Iwka78 Napisano 7 Maja 2013 Napisano 7 Maja 2013 Kilka dni temu miałam dość dziwny sen… Śniła mi się moja poprzednia szefowa, z którą miałam bardzo ciężką przeprawę i rozstałam się z nią w nie do końca miłej atmosferze…. Tej nocy śniło mi się, że zaprosiła mnie do siebie w nowe miejsce (w sensie do jej nowego biura) na jakieś spotkanie z „kimś wyjątkowym”. Była dla mnie bardzo miła, tak jakby nic między nami się nie wydarzyło. Tego Pana przedstawiała jako kogoś, kto jest niezwykły, ma ogromną wiedzę, generalnie piała na jego temat i bardzo jej zależało, żeby ja właśnie go poznała. Kompletnie tego nie rozumiałam i nadal nie rozumiem… Pan w śnie nie zrobił na mnie żadnego wrażenia, oprócz tego, że zachowywał się dość wyniośle… On siedział na krześle, ja z nią podeszłam do niego. On nie wstając spojrzał na mnie, wymieniłam spojrzenie i koniec snu… Nie zdziwiłby mnie ten sen, gdyby nie był dziwaczny!:-) i gdyby tak mocno nie siedział mi w głowie.... Kompletnie też nie rozumiem kart… no nic do mnie one nie gadają…. S – sygnifikator. Przybliża właściwą tematykę snu, główny jej przekaz – XX sąd ostateczny – przechodzę jakieś odrodzenie…. 1. Czy sen został wywołany jakimiś wydarzeniami z przeszłości? – 6 buław – wydaje mi się, że nie 2. Czy ten sen odnosi się do tego co ma się wydarzyć? – As pucharów dobrane: Rycerz mieczy – myślę, że tak i chyba chodzi o to, że coraz bardziej angażuje się w prowadzenie mojej strony i chcę o nią zawalczyć…. 3. Jak należy rozumieć symbolikę snu? – królowa denarów – rany… no jak to rozumieć? No jest kobieta, która zarządza… ale że niby ja? 4. Jak można odnieść ten sen do aktualnej sytuacji pytającego? – 7 denarów dobrane: XVI wieża – plan, który mam to plan raczej długoterminowy i faktycznie jest to coś zupełnie nowego… 5. Co chce przekazać pytającemu jego podświadomość? – VIII moc dobrane: królowa buław – moc jest ze mną… chyba 6. Co chce przekazać pytającemu jego nadświadomość? – III cesarzowa dobrane: As buław – że jestem przedsiębiorcza i mam energię/potencjał do wykorzystania 7. Przed czym ostrzega sen? – Król denarów dobrane 4 puchary – mam nie rezygnować ze swojej indywidualności? Matyldo… 8. Do czego zachęca sen? XI sprawiedliwość dobrane: 3 denary – do jakiejś oceny i pracy… będę wdzięczna jak ktoś zerknie i się wypowie. Dziękuję:-) Cytuj
Kędry Napisano 7 Maja 2013 Napisano 7 Maja 2013 Kochana Pierwsza opcja - bardzo prosta - odreagowujesz wszystkie negatywne przeżycia zwiażane z poprzednią szefową - często tak się dzieje Druga opcja - tu już bardziej głębszy przekaz snu się zaznacza - szefowa - czyli Twoja wewnętrzna Anima - cząstka Twojej osobowści odpowiedzialna za kreatywnosć, samodzielnosć i niezależność , no i kobiecość. Skoro we śnie pojawił sie Pan - to jest Twój Animus - czyli nasza "męska" część psychiki - i tu zgrzyta - brakuje u Ciebie harmonijnego połączenia między pierwiastkiem męskim i żeńskim. Jeżeli pozytywnie nie zasymilujesz tych dwóch płaszczyzn i będzie przeważać Anima - to w życiu będziesz miała problem z realizacją własnych planów - będziesz taką trochę "kobietą bluszczem", jeżeli przechylisz się w stronę Animusa - to znów będziesz za dużo męska - Twoja dominacja tu może się odezwać i dlatego ten mężczyzna ze snu Ci się nie spodobał - bo to właśnie był Twój nadęty Animus - i dobrze - bo nie grożą Ci tego typu niespodzianki. Sen zachęca Cię do zastanowienia się nad sobą - czego oczekujesz od życia jako KOBIETA - czyli osoba samo stanowiąca o sobie, czy bardziej odpowiada Ci bierność i zdawanie się na innych, czy zbytnia aktywność - najlepiej jakbyś była ciepłą kobietą, która subtelnie potrafi zadbać o siebie. Tak to widzę. Ale popracować nad tym musisz 1 Cytuj
Iwka78 Napisano 7 Maja 2013 Autor Napisano 7 Maja 2013 Kochana Pierwsza opcja - bardzo prosta - odreagowujesz wszystkie negatywne przeżycia zwiażane z poprzednią szefową - często tak się dzieje rozstałam się z nią 4 lata temu... więc wybieram opcje nr 2:-) Druga opcja - tu już bardziej głębszy przekaz snu się zaznacza - szefowa - czyli Twoja wewnętrzna Anima - cząstka Twojej osobowści odpowiedzialna za kreatywnosć, samodzielnosć i niezależność , no i kobiecość.Skoro we śnie pojawił sie Pan - to jest Twój Animus - czyli nasza "męska" część psychiki - i tu zgrzyta - brakuje u Ciebie harmonijnego połączenia między pierwiastkiem męskim i żeńskim. Jeżeli pozytywnie nie zasymilujesz tych dwóch płaszczyzn i będzie przeważać Anima - to w życiu będziesz miała problem z realizacją własnych planów - będziesz taką trochę "kobietą bluszczem", jeżeli przechylisz się w stronę Animusa - to znów będziesz za dużo męska - Twoja dominacja tu może się odezwać i dlatego ten mężczyzna ze snu Ci się nie spodobał - bo to właśnie był Twój nadęty Animus - i dobrze - bo nie grożą Ci tego typu niespodzianki. Sen zachęca Cię do zastanowienia się nad sobą - czego oczekujesz od życia jako KOBIETA - czyli osoba samo stanowiąca o sobie, czy bardziej odpowiada Ci bierność i zdawanie się na innych, czy zbytnia aktywność - najlepiej jakbyś była ciepłą kobietą, która subtelnie potrafi zadbać o siebie. Tak to widzę. Ale popracować nad tym musisz No właśnie do tej pory była kobietą bluszczem, jak to fajnie określiłaś:-))) Nie robiłam nic... tylko narzekałam, że mi nie wychodzi... teraz wzięłam się mocno za realizację swoich marzeń, ale staram się to wszystko wyważyć, tzn. wyznaczyłam sobie ile czasu w miesiącu poświęcam na tą realizację marzeń, żeby mieć czas dla dzieci i rodziny. bardzo dobra interpretacja! Cytuj
SacralNirvana Napisano 8 Maja 2013 Napisano 8 Maja 2013 Jak wroce to tez rzuce okiem na rozklad. Ale to juz bardzie po poludniu/na wieczor. Cytuj
SacralNirvana Napisano 8 Maja 2013 Napisano 8 Maja 2013 S – sygnifikator. Przybliża właściwą tematykę snu, główny jej przekaz – XX sąd ostateczny ---> HB XX Sad i II Kaplanka Sad to tez takie nagle zrozumienie wszystkiego. Moment, gdy cale zycie staje Ci przed oczami i nagle wszystko rozumiesz, zaleznosci w nim panujace, wiesz co z czego wynika, dlaczego sie dzieje, dzialo czy dziac bedzie. Totalne rozeznanie. Podsum zacheca, abys w tym wszystkim patrzyla z zaufaniem do przodu. Piszesz o odrodzeniu. Tak. I powinnas w to wejsc cala soba, za zaufaniem w prowadzenie odgorne (opiekunowie, byty czuwajace nad Toba) i odsrodkowe (wewnetrzne, intuicje). 1. Czy sen został wywołany jakimiś wydarzeniami z przeszłości? – 6 buław ---> HB VI Kochankowie Tak. Mysle, ze tak. Zaczelas brac zycie i swoje sprawy w swoje rece. I dojrzalas, ze potrafisz byc w tych dzialaniach skuteczna. 6 Bulaw to karta mowiaca tez o czyms, co juz sie rozpoczelo w przeszlosci. Takze jak najbardziej dotyczy to przeszlosci. Co wazne w tym wszystkim. Abys widzac swoja skutecznosc nadal potrafila kierowac sie sercem. Zachowac te rownowage. 2. Czy ten sen odnosi się do tego co ma się wydarzyć? – As pucharów dobrane: Rycerz mieczy ---> XVIII Ksiezyc, HB I Mag Tak. To tez. Dzialajc skutecznie doszlas do punktu, gdzie odnalazlas mozliwosc spelniania sie. Mozliwe tez, ze swoja droge. Na droge te wkraczasz z niespokojnym umyslem. Pelnym tysiaca pomyslow. Co teraz trzeba bedzie to dzialac. Dzialac jednak balansujac pomiedzy tymi dwoma swiatami... dzialania i intuicji. Znowu masz tu zachete do rownowazenia wszystkiego, ale tez Ksiezyc przykladowo wskazuje na potrzebe ciaglego zagladania w siebie. Twoje wnetrze powinno byc Twoim kierunkowskazem. 3. Jak należy rozumieć symbolikę snu? – królowa denarów –--> XVIII Ksiezyc Krolowa Monet to Ty. W zasadzie wszystko masz w zasiegu reki. Przy sobie a przede wszystkim w sobie. Masz juz opanowana materie. Wiesz, jak dzialac. Teraz jeszcze Ksiezyc zacheca, abys zajrzala w swoja dusze (regularnie)... i ciagle, ciagle weryfikowala zgodnosc tego, co robisz z tym, co jest dla Ciebie wazne i dla Ciebie prawdziwe. 4. Jak można odnieść ten sen do aktualnej sytuacji pytającego? – 7 denarów dobrane: XVI wieża ---> XI Sprawiedliwosc; HB V Papiez Nie wiem. Tu jakby chodzilo o to, aby przyspieszyc cos ostro w Twoich dzialaniach. Tu wyglada to tak, jakbys cos rozpoczela, ale byla w tym jeszcze taka nie do konca zdecydowana, czy aktywna. Mozliwe, ze cos dzieje sie u Ciebie w zyciu, na co stawiasz myslenie wg "jeszcze nie czas, jeszcze nie pora". A tu widac, ze jak najbardziej juz czas i pora, tylko trzeba bardzo zdecydowanych dzialan. Cokolwiek na ten moment nie pozwala Ci wykonac zdecydowanego ruchu (moze byc nie tylko przyczyna zewnetrzna, ale tez wewnetrzna - zobacz wyzej karty maja duzo wspolnego z praca ze swoim wnetrzem) powinnas sie tego zdecydowanie pozbywac. 5. Co chce przekazać pytającemu jego podświadomość? – VIII moc dobrane: królowa buław –--> X Kolo Fortuny; HB VIII Moc i II Kaplanka Ze w zasadzie wszystko jest zalezne od Ciebie. Ze nawet, jak myslisz, ze pewne sprawy sa nie do konca od Ciebie zalezne, wcale tak nie jest. Musisz uwaznie przypatrywac sie temu, co sie dzieje i dzialac. Konkretnie, chociaz z wyczuciem. 6. Co chce przekazać pytającemu jego nadświadomość? – III cesarzowa dobrane: As buław –--> IV Cesarz; HB IV Cesarz Ze masz konkretny potencjal, ze moglabys zbierac plony, ale powinnas siac i na trzezwo sobie temu sie przypatrzyc, zrobic solidny plan i wtedy realizowac krok po kroku swoje cele. 7. Przed czym ostrzega sen? – Król denarów dobrane 4 puchary –--> XI Sprawiedliwosc; HB IV Cesarz Tja... zebys w tych swoich darzeniach nie zapedzila sie w kozi rog. Krol Monet zdecydowanie idzie w jednym kierunku, jest bardzo w tym konkretny, ale czesto nie dostrzega innych rzeczy. Tu zacheta, aby znalesc w tym rownowage. Postarac sie spojrzec na wszystko realnie i dzialac tak, jak trzeba, ale nie przeciagajac na zadna strone. Sprawiedliwosc np. to miedzy innymi balans i rownowaga. 8. Do czego zachęca sen? XI sprawiedliwość dobrane: 3 denary –--> II Kaplanka; HB XIV Umiarkowanie Zeby owszem, patrzec na wszystko rozwaznie, ale i nie dawac sie odciagac od dzialan. Dzialac z wyczuciem, starac sie caly czas zachowywac we wszystkim rownowge. Ufac sobie... i byc zarowno skuteczna w swoich dzialanich, jak i ufac sobie, postepowac zgodnie ze swoim wnetrzem. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 8 Maja 2013 Maestro Napisano 8 Maja 2013 S – sygnifikator. Przybliża właściwą tematykę snu, główny jej przekaz – XX sąd ostateczny myślę, zę ta karta w tym miejscu mówi o Twoim cofnięciu się do przeszłości i rozliczeniu z nią 1. Czy sen został wywołany jakimiś wydarzeniami z przeszłości? – 6 buław – sen chce Ci przekazać, że zyskujesz pewnośc siebie,albo już ją zyskałaś 2. Czy ten sen odnosi się do tego co ma się wydarzyć? – As pucharów dobrane: Rycerz mieczy – możliwe, że poczujesz szansę od losu,po która ruszysz z impetem 3. Jak należy rozumieć symbolikę snu? – królowa denarów – to może dotyczyć Ciebie samej, stałaś się silniejsza i świadoma siebie 4. Jak można odnieść ten sen do aktualnej sytuacji pytającego? – 7 denarów dobrane: XVI wieża – odblokowujesz się, to na co czekałaś tak długo niebawem nadejdzie;) 5. Co chce przekazać pytającemu jego podświadomość? – VIII moc dobrane: królowa buław –jesteś silna i pewna siebie, przedsiębiorcza, umiesz walczyć o siebie 6. Co chce przekazać pytającemu jego nadświadomość? – III cesarzowa dobrane: As buław –jesteś panią samej siebie, masz spory potencjał, aby powiedzieć światu jaka z Ciebie dzielna i wartościowa kobieta:) 7. Przed czym ostrzega sen? – Król denarów dobrane 4 puchary –abyś nie spoczęła na laurach i przede wszystkim jak mąż będzie Ci mówił, że lepiej tego nie robić, bo to niepewne etc., to masz go nie słuchać 8. Do czego zachęca sen? XI sprawiedliwość dobrane: 3 denary – do dalszej pracy, do wykuwania swoich planów, tak aby stały się realne A sam sen pokazał Ci, że ta Twoja szefowa, która wtedy była nad Tobą, czyli siła rzeczy miała nad Tobą przewagę wcale nie jest taka swietna jak jej samej się wydaje, poza tym jest minimalistką, która skupia się na powierzchowności, a nie na wnętrzu i prawdopodobnie imponują jej ludzie bezwartościowi sami w sobie, ale majacy stanowiska, pieniądzie itp., czego symbolem jest mężczyzna, wzbudzający w niej zachwyt, a tak naprawdę nic sobą nie reprezentujący.. Sen chce Ci przekazać, że dałas radę w zyciu i poradzisz sobie z takimi ludźmi, bo oni nic sobą nie reprezentują.. Nie wiem, czy moje myśli są czytelne, ale co chwila mi ktos przeszkadza w moich wynurzeniach:) Cytuj
Iwka78 Napisano 8 Maja 2013 Autor Napisano 8 Maja 2013 Ach... Ty moja kochana Sacralciu:-))) Ty wiesz co w trawie piszczy:-))) chyb sobie wydrucze tą interpretację i powieszę na ścianie:-)))) masz duuużo racji.... ten miesiąc będę mieć wyjątkowo pracowity:-)))) dziękuję:-***** Cytuj
Iwka78 Napisano 8 Maja 2013 Autor Napisano 8 Maja 2013 Nie wiem, czy moje myśli są czytelne, ale co chwila mi ktos przeszkadza w moich wynurzeniach:) Ojjj są....:-))))) dziękuję kochana:-) duży buziak:-***** Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi