pawel116 Napisano 6 Maja 2013 Napisano 6 Maja 2013 Mój ojciec przeszedł rano poważną operację, niestety po kilku godzinach nastąpiło krwawienie i lekarze zastanawiają się nad kolejną operacją. Jego stan nie jest stabilny. Jak będzie się kształtował stan zdrowia ojca do końca tygodnia? Pustelnik + 10 Mieczy + Paź Kielichów -> Sprawiedliwość Mam nadzieję, że problemy zostaną zażegnane i jego stan się ustabilizuje (Paź Kielichów). Cytuj
Gość SooYoung Napisano 6 Maja 2013 Napisano 6 Maja 2013 Pawle rozumiem Twój niepokój ale nie stawiałabym kart na zdrowie zaraz po operacji i to w momencie gdy stan jest mało stabilny, dlatego że karty mogą "wyrzucić" coś czego nie chcielibyśmy zobaczyć. Lepiej poczekać na ustabilizowanie się sytuacji Jedno co mogę napisać - w Paziu kielichów widzę transfuzję albo kroplówkę. Podawanie leków - tabletek tutaj nie widać, natomiast widać ze będzie brana pod uwagę kolejna operacja - karta Sprawiedliwości. Jeśli chciałbyś bardziej szczegółowej interpretacji, to możesz napisać mi na Pw czego dotyczyła operacja. Pozdrawiam Cytuj
pawel116 Napisano 6 Maja 2013 Autor Napisano 6 Maja 2013 Pawle rozumiem Twój niepokój ale nie stawiałabym kart na zdrowie zaraz po operacji i to w momencie gdy stan jest mało stabilny, dlatego że karty mogą "wyrzucić" coś czego nie chcielibyśmy zobaczyć. Lepiej poczekać na ustabilizowanie się sytuacji Jedno co mogę napisać - w Paziu kielichów widzę transfuzję albo kroplówkę. Podawanie leków - tabletek tutaj nie widać, natomiast widać ze będzie brana pod uwagę kolejna operacja - karta Sprawiedliwości. Jeśli chciałbyś bardziej szczegółowej interpretacji, to możesz napisać mi na Pw czego dotyczyła operacja. Pozdrawiam Rozumiem, ale coś mnie tknęło i dlatego zrobiłem ten rozkład. Odnośnie tej drugiej operacji to właśnie stała się faktem. Cytuj
Gość SooYoung Napisano 6 Maja 2013 Napisano 6 Maja 2013 Ok, ja tez rozumiem. Dzięki za odpowiedź i powodzenia. Cytuj
pawel116 Napisano 8 Maja 2013 Autor Napisano 8 Maja 2013 (edytowane) Jedno co mogę napisać - w Paziu kielichów widzę transfuzję albo kroplówkę. Jak na razie wystąpiły komplikacje, ojcu podawane są antybiotyki, gdyż stwierdzono u niego stan zapalny, na dodatek wystąpiła niewydolność nerek. Nie wiem w jaki sposób podawane są leki, zapewne przez kroplówkę. Cały czas jest przytomny. Edytowane 8 Maja 2013 przez pawel116 Cytuj
Kędry Napisano 8 Maja 2013 Napisano 8 Maja 2013 Jestem z Tobą - trzeba zaufać lekarzom i niestety czekać Cytuj
Gość SooYoung Napisano 8 Maja 2013 Napisano 8 Maja 2013 Pawle to dobrze że tata jest przytomny, to daje mu duże szanse na wyjście z tego. Natomiast niewydolność nerek może tez być wynikiem stanu zapalnego. Myślę że albo miał w organizmie jakieś ognisko zapalne które zostało przeoczone i niestety podczas operacji sprawa się ujawniła, albo właśnie w czasie operacji ktoś coś zrobił nie tak jak trzeba. Pustelnik mówi też o ujawnieniu się -> lampa pokazuje że znajdujemy Coś co dotychczas było ukryte przed naszym wzrokiem lub umysłem. 10 mieczy czytam tu jako coś co "umarło" w czasie operacji, ale musi być całkowicie usunięte z organizmu a to może trochę potrwać. A czy tata nie przeciągał decyzji o badaniach, o operacji ? Cytuj
pawel116 Napisano 9 Maja 2013 Autor Napisano 9 Maja 2013 Stan zapalny mógł być wcześniej (pochrząkiwał), ale że nie gorączkował i lekarze nie stwierdzili niczego niepokojącego to zdecydował się na operację. Nie mógł dłużej czekać. Niczego nie przeciągał, raczej chciał mieć to jak najszybciej za sobą. Cytuj
pawel116 Napisano 17 Maja 2013 Autor Napisano 17 Maja 2013 Został przeniesiony na salę rekonwalescencyjną, nadal jest problem z nerkami, ale powoli dochodzi do siebie. Sądzę, że za 2-3 tygodnie zostanie wypisany do domu. Cytuj
SacralNirvana Napisano 18 Maja 2013 Napisano 18 Maja 2013 (edytowane) Powiem tylko tak. Podsum calego rozkladu HB to XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag. Dla mnie to jednak niestresowanie sie, a jednoczesnie stala obserwacja przez lekarzy, tzw. trzymanie reki na pulsie. Takze glowa do gory, i na razie odposc sobie rozklady. Twoj tata jest pod opieka lekarzy i bedzie dobrze. Wazne, aby dodatkowo sie nie stresowal. Ty takze nie. Powodzenia. Edytowane 18 Maja 2013 przez SacralNirvana Cytuj
iridos Napisano 18 Maja 2013 Napisano 18 Maja 2013 Został przeniesiony na salę rekonwalescencyjną, nadal jest problem z nerkami, ale powoli dochodzi do siebie. Sądzę, że za 2-3 tygodnie zostanie wypisany do domu. zdówka zycze Cytuj
iridos Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 o ten rozkład mi wczoraj chodziło pawel tu tez masz dychę m i wiadomość dalej prześledziłam twoje sny one już od pewnego czasu ci sygnalizowały śmierć w otoczeniu... przykre Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 Nie sledzilam wczesniej tematow Pawla, ale wlasnie weszlam na ten, spojrzalam na karty i poczulam zimno... mam nadzieje, ze sie myle Pawle trzymaj sie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi