Geranium Napisano 7 Maja 2013 Napisano 7 Maja 2013 (edytowane) Koleżanka poprosiła mnie o rozkład na eksa, który mnie zaskoczył. Moim zdaniem nie wygląda to najlepiej i chciałam się skonsultować, zanim wyślę jej interpretację. Jestem w sumie zaskoczona, bo ten jej były dzwonił ostatnio do ich wspólnego przyjaciela i żalił się, że mu jej bardzo brakuje, że chciałby się spotkać i jej coś powiedzieć, że już chodzi po ścianach dosłownie. A mnie w kartach wyszło nieco inaczej i nie wiem, czy coś tu nie tak w przekazie kolegi, czy może karty słabo oczyściłam... rzućcie okiem, bo nie chcę koleżanki załamać. 1) Obecna sytuacja - rydwan - teoretycznie dobrze, ale oni nie mają kontaktu, więc wychodzę z założenia, ż tu chodzi o fakt, że wszystko już między nimi było i nie będzie nic ponad to. 2) Jaką postawę przybiera koleżanka - as mieczy - jest ostrożna, cieszy się w duchu z informacji kumpla, ale podchodzi do tego na chłodno, żeby się ewentualnie nie rozczarować. 3) Co powinna zrobić by mieć szansę to odbudować - 6 mieczy - moim zdaniem nie wychodzić sama z inicjatywą jakąkolwiek, bo kiedyś dała z siebie za dużo, to on musi wyciągnąć rękę. 4) Co o sytuacji myśli jej były - Królowa mieczy - samotność pozwoliła mu docenić dziewczynę, zrozumieć swoje błędy. 5) Co w związku z tym on zamierza - 8 monet - zacząć się o nią starać na nowo (?) 6) Źródło problemu - koło fortuny - jakaś taka niedojrzałość i zmienność faceta, ona chciała tworzyć dom, wprowadziła się do niego, kupowali jakieś sprzęty i nagle jeb, facet nie był gotowy, jak się okazało. 7) Czy powrót ma sens - as pucharów - jak dla mnie to ten cały rozkład jest do bani, jedno przeczy drugiemu, wg tej karty ma, bo oczyściła się nieprzyjemna atmosfera, a zostało uczucie i sentyment. 8) Czy wrócą - pustelnik, król buław, wisielec - wydaje mi się, że na staraniach się to niestety zakończy, pytanie tylko czy to znowu facet odwali, czy tym razem ona się wycofa. Doradźcie coś, bo nie wiem, co jej powiedzieć, nie lubię jak sama nie mam pewności i jeszcze mam kiepskie albo niekompletne informacje :< Weryfikacja być może już po weekendzie, bo ona ma urodziny w sobotę i podejrzewamy, że wtedy będzie spotkanie (koleś już szukał nie raz pretekstu). Edytowane 7 Maja 2013 przez Geranium Cytuj
Trida Napisano 7 Maja 2013 Napisano 7 Maja 2013 1) Obecna sytuacja - rydwan Mysla o sobie, oj myśla i jedno i drugie ale to sa takie myśli - moge nie mogee, powinnam, czy nie. Mysli, ze było fajnie, ale pamietanie błędów i niewiedza, w którą strone isc. To tez czesto przejscie z jednego myslenia na drugie. 2) Jaką postawę przybiera koleżanka - as mieczyniby obrona alke tli sie w niej nadzieja. Ale duza ostroznosc. I taka - nauczyłam sie na błędach 3) Co powinna zrobić by mieć szansę to odbudować - 6 mieczytutaj stawiam na prace nad soba to raz (nie z kart a z doswiadczenia mówie) a jesli chodzi o karty - niech zajmie sie soba tak czy siak. Ale tez niech nie zapedza sie w negatywne mysli. teraz jest czas dla niej. Czas, kiedy to on ma sie zastanawiac, robic cos itd. To on nosi spodnie i niech on to pokaze 4) Co o sytuacji myśli jej były - Królowa mieczy ze ona sie odcieła, odseparowała, ze dla niej to koniec i widzi jaki smutek jej sprawił 5) Co w związku z tym on zamierza - 8 monet zastanowic sie nad przeszłoscia i własnie mozliwe - zaczac sie starac. 6) Źródło problemu - koło fortuny standard - brak rozmów, pretensje, raz dobrze raz źle, brak stabilnosci 7) Czy powrót ma sens - as pucharów jak najbardziej ALE dopiero w momencie, jak oboje sobie poradza ze soba, zmienia os w sobie 8) Czy wrócą - pustelnik, król buław, wisielec tutaj wg mnie maja rade, o której wspominam od pcoatku zmiana, cisza i spokoj na razie. niech ochłona, zastanowia sie nad soba, nad druga osoba, nad wszystkim, co było i za jakis czas to ma sens. Akle mówie - pierw spokoj. Cytuj
Geranium Napisano 7 Maja 2013 Autor Napisano 7 Maja 2013 No spokój to już mieli, rozstali się w grudniu o ile dobrze pamiętam, a ostatnim razem gadali 2 miechy temu Czyli co jej powiedzieć, żeby się z nim spotkała jak zaproponuje, ale bez żadnych tęsknych wyrzutów i jest szansa dla nich? PS Dziękuję Cytuj
Trida Napisano 7 Maja 2013 Napisano 7 Maja 2013 tak dokładnie na zasadzie czystej znajomosci, koleżenstwa niech wszystko płynie (as pucharów) swoim torem. Gdzies jakis bardzo delikatny podtekst czy cos ale subtelmnie. niech tez wybada sprawe. Cytuj
Geranium Napisano 12 Czerwca 2013 Autor Napisano 12 Czerwca 2013 WERYFIKACJA Wrócili do siebie Mówiłam, Trida, że jesteś moją faworytką ;P Cytuj
SacralNirvana Napisano 13 Czerwca 2013 Napisano 13 Czerwca 2013 1) Obecna sytuacja - rydwan Rydwan to tez swiezy powiew wiatru w starych strukturach. Takze to moze znaczyc, ze nie maja kontaktu, ale i ze zar zaczyna tlic sie na nowo wg powiedzenia, ze stara milosc nie rdzewieje. 2) Jaką postawę przybiera koleżanka - as mieczy No ona chce konkretow. Chce wiedziec na czym stoi. Nie interesuje jej marzycielstwo. Chce wiedziec: jest szansa czy nie ma? Zadnych polsrodkow. 3) Co powinna zrobić by mieć szansę to odbudować - 6 mieczy 6 Mieczy to takze calosciowe zrozumienie sytuacji. Wiec pewne rzeczy powinna widziec calosciowo a nie tylko patrzec na szczegoly. 4) Co o sytuacji myśli jej były - Królowa mieczy Widzi w niej zraniona kobiete po przejsciach, swoja byla. Kobiete, z ktora wiez zostala przerwana. 5) Co w związku z tym on zamierza - 8 monet Albo zawalczyc o nia. 8 Monet to praca nad relacja, ale tez zwyczajnie praca jako zycie zawodowe. Mozliwe, ze rzeczywiscie on moze chciec ja odzyskac. Wtedy 8 Monet pokazuje takie uparte darzenie do celu i konkretne, wytrwale, takie krok po kroku, realizowanie tego. 6) Źródło problemu - koło fortuny A oni karmy wspolnej nie maja? Mozliwe dlatego, ze ich ciagnie do siebie i to odgrzewanie kotletow. 7) Czy powrót ma sens - as pucharów Tak, ma sens. Tam tli sie nowy zar (wyzej Rydwan, caly rozklad ma sens, jest spojny). 8) Czy wrócą - pustelnik, król buław, wisielec ---> 0 Glupiec, HB XXI Swiat i III Cesarzowa Tak, wroca i to z inicjatywy duzej pana. I na ciaze uwazac. Mysle, ze pan pani tak latwo nie odpusci. Cytuj
SacralNirvana Napisano 13 Czerwca 2013 Napisano 13 Czerwca 2013 WERYFIKACJA Wrócili do siebie Mówiłam, Trida, że jesteś moją faworytką ;P Ozesz... dopiero patrze, ze jest interpretacja. Ale widze, ze dobrze pisalam, ze wroca do siebie... Dzieki za weryfikacje. A zastanawialam sie, czy mnie przeczucie nie myli z tym... Cytuj
Geranium Napisano 13 Czerwca 2013 Autor Napisano 13 Czerwca 2013 (edytowane) 1) Obecna sytuacja - rydwan Rydwan to tez swiezy powiew wiatru w starych strukturach. Takze to moze znaczyc, ze nie maja kontaktu, ale i ze zar zaczyna tlic sie na nowo wg powiedzenia, ze stara milosc nie rdzewieje. 2) Jaką postawę przybiera koleżanka - as mieczy No ona chce konkretow. Chce wiedziec na czym stoi. Nie interesuje jej marzycielstwo. Chce wiedziec: jest szansa czy nie ma? Zadnych polsrodkow. 3) Co powinna zrobić by mieć szansę to odbudować - 6 mieczy 6 Mieczy to takze calosciowe zrozumienie sytuacji. Wiec pewne rzeczy powinna widziec calosciowo a nie tylko patrzec na szczegoly. 4) Co o sytuacji myśli jej były - Królowa mieczy Widzi w niej zraniona kobiete po przejsciach, swoja byla. Kobiete, z ktora wiez zostala przerwana. 5) Co w związku z tym on zamierza - 8 monet Albo zawalczyc o nia. 8 Monet to praca nad relacja, ale tez zwyczajnie praca jako zycie zawodowe. Mozliwe, ze rzeczywiscie on moze chciec ja odzyskac. Wtedy 8 Monet pokazuje takie uparte darzenie do celu i konkretne, wytrwale, takie krok po kroku, realizowanie tego. 6) Źródło problemu - koło fortuny A oni karmy wspolnej nie maja? Mozliwe dlatego, ze ich ciagnie do siebie i to odgrzewanie kotletow. 7) Czy powrót ma sens - as pucharów Tak, ma sens. Tam tli sie nowy zar (wyzej Rydwan, caly rozklad ma sens, jest spojny). 8) Czy wrócą - pustelnik, król buław, wisielec ---> 0 Glupiec, HB XXI Swiat i III Cesarzowa Tak, wroca i to z inicjatywy duzej pana. I na ciaze uwazac. Mysle, ze pan pani tak latwo nie odpusci. Nie wiem, czy mają karmę, nie sprawdzałam tego I racja, że inicjatywa była po Pana stronie. Pani bardzo chciała, ale się zaparła i ze trzy razy odmówiła spotkania, aż w końcu uległa, kilka spotkań i są razem A co do odgrzewania kotletów, taki wiek, że jeszcze te powroty mają sens, człowiek się ciągle zmienia, dojrzewa, ja im życzę szczęścia Ja w takim razie źle zinterpretowałam pustelnika w zestawie z wisielcem, bo pomyślałam, że to taka samotność i brak zmiany sytuacji, a się okazało, że to stabilizacja związkowa w oparciu o doświadczenie W sumie powinnam na to wpaść już po tych 8 monetach, która mówią o pracy nad związkiem. Edytowane 13 Czerwca 2013 przez Geranium Cytuj
Geranium Napisano 27 Sierpnia 2013 Autor Napisano 27 Sierpnia 2013 Po czasie muszę dopisać, że niestety pan nie traktuje koleżanki najlepiej. Są razem, ale po paru tygodniach pan przestał się starać i znów wszystko jest na jej głowie, a on wielkie panisko, robi co chce ;_; Cytuj
Trida Napisano 27 Sierpnia 2013 Napisano 27 Sierpnia 2013 sorry, za niemiłe słowa, ale spodziewałam się tego kurcze... Bo mieli coś przepracować a nie spotkać się 3 razy i wrócić do siebie ehh... No to mamy pustelnika z wisielcem -samotność i powrót (w wisielcu) do starych przyzwyczajeń. A szkoda Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi