Skocz do zawartości

stan zdrowia ojca

pawel116

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mój ojciec przeszedł rano poważną operację, niestety po kilku godzinach nastąpiło krwawienie i lekarze zastanawiają się nad kolejną operacją. Jego stan nie jest stabilny.

Jak będzie się kształtował stan zdrowia ojca do końca tygodnia?

Pustelnik + 10 Mieczy + Paź Kielichów -> Sprawiedliwość

Mam nadzieję, że problemy zostaną zażegnane i jego stan się ustabilizuje (Paź Kielichów).

Gość SooYoung
Napisano

Pawle rozumiem Twój niepokój ale nie stawiałabym kart na zdrowie zaraz po operacji i to w momencie gdy stan jest mało stabilny, dlatego że karty mogą "wyrzucić" coś czego nie chcielibyśmy zobaczyć. Lepiej poczekać na ustabilizowanie się sytuacji

Jedno co mogę napisać - w Paziu kielichów widzę transfuzję albo kroplówkę.

Podawanie leków - tabletek tutaj nie widać, natomiast widać ze będzie brana pod uwagę kolejna operacja - karta Sprawiedliwości.

Jeśli chciałbyś bardziej szczegółowej interpretacji, to możesz napisać mi na Pw czego dotyczyła operacja.

Pozdrawiam :)

Napisano
Pawle rozumiem Twój niepokój ale nie stawiałabym kart na zdrowie zaraz po operacji i to w momencie gdy stan jest mało stabilny, dlatego że karty mogą "wyrzucić" coś czego nie chcielibyśmy zobaczyć. Lepiej poczekać na ustabilizowanie się sytuacji

Podawanie leków - tabletek tutaj nie widać, natomiast widać ze będzie brana pod uwagę kolejna operacja - karta Sprawiedliwości.

Jeśli chciałbyś bardziej szczegółowej interpretacji, to możesz napisać mi na Pw czego dotyczyła operacja.

Pozdrawiam :)

Rozumiem, ale coś mnie tknęło i dlatego zrobiłem ten rozkład.

Odnośnie tej drugiej operacji to właśnie stała się faktem.

Gość SooYoung
Napisano

Ok, ja tez rozumiem.

Dzięki za odpowiedź i powodzenia.

Napisano (edytowane)

Jak na razie wystąpiły komplikacje, ojcu podawane są antybiotyki, gdyż stwierdzono u niego stan zapalny, na dodatek wystąpiła niewydolność nerek. Nie wiem w jaki sposób podawane są leki, zapewne przez kroplówkę. Cały czas jest przytomny.

Edytowane przez pawel116
Napisano

Jestem z Tobą -

trzeba zaufać lekarzom i niestety czekać

Gość SooYoung
Napisano

Pawle to dobrze że tata jest przytomny, to daje mu duże szanse na wyjście z tego.

Natomiast niewydolność nerek może tez być wynikiem stanu zapalnego. Myślę że albo miał w organizmie jakieś ognisko zapalne które zostało przeoczone i niestety podczas operacji sprawa się ujawniła, albo właśnie w czasie operacji ktoś coś zrobił nie tak jak trzeba.

Pustelnik mówi też o ujawnieniu się -> lampa pokazuje że znajdujemy Coś co dotychczas było ukryte przed naszym wzrokiem lub umysłem.

10 mieczy czytam tu jako coś co "umarło" w czasie operacji, ale musi być całkowicie usunięte z organizmu a to może trochę potrwać.

A czy tata nie przeciągał decyzji o badaniach, o operacji ?

Napisano

Stan zapalny mógł być wcześniej (pochrząkiwał), ale że nie gorączkował i lekarze nie stwierdzili niczego niepokojącego to zdecydował się na operację. Nie mógł dłużej czekać. Niczego nie przeciągał, raczej chciał mieć to jak najszybciej za sobą.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Został przeniesiony na salę rekonwalescencyjną, nadal jest problem z nerkami, ale powoli dochodzi do siebie. Sądzę, że za 2-3 tygodnie zostanie wypisany do domu.

Napisano (edytowane)

Powiem tylko tak. Podsum calego rozkladu HB to XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag. Dla mnie to jednak niestresowanie sie, a jednoczesnie stala obserwacja przez lekarzy, tzw. trzymanie reki na pulsie.

Takze glowa do gory, i na razie odposc sobie rozklady. Twoj tata jest pod opieka lekarzy i bedzie dobrze. Wazne, aby dodatkowo sie nie stresowal. Ty takze nie.

Powodzenia. :)

Edytowane przez SacralNirvana
Napisano
Został przeniesiony na salę rekonwalescencyjną, nadal jest problem z nerkami, ale powoli dochodzi do siebie. Sądzę, że za 2-3 tygodnie zostanie wypisany do domu.

zdówka zycze

• 3 tygodnie później...
Napisano

o ten rozkład mi wczoraj chodziło pawel tu tez masz dychę m i wiadomość dalej

prześledziłam twoje sny one już od pewnego czasu ci sygnalizowały śmierć w otoczeniu...

przykre

Gość alles-in1
Napisano

Nie sledzilam wczesniej tematow Pawla, ale wlasnie weszlam na ten, spojrzalam na karty i poczulam zimno... mam nadzieje, ze sie myle :_smutny: Pawle trzymaj sie :pocieszacz: