Skocz do zawartości

Nówka od 10 maja

Erza

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. Co trzeba odpuścić?

Koło, 9 mieczy ---> suma Słońce/Koło/Mag

myślę, że takie zapętlanie w czarnowidztwo, szukania dziury w całym, zrzucania winy na los, że to on mnie tak "urządza"

2. Co trzymać jak najbliżej?

6 monet

wzajemność, otwartość na kontakty z ludźmi

3. Co jest teraz najważniejszym nabytkiem?

Moc

moja własna siła i poczucie pewności siebie

4. Jak świat wpływa na mnie?

Paź buław, 4 buław, Księżyc, Król buław ---> suma Kapłan

daje mi możliwość do nawiązywania nowych kontaktów, do poznawania bliżej ludzi, których dopiero co poznałam; myślę też, że skłania mnie do odkrywania tajemnic lub wyjaśniania czegoś, co powinno być wyjaśnione

5. Co mogę i muszę dać innym?

Król kielichów

bleeeeee, przestanę lubić tego króla :D jakieś wsparcie, uczucia, taką kontrolowaną spontaniczność; za żadnym kielowym łazić nie będę :/

6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca?

Król monet, Paź monet, 7 buław ---> suma Sąd/Kapłanka

być może więcej będzie obowiązków w pracy, może jakieś ważne zlecenie będzie wymagało mojego nadzoru i uwagi; poza tym może jakaś znajomość zacznie się fajnie rozwijać

7.Lekcja, która muszę wynieść z pierwszych 6. punktów?

Królowa buław

działać, realizować z zapałem swoje pomysły i cele

Napisano

1. Co trzeba odpuścić?

Ja bym tu widziała zbytnie zdawanie się na los - czujesz jakieś zagrożenie - podsumy mówią, że nic Cie nie grozi - weź byka za rogi - działaj,

6 monet

Otwartość na innych, komunikatywność - ciesz się tym co masz, doceń zwykłą codzienność

Moc

Twoja wewnętrzna moc, siła, ale taka pozbawiona niepotrzebnej agresji - typowa kobieca siła, w której drzemie i namiętność i wola walki

Zachęca Cię do wyjścia ze swojego cienia - wyzwól energię, czasami zadziałaj spontanicznie - w niczym Ci to nie ujmie,

Król kielichów

Wsparcie, uczucie, może swoje wewnętrzne wynurzenia, mądrości

W pracy będziesz musiała o coś zawalczyć, może o jakieś nowe zlecenie - podsumy mówią, że wszystko się wyklaruje, chociaż trzeba będzie się uzbroić w cierpliwosć . Druga opcja - może ktoś znany powróci

Królowa buław

Być właśnie taką królową - silną energiczną. która odważnie wdraża swoje pomysły i z powodzeniem relizuje swoje plany

• Maestro
Napisano

1. Co trzeba odpuścić?

kręcenie się w kółko wokół swoich czarnych wizji, wkręcanie sobie, że się nie uda, jakieś stany depresyjne, zamartwianie się bez powodu, olej to, ciesz się życiem:)

6 monet

otwórz się na nowe możliwości, nowe znajomości, odblokuj się

Moc

pewność, że dasz sobie radę

pozytywnie, dodaje Ci energii i pewności siebie, dajesz się ponieść szaleństwu i zabawie

Król kielichów

pozwól mężczyźnie powzdychać do siebie, nie wychylaj się:)

może być więcej pracy,może jakieś doszkalanie się, w każdym razie terminy mogą gonić i może być z tego powodu nieco nerwów

Królowa buław

lekcją dla Ciebie jest nauczyć się jak być w centrum zainteresowania:)

Gość ANEZ
Napisano

1. Co trzeba odpuścić Koło, 9 mieczy - czekanie że los przyniesie zmiany, jest czas na wykorzystywanie swoich możliwości.

2.Co trzymać jak najbliżej 6 monet- równowagę w dawaniu i braniu, zacznij wymagać.

3.Co jest teraz najważniejszym nabytkiem Moc - zobaczenie w sobie kobiety, która wiele może, wykorzystaj to.

4.Jak świat wpływa na mnie Paz buław, 4 buław, Księżyc, Król buław - pozytywnie, otwórz się na życie i korzystaj z niego garściami a pomoże Ci w tym mężczyzna.

5.Co mogę i muszę dać innym Król kielichów - swoje wnętrze a komuś wybranemu całą siebie.

6.Co zacznie się w moim życiu wraz z nową fazą Księżyca? Król monet, Paz monet, 7 buław - szansa na pieniądze, naukę ale musisz być czujna żeby czegoś nie przegapić .Może być romans ale możesz nie być tą pierwszą.

7.Lekcja, którą muszę wynieść z pierwszych 6 punktów Królowa buław - wykorzystaj swoje możliwości, idz do przodu, dąż do osiągnięcia wyznaczonych celów w życiu.

Gość Daffne
Napisano

1. Co trzeba odpuścić?

negatywne myśli, obawy, że za chwilę wydarzy sie coś nieoczekiwanego co popsuje Ci szyki, plany i wprowadzi w stan smutku. Z kart wynika, że martwisz się na zapas być może z powodu już doświadczonych wydarzeń nagłych, przykrych,na które nie miałaś wpływu.

6 monet

starać się utrzymywać równowagę zarówno mysli jak i podejmowanych działań, zwracanie uwagi na potrzeby drugiej osoby i tolerancje

Moc

siła psychiczna jest Twoim największym nabytkiem, gdybyś nią miała zdobywać wyłącznie cele to nic nie stanęłoby Ci na przeszkodzie. Oczywiście w życiu jednak są wydarzenia, na które nie ma się wpływu, dlatego też sama moc psychiki bywa niewystarczająca.

wpływa pobudzająco, jesteś z natury pełna entuzjazmu i działanie zwłaszcza to owocne daje Ci szczęście i większą pewność siebie oraz swojej skuteczności :)

Król kielichów

wsparcie emocjonalne, dobre słowo potzrebującym wśród Twego otoczenia. Największe potrzebuje bliski meżczyzna, który może być rozchwiany emocjonalnie czasem z powodu przeszłości jaka w nim tkwi

zacznie się podejmowanie działań, będą rozmowy z Panem podczas których będziesz walczyć sama ze sobą okiełznując swoje emocje i popędliwość. Podsumy zalecają mądrość,rozwagę i zrównoważone działanie.

Królowa buław

wykorzystywać szasne jakie nadejdą, działać mądrze gdyż pod postacią Królowej buław jest Kapłanka, matkować gdy zajdzie taka potrzeba,jednak czynić to wówczas gdy ktoś wyjdzie z taką inicjatywą. Należy kierować się intuicją, ktorą masz dużą, wyczujesz odpowiednie momenty :)

Napisano

Daff, Ty u mnie, jak u Ciebie hehehe :zeby:

gdybyś nią miała zdobywać wyłącznie cele to nic nie stanęłoby Ci na przeszkodzie.

zgadza się! parę razy się udało ;)

Daff, Ty tu widzisz wsparcie dla Pana, ale ja już jemu nie mogę go dać, bo nastąpił game over :/ i ja się wycofałam, nawet nieco z góry po nim jadę czasami ;)

Gość Daffne
Napisano

hehe trzeba obietnice wypełnić xD

a Pan wyszedł u Ciebie jako Król kielichów, Ty z kolei jako Królowa buław więc Pan myślę, że jeszcze w tej sytuacji nie ochłonął i nie jesteś mu obojętna, być może przyzwyczaił się tez to Twojej inicjatywy kontaktowej stąd i czasem mogą przebiegać mu myśli ze się odezwiesz mimo GAME OVER :D zdaje się, że to dość świeży koniec...bo Pan wychodzi w Królu pucharów...to nie wygląda na obojętność i nastawienie myślowe końcowe.. :mysli:

Napisano
hehe trzeba obietnice wypełnić xD

a Pan wyszedł u Ciebie jako Król kielichów, Ty z kolei jako Królowa buław więc Pan myślę, że jeszcze w tej sytuacji nie ochłonął i nie jesteś mu obojętna, być może przyzwyczaił się tez to Twojej inicjatywy kontaktowej stąd i czasem mogą przebiegać mu myśli ze się odezwiesz mimo GAME OVER :D zdaje się, że to dość świeży koniec...bo Pan wychodzi w Królu pucharów...to nie wygląda na obojętność i nastawienie myślowe końcowe.. :mysli:

nooo hehehe :D

do dobrego zawsze się człowiek przyzwyczaja ;) jesteś na gg?

Gość Daffne
Napisano
nooo hehehe :D

do dobrego zawsze się człowiek przyzwyczaja ;) jesteś na gg?

to prawda xD

jestem, ale na niewidocznym :)

Napisano
to prawda xD

jestem, ale na niewidocznym :)

to piszę :D

Napisano
1. Co trzeba odpuścić?

Przepraszam,że to napiszę,ale ma takie wrażenie,żebyś odpuściła udawanie przed innymi tego jak faktycznie żle się czujesz. Okaż im emocje czy swój smutek gdy jest Ci żle, nie zakrywaj tego uśmiechem. Mam wrazenie jakbys ukrywała przed innymi faktyczny stan relacji z kimś/ albo o czyms.

6 monet

Trzymaj jak najbliżej poczucie własnej wartości oraz to,że jesteś osobą pomocną . Nie potrafisz przejść obok innej osoby gdy widzisz ,ze dzieje się krzywda.

Moc

Najwazniejszym nabytkiem jest pragnienie przebicia się przez rzeczy na które nie masz wpływu . Jakbyś pragneła wyrwania się z tego poczucia bezsilności,zawalczenia ze swoimi wewnetrznymi ograniczeniami by wyjsc poza nie.

Paź buław, 4 buław, Księżyc, Król buław ---> suma Kapłan- Świat zmusza Cie do podejmowania decyzji,rzekłabym,że szybkich które powodują u Ciebie pragnienie zmian. Zdajesz sobie sprawę,że człowiek nie jednokrotnie powstaje w swoim zyciu jak feniks z popiołu. Najwazniejszy by nie zamykam się w swoich czterech ścianach( 4 buławy) nie ukrywać siebie za zasłoną (Ksieżyc) tylko raz podjętej decyzji trzymać sie jak buławowy,niezmiennie--> kieruj się swoimi wartościami,obserwuj otoczenie i otwórz się na świat a odniesiesz swój sukces.

Król kielichów

możesz dać im swoją empatie i ciepełko:) I myślę,że musisz głosno powiedzieć o swoich prawdziwych uczuciach-smutnych czy dobrych,jakich kolwiek ,ale by były szczerze wyrażone.

Widać tutaj,ze nastąpi czas w którym bedziesz musiała powalczyć o swoje prawa i stabilizacje--> w podsuma mówi o tym,że trzeba siegnąć czasem trochę wstecz i naprawić coś z przeszłośc.. Tutaj zaznacza się,ze jakas sprawa wyjdzie na jaw. Bądz chłodna w ocenie i kalkulacji.

Królowa buław

Musisz walczyć o swoje,pokazać prawdziwe emocje i to jaka siła w tobie drzemie.

Trzymam kciuki:*

Napisano

Dziękuję GTI i się nie wkurzam, bo nie ma co. :)

Przepraszam,że to napiszę,ale ma takie wrażenie,żebyś odpuściła udawanie przed innymi tego jak faktycznie żle się czujesz. Okaż im emocje czy swój smutek gdy jest Ci żle, nie zakrywaj tego uśmiechem. Mam wrazenie jakbys ukrywała przed innymi faktyczny stan relacji z kimś/ albo o czyms.

powiem tak, w pewnych kręgach nie mogę okazać, że jest mi źle, bo jest to niemile widziane niestety; poza tym nie chcę biadolić jak to smutno mi i przykro, że mnie facet wystawił do wiatru - no cóż nie mnie pierwszą i nie ostatnią ;) dziś już jestem pod tym :)

Gość Linkinia
Napisano

1. Co trzeba odpuścić?

myślę, że takie zapętlanie w czarnowidztwo, szukania dziury w całym, zrzucania winy na los, że to on mnie tak "urządza" --> nic dodać, nic ująć ;)

6 monet

Pomaganie innym i ich wspieranie, a także przyjęcie pomocnej dłoni od kogoś.

Moc

moja własna siła i poczucie pewności siebie --> dodam do tego: urok osobisty oraz to, że sięgasz po to, co chcesz, że umiesz osiągnąć cel.

Tak jak piszesz daje możliwość do poznawania nowych ludzi, do zabawy, do miłych kontaktów towarzystkich, do flirtu, do czegoś, co wcześniej nie było tak mocno ociągalne dla Ciebie, do cieszenia się z adoracji pana, albo możliwości do jego subtelnego kokietowania ;)

Król kielichów

bleeeeee, przestanę lubić tego króla :D jakieś wsparcie, uczucia, taką kontrolowaną spontaniczność; za żadnym kielowym łazić nie będę :/ --> haha ;)) no wsparcie, empatię, zrozumienie, łagodność, troskę ;)

Hmm tu coś z finansami. Może jakąś ciekawą ofertę dostaniesz, która pozwoli Ci się rozwijać, zarobić więcej pieniążków, ale wymagać będzie zangażowania i dużo wkładu.

Królowa buław

działać, realizować z zapałem swoje pomysły i cele --> o tak i jeszcze działać śmiało, bo Twoim nabytkiem jest Moc... ;))