Skocz do zawartości

dlaczego ona się do mnie nie odzywa (koleżanka)

serce26

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

pokłóciłam się z koleżanką ... ona mnie obwinia o tę kłotnie a ja ją .. i tak w kółko , ale jest coraz lepiej bardziej piszemy smsy niż gadamy jak się zobaczymy a o to karty dlaczego się nie odzywa/.

4 miecze 6 pucharów giermek kielichow- nie wiem może to jakoś jej głupio, woli nie robić żadnego ruchu

jak to widziecie/

Gość madzia_k6
Napisano

Jak dla mnie to ona czuję się w pewien sposób zraniona całą tą sytuacją, która zaistniała między Wami. Rozpamiętuje to co się stało. Patrzy uczuciami, emocjonalnie.

Gość SooYoung
Napisano

4 miecze 6 pucharów giermek kielichow -

Nie odzywa się bo chce odpocząć od waszych kłótni.

Wasze sprzeczki widać w 6 pucharów która mówi o zażyłości ale tez o takim "darciu kotów" z kimś bliskim,. Po prostu już tak macie i albo któraś z was się opamięta albo będziecie się dalej kłócić i obrażać

Koleżanka chciałabym żebyś była dla niej milsza - giermek pucharów. Liczy też że ją przeprosisz.

Gość Daffne
Napisano

też myślę, że jeszcze potrzebuje oddechu by ochłonąć, niebawem jednak jej przejdzie i wrócą dobre relacje.

Ps. rozkład odnośnie zapytań trudnych do weryfikacji dajemy na wzajemną pomoc :)

• Maestro
Napisano

4 miecze 6 pucharów giermek kielichow

Ona chce na razie odpocząć, tu nie ma nic złego w kartach, musi sobie może coś przemyśleć, w każdym razie ja widzę, że na pewno zlości nie ma i za jakiś czas sama się odezwie z gestem pojednawczym w postaci umówienia się na spotkanie

Napisano

dzięki za odp jednak gdy stawiałam inny rozkład to wyszło mi , że ma w głowie pustelnika a w sercu 8 kiel. czyli ma poczucie osamotnienia?

• Maestro
Napisano
dzięki za odp jednak gdy stawiałam inny rozkład to wyszło mi , że ma w głowie pustelnika a w sercu 8 kiel. czyli ma poczucie osamotnienia?

Ona się czuje bardzo samotna z powodu jakichś rozterek w sercu...Może się w kimś podko****e, albo potrzebuje bliskości?

Napisano

Witaj Serce26

Nie ma AW w rozkładzie, a więc nie są to jakieś przełomowe powody.

- dlaczego ona się do mnie nie odzywa (koleżanka) - 4 miecze 6 pucharów giermek kielichow-

Musi przemyśleć, pomyśleć i wybrać opcję dla niej najdogodniejszą, najbardziej realną.

Nie podajesz konkret,ów, więc trudno też określić konkretnie jej stanowisko - suma sumarum - ona już, teraz chce zgody i będzie do tego dążyć.

Na twoim miejscu pomyślałabym trochę o wcześniejszych 'jakichś sprawach' - które mają wpływ - NADAL- na waszą znajomość/6 pucharów/

- ty może i zapomniałaś, nie bierzesz dawnych spraw pod uwagę - ale ONA tak - mimo wszystko, koleżanka chce dalej przyjaźni.

Napisano

tak jest musiała wszystko przemyśleć i napisała i teraz przedstawiłyśmy swoje ''żądania'' i jest okej

Napisano

4 Mieczy, 6 Pucharow, Paz Pucharow ---> XII Wisielec, HB X Kolo Fortuny i I Mag

Potrzebuje po prostu czasu. Nie wszystko bylo tak, jak powinno byc. Niektore sprawy musi sobie przemyslec, poukladac. Ale nie mysli o Tobie zle. Jak uzna, ze jest okazja ku temu, odezwie sie do Ciebie. Ewentualnie Ty mozesz obserwowac, co sie dzieje i w odpowiednim momencie sprobowac jednak nawiazac z nia kontakt. Ogolnie w kartach tragedii nie ma. Taki chwiliwowy urlop od siebie.

Chociaz trzeba przyznac, ze 4 Mieczy nie powinno zbyt dlugo trwac, wiec jak w podsumie (Kolo i Mag) wyczuc odpowiedni moment i przeciac te wstege milczenia. Niekoniecznie czekajac na pierwszy krok ze strony kolezanki.

Napisano
tak jest musiała wszystko przemyśleć i napisała i teraz przedstawiłyśmy swoje ''żądania'' i jest okej

Ok. No to sie pospieszylam... :D

Dzieki za weryfikacje.