anika77 Napisano 7 Maja 2013 Napisano 7 Maja 2013 witam czekam na tel. od kogoś w sprawie spotkania. Rozstaliśmy się jakiś czas temu z powodu innej kobiety,ale teraz powoli odnawiamy kontakt. w związku z tym zapytałam kart ,jak to moje oczekiwanie na to spotkanie się zrealizuje do końca tego tygodnia ? 8 buław, paź kielichów, Wisielec Według mnie odezwie się ale nie w tym tygodniu. mógłby ktoś spojrzeć, i poprawić mnie w interpretacji jeśli się mylę ? pozdrawiam. Anna. Cytuj
Trida Napisano 7 Maja 2013 Napisano 7 Maja 2013 odezwie sie w tym tyg ale spotkacie sie dopiero za jakis czas Cytuj
duo70 Napisano 7 Maja 2013 Napisano 7 Maja 2013 z podsumowania wychodzi wisielec, więc w tym tygodniu nie będzie spotkania Cytuj
anika77 Napisano 7 Maja 2013 Autor Napisano 7 Maja 2013 dziekuje za pomoc. Jeszcze tak pomyślałam ze może on jednak rozmyśli się i będzie odwlekał w czasie to spotkanie. Cytuj
Trida Napisano 7 Maja 2013 Napisano 7 Maja 2013 nie rozmysli a bedzie analizował kazde za i przeciw Cytuj
anika77 Napisano 7 Maja 2013 Autor Napisano 7 Maja 2013 rozumiem, bardzo dziękuję zweryfikuję oczywiście . Cytuj
Erza Napisano 7 Maja 2013 Napisano 7 Maja 2013 Sądzę, że spotkanie będzie w niedzielę, albo zaraz na początku przyszłego tygodnia (poniedziałek/wtorek). Cytuj
mlodzia Napisano 7 Maja 2013 Napisano 7 Maja 2013 Wygląda jakby zadzwonił albo napisał ale raczej nie spotkacie się. Pozdrawiam Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 7 Maja 2013 Napisano 7 Maja 2013 Poczekasz jeszze na spotkanie Wisielec nie wisi tam z wlasnego wyboru Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 8 Maja 2013 Maestro Napisano 8 Maja 2013 Będzie inicjatywa spotkania, zaproszenie, na pewno poprzedzone rozmową, ale spotkania jeszcze może nie być, choć z drugiej strony mi kilka razy Wisielec pokazał nie przeciąganie w czasie, ale dosłownie odwrócenie sytuacji, zaskoczenie;) 1 Cytuj
anika77 Napisano 8 Maja 2013 Autor Napisano 8 Maja 2013 dziękuje Ogólnie to był jego pomysł żeby się spotkać ,więc nie pozostaje nic innego jak czekać. póki co ,z jego strony -cisza. Cytuj
anika77 Napisano 9 Maja 2013 Autor Napisano 9 Maja 2013 weryfikacja Będzie inicjatywa spotkania, zaproszenie, na pewno poprzedzone rozmową, ale spotkania jeszcze może nie być, choć z drugiej strony mi kilka razy Wisielec pokazał nie przeciąganie w czasie, ale dosłownie odwrócenie sytuacji, zaskoczenie;) Była dziś rozmowa na temat spotkania ,wstępnie zaproponował jutro. Ale...po dwóch godz. zadzwonił że che się spotkać jeszcze dziś Więc nastąpiło odwrócenie sytuacji i jest już po spotkaniu Dziękuję wszystkim za pomoc. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi