Gość madzia_k6 Napisano 7 Maja 2013 Napisano 7 Maja 2013 Związek zakończony(z mojej strony) co do Pana osoby, raczej nie. Nadzieję ma cały czas. Uczucia w maju: Przełożenie: Koło Fortuny 9 Buław + 4 Miecze + Rycerz Mieczy dociągnięte: Świat Podsuma: Słońce Karty pokazały chyba moje obecner nastawienie, dystans do przelotnych flirtów, blokada.. Dochodzenie do siebie po rozstaniu. No i teraz problem: czy tego Rycerza to brać bardziej pod kątem tego który wyprał mi pióra, czy może Pana który się zjawi, rozkocha i da nogę w świat czy Pana który zostanie-odnalezienie bratniej duszy . Proszę o pomoc :icon_smile2: Cytuj
Gość Daffne Napisano 7 Maja 2013 Napisano 7 Maja 2013 Raczej w Rycerzu mieczy widziałabym Twój cięty język i obronę swych racji jeśli potrafisz być stanowcza. A jeśli nie to może wskazywać na pojawienie się pewnego mężczyzny który szybko się ppjawi i równie szybko może zniknąć. Nie ma co upatrywać bratniej duszy w Rycerzu mieczy...bo to dość neiprzyjemna chłodno kalkulująca energia, chyba, że często pojawiasz się w równie chłodnej intelektualnej Królowej Mieczy. Wówczas owszem - można mówić o bratniej duszy. Cytuj
Trida Napisano 7 Maja 2013 Napisano 7 Maja 2013 Jak dla mnie karty wskazuja na takie odizolowanie sie, mozliwe, ze bd zaczynała cos rozawiac z mezczyznami ale bedziesz to szybko ukrócała. takie - pogadc moge ale na duzym dystansie. ja w ten sposob czuje tego rycerza. I wg mnie powinnas zajac sie teraz soba, odetchnac pełna piersia, zainwestowac w siebie. Cytuj
Gość madzia_k6 Napisano 8 Maja 2013 Napisano 8 Maja 2013 Jestem wdzięczna za odowiedzi Cięty język posiadam ( i tak właśnie sobiepomyślałam że może to będzie w kierunku byłego) "pogadc moge ale na duzym dystansie" Już teraz tak wygląda moja rozmowa z facetami. Zmęczona jestem nimi.. dosłownie. Oczywiście za miesiąc zweryfikuję. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi