podatków? 7 buław giermek monet Królowa Monet Cesarz suma Mag, HB Sprawiedliwość/Kapłanka Ten również będzie zaliczony, ale bardziej będzie potrzebna wiedza dość obszerna bo może być ciężko ściągnąć czy lać wodę...na egzaminie z Rewizji Ksiąg prędzej gdzieś coś może się udac podglądnąć czy zerknąć dzięki czemu ocena może być wyższa niż z podatków. 4 , 4,5 obstawiam egzamin z rewizji ksiąg 3, 3,5 z podatków eh też to zdawałam jakieś 7 lat temu...podatki były straszne haha Dobrze piszesz:) Podatki na 3 zaliczyłam, ale babka dała pytania szczegółowe. Tzn. mogliśmy korzystać z ustaw przy szukaniu odpowiedzi, ale naprawdę trzeba było się dokładnie wczytać. Przykładowe pytanie: Amortyzacji podatkowej nie podlegają a) łodzie, prawa własności gruntów, c) maszyny - to było jedno z najłatwiejszych pytań. Co do Rewizji to uczyłam się więcej, łatwiej mi było, wynik bedzie za tydzień Ładnie zgadlaś Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Maja 2013 Napisano 27 Maja 2013 chyba obstawiałabym łodzie bo to zdaje się podlega innym ustawom, ale co ja tam pamiętam...xD ciekawa jestem tego drugiego teraz ^^ Dziękuje za weryfikacje Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Maja 2013 Autor Maestro Napisano 27 Maja 2013 chyba obstawiałabym łodzie bo to zdaje się podlega innym ustawom, ale co ja tam pamiętam...xDciekawa jestem tego drugiego teraz ^^ Dziękuje za weryfikacje Wiesz co, w pierwszej chwili tez tak pomyślałam,ale chodzi o prawa własności użytkowania gruntów (art.22c pkt. 1 Ustawy o podatku dochodowym od osób fizycznych) Cytuj
Gość Daffne Napisano 27 Maja 2013 Napisano 27 Maja 2013 no to do bani ze mnie księgowa dobrze, że nie pracuje w swoim zawodznie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Maja 2013 Autor Maestro Napisano 27 Maja 2013 no to do bani ze mnie księgowa dobrze, że nie pracuje w swoim zawodznie Te ustawy ciągle się zmieniają Spoko:))) Dlatego nawet nam mówią : nie uczcie się ustaw podatkowych, bo one się ciągle zmieniają,tylko nauczcie się z nich korzystać Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 9 Czerwca 2013 Autor Maestro Napisano 9 Czerwca 2013 Mam pod koniec maja 2 egzaminy...Spytałam kart jak mi pójdą? Jak mi pójdzie egzamin z Rewizji Ksiąg Rach.? Pustelnik 2 mieczy 6 mieczy 3 kielichów suma Siła, HB Sad/Kapłanka widać samodzielne myślenie,a na końcu radość ze zdanego egzaminu Rewizja zaliczona, wprawdzie na 3,5 zaledwie, co mnie wkurzyło, no ale nadal do przodu bez żadnych egzaminów poprawkowych:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi