Skocz do zawartości

uczucia w maju

Gość madzia_k6

Rekomendowane odpowiedzi

Gość madzia_k6
Napisano

Związek zakończony(z mojej strony) co do Pana osoby, raczej nie. Nadzieję ma cały czas.

Uczucia w maju:

Przełożenie: Koło Fortuny

9 Buław + 4 Miecze + Rycerz Mieczy dociągnięte: Świat

Podsuma: Słońce

Karty pokazały chyba moje obecner nastawienie, dystans do przelotnych flirtów, blokada.. Dochodzenie do siebie po rozstaniu. No i teraz problem: czy tego Rycerza to brać bardziej pod kątem tego który wyprał mi pióra, czy może Pana który się zjawi, rozkocha i da nogę w świat czy Pana który zostanie-odnalezienie bratniej duszy .:ojejku:

Proszę o pomoc :icon_smile2::bukiet:

Gość Daffne
Napisano

Raczej w Rycerzu mieczy widziałabym Twój cięty język i obronę swych racji jeśli potrafisz być stanowcza. A jeśli nie to może wskazywać na pojawienie się pewnego mężczyzny który szybko się ppjawi i równie szybko może zniknąć. Nie ma co upatrywać bratniej duszy w Rycerzu mieczy...bo to dość neiprzyjemna chłodno kalkulująca energia, chyba, że często pojawiasz się w równie chłodnej intelektualnej Królowej Mieczy. Wówczas owszem - można mówić o bratniej duszy.

Napisano

Jak dla mnie karty wskazuja na takie odizolowanie sie, mozliwe, ze bd zaczynała cos rozawiac z mezczyznami ale bedziesz to szybko ukrócała. takie - pogadc moge ale na duzym dystansie. ja w ten sposob czuje tego rycerza.

I wg mnie powinnas zajac sie teraz soba, odetchnac pełna piersia, zainwestowac w siebie.

Gość madzia_k6
Napisano

Jestem wdzięczna za odowiedzi :):bukiet:

Cięty język posiadam ( i tak właśnie sobiepomyślałam że może to będzie w kierunku byłego)

"pogadc moge ale na duzym dystansie" Już teraz tak wygląda moja rozmowa z facetami. Zmęczona jestem nimi.. dosłownie.

Oczywiście za miesiąc zweryfikuję.