Gość Linkinia Napisano 7 Maja 2013 Napisano 7 Maja 2013 Jutro jest ważny dla mnie koncert, bo mojego ukochanego zespołu. Zadałam kartom kilka pytań, jaki ten wieczór będzie dla mnie Na pewno żadnego alkoholu nie będę piła, bo w czwartek mam zajęcia o 8 rano Będę wdzięczna za każdą interpretację Weryfikacja w czwartek. Koleżanka, z którą nie miałam kontaktu od czerwca, zadzwoniła do mnie i umówiłyśmy się, że pójdziemy razem z moimi koleżankami. Zaczynała chorować, więc… 1.Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że pójdę na koncert z Olą? 4 denary, Głupiec, 3 kielichy --> H.B. XI Sprawiedliwość, Kapłanka 4 denary to moje bliskie otoczenie, 3 kielichy to liczba osób, które ze mną pójdą. Wydaje mi się, że w tym Głupcu okaże się, że ze mną nie pójdzie. 4 denary to też jej siedzenie w domu… 2.Jak przebiegnie jutrzejsza impreza? Głupiec, 6 denarów, Sąd Ostateczny --> H.B. Koło Fortuny, Mag Będzie wesoło, beztrosko, będę czekała na punkt kulminacyjny – czyli koncert mojej gwiazdy Może spotkam kogoś nieoczekiwanie i utnę pogawędkę. 3.Jakie będę miała wrażenia po koncercie? Cesarzowa, 5 kielichów, As buław, Kapłan Będę bardzo zadowolona, wzruszona (zdarzało mi się już to), ale i ożywiona mimo późnej pory powrotu. Kapłan to chyba podniosłe emocje, takie uduchowienie trochę Teraz, jako singiel pytam oczywiście czy może... 4.Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że poznam jakiegoś fajnego chłopaka? 5 kiel, As buław, 2 mieczy Niestety nie (A gdzież tam...;D) 5.Jak przebiegnie mój powrót do domu? 6 denarów, 6 buław, 9 buław Wydaje mi się, że wrócę na piechotę, zadowolona i zmęczona. 6.Z kim będę wracała do domu? Śmierć, 2 denary, 5 buław Sama. Ewentualnie z kimś, z kim się nie spodziewam (jakiś facet). 7.Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że będę się jutro na imprezie bawiła z Darkiem? Sąd Ostateczny, Siła, Król Buław --> Koło, Mag Powinnam się z nim spotkać nieoczekiwanie, czyli wpadniemy na siebie pod sceną albo zdzwonimy się na miejscu. Poiskrzy Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 7 Maja 2013 Maestro Napisano 7 Maja 2013 1.Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że pójdę na koncert z Olą? 4 denary, Głupiec, 3 kielichy --> H.B. XI Sprawiedliwość, Kapłanka wg mnie ona nieoczekiwanie dla Ciebie się zgodzi, co bardzo Ciebie ucieszy 2.Jak przebiegnie jutrzejsza impreza? Głupiec, 6 denarów, Sąd Ostateczny --> H.B. Koło Fortuny, Mag Spontanicznie, wesoło, będziecie bardzo ożywieni, a nawet będziecie śpiewali razem z zespołem 3.Jakie będę miała wrażenia po koncercie? Cesarzowa, 5 kielichów, As buław, Kapłan dla mnie poczujesz się fajnie, adorowana, zadowolona, być może ta adoracja niekoniecznie od tego mężczyzny, od którego będziesz jej oczekiwać, chyba, że w tej 5 kiel pokaże się rozczarowanie, że za krótko było:) 4.Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że poznam jakiegoś fajnego chłopaka? 5 kiel, As buław, 2 mieczy niestety, nie poznasz;( 5.Jak przebiegnie mój powrót do domu? 6 denarów, 6 buław, 9 buław możesz z początku wracać ze znajomymi, ale potem sama, w każdym razie wrócisz b.zmęczona:) 6.Z kim będę wracała do domu? Śmierć, 2 denary, 5 buław jak wyżej pisałam z towarzystwem, męskim?;> 7.Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że będę się jutro na imprezie bawiła z Darkiem? Sąd Ostateczny, Siła, Król Buław --> Koło, Mag no, oczekiwanie ma szansę na realizację i to z jego inicjatywy:) Cytuj
