Skocz do zawartości

czy w tym tygodniu dojdzie do spotkania z panem?

duo70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Czy w tym tygodniu dojdzie do spotkania z Panem?

Spotkanie musi się odbyć prędzej czy później.

Wiem, nie powinnam zadawać pytania od słowa "czy" ale tak jakoś wyszło

czy w tym tygodniu dojdzie do spotkania z panem?

Przy tasowaniu wypadła 10 pucharów

5 pucharów 10 monet 2 puchary= cesarzowa

Teraz jest moje wręcz "rozpaczliwe" wyczekiwanie na spotkanie ale potem widać spotkanie i ja zadowolona. Tylko nie wiem czy w tym czasie o który pytałam, dojdzie do spotkania.

Jak przebiegnie spotkanie?

9 monet kochankowie cesarzowa as monet=gwiazda

Wystroję się i będę chciała zrobić dobre wrażenie na panu i będę chciała pokazać co i kogo może stracić :)Powinnam być "górą" podczas tego spotkania. Jakieś rozmowy i chyba dostanę to co chcę.

jakoś nie wiem tutaj

Będę wdzięczna za interpretacje

Edytowane przez duo70
Gość Daffne
Napisano

w tym tygodniu może paść sama propozycja spotkania albo pod koniec tygodnia ono nastąpi ewentualnie.

Spotkanie przebiegnie dla Ciebie radośnie, będziesz w skowronkach pragnąc zrobić jak najlepsze wrażenie i uda Ci się ! :D

Powodzenia :))

Napisano

Z początku rozczarowanie w 2 pucharach, może wyjdzie z inicjatywą i odwoła spotkanie albo nastąpi to później niż byś się spodziewała, jednak do spotkania dojdzie (czas mi się jeszcze ciężko określa, ale koło weekendu powinno do tego dojść). W cesarzowej widzę Twoje zadowolenie, być może uda Ci się postawić na swoim i oczarować Pana. Nie wiem jak z trwałością tego wszystkiego, bo to by trzeba było po spotkaniu jakiś czas powtórzyć, ale to spotkanie da Panu do myślenia i póki co nie masz powodu do strachu :) Koniecznie zweryfikuj i powodzenia :)

Napisano
Z początku rozczarowanie w 2 pucharach, może wyjdzie z inicjatywą i odwoła spotkanie albo nastąpi to później niż byś się spodziewała, jednak do spotkania dojdzie (czas mi się jeszcze ciężko określa, ale koło weekendu powinno do tego dojść). W cesarzowej widzę Twoje zadowolenie, być może uda Ci się postawić na swoim i oczarować Pana. Nie wiem jak z trwałością tego wszystkiego, bo to by trzeba było po spotkaniu jakiś czas powtórzyć, ale to spotkanie da Panu do myślenia i póki co nie masz powodu do strachu :) Koniecznie zweryfikuj i powodzenia :)

zweryfikuję na pewno :)

• 1 miesiąc temu...