Skocz do zawartości

czy spotkamy się w tym tygodniu ?

anika77

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam :)

czekam na tel. od kogoś w sprawie spotkania.

Rozstaliśmy się jakiś czas temu z powodu innej kobiety,ale teraz powoli odnawiamy kontakt.

w związku z tym zapytałam kart ,jak to moje oczekiwanie na to spotkanie się zrealizuje do końca tego tygodnia ?

8 buław, paź kielichów, Wisielec

Według mnie odezwie się ale nie w tym tygodniu.

mógłby ktoś spojrzeć, i poprawić mnie w interpretacji jeśli się mylę ?

pozdrawiam.

Anna.

Napisano

odezwie sie w tym tyg ale spotkacie sie dopiero za jakis czas :)

Napisano

z podsumowania wychodzi wisielec, więc w tym tygodniu nie będzie spotkania

Napisano

dziekuje za pomoc. :)

Jeszcze tak pomyślałam ze może on jednak rozmyśli się i będzie odwlekał w czasie to spotkanie.

Napisano

rozumiem, bardzo dziękuję :)

zweryfikuję oczywiście .

Napisano

Sądzę, że spotkanie będzie w niedzielę, albo zaraz na początku przyszłego tygodnia (poniedziałek/wtorek).

Napisano

Wygląda jakby zadzwonił albo napisał ale raczej nie spotkacie się.

Pozdrawiam

Napisano

Poczekasz jeszze na spotkanie :) Wisielec nie wisi tam z wlasnego wyboru :P

• Maestro
Napisano

Będzie inicjatywa spotkania, zaproszenie, na pewno poprzedzone rozmową, ale spotkania jeszcze może nie być, choć z drugiej strony mi kilka razy Wisielec pokazał nie przeciąganie w czasie, ale dosłownie odwrócenie sytuacji, zaskoczenie;)

• Lubię to! 1
Napisano

dziękuje :)

Ogólnie to był jego pomysł żeby się spotkać ,więc nie pozostaje nic innego jak czekać.

póki co ,z jego strony -cisza.

Napisano

weryfikacja

Będzie inicjatywa spotkania, zaproszenie, na pewno poprzedzone rozmową, ale spotkania jeszcze może nie być, choć z drugiej strony mi kilka razy Wisielec pokazał nie przeciąganie w czasie, ale dosłownie odwrócenie sytuacji, zaskoczenie;)

Była dziś rozmowa na temat spotkania ,wstępnie zaproponował jutro. Ale...po dwóch godz. zadzwonił że che się spotkać jeszcze dziś :D Więc nastąpiło odwrócenie sytuacji i jest już po spotkaniu :)

Dziękuję wszystkim za pomoc.