Trida Napisano 7 Maja 2013 Napisano 7 Maja 2013 1.Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że pójdę na koncert z Olą? 4 denary, Głupiec, 3 kielichy --> H.B. XI Sprawiedliwość, Kapłanka stawiam na to, ze Ola nie pojdzie z przyczyn... Stawiam na lenistwo i jakies głupie wymówki, ale mimo wszystko bd sie dobrze bawiła 2.Jak przebiegnie jutrzejsza impreza? Głupiec, 6 denarów, Sąd Ostateczny --> H.B. Koło Fortuny, Mag vedzie sie działo wiecje na pozytywnie ale tez bedzie jakis taki... niedosyt? Mały niesmak. Cos w desen. mozliwe, ze zachowanie kolezanki troche Cie pohamuje w Twojej radosci. 3.Jakie będę miała wrażenia po koncercie? Cesarzowa, 5 kielichów, As buław, Kapłan bartdzo zadowolona ale chyba nie zagraja jakiegos jednego twojego ulubionego kawałka (5 kielichów) 4.Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że poznam jakiegoś fajnego chłopaka? 5 kiel, As buław, 2 mieczy raczej nie, moze taka chwilowa rozmowa ale nic konkretnego 5.Jak przebiegnie mój powrót do domu? 6 denarów, 6 buław, 9 buław zdecydowanie piechota i zmeczenie da sie na koncu we znaki 6.Z kim będę wracała do domu? Śmierć, 2 denary, 5 buław aj... sama prawdopodobnie, albo jakis niespodziewany / nowopoznany ktos 7.Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że będę się jutro na imprezie bawiła z Darkiem? Sąd Ostateczny, Siła, Król Buław --> Koło, Mag no gdzies tam Ci mignie, Ty jemu migniesz, razem poskaczecie i no cóz - moze zaiskrzyc Cytuj
Erza Napisano 8 Maja 2013 Napisano 8 Maja 2013 1.Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że pójdę na koncert z Olą? 4 denary, Głupiec, 3 kielichy --> H.B. XI Sprawiedliwość, Kapłanka myślę, ze Ola z Tobą nie pójdzie; 4 monet to już jest "towarzystwo umówione i potwierdzone", nikt nagle nie do łączy 2.Jak przebiegnie jutrzejsza impreza? Głupiec, 6 denarów, Sąd Ostateczny --> H.B. Koło Fortuny, Mag rewelacja! będziesz się świetnie bawiła, będzie bardzo głośno, wesoło, spontanicznie i będzie czuć w powietrzu taką jedność z tłumem 3.Jakie będę miała wrażenia po koncercie? Cesarzowa, 5 kielichów, As buław, Kapłan będziesz prze-szczęśliwa, wzruszona, dostaniesz mega powera i piosenki tego zespołu będą Ci towarzyszyć jakiś czas wzbudzając świetne wspomnienia z koncertu, oddając jego atmosferę 4.Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że poznam jakiegoś fajnego chłopaka? 5 kiel, As buław, 2 mieczy ciężko będzie... być może ktoś wpadnie Ci w oko, albo Ty komuś i będą jakieś zaczepki, ale druga strona nie bardzo będzie na nie odpowiadać; sądzę, że to Ty będziesz zaczepiana przez kogoś Niestety nie (A gdzież tam...;D) 5.Jak przebiegnie mój powrót do domu? 6 denarów, 6 buław, 9 buław no trzaskanie z buta widać , ale w grupie, powrót raczej spokojny bez niepokojących przygód 6.Z kim będę wracała do domu? Śmierć, 2 denary, 5 buław w grupie; być może ktoś się jeszcze doczepi dla towarzystwa, jacyś znajomi znajoych 7.Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że będę się jutro na imprezie bawiła z Darkiem? Sąd Ostateczny, Siła, Król Buław --> Koło, Mag jest duże prawdopodobieństwo, że się tam spotkacie, umówicie się w jakimś miejscu albo spotkacie się w tłumie Cytuj
Gość Linkinia Napisano 9 Maja 2013 Napisano 9 Maja 2013 Weryfikacja Było CUDOWNIE. Wszystkim wam poszło super, dostajecie punkciki. Baaaardzo wam dziękuję! 1.Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że pójdę na koncert z Olą? 4 denary, Głupiec, 3 kielichy --> H.B. XI Sprawiedliwość, Kapłanka 4 denary to moje bliskie otoczenie, 3 kielichy to liczba osób, które ze mną pójdą. Wydaje mi się, że w tym Głupcu okaże się, że ze mną nie pójdzie. 4 denary to też jej siedzenie w domu… --> okazało się, że jednak idzie! Byłam mile zaskoczona. Byłam z nią blisko kiedyś, więc może ta 4 denarów właśnie to pokazała i moje zaskoczenie, a 3 kielichy to liczba koleżanek, z którą szlam... 2.Jak przebiegnie jutrzejsza impreza? Głupiec, 6 denarów, Sąd Ostateczny --> H.B. Koło Fortuny, Mag Będzie wesoło, beztrosko, będę czekała na punkt kulminacyjny – czyli koncert mojej gwiazdy Może spotkam kogoś nieoczekiwanie i utnę pogawędkę. --> tak było, czekałam na mój zespół, przed nim wystąpiły dwa inne, bo się całość opóźniła trochę. Dopiero gdy usłyszałam moje dźwięki i teksty to tak naprawdę zaczęłam się bawić. W tłumie zobaczylam dziewczynę, której nie spodziewałam się już kiedykolwiek zobaczyć. No i dwaj koledzy się jednak zjawili, ale tak czułam, ze będą. 3.Jakie będę miała wrażenia po koncercie? Cesarzowa, 5 kielichów, As buław, Kapłan Będę bardzo zadowolona, wzruszona (zdarzało mi się już to), ale i ożywiona mimo późnej pory powrotu. Kapłan to chyba podniosłe emocje, takie uduchowienie trochę --> 5 kiel pokazało tu też mój niedosyt i lekki smutek, bo koledzy poszli po piwo, a potem się już znaleźć w tłumie nie mogliśmy, na nic pisanie smsów. Teraz, jako singiel pytam oczywiście czy może... 4.Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że poznam jakiegoś fajnego chłopaka? 5 kiel, As buław, 2 mieczy Niestety nie (A gdzież tam...;D) 5.Jak przebiegnie mój powrót do domu? 6 denarów, 6 buław, 9 buław Wydaje mi się, że wrócę na piechotę, zadowolona i zmęczona. 6.Z kim będę wracała do domu? Śmierć, 2 denary, 5 buław Sama. Ewentualnie z kimś, z kim się nie spodziewam (jakiś facet). --> wracałam z koleżankami całą drogę i tłumem ludzi. Dodatkowo była znajoma koleżanki. Na osiedlu zaczepił mnie jakiś łysy koleś, wystraszyłam się trochę, bo był pijany, ale pytał tylko o drogę 7.Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że będę się jutro na imprezie bawiła z Darkiem? Sąd Ostateczny, Siła, Król Buław --> Koło, Mag Powinnam się z nim spotkać nieoczekiwanie, czyli wpadniemy na siebie pod sceną albo zdzwonimy się na miejscu. Poiskrzy --> poiskrzyło, ale z innym kolegą! Jego kumplem, z którym mam lepszy kontakt ) 1.Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że pójdę na koncert z Olą?4 denary, Głupiec, 3 kielichy --> H.B. XI Sprawiedliwość, Kapłanka wg mnie ona nieoczekiwanie dla Ciebie się zgodzi, co bardzo Ciebie ucieszy 2.Jak przebiegnie jutrzejsza impreza? Głupiec, 6 denarów, Sąd Ostateczny --> H.B. Koło Fortuny, Mag Spontanicznie, wesoło, będziecie bardzo ożywieni, a nawet będziecie śpiewali razem z zespołem 3.Jakie będę miała wrażenia po koncercie? Cesarzowa, 5 kielichów, As buław, Kapłan dla mnie poczujesz się fajnie, adorowana, zadowolona, być może ta adoracja niekoniecznie od tego mężczyzny, od którego będziesz jej oczekiwać, chyba, że w tej 5 kiel pokaże się rozczarowanie, że za krótko było:) --> ale trafiłaś...! adorował mnie nie ten, od którego tego oczekiwalam, ale było milutko ) 4.Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że poznam jakiegoś fajnego chłopaka? 5 kiel, As buław, 2 mieczy niestety, nie poznasz;( 5.Jak przebiegnie mój powrót do domu? 6 denarów, 6 buław, 9 buław możesz z początku wracać ze znajomymi, ale potem sama, w każdym razie wrócisz b.zmęczona:) --> sama tylko na osiedlu 6.Z kim będę wracała do domu? Śmierć, 2 denary, 5 buław jak wyżej pisałam z towarzystwem, męskim?;> --> i kobiety i mężczyźni, starzy i młodzi ;D 7.Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że będę się jutro na imprezie bawiła z Darkiem? Sąd Ostateczny, Siła, Król Buław --> Koło, Mag no, oczekiwanie ma szansę na realizację i to z jego inicjatywy:) stawiam na to, ze Ola nie pojdzie z przyczyn... Stawiam na lenistwo i jakies głupie wymówki, ale mimo wszystko bd sie dobrze bawiła vedzie sie działo wiecje na pozytywnie ale tez bedzie jakis taki... niedosyt? Mały niesmak. Cos w desen. mozliwe, ze zachowanie kolezanki troche Cie pohamuje w Twojej radosci. bartdzo zadowolona ale chyba nie zagraja jakiegos jednego twojego ulubionego kawałka (5 kielichów) --> jednej piosenki mi faktycznie brakowało, ale słyszałam ją na dwóch poprzednich koncertach, więc się nie gniewam ) raczej nie, moze taka chwilowa rozmowa ale nic konkretnego zdecydowanie piechota i zmeczenie da sie na koncu we znaki aj... sama prawdopodobnie, albo jakis niespodziewany / nowopoznany ktos no gdzies tam Ci mignie, Ty jemu migniesz, razem poskaczecie i no cóz - moze zaiskrzyc --> poskakałam z jego kolegą i poiskrzyło hehe, już jakiś czas nas coś do siebie pcha 1.Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że pójdę na koncert z Olą?4 denary, Głupiec, 3 kielichy --> H.B. XI Sprawiedliwość, Kapłanka myślę, ze Ola z Tobą nie pójdzie; 4 monet to już jest "towarzystwo umówione i potwierdzone", nikt nagle nie do łączy --> o może ta karta pokazała to, że skoro się umówiłyśmy, to będzie... 2.Jak przebiegnie jutrzejsza impreza? Głupiec, 6 denarów, Sąd Ostateczny --> H.B. Koło Fortuny, Mag rewelacja! będziesz się świetnie bawiła, będzie bardzo głośno, wesoło, spontanicznie i będzie czuć w powietrzu taką jedność z tłumem 3.Jakie będę miała wrażenia po koncercie? Cesarzowa, 5 kielichów, As buław, Kapłan będziesz prze-szczęśliwa, wzruszona, dostaniesz mega powera i piosenki tego zespołu będą Ci towarzyszyć jakiś czas wzbudzając świetne wspomnienia z koncertu, oddając jego atmosferę --> PRZE-SZCZĘŚLIWA!!! wszystko się zgadza 4.Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że poznam jakiegoś fajnego chłopaka? 5 kiel, As buław, 2 mieczy ciężko będzie... być może ktoś wpadnie Ci w oko, albo Ty komuś i będą jakieś zaczepki, ale druga strona nie bardzo będzie na nie odpowiadać; sądzę, że to Ty będziesz zaczepiana przez kogoś --> tego kolegę... a nie wiedzialam jak się zachować, bo z jego przyjacielem, kiedyś kręciłam (2 mieczy) 5.Jak przebiegnie mój powrót do domu? 6 denarów, 6 buław, 9 buław no trzaskanie z buta widać , ale w grupie, powrót raczej spokojny bez niepokojących przygód 6.Z kim będę wracała do domu? Śmierć, 2 denary, 5 buław w grupie; być może ktoś się jeszcze doczepi dla towarzystwa, jacyś znajomi znajoych --> świetnie! 7.Jak zrealizuje się moje oczekiwanie na to, że będę się jutro na imprezie bawiła z Darkiem? Sąd Ostateczny, Siła, Król Buław --> Koło, Mag jest duże prawdopodobieństwo, że się tam spotkacie, umówicie się w jakimś miejscu albo spotkacie się w tłumie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi